aysudecim sabrinacım nasılsınız bakalım özledik sizleri
amin canım. önce senden bekliyoruz güzel haberleri.rabbim kolay doğumlar nasib etsin.temizlik yapıcam diye de çok yorma kendini.öpüyorum tatlım.hanımlar okuduğum kadarı ile herkes iyi Allah iyiliğinizi arttırsın Rabbim hamilelik bekleyenlerimizw bu ay hamilelik nasip etsin inşallah.....
Hamilelerimze kolay doğumlar nasip etsin,.
merhaba
asigül nasılsın?sancıların başladı mı??
bu arada ozporla Nergis görüşüyor,ben faceden çıktıktan sonra görüşemiyorum ama kromozom analizinde sorun çıktığı için tüp bebek deneyeceklerdi en son,inş. güzel haberlerini alırız
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah. bende de aynısı var doktorların bu konuda bakış açısı değişik, doktoruna güveniyorsan söylediklerini dikkate al ve yap eğer tereddütlerin varsa güveneceğin bir doktor bul ve ona devam et.merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin daha önce 2 bebeğimi kaybettim ikiside 8 hafta lıkken karnımda öldü. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım sonuçlarım aşağıdaki gibi . Doktor heterezigot taşıyıcı yazan sonuç için o çok küçük bişey önemli değil kan pıhtılaşması yok gibi konuştu fakat siteye bakıyorum herkes heterezigotum ve kan pıhtılaşmam var diyor. Ben anlamadım lütfen yorum yaparmısınız.
F-V geni G1691 A mutasyonu : Normal
F-II geni G20210A mutasyonu : Normal
MTHFR geni C677T mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
Hepsi bu
ayy kafayı bozacam benim koca işten gelir uyur ben yatarım o kalkar akşam kendi kendime oturuyorum hep ve sinirliyimmmmmm, ollmaz böyle evlilik yaaaa sürekli uyuyor. tv de de bişi yok...
kız öyle deme yaaa yazık yorulmuştur belki direk üstüme alındım ben de uykudan kalktım nöbetçiydim bugün yoruldum benim kocam da böyle düşünmüyordur umarım :89:
yok canım benim kinin huyu bu yorgunluktan değil yaa gece ile gündüzün yerini değiştiriyor. ne iş yapıyordun kuzum sen?
hayırlısıyla az kaldı senin de kuzunla kavuşmana
merhaba nuraycım iyi olduğunu bilmek iyi geldi banada .... yokum bayadır çok haklısın iş değişikliği nedeniyle baya yoğunum eski işyerime geri döndüm çok şükür ama burda beni bekleyen işler yüzünden baya yoğun günler geçiriyorum.. yani anlayacağın sadece iş telaşı başka bi durum yok şükür.. doktorlar şekerime kafayı takmışlardı en sonunda o yöndede içim rahatladı endokrin uzmanı yok bişeyin gebelik diyabeti diyemem senin durumuna daha çok yeme içmenle alakalı olabilir diyor sanırım öyle kaçırıyorum biraz galiba...bir haftadır o hastane senin bu hastane benim gezdiğim için çok yorulmuşum geceleri uyuyamayan ben yattığım yeri bebeğiniyorum valla... sen nasılsın canım benim iyi olduğunu ara ara okumuştum ama sormak nasib olmadı hiç...amin canım. önce senden bekliyoruz güzel haberleri.rabbim kolay doğumlar nasib etsin.temizlik yapıcam diye de çok yorma kendini.öpüyorum tatlım.
dendencim sen nasılsın, ne zamandır göremedim seni. mide sorunların nasıl?nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım.
aysudeyi de göremedim ne zamandır.
sağol canım genelde girip okuyorum şu sıralar sessiz kalma hakkımı kullanıyorumşaka bi yana iyice ağırlaştım ben bel ağrısı durdurmuyo bi yandan bel bi yandan mide iki haftayı bitirmeye uğraşıyoruz... bu arada kızları okuyorum , umutsuz olmayın inşallah biz hayırlısıyla cıkarız listeden siz girersiniz sırayla...
Allahım beni soran sormayan hepinizden razı olsun merak edilmek çok güzel, RAbbim hepinizin o güzel gönlünün güzel dileklerini versin, tatlı tatlı kızlar, yakışıklı yakışıklı oğlanlar versin inşallahhh.
evet canım kanda pıhtılaşma oranın yok gibi birşey ama yinede işini şansa bırakma iğne kullan derim sonradan pişman olmaktansa baştan önlemini al bu arada bu iğnelerin bebelere bir zararı yok meraklanmamerhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin daha önce 2 bebeğimi kaybettim ikiside 8 hafta lıkken karnımda öldü. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım sonuçlarım aşağıdaki gibi . Doktor heterezigot taşıyıcı yazan sonuç için o çok küçük bişey önemli değil kan pıhtılaşması yok gibi konuştu fakat siteye bakıyorum herkes heterezigotum ve kan pıhtılaşmam var diyor. Ben anlamadım lütfen yorum yaparmısınız.
F-V geni G1691 A mutasyonu : Normal
F-II geni G20210A mutasyonu : Normal
MTHFR geni C677T mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
Hepsi bu
ayy kafayı bozacam benim koca işten gelir uyur ben yatarım o kalkar akşam kendi kendime oturuyorum hep ve sinirliyimmmmmm, ollmaz böyle evlilik yaaaa sürekli uyuyor. tv de de bişi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?