Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yardımınıza ihtiyacım var histereskopi olmam lazım ama devlet hastaneleri çok uğraştırıyor fakültelerde istanbulda fark alıyor 2.500 tl denk geliyor özeller zaten uçmuş 1,500 tlden sadece tanı amaçlı olanı başlıyor gözlerimi açtığımda kaçla uyanıcağım belli bile değil uygun fiyata yaptıran varmı acaba hastane ve fiyatını yazabilirmi aysudem ii olmana çok sevindim cnm

Son düzenleme:

Hakkında hayırlıs olsun tatlım.Ben biraz pipirikliyimde kusura bakma.Yaşadığımız şeyler kolay değil.Hakkımızda hayırlısı olsun..

canım ben doğumevinde yaptırdım ücretsiz senin bulunduğun yerde yokmuki burdaki doğumevi poliklinikte asistan drlar var gittim özel dra gidiyorum ve histereskopi yapılmasını istiyor dedim ve hemen bana gün verdiler yaptırdım hiç sorun çıkarılmadı .

cnm benim cevaplağın için çok saol ama sende belirli bir sorun varmıydı bende rahimde belirli bir sorun yok ama belirtiler işte adet azalması fln var bide memnun kaldınmı sonrasında sorun yaşadınmı istanbuldada var doğum evleri bi detaylı bilgi verirsen zahmet olmazsa bende bi giderim olmazsa kaç gün sonraya gün verdiler offf çokmu soru sordum cnm yaaa

Son düzenleme:
slm arkadaslar. ben çok kötuyum:2: 14 haftalik hamileydim ayni anda aspirin ve 0.8 lik igne oluyordum. (yalniz igneye 11. ci haftada basladik) 3 HAFta once dr a gittgimde hersey yolundaydi. dun sabah karnim agridi 1 saat falan, gece de bi uyandimki 3 te kanla birlikte suyum bosalmis;( sabah dr a gittik suyu tamamen bosalmis bebegin kalbi durmus dedi;((( bugun kurdaj olcam. allahim kimseye yasatmasin. ve bu benim 6. ci kaybim.

çok büyük geçmiş olsun allah sabır versin şöyle bi durumda ne denirki cnm yaaa rabbim yar ve yarenin olsun bir inş yaşamazsın hayırlısıyla kucağına alırsın

ben hamile kalmaktan korkdugum için kalamıyorum şimdi kendimi hazır hissetmek istiyorum ilk bebekde bir sorun yaşamamışdım doktor bana sadece hamile kalınca hemen gel ilaca başlayalım dedi başka bir doktora sonuçlarımı gösterdim oda igne kullanman lazım dedi ben de bu zor yolculuga çıkmaya cesaret edemiyorum iki düşügüm var yine kaybetmek istemedigim için biraz daha düşüneyim sonra belki bir de üstelik çalışdıgım içinde zor olur diye düşünüyorum

kelimeler yine anlamsız kalacak ama en azından yalnız olmadığını hisset........çok geçmiş olsun bu yaşadığın son acı olsun........Allahım bu acıların mükafatını verecektir eminim.........bol bol dua et lütfen....

nazlıcım meraba benim nacizane fikrim bu histereskopiyi asistanlara yaptırma olaki bi sorun çıkarsa müdahele etmeleri gerekebilir yani yapışıklık falan varsa mesela ankarada lütfüü bey var bi kere muayeneye gidersen histereskopiye gerek görürse hacettepede ücretsiz yapıyor senin bulunduğun yerdede mutlaka bu üniversite hastanelerinin profları vardır bence öyle araştırmadan olma

nuray biliyorum canım yatmak çok zor ama bu haftalarda o baskı hissi oluyor.....bende çok korkmuştum ama normalmiş.......Allahın izni ile az kaldı,ben yatarken inanılmaz kitap okumuştum,kitaplara dalıp gidince zamanda çabuk geçiyor....doktorunla konuştun mu hiç günde 1 saat falan dışarı çıkmana izin yok mu??araba ile gidip gelmek bile iyi geliyor......zaten havalarda nihayet soğuyor,soğukta evden dışarı çıkmamak daha güzel boşver

canım çok geçmiş olsun. Rabbim diğer iki evladına sağlık sıhhat versin. En yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin daha olur inşallah.

cnm benim kesinlikle katılıyorum sana fakat istanbuldaki proflar hep para istiyorlar yapmak için özelle aynı paraya geliyor 2000 den 3000 den bahsediyorlar bnim bunu şuan için karşılayacak maddi gücüm yok o yüzden uygun bir fiyata yaptıran arıyorum cnm yaaa lütfü hocayı duydum ama burdan ankaraya gitmem yaptırmam yine aynı paraya denk geliyor çok çaresiz kaldım

nergis60 NAZLI_87 azra3437 denden+ muco509 nigar50 iris777 ecrin123
GÜNAYDIN KIZLARRRRR NASILSIN
DENDEN NASILSINIZ KIZIN VE SENİN İÇİN BUNLAR

günaydın canım nasılsın son zamanlarda seni iyi görüyorum.
Hep iyi ol moralin yüksek olsun ki bebişin pozitif annesine bir an önce gelsin

valla iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım???
valla ben hep pozitifif olmaya çalışıyorum ama yinede gelmiyo bebek:))))
hayırlısı olsun bakalımmmmmmmm
bu ay kür falan kullanmıyorum
bidahaki ay doktora gitcem
kendimi hazır hissedersemm:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…