Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm senın mutasyonun ne bende 0,4 luk ıgne kullanıyorum

sıteye yenı uye olan arkadaslar mutasyınlaınızı ve kullandııgınız ılaçları ( iğne + aspırın vs ) bana ozelden yazarsanız lısteye eklerım sızı

ya kızlar sizlere bişiler danışıcam
1- doktor bana folbıol 5mg oldugu ıcın fazla gelır ıkı gunde yarım al dedı.başka bısıler kullanılıyomu bu evrelerde yada yapmam yapmamam gerekenler
2- dıkkat et ama kendını kısıtlama dedı
şimdi dün akşamdan berı ufak ufak çok az ağrı gıbı bısıler oluyo bu normal mı ? ben kendımı dınlemeye basladım galıba ama dınlenınce mesela gece yatıp kalkınca geçıyo olmuyo uzun zaman.
bende dünden berı yatoyprum tuvalet ve namaz harıcı kalkmamaya calısıyorum
benım mutasyon faktor v leıden 1691 heterozıgot doktor bana 0,4 clexan verdı.
bana tavsıyelerenız nelerdır.
görüşrüz

benim bulantılarım devam ediyor ama kusmalar bitti sayılır.pazrtesi gitmiştim iyiydi beşim çok şükür detaylı bktı doktorum bi sorun yok şükür rabbime ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım.iğnelerin ne kadar etkili olduğunu öğrenmek için bir test istedi oda özelde 150tl üniversite hatanesine bakcam orada yapılıyomu yapılmıyosa mecbur yaptırcam şimdilik böyle canımcım bütün hamileler ve bebişleri rabbimize emanet.iyi haberlerini bekliyoruz....

allah bir daha yaşatmasın canım.maşallah 15 haftalık olmuşsun.bu sefer inşallah kucağına alırsın.
gözün aydın essebeciğim.inşallah herşey sonuna kadar böyle güzel devam eder.

kızlarrr bu arada soğuktan dondunuz mu nedir.bu gün çok az kişi gelmiş topiğe.ben zaten bütün gün havayıda bahane ederek yattım.
asigülllllll kızzz doğurdun mu yoksa bugün gelmemişsin.

soruma cevap verirmisiniz 1 düşük birde kimyasal gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim doktora düşükleri söyleim ve önlem amaçlı bişey kullanayım mı dedim oda aspirin verdi bebe aspirini sorum şu eğer kan pıhtılaşması gibi bişey varsa bu işe yarar mı yada hiçbirşeyim yoksa aspirin bebeğime zarar verir mi internette zihin gelişimini fiziksel gelişimini etkilediği yazıyo

arkadaşlar birde coraspin ve aspirin arasındaki fark ne benimki aspirin hani şu çocuklar için tatlı olandan. aklıma şu geldi ya kan pıhtılaşması gibi bişeyim yoksa ve aspirin kanımı sulandırıp kanamaya neden oup bebeğimin düşmesine yol açarsa kızlar korktum ya böle bişey olur mu

Herkese iyi geceler!
Asigül'ün eşiyim. Burada o kadar çok değer verdiği arkadaşlarının olduğunu bildiğim için ve birazda onun isteğini yerine getirmek için size yazmak istedim. Muhakkak kendisi size anlatacaktır.

Perşembe gecesi benim evham ve ısrarıma dayanamadı bebeğin sağlığına baktırmak için Tıp fakültesine gittik. Şükür ki kuzumuz iyiymiş. Biliyorsunuzdur normal doğuma karar vermiştik. Ancak doğum başlamış, sancısı 10-20 lerden 60-80 lere çıkmış birazda açılma olmuş. Bırakmadılar bizi gece orada kaldı. Sabah asıl doktorumuz sevgili hocam Prof. Dr. Ali ACAR muayene etti, bırakmak istemese de bizim isteğimizi kırmadı eve gitmemize izin verdi. Ara ara sancılar giriyordu. Biraz istirahat etti doğuma hazırlık yaptı kontrollerini yaptı ve gece beklediğimiz gibi ağrıları arttı. Dün gece 01:00 gibi Tıp fakültesine yattık. Sancılar gece daha da arttı. Orada geceledik. Sabah yine Doktorumuz muayene etti açılma artmış ancak yeterli değilmiş. Akşama kadar bekleyelim doğum olmazsa sezeryanla alırız dedi. Ağrılar o kadar çok arttı ki ben dışarıda eşimden fazla doğurdum diyebilirim. Tıp fakültesi olunca yanına almadılar ona destek olamadım. Saat 15:00 gibi doğuma aldılar 15:10 da bebeğin çıktığını söylediler. Elbiselerini verdik, bekledik ki ne bekleyiş. 15 dk bana saatler gibi geldi. kucağıma verdiler kara bi oğlan. olduğum yere yığılmamak için kendimi zor tuttum gözlerim ağlamaklı, kokladım cennet kokulu kuzuyu. Allahım herkese her bekleyene her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Elimden aldılar ama hasretine nasıl dayanırım ben onun. bir kaç saat sonra tekrar gördüm, uyuyordu öylece. Eşim bu zor süreçten çıkmış yorgun ve halsiz birtanemi de gördüm içim rahatladı. bebiş 3200 gr erkek. Şimdi faültedeler. yarın büyük ihtimalle çıkaracağız. Merak eden dostlarına haber vermek de bana düştü. Allah herkese nasip etsin. Tüm buradaki dostlarından, sizlerden Allah razı olsun...

büşra44 nbr cnm neler yapıyosun mınık pasanla.ismine kesın karar verdınızmı kayra mı?
bende hamıleyım okumussundur hiç beklemıyodum bu ayy cnm :) yalnız 2 gundur yatıyorum cok cok ufak sancı gıbı bısıler oluyo korkuyorum bende.bişiler sormustum ama kımse cvp vermedı bugun kımseler yok kar yagısından heralde
bıde benım doktor iğne için rapora gerek yok dedı ama ben pzts devlete gıdıp bı konusucam cıkartıcam rapor sız nasıl halletmıstınız rapor ısını ?
anlatsana kayra nasıl neler yapıyosunuz ?

yaaaaaaaaaaaa ınanmıyorum akılımada gelmıstı bu kız yok dunden berı dıe gözlerım doldu aglıcam yaaaaa. ohhh sukurler olsun ıkısıde saglıklı yaa gerısıı bos raabım analı babalı buyutsun hayırlı evlat eylesın cokk slm sole bızden .sana da cok tsk bıze haber verdıgın ıcın.

canım inşallah hayırlısıyla tamamına erersiniz ve sağlıklıca kucağına alırsın bebişini ama bişey dikkatimi cekti ikili test yaptırmıycam demişsin... acaba öyle bişey oluyo mu sen istemezsen yani.. bide neden yaptırmıyosun ki, cok sordum kusura bakma :)

Teşekküler... Allah size de bu güzel duyguları yaşatsın. Bu arada rapor işin sormuşsun. bizim doktor üniversitede olduğu için sorun olmadı hemen yazdılar başhekim imzaladı. Rapor olursa iğnelerin % sini ve iğne için muayene parasını ödemiyorsunuz ücretsiz yani. Sanırım devlet hastanelerinden de çıkabiliyor hatta aile hekiminizden yada tanıdığınız eczacınız varsa bu konuda bilgi alabilirsiniz.

bana ptoteın s antıjen serberdt ve total testı yapıldı sonuc bıraz dusuk cıktı,benım 2 dusugum var 2.dusugumden sonra bu test yapıldı benımkınde mutasyon yazmıyordukı

ne güzel yaa Allahım hayırlı evlat eylesin oğlunuzu ve inşallah Asigülde bir an önce toparlanır cok güzel bi haber verdiniz... ve bir erkek olarak ne güzel anlatmışsınız duygularınızı inşallah hepimiz bu duyguları yaşarız hayırlısıyla...

Bu site eşime ve aynı zamanda bana o kadar büyük bir güç kaynağı oldu ki anlatamam. Biz iğne nasıl yapılır konusundan tutun her türlü hamilelikle alakalı sorun veya bilgiyi buradan aldık. Kaç günümüz var diye düşündüğümüzde tiger (şafak cetveli) resmimize açar bakardık. Burada o kadar büyük bağlar kuruldu ki bir an önce sizlere haber vermek için ilk iş bilgisayarı açmak oldu. Bizim akrabalarımızdan birçogu bizim kullandığımız ilaçlardan haberi yok daha. gerek yok ki anlayacak insanlarla paylaşılır böle şeyler. paylaştığında gözlerinden üzülmediğini ancak üzülmüş gibi davrandığını anlamak kadar acı veren ne var ki. yada dalga geçercesine başkalarından bahsetmeleri kadar can sıkıcı.

Ancak elimizde o kadar büyük bir gücümüz RABBİMİZ var ki bunların üstesinden geliyoruz. Eşimle normal doğum yapma istediğinde acaba şölemi bölemi dedik. ancak sonunda dedik ki rabbim bize nasip edecekse bizim seçimimizden kaynaklanan birşey asla olmayacaktır. ya nasip! ya nasip! dedik ki elhamdülillah sonunda yavrumuzu kucağımıza aldık. Allahım herkese, buradaki tüm dostlara, isteyenlere nasip etsin inşalah.

haydi gözünüz aydın.
sağlıkla sıhatle gelmesine çok sevindim.
zaten dün akşam yazmıştım asigül yok doğuma mı gitti diye.
inanın çokkkk sevindim.
ağlayarak okudum.bir baba ancak bu kadar güzel anlatır duygularını.
asigüle çok selamlar.tebrik ettiğimizi söyleyin.

Allah razı olsun sizden bizi merakta bırakmadığınız için ...
Rabbim yavrunuza sağlıklı huzurlu bereketli mutlu uzuuuuuuuuuuuuun ömür versin inş.
sizlerinde gözü aydın çok sevindik
çok şükür bir bebeğimiz daha dünyaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…