merhaba arkadaşlar benim 3 düşüğüm var ve şu an 12 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sorunumvar clexane iğne kullanıyorum ayrıca düşük önleyici progesten kullanıyorumama bu tür iğne kullanan hamile kadın normal doum yapamıyomuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı:97:
canım homosisteinim en son 6,9 du ama 4 sene önce 11,6ydı.aynı ilaçları bende kullandım 3. düşükle son düşük arası 3 sene son 1 yıl felan hamile kalamadım aynı şeyi banada dedi tamamen stres ısrarla rahim filmi dememe rağmen istemedi boşuna acı çekmekmi istiyorsun diyor.bu hafta kontrolüm var.deneyecekmişim bir yerde dururmuş genetik ve metabolizmayla ilgili olduğu için diyor.ama her 2 düşüğümde de 1 ay hastanede yattım suyum geldikten sonra iğne aynı 0,3 fraxaparin bir yandan kontrole felan gitmeden başka bir doktora lütfü beye gideyim diyorum ama bilmiyorum kafam karışık zaten iyi değilim.rüyalarımda bebeğim olmuş onu emziriyor görüyorum.geçen gün gerçek gibiydi.sürekli dua ediyorum bunlarda geçecek diye inş....
merhaba canım.Aynı durumdayız inan.Özellikle S.Hocanın tavrından sonra şaşırdım kaldım kime gitsem ne yapsam düşünüyorum düşünüyorum kafayı yiycem.Eşim zaten bıkmış hastane doktor dedimmi tepesinden ateş çıkıyo tabiri caizse o yüzden onunlada paylaşamıyorum.En sonunda şu anki doktoruma gittim biraz içim rahatladı ama yinede kafamda bi ton soru işareti var tabi.Bazen eşimi bana gülerken görünce farkediyorum ki dalmışım gitmişim yineHistereskopi ve belkide laparoskopi yaptırıcam ama rahimde geçirilen operasyonlar bu seferde rahim ağzı yetmezliğine neden oluyo diyenleri okudum burda.Dikiş falan gerekiyomuş bilmiyorum hakkımızda hayırlısı bi an önce kurtulalım inşallah bu yorucu süreçten ve mutlu sona bizde ulaşalım
Âmin canım inşallah iyi haberlerle donerim banada oglanmis gibi geliyor rüyalarımda hep oğlan görüyorum bakalım aslında hayırlısı eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti hiç önemli değil sen nasılsın bebis nasıl sanada yapildimi testler?
allah bir daha yaşatmasın canım.maşallah 15 haftalık olmuşsun.bu sefer inşallah kucağına alırsın.arkadaşlar daha yeni siteye üya oldum sayılır sorularınızı ve cvplarınızı okuyorum benimde kan pıhtılaşması nedeniyle 7 gebelik kaybım oldu ve sorun 5 gebelik kaybından sonra çözüldü şu an 8 ci hamileliğim maşallah diyeyim 15 haftalık oldu .şuan clexne 0.4 lük iğne artı coraspirin kullanıyorum şu an iyi gidiyorum inş bebeğimi kucağıma aldığım günleride görürüm.
gözün aydın essebeciğim.inşallah herşey sonuna kadar böyle güzel devam eder.benim bulantılarım devam ediyor ama kusmalar bitti sayılır.pazrtesi gitmiştim iyiydi beşim çok şükür detaylı bktı doktorum bi sorun yok şükür rabbime ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım.iğnelerin ne kadar etkili olduğunu öğrenmek için bir test istedi oda özelde 150tl üniversite hatanesine bakcam orada yapılıyomu yapılmıyosa mecbur yaptırcam şimdilik böyle canımcım bütün hamileler ve bebişleri rabbimize emanet.iyi haberlerini bekliyoruz....
Herkese iyi geceler!
Asigül'ün eşiyim. Burada o kadar çok değer verdiği arkadaşlarının olduğunu bildiğim için ve birazda onun isteğini yerine getirmek için size yazmak istedim. Muhakkak kendisi size anlatacaktır.
Perşembe gecesi benim evham ve ısrarıma dayanamadı bebeğin sağlığına baktırmak için Tıp fakültesine gittik. Şükür ki kuzumuz iyiymiş. Biliyorsunuzdur normal doğuma karar vermiştik. Ancak doğum başlamış, sancısı 10-20 lerden 60-80 lere çıkmış birazda açılma olmuş. Bırakmadılar bizi gece orada kaldı. Sabah asıl doktorumuz sevgili hocam Prof. Dr. Ali ACAR muayene etti, bırakmak istemese de bizim isteğimizi kırmadı eve gitmemize izin verdi. Ara ara sancılar giriyordu. Biraz istirahat etti doğuma hazırlık yaptı kontrollerini yaptı ve gece beklediğimiz gibi ağrıları arttı. Dün gece 01:00 gibi Tıp fakültesine yattık. Sancılar gece daha da arttı. Orada geceledik. Sabah yine Doktorumuz muayene etti açılma artmış ancak yeterli değilmiş. Akşama kadar bekleyelim doğum olmazsa sezeryanla alırız dedi. Ağrılar o kadar çok arttı ki ben dışarıda eşimden fazla doğurdum diyebilirim. Tıp fakültesi olunca yanına almadılar ona destek olamadım. Saat 15:00 gibi doğuma aldılar 15:10 da bebeğin çıktığını söylediler. Elbiselerini verdik, bekledik ki ne bekleyiş. 15 dk bana saatler gibi geldi. kucağıma verdiler kara bi oğlan. olduğum yere yığılmamak için kendimi zor tuttum gözlerim ağlamaklı, kokladım cennet kokulu kuzuyu. Allahım herkese her bekleyene her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Elimden aldılar ama hasretine nasıl dayanırım ben onun. bir kaç saat sonra tekrar gördüm, uyuyordu öylece. Eşim bu zor süreçten çıkmış yorgun ve halsiz birtanemi de gördüm içim rahatladı. bebiş 3200 gr erkek. Şimdi faültedeler. yarın büyük ihtimalle çıkaracağız. Merak eden dostlarına haber vermek de bana düştü. Allah herkese nasip etsin. Tüm buradaki dostlarından, sizlerden Allah razı olsun...
benim bulantılarım devam ediyor ama kusmalar bitti sayılır.pazrtesi gitmiştim iyiydi beşim çok şükür detaylı bktı doktorum bi sorun yok şükür rabbime ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım.iğnelerin ne kadar etkili olduğunu öğrenmek için bir test istedi oda özelde 150tl üniversite hatanesine bakcam orada yapılıyomu yapılmıyosa mecbur yaptırcam şimdilik böyle canımcım bütün hamileler ve bebişleri rabbimize emanet.iyi haberlerini bekliyoruz....
yaaaaaaaaaaaa ınanmıyorum akılımada gelmıstı bu kız yok dunden berı dıe gözlerım doldu aglıcam yaaaaa. ohhh sukurler olsun ıkısıde saglıklı yaa gerısıı bos raabım analı babalı buyutsun hayırlı evlat eylesın cokk slm sole bızden .sana da cok tsk bıze haber verdıgın ıcın.
merhaba arkadaşım kan pıhtılaşması bendede var ve onun yüzünden 3 düşüğüm var şimdi iğne kullanıyorum tek caresi iğne galiba ama doğuştan mı oluyo sonradanmı bilmiyorum ama allahtan iğne gibi çaresi var arkadaşım kan pıhtılaşması tahlillerde mutasyon diye çıkıyo senin tahlilinde öyle bişey yazıyomu bi bak senin düşüğünmü oldu
Herkese iyi geceler!
Asigül'ün eşiyim. Burada o kadar çok değer verdiği arkadaşlarının olduğunu bildiğim için ve birazda onun isteğini yerine getirmek için size yazmak istedim. Muhakkak kendisi size anlatacaktır.
Perşembe gecesi benim evham ve ısrarıma dayanamadı bebeğin sağlığına baktırmak için Tıp fakültesine gittik. Şükür ki kuzumuz iyiymiş. Biliyorsunuzdur normal doğuma karar vermiştik. Ancak doğum başlamış, sancısı 10-20 lerden 60-80 lere çıkmış birazda açılma olmuş. Bırakmadılar bizi gece orada kaldı. Sabah asıl doktorumuz sevgili hocam Prof. Dr. Ali ACAR muayene etti, bırakmak istemese de bizim isteğimizi kırmadı eve gitmemize izin verdi. Ara ara sancılar giriyordu. Biraz istirahat etti doğuma hazırlık yaptı kontrollerini yaptı ve gece beklediğimiz gibi ağrıları arttı. Dün gece 01:00 gibi Tıp fakültesine yattık. Sancılar gece daha da arttı. Orada geceledik. Sabah yine Doktorumuz muayene etti açılma artmış ancak yeterli değilmiş. Akşama kadar bekleyelim doğum olmazsa sezeryanla alırız dedi. Ağrılar o kadar çok arttı ki ben dışarıda eşimden fazla doğurdum diyebilirim. Tıp fakültesi olunca yanına almadılar ona destek olamadım. Saat 15:00 gibi doğuma aldılar 15:10 da bebeğin çıktığını söylediler. Elbiselerini verdik, bekledik ki ne bekleyiş. 15 dk bana saatler gibi geldi. kucağıma verdiler kara bi oğlan. olduğum yere yığılmamak için kendimi zor tuttum gözlerim ağlamaklı, kokladım cennet kokulu kuzuyu. Allahım herkese her bekleyene her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Elimden aldılar ama hasretine nasıl dayanırım ben onun. bir kaç saat sonra tekrar gördüm, uyuyordu öylece. Eşim bu zor süreçten çıkmış yorgun ve halsiz birtanemi de gördüm içim rahatladı. bebiş 3200 gr erkek. Şimdi faültedeler. yarın büyük ihtimalle çıkaracağız. Merak eden dostlarına haber vermek de bana düştü. Allah herkese nasip etsin. Tüm buradaki dostlarından, sizlerden Allah razı olsun...
ne güzel yaa Allahım hayırlı evlat eylesin oğlunuzu ve inşallah Asigülde bir an önce toparlanır cok güzel bi haber verdiniz... ve bir erkek olarak ne güzel anlatmışsınız duygularınızı inşallah hepimiz bu duyguları yaşarız hayırlısıyla...
Herkese iyi geceler!
Herkese iyi geceler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?