slm arkadaslar. ben çok kötuyum:2: 14 haftalik hamileydim ayni anda aspirin ve 0.8 lik igne oluyordum. (yalniz igneye 11. ci haftada basladik) 3 HAFta once dr a gittgimde hersey yolundaydi. dun sabah karnim agridi 1 saat falan, gece de bi uyandimki 3 te kanla birlikte suyum bosalmis;( sabah dr a gittik suyu tamamen bosalmis bebegin kalbi durmus dedi;((( bugun kurdaj olcam. allahim kimseye yasatmasin. ve bu benim 6. ci kaybim.
Allah bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun RAbbim mükafatını bol versin işnallah.[/QUOT
saoalsiniz asigul ve nergis60. allah kimseye yasatmasin.
Allah bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun RAbbim mükafatını bol versin işnallah.[/QUOT
saoalsiniz asigul ve nergis60. allah kimseye yasatmasin.
canim sen neden igneye gec basladin 11.hafta bana gec geldi
valla iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım???
valla ben hep pozitifif olmaya çalışıyorum ama yinede gelmiyo bebek:))))
hayırlısı olsun bakalımmmmmmmm
bu ay kür falan kullanmıyorum
bidahaki ay doktora gitcem
kendimi hazır hissedersemm:98:
fadikcım sanada hayırlı cumalar
azar3437 inşallah guzel haberlerını alırız bu ay rabbım saglıksını hayırlısını nasıp etsın ...
ayy kafayı bozacam benim koca işten gelir uyur ben yatarım o kalkar akşam kendi kendime oturuyorum hep ve sinirliyimmmmmm, ollmaz böyle evlilik yaaaa sürekli uyuyor. tv de de bişi yok...
slm kizlar nasilsiniz internetimde sorun oldugu icin giremiyorum pek ama hepiniz aklimda ve duamdasiniz asigul naptin canim daha gelmemis bebek Rabbim yardimcin olsun kolay dogumlar nasip etsin insallah bende hastalandim dun cok kotuydum mide gribi olmusum sabahtan aksama kada hem bulanti hem kusma öldum valla ne kotu bisey su bulanti ben hamilelikten sandim ama midemi usutmusum ALLAHA sukur iyiyim bugun bide kontrolumuz var bugun saat 5de umarim hersey yolundadir dua edin kizlar lutfen nedense icimde bi korku var:2:
Kız mide gribi ne Allah iyiliğini versin senin meraklanma Doktora giderken şöyle dua et YA RAbbi girdiğim yere hayırla girmeyi ve hayırla çıkmayı nasip et de inşallah güzel haberlerini alacağız.
Valla sorma bebnim sıpa babssı kılıklı tembel ne ağrım var ne sancım normal doğuma karar verdik bakalım ne olacak, ya kızlar son zamanlarda benim sık doktora gitmem lazım değil mi * ya adam beni sinir ediyor çok yoğun olduğundan mı ne 24 de kontrole gittik bir daha kini 13 aralığa verdi nst ye 5 güne bir gidiyorum da eee bugün iğneyi son kez vuracam artık daha sık bakması lazım deği mi ya stresli günler başlıyor sıpam beni üzmese...
slm kizlar nasilsiniz internetimde sorun oldugu icin giremiyorum pek ama hepiniz aklimda ve duamdasiniz asigul naptin canim daha gelmemis bebek Rabbim yardimcin olsun kolay dogumlar nasip etsin insallah bende hastalandim dun cok kotuydum mide gribi olmusum sabahtan aksama kada hem bulanti hem kusma öldum valla ne kotu bisey su bulanti ben hamilelikten sandim ama midemi usutmusum ALLAHA sukur iyiyim bugun bide kontrolumuz var bugun saat 5de umarim hersey yolundadir dua edin kizlar lutfen nedense icimde bi korku var:2:
canım bugün benimde kontrolüm var inşaallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz
kızlar yaaa hiç histereskopi yaptıran yokmu :85:
o kadar uzunki benim yasadiklarim. 10 yildir ugrasiyorum.
ilk kaybim 22 haftalikti cinsiyetini merak ederken dr. kalbi durmus dedi...
ikinciye 12 haftaliktim kanama oldu az az; dr a gittim kalbi durmus dedi...
ucuncuye igne vurulacaksin dedi 0.4+aspejik.100 kullandim. onuda 15 haftalikken ekografiden geldigim ayni gunaksami siddetli bi karin agrisi. dr a gittimki oda gitmis...
dorduncuyu dr degistirdim, oda hiç bisey vermicem dogal oalrak olucak zaten herseyi iyi guzel derken onuda 18 haftalikken kaybettim. gelismiyor dedi. 18 haftalikken 15 haftalik gibi dedi. ve akabinde siddetli karin agrisiyla onuda kaybettim...
besinciye sadece bebek aspirini içceceksin dedi. yine ayni dr. hersey guzel gelisiyodu bide pregesteron hapi vermsiti 2 sabah 2 aksam kullaniyodum.
oda 20 haftalikken kalbi durdu...
ve... altinci dr degsitim. dr um cok iyi ilgileniyodu aspirin ve 0.8 lik levenox kullaniyordum(yalniz igneye 11. ci haftada baslamistik) 14 haftalik olmustu ve hersey yolundaydi. yine tuaf karin agrilarim basladi ve dun gece bi uyandimki bebegin suyu kanla karisik bosalmis(( sabah dr gittik suyu hic kalmamis dedi kalbi durmus dedi...
yarin kurtaj olucam.
benim yasadiklarimi yasayan avrsa nolur bi yol gostersincok kotuyum neden oluyor bunlar kafamda bi ton acabalar dolu;( dr demsiti bi daha dusuk yasarsa ve tekrar bebek istersen yine ayni igeye devam edecegiz baska yapilacak bisey yok dedi. acaba gec basladigim içinmi fayda etmedi igne yada bana niye hiç bisey fayda etmiyor... bu seferki dusugumu komsulardan bile sakladim. ne zorluyosun olmuyor iste diyolar...
o kadar uzunki benim yasadiklarim. 10 yildir ugrasiyorum.
ilk kaybim 22 haftalikti cinsiyetini merak ederken dr. kalbi durmus dedi...
ikinciye 12 haftaliktim kanama oldu az az; dr a gittim kalbi durmus dedi...
ucuncuye igne vurulacaksin dedi 0.4+aspejik.100 kullandim. onuda 15 haftalikken ekografiden geldigim ayni gunaksami siddetli bi karin agrisi. dr a gittimki oda gitmis...
dorduncuyu dr degistirdim, oda hiç bisey vermicem dogal oalrak olucak zaten herseyi iyi guzel derken onuda 18 haftalikken kaybettim. gelismiyor dedi. 18 haftalikken 15 haftalik gibi dedi. ve akabinde siddetli karin agrisiyla onuda kaybettim...
besinciye sadece bebek aspirini içceceksin dedi. yine ayni dr. hersey guzel gelisiyodu bide pregesteron hapi vermsiti 2 sabah 2 aksam kullaniyodum.
oda 20 haftalikken kalbi durdu...
ve... altinci dr degsitim. dr um cok iyi ilgileniyodu aspirin ve 0.8 lik levenox kullaniyordum(yalniz igneye 11. ci haftada baslamistik) 14 haftalik olmustu ve hersey yolundaydi. yine tuaf karin agrilarim basladi ve dun gece bi uyandimki bebegin suyu kanla karisik bosalmis(( sabah dr gittik suyu hic kalmamis dedi kalbi durmus dedi...
yarin kurtaj olucam.
benim yasadiklarimi yasayan avrsa nolur bi yol gostersincok kotuyum neden oluyor bunlar kafamda bi ton acabalar dolu;( dr demsiti bi daha dusuk yasarsa ve tekrar bebek istersen yine ayni igeye devam edecegiz baska yapilacak bisey yok dedi. acaba gec basladigim içinmi fayda etmedi igne yada bana niye hiç bisey fayda etmiyor... bu seferki dusugumu komsulardan bile sakladim. ne zorluyosun olmuyor iste diyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?