Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun RAbbim mükafatını bol versin işnallah.

iyiyim nergiscim sen nasılsın ?
nergıs cnm benım aklıma bısı geldı buradakı arkadasların mutasyonlarını ve doktorları hangı tedavılerı uygun gormus bole bı lıste yapsak
eger ben yogunum dersen bende yaparım en azından kımın ne oldugunu ve nasıl oldugunu bılerek kendımıze de yon verırız ne dersın ?

slm kizlar nasilsiniz internetimde sorun oldugu icin giremiyorum pek ama hepiniz aklimda ve duamdasiniz asigul naptin canim daha gelmemis bebek Rabbim yardimcin olsun kolay dogumlar nasip etsin insallah bende hastalandim dun cok kotuydum mide gribi olmusum sabahtan aksama kada hem bulanti hem kusma öldum valla ne kotu bisey su bulanti ben hamilelikten sandim ama midemi usutmusum ALLAHA sukur iyiyim bugun bide kontrolumuz var bugun saat 5de umarim hersey yolundadir dua edin kizlar lutfen nedense icimde bi korku var:2:

pazitif olmaya bir örnek mi bilmiyorum ama düşündükçe beni rahatlatıyor hanımlar, b,iliyorsunuz bende şimdi mi hamile kalacam gelecek aymı derken Rabbim nasip etti son ayımıza da girdik girdikte nasıl girdik binbir türlü stresle sıkıntı ile hepinizin yaşadığı şeyler kısaca bunlar, ama ben ilk baştan beri hep karamsarlaştığımda ve kötü kötü düşünceler aklıma savaş açtıklarında, İçimden kimseyle konuşmadan Eşimle bile Allahla konuştum ve Ona çok ama çok güvendim, O verecek olan çünkü bize bebişimizi. Allahım sana güveniyorum dedim Hamile kaldım çok şükür tabi doktorumun dediklerini de yaptım. şimdi de sezeryan mı normal mi ve doğumdan çok korkuyorum biliyorum belki de kızıyorsunuz bana ne var işte az kaldı diye ama inanın öyle tedirginim ki bebeğimin eşyları açılmadı bile doğdu dğacak hastane çantam bile eksik korkudan Ama Allah var dert yok inşallah Yaradan hepinize hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin hamilelik bekleyenlerimize inşaaalh son aynıa gelince ki gece uykusuzluklarını doğumum nasıl olacak ikilemlerini yaşatsın Rabbim. şimdi ben öyleyim öyle berbat ki gece gündüz birbirine karıştı, normal mi normalse neler yaşayacağım sezeryan mi sezeryansa çok mu acı çekeceğim. Ama şeytan dürttüğünde şöyle diyroyum Rabbim bana hayırlı zamanda HAyırlı sağlıklı ve hayırlı doğum şeklini ver diyorum.
Eğer Rabbim bizlere coçuk nasip edecekse olmazları oldurur ama nasip etmeyecekse de ne kadar düşünsek ne kadar tedbir alsak yüzlerce tedavi uygulasak normal doğumdan rizkli diye kaçsak sezeryan yapsak vermeyecek olan Rabbim yine vermez yine vermez ama vercek olan Rabbim ise HZ Meryem gibi mucize olarak verir. YA da HZ Zekeriya gibi 90 yaşından sonra verir. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....

Son düzenleme:
fadikcım sanada hayırlı cumalar
azar3437 inşallah guzel haberlerını alırız bu ay rabbım saglıksını hayırlısını nasıp etsın ...

saol cnm benım ıns hepımızın guzel haberlerını alırız hayırlısyla

ayy kafayı bozacam benim koca işten gelir uyur ben yatarım o kalkar akşam kendi kendime oturuyorum hep ve sinirliyimmmmmm, ollmaz böyle evlilik yaaaa sürekli uyuyor. tv de de bişi yok...

ah cnm benım sımdı sınır ol ol dur kafanı kasıcak fırsat bulamıcaksın sen ınsallah bu gunlerını arıcaksın ıns. :):):):):):)

gölge51
rabbım sabır versın baska ne denirki hepımız yasadık aynı sıkıntıları ınsanlar ne soylese batıyo bole zamanlarda ama senı en ıyı bız anlıyoruz bunu bıl
yanındayız ve sana dua edıyoruz rabbım gunaharına kefaret etsın cennette karına cıkarsı ıns.

Kız mide gribi ne Allah iyiliğini versin senin meraklanma Doktora giderken şöyle dua et YA RAbbi girdiğim yere hayırla girmeyi ve hayırla çıkmayı nasip et de inşallah güzel haberlerini alacağız.
Valla sorma bebnim sıpa babssı kılıklı tembel ne ağrım var ne sancım normal doğuma karar verdik bakalım ne olacak, ya kızlar son zamanlarda benim sık doktora gitmem lazım değil mi * ya adam beni sinir ediyor çok yoğun olduğundan mı ne 24 de kontrole gittik bir daha kini 13 aralığa verdi nst ye 5 güne bir gidiyorum da eee bugün iğneyi son kez vuracam artık daha sık bakması lazım deği mi ya stresli günler başlıyor sıpam beni üzmese...

ayy canim benim ya inan okadar dua ediyorumki belki dualarimla ayakta duruyorum bencede slk bakmasi lazim senin bide son ayin ve son gunlerin Rabim bizede naip eder de inasallah sezeryanmi normalmi diye dusunuruz:) benim drum bile 2haftada bir kontrol ediyor ama bu sefer direk hastaneye yolliycak galiba cunku hic bisey yiyemiyorum eee bebeginde beslenmesi lazim bi bardak su icsem geri cikiyor cok kotuyum anliycan

canım bugün benimde kontrolüm var inşaallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz

merhaba
geçen hafta kan pıhtılaşması sonucumu paylaşmıştım.bugün doktora gittim.genetik tanı için eşimle beraber kan verdik. doktor endişelenecek bişey yok dedi.hepsi sonuçlansın duruma bakarız ama heterozigot mutasyon herkeste olabilir.kan pıhtılaşman yok dedi. hamileliğin ilerleyen haftalarında belki hap kullanırız dedi. bende zaten ecopirin kullanmıştım dedim. tamam dedi. zaten elinden geleni yapmışın dedi.bende de çıkar heterozigot mutasyon dert etme dedi. çok sevindim.inşallah diğer tahlillerim iyi çıkar.
hamile arkadaşları görmek çok güzel.hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler diliyorum.
umutsuzluğumu attım kafamdan.allah beterinden korusun hepimizi.
bugün haberlerde bir bayan çocuğu olmuyor diye intihar etmiş.çok üzüldüm, yaşadıklarımız zor olsada, bazen çıkmaza girdiğimizi hissetsekte bir umut hala var.umudumu asla yitirmeyeceğim. oğlumun yanına gidecektim bugün, gidemedim.eşim hafta sonu götürecek inşallah.onunla paylaşacağım.

Son düzenleme:
o kadar uzunki benim yasadiklarim. 10 yildir ugrasiyorum.
ilk kaybim 22 haftalikti cinsiyetini merak ederken dr. kalbi durmus dedi...
ikinciye 12 haftaliktim kanama oldu az az; dr a gittim kalbi durmus dedi...
ucuncuye igne vurulacaksin dedi 0.4+aspejik.100 kullandim. onuda 15 haftalikken ekografiden geldigim ayni gunaksami siddetli bi karin agrisi. dr a gittimki oda gitmis...
dorduncuyu dr degistirdim, oda hiç bisey vermicem dogal oalrak olucak zaten herseyi iyi guzel derken onuda 18 haftalikken kaybettim. gelismiyor dedi. 18 haftalikken 15 haftalik gibi dedi. ve akabinde siddetli karin agrisiyla onuda kaybettim...
besinciye sadece bebek aspirini içceceksin dedi. yine ayni dr. hersey guzel gelisiyodu bide pregesteron hapi vermsiti 2 sabah 2 aksam kullaniyodum.
oda 20 haftalikken kalbi durdu...
ve... altinci dr degsitim. dr um cok iyi ilgileniyodu aspirin ve 0.8 lik levenox kullaniyordum(yalniz igneye 11. ci haftada baslamistik) 14 haftalik olmustu ve hersey yolundaydi. yine tuaf karin agrilarim basladi ve dun gece bi uyandimki bebegin suyu kanla karisik bosalmis(( sabah dr gittik suyu hic kalmamis dedi kalbi durmus dedi...
yarin kurtaj olucam.
benim yasadiklarimi yasayan avrsa nolur bi yol gostersin cok kotuyum neden oluyor bunlar kafamda bi ton acabalar dolu;( dr demsiti bi daha dusuk yasarsa ve tekrar bebek istersen yine ayni igeye devam edecegiz baska yapilacak bisey yok dedi. acaba gec basladigim içinmi fayda etmedi igne yada bana niye hiç bisey fayda etmiyor... bu seferki dusugumu komsulardan bile sakladim. ne zorluyosun olmuyor iste diyolar...

içini ferah tut.iyi haberlerle döneceğine eminim.

kızlar yaaa hiç histereskopi yaptıran yokmu :85:

ben yaptirdim cnm. hamile kalamiyordum dr um gonderdi. baktilar sol tup kapali demsilerdi amaliyatla actirisin yada hamile kalma sansin %50 ye duser dedi. ameliyetla actirdim hamile kaldim. hos dusuk yaptimda geri(
senin ne sorunun var?

demin asigülün dediği gibi rabbim oldurmadıktan sonra kulun elinden ne gelirki yada rabbim yürü ya kulum dedikten sonra seni bizi kim durdurabilirki biliyorum kabullenmek çok zor sakın nerden biliyorsun deme bizi en iyi biz yani aynı kaderi paylaşanlar anlar ama gelgörki gerçek bu beklemek zorundayız rabbim gönlündekini razı eylesin...

canım çok geçmiş olsun.biz ne dersek diyelim senin üzüntün ancak zamanlla hafifleyecek.
allahın bir bildiği vardır canım.yaşadıkların kolay değil.ben iki tane kaybettim .hele de ikincide çok yıprandım ama rabbim üçüncüyüü verdi.kısmetse bunu kucağıma alacağım günü bekliyorum.sende altı kayıp yaşamışsın az değil ama seninde elinden gelen birşey yok.yanlız senin kullandığın iğneyi ben hiç duymadım.hangi ildesin bilmiyorum ama mutlaka riskli gebelik uzmanı olan bir dr gitmelisin.dr çok önemli.
rabbim en kısa zamanda sıkıntılarını unutturacak bir bebiş nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…