Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşaallah sevindirici haberlerle geliceksin salı günü canım içini ferah tut annesi belkide cinsiyetinide sgörürler sankim oğlun olucak gibi geliyo bana hadi hayırlısı

canım benim ki sezeryan olacağı için doktor 38. haftamızda almayı planlıyo, yoksa beklenen doğum tarihim 2 ocak normalde, listede sıra vardı daha bana.. ama baktım sizden ses cıkmıyo dayanamadık biz

canım ilki agır bi tecrübe oldu bizim için oyüzden bunda biraz daha tedirgindik, tansiyonum cıktıgı için ki seninki de cıkmıştır herhalde ben ilaç kullanıyorum bunun için günde bi taneden başladık şimdi günde 4e cıktı... dediğim gibi 30. hafat gecene kadar cok sıkıntı cektim (manevi anlamda) şimdi daha rahatım... bi de doktor cok önemli güvenebileceğin biri olmalı... aynı şeyler olacak diye bişey yok ama tabiki başka hamilelere göre bu riski taşıyoruz... şişmelerine dikkat et ben 25. haftada başlamıştım ama bilemedim tabi ozaman bunda olmadı şişme..

sabrina canım benim için iyi bir örnek oldun tansiyon ilaçlarına ne zaman başladın ilk gebeliğine göre farkı ne canım benim ilk gebeliğimde 20 haftada şişmeye başlamıştım tabi tansiyonda yükselmişti hemen hastaneye yattım 6 hafta sonra yani 26 haftalık kızımı dünyaya getirdim valla ne desem açıkcası ikinci bir çocuğa pek cesaretim yok sevgiyle kal allahım bu sefer inşallah yaşamadan atlatırsın çok zor seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı

merhaba arkadaşlar benim 3 düşüğüm var ve şu an 12 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sorunumvar clexane iğne kullanıyorum ayrıca düşük önleyici progesten kullanıyorumama bu tür iğne kullanan hamile kadın normal doum yapamıyomuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı:97:

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah erken doğum olmaz canım çok zor 780 gr doğdu benim kızım 26 haftalıktı ama gelişimi 24 haftayla uyumluydu preeklemsiden dolayı hiç gelişmedi 75 gün küvözde kaldı allaha şükür ciddi bir sağlık problemimiz olmadı canım 1.5 kilo olunca bize verdiler allahım nazarlardan korusun çok akıllı biliyorsundur prematüre çocuklar çok zeki oluyorlar gelişimide şu anda yaşıtlarını yakalamış durumda hiç korkma canım birşey olmaz inşallah yiyecek ekmeği varsa yaşar oysakai gününde doğan çocuklarda bile problem olabiliyor içini fereh tut allahıma sığın yine kafana takılan olursa cevaplarım canım

kızlar bir listeniz vardı ya benide eklermisiniz MTHFR C677T:Homozigot protein s düşük apc resistansı düşük şimdilik coraspin ve folik asit gebe kalıncada 0.8 lik veya 1 lik iğne

hoşgeldin edalı bende sitede yeniyim ama bildiğim kadarıyla bu şekilde normal doğum yapmış arkadaşlar var ben başından beri takip ediyorum ama yen katıldım vaktin olursa geçmişi bir oku derim inşallah hiçbir problemle karşılaşmadan sağ salim doğurursun canım

inşaallah sevindirici haberlerle geliceksin salı günü canım içini ferah tut annesi belkide cinsiyetinide sgörürler sankim oğlun olucak gibi geliyo bana hadi hayırlısı

Âmin canım inşallah iyi haberlerle donerim banada oglanmis gibi geliyor rüyalarımda hep oğlan görüyorum bakalım aslında hayırlısı eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti hiç önemli değil sen nasılsın bebis nasıl sanada yapildimi testler?

cevapladığın için teşekkür ederim canım.benim de tek dileğim en azından 30. haftaları görebilmek. 40.haftadan hiç ümidim yok ama allah büyüktür. mümkün olduğu kadar içeride tutup gelişimini tamamlaması için dua ediyorum.7. aydan önce ciğer gelişimi tamamlanmadığı için çok korkuyorum.
iyi haberlerle döneceksin canım inşallah.sen pozitif düşünmeye devam et.dediğin gibi cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter.bende hep rüyamda erkek görüyordum ve içime erkekmiş gibi doğuyordu.bizim bebiş 20. haftaya kadar göstermedi kendini, sonra ayrıntılı da kız olacağını öğrendik.

arkadaşlar daha yeni siteye üya oldum sayılır sorularınızı ve cvplarınızı okuyorum benimde kan pıhtılaşması nedeniyle 7 gebelik kaybım oldu ve sorun 5 gebelik kaybından sonra çözüldü şu an 8 ci hamileliğim maşallah diyeyim 15 haftalık oldu .şuan clexne 0.4 lük iğne artı coraspirin kullanıyorum şu an iyi gidiyorum inş bebeğimi kucağıma aldığım günleride görürüm.

merhaba arkadaşlar,

ekım ayında 2.dusugumu yasadım,bazı kan testlerı yapıldı ve sonuc olarak kan pıhtılasması denıldı,proteın s antıjenı 50 referans aralıgı 60-150 olmalı,proteın s antıjen serbest 52 referans aralıgı 55-123 olmalı,yalnız benım degerler dusuk bu durumda kan pıhtılasmasımıdır yuksek cıksaydı ne olacaktı fıkrı olan varmı

merhaba arkadaşlar. Ben ilk defa bi konu paylaşıyorum. öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum herkese. Ben de 27 kasımda düşük yaptım ve kanamam 1 hafta sürdü. düşükten sonra birdahaki adet dönemine kadar hamile kalma riski varmıdır acaba. ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. şu anda düşünmüyorum işimden dolayı. bilgilendirirseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşım benim 3 düşüğüm var ilk düşüğümden sonra hiç adet görmeden hamile kalmştım eğer kürtaj olduysan ve korunmadıysan hamile kalman büyük olasılık hemen hamile kalabiliyo insan

kürtaj olmadım. küçük olduğu için doktor kürtaja gerek duymadı. kendiliğinden düştü. ama korunmadım bir defaya mahsus. olurmu olmazmı bilmiyorum.

arkadaşlar,kan pıhtılaşması hakkında bılgı verebılırmısınız bu dogustan olan bıseymı neden olur?tedavısı sadece ıgne olmakmıdır.proteın s antıjen test sonucum dusukı sınırın bıraz altında acaba kan pıhtılasmasımıdır doktora pzt gıdıcem..

merhaba arkadaşım kan pıhtılaşması bendede var ve onun yüzünden 3 düşüğüm var şimdi iğne kullanıyorum tek caresi iğne galiba ama doğuştan mı oluyo sonradanmı bilmiyorum ama allahtan iğne gibi çaresi var arkadaşım kan pıhtılaşması tahlillerde mutasyon diye çıkıyo senin tahlilinde öyle bişey yazıyomu bi bak senin düşüğünmü oldu

öncelikle hayattt 26 çok geçmiş olsun.Allah bu bebeğini kucağına almanı nasip etsin.5. gebelik kaybından sonra çözüldü demişsin peki 6. ve 7. hamilelliğinde tedavi olmadı mı?birde kayıpların nasıl ve kaç haftalıkken oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…