Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi geceler kızlar nasılsınız??
ben bu ayda hasta oldum ((
zaten dediğim gibi o dönemlerde burda değildim:))
biraz önce misafirlerim gitti
bende temizlik yapcaktım ama
geç oldu diye yapamadım
kocişimde gitti
sizde ne var ne yok???

kuzum benimm banada hoca işte öyle dedi aspirin yeterli dedi valla sendende bunları duyunca içim rahatladı kuzum benim özelden sana yazdım öpüyorum tatlım

e melis yazdıklarını okudum ve çok şaşırdım
bendede mthfr677 ve 1298 hetorozigot var
ben burdaki kadın doğuma gittiğimde ordaki genetik uzmanı kesinlikle 5 ay korun sonra ilaca başla ve hep iğne kullancaksın dedi
ve beni çok korkuttu yok bebeğin şöyle olur yok böyle olur diye
napcamı şaşırdım gerçekten

merhabalar bende hamile kalmak istiyorum ama bende mthft a1298 homozigot mutasyon saplanmış bu neden bilen varmı

ecrincim hoşgeldin canım bende mhhft 1298 homozigot sadece bu var şu anda folbiol ve aspirin kullanıyorum bebek içinde çalışmalara devam canım senin bi tedavin varmıı benim doktorum hamile kalınca iğneye gerek olmadığını söylüyoo bakalım bende hamile kalmak istiyorum canımm

iyi geceler omman senın tedavın ne su anda
iyi geceler canım
şuan hiç bişi yapmıyorum
bi kaç ay kendimi
dinlenmeye verdim
ama bu aydan sonra
gitcem bende bi doktora
sadece aspirin verdi bana
doktor başka biş vermedi
zaten zor hamile kalıyorum inşallah
klaırım ya
sen nasılsın canım ?

iyiyim cok sukur bende iğne kullanıyorum kollarım hep morardı sen folık asıt almıyor musun
aslında doktor verdi iç dedi ama kullanmıyorum
çok kilo aldırıyo
unutuyorum zaten
aslında kullansam iyi olur ama

olsun canım biş olmaz geçer morlukların iyi ol yeter

çok kilo aldırıyo
unutuyorum zaten

hilalcim folıc asiti kullan canım mutlaka sendeki mutasyon ne bilmiyorum ama pıhtılaşmada vücut folık asiti kullanamıyomuş hap olarak mutlaka alın ması gerekiyor bizde bebekte bi sorun olmaması için

çok kilo aldırıyo
unutuyorum zaten

ommancım bence folik asiti ihmal etme ben hala hergün folbiol kullanıyorum doğuma kadar kullananlar bile var canım bizim için normal gebeliklerden daha çok ihtiyaç duyulan bir vitamin

kızlar diyorsunuz ki iğne kullanmaya gerek yok peki neden bizim önce ki düşüklerimiz oldu? ben iki tane kaybettim, ha tabi iğne kesin çözüm değil tabi her tedavide olduğu gibi ama benim kafam karıştı şimdi ben boşu boşunamı kullandım o kadar iğneyi üstelik kemik erimesi yapıyormuş ve yüzük parmağım da bir gariplik var kemik erimesinden olduğunu düşünüyorum.? neyse doğumu yapayım bir Allah izin verirse bende bir hemetoloğa gideyim.

Canım benim rahatsızlığımda heterezigot.Acaba sana neden gerek yok dedi.Bence başka bir doktorada git..Benim bu rahatsızlığım doğuştan hepiniz gibi ama ilk bebeğimde hiç bişi olmadı çünkü bilmiyorduk hiç birşeyde kullanmadım.8 yaşında kızım var gayet sağlıklı.Kızımdan sonra 2 gebelik ex yaşadım.Şimdi kalana kadar aspirin+folik asit.Kaldıktan sonrada iğne kullanıcam.Ve doktorum sadece göbekten iğne yapmamı söyledi.Göbek löp yağ dokusu olduğu için acıma ve morarma olmuyormuş.Kol veya bacağı önermiyor..

cevap ayazan arkadaşlaıma teşekü ediyorum nazlı akadaşım aynı zamanda belki aynı şeyi yaşadık 7 yıal giicem çok özledim ama umudum var stesimi üstümden bi atayım bi kaç ay sonra başlıcam kısmetse sayfayı okuyaak baya bilgi sahibi oldum benim gibi kafası kaışan akadaşlarda va bazı d kalp atoşını göünce iğne yapcaz demesi gibi zaten boş gebelik oluyo hayılı eli ayağı düzgün olsunda benimde dr folıkplas deilde folbiol kullanmam gerektiğini söledi falikasit eksikliğim varmış

arkadaşlar bu başlığı görünce sevindim,ben yeni tüp bebek yaptrdım ama düşükle sonçlandı ve yaptrdığım testler sonucunda dr um pıhtılaşma sorunun oluyor dedi,rahime yeterli kan gitmiyor dedi,şimdi 2.tüp için bebek aspirinine başladım,adet olunca gidicem dr iğnede vericem dedi,bu sorunu yaşayıpta hamile kalan var mı bu sefer son olacak mı yaşadıklarım çok yıkıldım,bulmuşken kaybetmek çok kötüymüiş

iyi olmana sevindim. uzun süre göremeyince merak etmiştim.tek sorun işle ilgili olusun, bir şekilde halledilir nasılsa.şekerinin de önemsiz olması iyi haber. en azından bide onu kafana takmayacaksın indimi çıktımı diye.
dinlen canım en iyisini yapıyorsun. benim de yatmaktan ağrıyor belim sırtım.herşeye katlanıyoruz işte yeterki bebeklerimize kavuşalım sağlıkla ..ara ara böyle aşağıya doğru baskı hissediyorum korkuyorum ya kasılma olursa, ya dikiş açılırsa... evham yapıyorum biraz. yatmak ve sürekli evde olmak çok yıprattı sinirlerimi.

canım gittim burdaki başka ark görüştük bazı durumlarda sadece aspirin yeterli olduğunu söylüyorlar bakalım hele bi önce hamile kalalımda yavaş yavaş adımlarımızı atarız inş. şimdilik doktoruma güveniyorum hayırlısı be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…