Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kafamdaki tek 'keske' igneye 11 haftada basladik gec baslandi normalde ilk haftalarda baslanmaliymis bilmiyorumki:-( forumdada cok insan var igneyle sonuca ulasan onlari okudukca umutlaniyordum ama olmadi olmayinca olmuyormus

arkadaslar ben sizi ceb den takip ediyorum ama yazamiyorum. simdilik pc den cikiyorum iyi aksamlar. allah yardimcimiz olsun hepimizin.

evet canim rahimdede sorun yok dediler. cekilmistim. sen kac haftaliksin wie allah tamamina erdirsin. benim yasadikalrimi hiçç kimseler yasamasin ins. dr. un sucu degilki wie benim sucum. ben bi onceki dr. a gittim aspirin verdi dedim bu aspirini gecen yilda kullandim ise yaramadi dedim. oda yapilacak baska bisey yok deyince. ben dr degsitirdim o anda ben 11 haftalik olmustum . zaten dr. dedi gec kaldik ama yinede kullan ise yaramazsa bi dahaki hamileligine ilk gunden basliycaz dedi.

Son düzenleme:

canım benimde tanı amaçlı yapıldı o zaman 3 düşüğüm vardı polip falan varmı diye baktılar memnun kaldım canım sonrasındada bi sorun yaşamadım sonuçta temiz çıktı bide histereskopiyi uzman dr yaptı ben histereskopi istediğimi asistana söyleyince hiç zorluk çıkarmadan hemen gün verdiler muco arkadaşım yanlış anlamış galiba gün olarakta adet sonrasına gün verdiler rahim döküldüğü için rahim duvarını daha net izliyolarmış

canım yurtdışında imişsin ama bizim doktorlarımız inana daha iyi orda teknoloji iyi burda ,se doktorlar iyi bence tatile geldiğinizde hangi şehirede isen o şehrin riskli gebelikleri ile ilgilenne bir doktoru vardır mutlaka onu bulup görünsen daha başarılı olursun bence....

valla bılmem kı ben oglum olsa eymen ısmını koymak ısterım ama sende koyabılırsın ızın verıyorum ıstersen senın ıcın arastırma yapım bıraz

hımmmmmmmmm değişikmiş düşünüyüm bir ne demek ki kız ismi değil demi ? benim kini beğenmedin mi kızım yaaaaa,,,,, valla ismi benim için çok önemli değil aslında sağlıkla bir doğsunda önemli olan o valla

Son düzenleme:
gölge 51 öncelikle çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım 4 düşüğüm oldu 13,14,20 ve 17 haftalıkken şuan 40 ım yeni bitti.seni çok iyi anlarım.son iki düşükte iğne ve aspirinde kullandım.13 ve 14 haftalarda su gelmesi oluyor.rahimle ilgili birşeyler sana yapıldımı yani film vs?

gölge 51 cevaplamıışsın yeni gördüm kusura bakma şu günlerde iyi değilim sürekli dalgın herşeye ağlar ve sinirlenir oldum
Rabbim vermeyince vermiyor işte..üniversitede bir profa gidiyorum o deneyeceksin diyor ama bilmiyorki ömründen ömür gidiyor canım Allah yardımcın olsun..

arkadaslar sık sık aranıza katılmıyorum ama daha once de yazmıstım. 2 dusuk yaptım kan pıhtılasması oldugu tespıt edıldı. sımdı yıne hamıleyım kan da test yaptırdım 2 saat oldu 47,14 cıktı. adetım 4 gun gecıkmıstı. yarın doktoruma gıdecegım. umarım bı problem yoktur. acaba deger dusukmu bıse olacak mı yıne cok korkuyorum. sevıncımı bıle yasamıyorum

kafamdaki tek 'keske' igneye 11 haftada basladik gec baslandi normalde ilk haftalarda baslanmaliymis bilmiyorumki:-( forumdada cok insan var igneyle sonuca ulasan onlari okudukca umutlaniyordum ama olmadi olmayinca olmuyormus

11. haftada başlamış olmanın geç olacağını sanmıyorum. Pıhtılaşma sorunu olanlar için vitaminler hayati önem taşıyor. mesela ben 6-7 ay folic asit kullandım hatta hamilelikten önce başladım. Ayrıca elevit hala devam ediyorum. bunlar bir etken. diğer bir konu senin pıhtilaşma faktörünü bilemeden iğne vermek riskli olmuş bence. nedeni şu faktör durumuna konumuna ve sayısına göre iğnenin dozu belirleniyr. buda şu demek eğer seninfaktörüne göre iğne dozu fazla bile olmuş olabilir. yani bu doz az olsada sorun çok olsada. ilk yapılacak iş pıhtılaşma faktörlerin var mı varsa neler onun tespiti yapılmalı. sonrasında bu duruma göre de iğne ve aspirin dozunun belirlenmesine kalıyor. hamilelikten önce aspirin ve vitaminlere başlatır genel olarak. sonrada bebeğin kalp atışları duyulunca iğneye başlatır. İnşallah Allah'ım sana ve isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle nasip eder.

Slm canım bende avusturyadayim ben 4dusuk yaptım buradaki doktorlar normal diyip durdular nasıl normal olur ya 4tane düşük ama ben pes etmedim sonuçta benim canım yanıyor hep ben uzuluyorum kürtajdan sonra esime söyledim ben hastanedeyken aldı biletimi gittim Türkiye'ye meger kan pihtilasmasi varmış bende ve iğne vurulmam getekiyormus şimdi 13.haftamdayim biraz önce Dr dan geldim hersey yolundaymis sana tavsiyem al biletini bide Türkiye'de git Dr emin ol pisman olmayacaksın canım benim

wie çok sevindim canım.bizimkide iyi çok şükür cinsiyeti henüz belli değil dedi ama omurgası burun kemiği falan hep görünüyor cinsiyeti nasıl görünmüyor anlamadım doğrusu.neyse sağlıklı olsunlarda o bize yeter

azra cım değerlerimizle ilgili eski listemizi buldum burdan bakıp düzenleme yapabilrisn canım

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane

(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folicplus1 gebe kalınca fraxparin 1 lik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot----------------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxparine

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot----------- bebek asprini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???

(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml

(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine

(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin

(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)

(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne

(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4

(canderya200 ) Protein C EKSıKLıĞı..........CORASPıRıN100,CL EKSAN 0.4,FOLBıOL0.5 BEMıKSC,ELEVıT(11HAFTALIK KALBı DURDU BAŞARISIZ

(nergis60) PAI 4G /5G MTFHR677 heterezigot..............coraspin+Folbiol: hamile kalınca Fraxiparin 0.3

(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLıK+CORASPıN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)

(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. Folbiol, Coraspin Bemiks B12... hamile kalınca Coraspin

(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000

(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne

(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne

(seydam)Protein s eksikligi..........................asprin + folik asit+magnezyum hamile kalmadan basladim ama basarisiz)

selam asıgul ben 5 haftalık hamıleyım sımdı ıgnelerı kullanıyorum daha oncekı dusuklerımde bacagım agrırdı bugunde agrıyor sende de oluyormuydu ılk haftalarda

selam asıgul ben 5 haftalık hamıleyım sımdı ıgnelerı kullanıyorum daha oncekı dusuklerımde bacagım agrırdı bugunde agrıyor sende de oluyormuydu ılk haftalarda

Ağrı özellikle 5 aya kadar oldu. sonrasında daha rahat oldu. ayaklarımda uyuşmalar falan oluyordu canım. Bacak ağrısının düşük belirtisi olduğunu sanmıyorum. Ama şiddeti fazla ise doktoruna danış derim.

kalca kemıgınden baslayan bır agrım varda öncekılerde de oyle olmustu tedırgın oldum ama carsamba doktoro gıdecem insallah bır sorun olmaz cevapladıgın ıcın tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…