Bu sorular sevindiriyor canım beni merak ediyor olmam ve onemsemmem güzel bı duygu sorularına gelince gecen Pazartesi gittik yapacaktı doktorum o testi ama benim hamileliğim roksli olduğu için buranın büyük hastahanesinde bebeği tepeden tırnağa kontrol edecekler iç organları aklına ne geliyosa artık nedense icimde bı korku var ya bisey çıkmaz inşallah Rabbim nasip ederse Salı gunü haberdar ederim sizi
canım benim ki sezeryan olacağı için doktor 38. haftamızda almayı planlıyo, yoksa beklenen doğum tarihim 2 ocak normalde, listede sıra vardı daha bana.. ama baktım sizden ses cıkmıyo dayanamadık bizhaydi hayırlısı sabrinacığım.ama sıra bendeydi niye beklemiyon bakimm.
haftaya bende doğrurum topik çifte bayram eder.
bu arada benim anestezi ile ilgili bir bilgim yok .hiçte araştırmıyom kafam takılır diye.
hakkımızda hayırlısı.
Canım çok teşekkür ederim sende preeklemsi geçirdin 2. gebeliğin ilkine göre nasıl geçiyor biraz anlatırmısın ben çok korkuyorum şu anda coraspin ve folik asit almaya başladım gebe kalıncada iğne vurulacağım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah erken doğum olmaz canım çok zor 780 gr doğdu benim kızım 26 haftalıktı ama gelişimi 24 haftayla uyumluydu preeklemsiden dolayı hiç gelişmedi 75 gün küvözde kaldı allaha şükür ciddi bir sağlık problemimiz olmadı canım 1.5 kilo olunca bize verdiler allahım nazarlardan korusun çok akıllı biliyorsundur prematüre çocuklar çok zeki oluyorlar gelişimide şu anda yaşıtlarını yakalamış durumda hiç korkma canım birşey olmaz inşallah yiyecek ekmeği varsa yaşar oysakai gününde doğan çocuklarda bile problem olabiliyor içini fereh tut allahıma sığın yine kafana takılan olursa cevaplarım canımöncelikel hoşgeldin diyorum. bende az önce sana birşeyler yazıyordum birden bağlantım gitti. yazdıklarım yollnamadı.bende 677 homozigotum. 07 lik iğne kullanıyorum. daha öncesinde 2 kaybım oldu.16 hfatlarda yaşadım kayıplarımı. sonrasında yapılan araştırmalarda kan pıhtılaşması ve rahim anomalisi çıktı.ayrıca rahim ağzı yetmezliğim de var. 13. hftada serklaj yani rahim dikişi uygulandı.benim de saan sormak istediğim aslında bununla ilgili idi. şu anda rahim açılmasını dikişle engelliyoruz. yani sadece dikiş tutuyor bu yüzden sürekli yatmak zorundayım. doktorum tutabildiği yere kadar diye bir amda bulunduyor aslında ve bu konudaki sorularımı büyük ihtimalle çok panik olmamam için (ki çok evhamlı bir hamilelik geçiriyorum tahminleriniz üzerine.)ayrıntılı yanıtlamıyor. yani erken doğum ihtimalim var anladığım kadarı ile.sen 26 haftalık doğum yaptığından bahsetmişsin. kızı da allah bağışlasın. erken doğum ile ilgili problemeler yaşadınız mı?çok küvezde kalması gerektimi, erken doğum kızında herhangi bir sağlıkproblemi yarattı mı.. bu konularla ilgili bilgi verirsen sevinirm. rabbim senin de gönlüne göre versin.
merhaba arkadaşlar benim 3 düşüğüm var ve şu an 12 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sorunumvar clexane iğne kullanıyorum ayrıca düşük önleyici progesten kullanıyorumama bu tür iğne kullanan hamile kadın normal doum yapamıyomuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı:97:
inşaallah sevindirici haberlerle geliceksin salı günü canım içini ferah tut annesi belkide cinsiyetinide sgörürler sankim oğlun olucak gibi geliyo bana hadi hayırlısı
cevapladığın için teşekkür ederim canım.benim de tek dileğim en azından 30. haftaları görebilmek. 40.haftadan hiç ümidim yok ama allah büyüktür. mümkün olduğu kadar içeride tutup gelişimini tamamlaması için dua ediyorum.7. aydan önce ciğer gelişimi tamamlanmadığı için çok korkuyorum.öncelikle çok geçmiş olsun inşallah erken doğum olmaz canım çok zor 780 gr doğdu benim kızım 26 haftalıktı ama gelişimi 24 haftayla uyumluydu preeklemsiden dolayı hiç gelişmedi 75 gün küvözde kaldı allaha şükür ciddi bir sağlık problemimiz olmadı canım 1.5 kilo olunca bize verdiler allahım nazarlardan korusun çok akıllı biliyorsundur prematüre çocuklar çok zeki oluyorlar gelişimide şu anda yaşıtlarını yakalamış durumda hiç korkma canım birşey olmaz inşallah yiyecek ekmeği varsa yaşar oysakai gününde doğan çocuklarda bile problem olabiliyor içini fereh tut allahıma sığın yine kafana takılan olursa cevaplarım canım
iyi haberlerle döneceksin canım inşallah.sen pozitif düşünmeye devam et.dediğin gibi cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter.bende hep rüyamda erkek görüyordum ve içime erkekmiş gibi doğuyordu.bizim bebiş 20. haftaya kadar göstermedi kendini, sonra ayrıntılı da kız olacağını öğrendik.Âmin canım inşallah iyi haberlerle donerim banada oglanmis gibi geliyor rüyalarımda hep oğlan görüyorum bakalım aslında hayırlısı eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti hiç önemli değil sen nasılsın bebis nasıl sanada yapildimi testler?
merhaba arkadaşlar. Ben ilk defa bi konu paylaşıyorum. öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum herkese. Ben de 27 kasımda düşük yaptım ve kanamam 1 hafta sürdü. düşükten sonra birdahaki adet dönemine kadar hamile kalma riski varmıdır acaba. ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. şu anda düşünmüyorum işimden dolayı. bilgilendirirseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
canım şu anda işim var fazla ayrıntıya girmeden söyleyim sinan hocayı ben bıraktım burda bi arkadaşımız vardı oda gidiyodu ona bazı şeyler söylemiş geniş bi zamanda anlatırım rahim filmini bende sinan hoca istemedi ben başka doktora gittim o hoca istedi sinan hocadan hiç memnun kalmadım herkese aynı tedaviyi uyguluyo sana metoininden sınırlı diyet verdimi hakkında hayırlısı olsun canım sonra senle konuşmak isterim[/QUOTE
evet metioninden sınırlı diyet yaptım hemde 4 sene şu an 40 gün bir hafta oldu düşük yapalı diyet yapmıyorum kardelen rumuzlu arkadaşımızı diyorsun sanırım onunla görüştüm bende konuşmak isterim canım ancak paylaştıkca birbirimize destek ve tedavilerimiz hakkında bilgilendirdikçe umutlarımız çoğalıyor inş. bizlerde bebeklerimize kavuşuruz ...görüşmek üzere..
evet kardelen arkadaşımızın başına gelenler benim başımada geldi ben2 düşük yaptım ve sinan hocaya gittim bana metoininden sınırlı diyet verdi becoenzym folbiol coraspirin verdi belirli günlerde kullanıyorum.senin homositeinin kaç canım. bende 677 heterozigot mutasyonuyum benden rahim filmi falan istemedi bende başka bi doktor önerdiler ben hamile kalamadım birde sinan hocaya gittim sitres yapıyosun ondan dedi olur dedi önerilen hocaya gittim rahim filmi istedi zekai tahirde rahim filmimi çektirdim ve perde çıktı onuda aldılar şükür .sinan hocayada birdaha gitmeyi düşünmüyorum bende filmi göstermek için gitseydim kardelene yaptığı gibi banada kızacaktı.peki canım sen o kadar düşük yaptın bu doktor nasıl rahim filmi falan istemedi senden düşüklerine ne dedi neden oluyormuş kaçlık iğne kullandın
evet metioninden sınırlı diyet yaptım hemde 4 sene şu an 40 gün bir hafta oldu düşük yapalı diyet yapmıyorum kardelen rumuzlu arkadaşımızı diyorsun sanırım onunla görüştüm bende konuşmak isterim canım ancak paylaştıkca birbirimize destek ve tedavilerimiz hakkında bilgilendirdikçe umutlarımız çoğalıyor inş. bizlerde bebeklerimize kavuşuruz ...görüşmek üzere..[/QUOTE .!.:evet kardelen arkadaşımızın başına gelenler benim başımada geldi ben2 düşük yaptım ve sinan hocaya gittim bana metoininden sınırlı diyet verdi becoenzym folbiol coraspirin verdi belirli günlerde kullanıyorum.senin homositeinin kaç canım. bende 677 heterozigot mutasyonuyum benden rahim filmi falan istemedi bende başka bi doktor önerdiler ben hamile kalamadım birde sinan hocaya gittim sitres yapıyosun ondan dedi olur dedi önerilen hocaya gittim rahim filmi istedi zekai tahirde rahim filmimi çektirdim ve perde çıktı onuda aldılar şükür .sinan hocayada birdaha gitmeyi düşünmüyorum bende filmi göstermek için gitseydim kardelene yaptığı gibi banada kızacaktı.peki canım sen o kadar düşük yaptın bu doktor nasıl rahim filmi falan istemedi senden düşüklerine ne dedi neden oluyormuş kaçlık iğne kullandın
canım homosisteinim en son 6,9 du ama 4 sene önce 11,6ydı.aynı ilaçları bende kullandım 3. düşükle son düşük arası 3 sene son 1 yıl felan hamile kalamadım aynı şeyi banada dedi tamamen stres ısrarla rahim filmi dememe rağmen istemedi boşuna acı çekmekmi istiyorsun diyor.bu hafta kontrolüm var.deneyecekmişim bir yerde dururmuş genetik ve metabolizmayla ilgili olduğu için diyor.ama her 2 düşüğümde de 1 ay hastanede yattım suyum geldikten sonra iğne aynı 0,3 fraxaparin bir yandan kontrole felan gitmeden başka bir doktora lütfü beye gideyim diyorum ama bilmiyorum kafam karışık zaten iyi değilim.rüyalarımda bebeğim olmuş onu emziriyor görüyorum.geçen gün gerçek gibiydi.sürekli dua ediyorum bunlarda geçecek diye inş....evet kardelen arkadaşımızın başına gelenler benim başımada geldi ben2 düşük yaptım ve sinan hocaya gittim bana metoininden sınırlı diyet verdi becoenzym folbiol coraspirin verdi belirli günlerde kullanıyorum.senin homositeinin kaç canım. bende 677 heterozigot mutasyonuyum benden rahim filmi falan istemedi bende başka bi doktor önerdiler ben hamile kalamadım birde sinan hocaya gittim sitres yapıyosun ondan dedi olur dedi önerilen hocaya gittim rahim filmi istedi zekai tahirde rahim filmimi çektirdim ve perde çıktı onuda aldılar şükür .sinan hocayada birdaha gitmeyi düşünmüyorum bende filmi göstermek için gitseydim kardelene yaptığı gibi banada kızacaktı.peki canım sen o kadar düşük yaptın bu doktor nasıl rahim filmi falan istemedi senden düşüklerine ne dedi neden oluyormuş kaçlık iğne kullandın
arkadaşlar,kan pıhtılaşması hakkında bılgı verebılırmısınız bu dogustan olan bıseymı neden olur?tedavısı sadece ıgne olmakmıdır.proteın s antıjen test sonucum dusukı sınırın bıraz altında acaba kan pıhtılasmasımıdır doktora pzt gıdıcem..
arkadaşlar daha yeni siteye üya oldum sayılır sorularınızı ve cvplarınızı okuyorum benimde kan pıhtılaşması nedeniyle 7 gebelik kaybım oldu ve sorun 5 gebelik kaybından sonra çözüldü şu an 8 ci hamileliğim maşallah diyeyim 15 haftalık oldu .şuan clexne 0.4 lük iğne artı coraspirin kullanıyorum şu an iyi gidiyorum inş bebeğimi kucağıma aldığım günleride görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?