canım gittim burdaki başka ark görüştük bazı durumlarda sadece aspirin yeterli olduğunu söylüyorlar bakalım hele bi önce hamile kalalımda yavaş yavaş adımlarımızı atarız inş. şimdilik doktoruma güveniyorum hayırlısı be kuzum
Yardımınıza ihtiyacım var histereskopi olmam lazım ama devlet hastaneleri çok uğraştırıyor fakültelerde istanbulda fark alıyor 2.500 tl denk geliyor özeller zaten uçmuş 1,500 tlden sadece tanı amaçlı olanı başlıyor gözlerimi açtığımda kaçla uyanıcağım belli bile değil uygun fiyata yaptıran varmı acaba hastane ve fiyatını yazabilirmi aysudem ii olmana çok sevindim cnm
canım ben doğumevinde yaptırdım ücretsiz senin bulunduğun yerde yokmuki burdaki doğumevi poliklinikte asistan drlar var gittim özel dra gidiyorum ve histereskopi yapılmasını istiyor dedim ve hemen bana gün verdiler yaptırdım hiç sorun çıkarılmadı .
günaydınlar herkese......
slm arkadaslar. ben çok kötuyum:2: 14 haftalik hamileydim ayni anda aspirin ve 0.8 lik igne oluyordum. (yalniz igneye 11. ci haftada basladik) 3 HAFta once dr a gittgimde hersey yolundaydi. dun sabah karnim agridi 1 saat falan, gece de bi uyandimki 3 te kanla birlikte suyum bosalmis;( sabah dr a gittik suyu tamamen bosalmis bebegin kalbi durmus dedi;((( bugun kurdaj olcam. allahim kimseye yasatmasin. ve bu benim 6. ci kaybim.
ecrincim hoşgeldin canım bende mhhft 1298 homozigot sadece bu var şu anda folbiol ve aspirin kullanıyorum bebek içinde çalışmalara devam canım senin bi tedavin varmıı benim doktorum hamile kalınca iğneye gerek olmadığını söylüyoo bakalım bende hamile kalmak istiyorum canımm
slm arkadaslar. ben çok kötuyum:2: 14 haftalik hamileydim ayni anda aspirin ve 0.8 lik igne oluyordum. (yalniz igneye 11. ci haftada basladik) 3 HAFta once dr a gittgimde hersey yolundaydi. dun sabah karnim agridi 1 saat falan, gece de bi uyandimki 3 te kanla birlikte suyum bosalmis;( sabah dr a gittik suyu tamamen bosalmis bebegin kalbi durmus dedi;((( bugun kurdaj olcam. allahim kimseye yasatmasin. ve bu benim 6. ci kaybim.
slm arkadaslar. Ben çok kötuyum:2: 14 haftalik hamileydim ayni anda aspirin ve 0.8 lik igne oluyordum. (yalniz igneye 11. Ci haftada basladik) 3 hafta once dr a gittgimde hersey yolundaydi. Dun sabah karnim agridi 1 saat falan, gece de bi uyandimki 3 te kanla birlikte suyum bosalmis;( sabah dr a gittik suyu tamamen bosalmis bebegin kalbi durmus dedi;((( bugun kurdaj olcam. Allahim kimseye yasatmasin. Ve bu benim 6. Ci kaybim.
cnm benim kesinlikle katılıyorum sana fakat istanbuldaki proflar hep para istiyorlar yapmak için özelle aynı paraya geliyor 2000 den 3000 den bahsediyorlar bnim bunu şuan için karşılayacak maddi gücüm yok o yüzden uygun bir fiyata yaptıran arıyorum cnm yaaa lütfü hocayı duydum ama burdan ankaraya gitmem yaptırmam yine aynı paraya denk geliyor çok çaresiz kaldımnazlıcım meraba benim nacizane fikrim bu histereskopiyi asistanlara yaptırma olaki bi sorun çıkarsa müdahele etmeleri gerekebilir yani yapışıklık falan varsa mesela ankarada lütfüü bey var bi kere muayeneye gidersen histereskopiye gerek görürse hacettepede ücretsiz yapıyor senin bulunduğun yerdede mutlaka bu üniversite hastanelerinin profları vardır bence öyle araştırmadan olma
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım nasılsın son zamanlarda seni iyi görüyorum.
Hep iyi ol moralin yüksek olsun ki bebişin pozitif annesine bir an önce gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?