Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun pıhtılaşmadan daha farklı bi probleminmi var aceba çünkü düşüklerin hep aynı haftalarda olmuş raim ağzı yetmezliği filan olabilir pıhtılaşma faktörlerin neler

ben yaptirdim cnm. hamile kalamiyordum dr um gonderdi. baktilar sol tup kapali demsilerdi amaliyatla actirisin yada hamile kalma sansin %50 ye duser dedi. ameliyetla actirdim hamile kaldim. hos dusuk yaptimda geri(
senin ne sorunun var?
cnm benim kürtajdan sonra adetim azaldı miktarı günü akıntılarım var geçmek bilmeyen akıntılarım var hsg de sorun çıkmamıştı ama yinede bu sorunlar 1 yıldır bitmedi o yüzden yaptırmak istiyorum cnm nerde ve ne kadara yaptırdığını yazabilirmisin

ahhhh canım arkadaşım ne güzel yazmışsın.rabbm nasıl hayırlıysa onu bize nasip etsin.bende doğumla ilgili hiç mi hiç sıkıntı yok .inan aklımın ucundan bile geçmiyor nasıl doğracam diye.tek telaşım bu kadar yolun sonuna gelmişken bir aksilik çıkması.çok korkuyorum bebiişe birşey olacak diye.sürekli dua ediyorum.
benimde hastane çantam eksiklerle dolu.çocuğun eşyaları eksik,daha yerleştirmedim bile.
ben de bunları dert ediyordum ama geçen gün ravza arkadaşım bana şöyle dedi:tek bebişin doğsunda eteğine sarar evine getirirsin.
düşündüm çokkk doğru.biz ne sıkıntılarla bu günşlere geldik.tek sağlıkla sıhatle doğsun da varsın eksiklerimiz olsun.hepsi tamamlanır.
allahım sana da bana da tüm doğum yaapacak arkadaşalarada bir nefeste doğurma gücü versin.
bebek isteyen tüm arkadaşlarımıda bu yolda kucağı boş koymasın.tez vakitte hepsinin göbüşüne birer bebiş göndersin.

aminnnnn............

sen onlarin dedigine bakma canim sakin umidini kaybetme neden sana 11.haftada baslamis dr anlamis degilim benimde 4kaybim oldu simdi 5.hamileyim ben beta hcg testi yaptirdim pozitif oldugunu ogrendigim gun hemen igneye basladik cokk gemis olsun canim Rabbim sabir versin peki rahim filmi felan cektirdinmi sen cunku rahimde bi problem oldugu zamanda dusuyor bebisler??

golge , 17 haftalık ve 20 haftalık düşüklerim var. histeroskopi yapılacak ama bi adet olsam gidecem doktora..

Son düzenleme:
golge cim allah sabır versin canım. allahın dediği oluyor, biz onlar için elimizden gelen herşeyi yaptık.ama ....

ben düşüğümü ege üniversitesinde yaptım. histeroskopi içinde oraya gideceğim. rahim filmide dediler ama histeroskopi olunca ona gerek kalmaz heralde.
bornova da şifa hastanesine sordum.rahim filmini 400 tl ye çekiyorlarmış,anestezili. ama histeroskopiyi hiç sormadım yaptıracağım yer belli olduğundan.

Eminecim Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin kadar en az ben de burada heyecanla bekliyorum senden gelecek güzel haberleri ! Bol şans canım ...

canım benim ne güzel yazmışsın bende zaten kimseyle konuşamıyorum sizden başka
eşim olacak diyo allah verir çabalama boşuna kağıtla dio
ama ben böyle oturmayı hiç sevmiyorum bi kür falan yapmayınca sanki kendimi eksik hissdiyorum
ama rabbim verecek inşallah bende buna inanıyorum
yazdıkların için çok sağol canım
rabbim inşallah hayırlı doğum lar nasip eder
bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına

golge canım allah sabır versin
ranbbimin taktiri sende kendine çok dikkat et canım allah daha beterinden saklasın

wie canım inşallah kontrolün iyi geçer allah yardımcın olsun güzelim
bu arad geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine

gölgecim canımmm yazdıklarını okudukça içim sızladı. ne diyeyim derdin deva bulur bir an önce inşallahhh. benim kayıplarım ilk haftalarda .. fazla da bilgim yok bu konuda corasprin folbiol içip duruyorum(

sen çevrendekilere bakma tatlım anlamıyorlar anlamak isterseler bile.. çoğu laf söylemek için konuşuyo...

Son düzenleme:

cnm benım ne desek sana bos gelecek belkı am arabbım kaldıramayacagımız yuk yuklemezmiş.bu olayın ıyı tarafından bakmak gıbı bı durumu yok ama hıc bebek sahıbı olma ıhtımalı olan ınsanlar var ben kendımı boyle avutuyorum rabbım sabrını verecektır emın ol tek degılsın senı anlayan bır suru arkadasın var burda senın ıcın dua edıyoruz sabret mükafatını ıns bu dunyada da otekı dunyada da alıcaz .

gölge51
cnm baskalarının ne dedıklerını cok takma onlar ne anlar senın bizim halımızden.bugun neden yapmadılar peki kurtajı onu anlamadım neden gınderdıler senı eve.
bıde cnm bı arastırma hastanesone gıtsen univ. hastanesı gıbı yanı bu doktorunun dedıklerı hıc hosuma gıtmedı ne yanı biz deneme tahtasımıyız.onun ıcın kapsamlı bı yere gıt sen fransada mı yasıyosun aslında yurt dısında daha ıyı doktorlar var ama bılmıyotum kı ne desem bos ınan cok uzuldum allaha emanet ol

ömer düşündük bakalım değiştirmezsek bu aralar ömer vr aşk ve cezadan da etkilendik sanırım. var mı bi isim sende önerebileceğin

valla bılmem kı ben oglum olsa eymen ısmını koymak ısterım ama sende koyabılırsın ızın verıyorum ıstersen senın ıcın arastırma yapım bıraz

arkadaslar ben yurt disindayim fransada tam iyi dil bilmiyorum inanin pihtilasma faktorunden hiç biseyden haberim yok dr igne kullanman gerekiyor dedi bende tamam dedim. ama ise yaramiyor. bilmiyorumki ne olup bittigini oda ayri kahrediyor beni. bu sonuncudada bebegin suyu geldi bilmiyorum inanin neler olup bittigini dr. da sasiriyo olamaz boyle bise yapilacak bisey yok diyor.

saol bitanem azra3437 benim durumumda olan kisiler var. onlarda ayni ilaci kullandi ise yaradi... bende yaramadi cok ilginc. hayret ediyorum kendime bilmiyorumki yarin gel dediler bekliyorum evde oyle yarin sabah gidecem bitkinim yorgunum umutsuzum.( her dusukten sonra depresyona giriyorum ins. bu sefer kolay atlatirim

burda öyle bir liste zaten var canım sonuyok arkadaşımız ilgileniyordu sannırım.eski sayfalarda ama nerde bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…