Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar bir topikte 1 kişi bile cevap yazmaz mı ya çok mu zor neyse sağolun

merhaba, bu kadar karamsar olmayın muhakkak bi arkadaş cevap yazar veya yazardı ama gece geç yazmışsınız muhtemelen ondandır, bayanlar genelde haftaiçi gündüz takılıyolar topiğe... neyse bildiğim kadarıyla ben cevaplamaya çalışayım sorularını; bildiğim kadarıyla topikte bi şekilde herkeste kan pıhtılaşması var, oyüzden kan pıhtılaşması olmadan aspirin kullanan varmı bilmiyorum ama öyle aman aman kanamalara yol acıp da bebişini düşüreceğini zannetmiyorum,eğer ki kan pıhtılşman varsa sadece aspirin yeterli olmayabilir, ama onu da doktorun anlar diye biliyorum sonuçta ulstsonda bebeğin doplerlerine yan kan akımına bakıyolar ve pıhtının orayı tıkadığı görülebiliyor, ona göre tekrar önlem alabilir (ben ilk başlarda 0.2lik iğne kullanıyordum, daha bu ölçümlerden yeterli olmadığı anlaşıldı 0.4e cıktı mesela) bebek özürlerine gelince ondan kasıt hani yeşil büyük aspirin varya o biraz zarar veriyormuş galiba normal aspirin o da zihin gelişimi değilde kalpte bir takım rahatsızlıklara yol acıyormuş, arkadaşların tümü coraspirin veya bebek aspirini içiyorlar ve bildiğim kadarıylala maşallah tüm bebeklerimiz cok sağlıklı bi şekilde dünyaya geldiler... bu arada ikisinin arasındaki fark burdan öğrendiğim kadarıyla bebek aspirini midede coraspirin bağırsaklarda cözülüyo yani mide hassasiyetin varsa coraspirin daha iyi....
İnşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın ve tüm bu korkuların senin için geride kalan ufak anılar olur, biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz bişeyler paylaşıyoruz evet ama doktoruna güvenmeyi de ihmal etme en iyisini sonucta onlar bilir....

kızlar ben fraxiparin 3 ml kullanıyorum bu kan sulandırıcı iğneleri 9 ay mı kullanacağız benim kan tahlilimde iki tane heterizigot mutasyonu saptanmıştır yazıyor bu nedemek bilen var mı acaba....

gözünüz aydın canım

amin canım sende inşaallah.ikili teste gelince canım dokturunla konuşup yaptırmaya biliyorsun canım şunun için yaptırmak istemiyorum bu testler bebekte dawn sendrumu gibi hastalıkların risk oranını belirliyor eğer riskli ibir durum çıkarsa amniyosenteze kadar ilerliyor ki oda yüzde yüz özürlü demiyo kaldıkı öyle olsa bile ben o bebeği aldıramam canım o yüzden yaptırmıyorum

Sevgili asigül tebrik ederim. Allah bağışlasın ,sağlıklı uzun ömür versin yavrunuza. Eşinin yazdıklarını okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Mutluluğunuz daim olsum...

allah bağışlasın allah uzun ömürlü anasına babasına itaatker bir çocuk eylesin

Ne kadar güzel yazmışsınız gözyaşlarımı tutamadım çok şükür geldik nazlı bebek Rabbim anali babali büyütsün size ve vatana hayırlı evlat olur inşallah bebisi co merak ediyoruz okadar bekledik resimlerini eklerseniz seviniriz Rabbim bana ve tüm isteyen dostlarıma nasip etsin suan sizin yaşadığınız duyguyu aminay halay çekmeyi unuttum

coktandır sıteye gırıp yazı yazmıyorum ama herkesı yazdıklarıyla takıp edıyorum dılerım Rabbım herkesın gonlune gore verır... bu satırları okurken o kadar cok duygulandımkı ne guzel anlatmıs babası Rabbım anlaı bablı buyutsun ınsallah kuck bı mısafırımız daha geldı cok buyuk bı heyacan ya dılerım ısteyen herkes bu heyacanı yasar yazmasamda hepınız dualarımdasınız......

maşalllllllllllllahhhhh canımmmmm Allah analı bablaı büyütsün... mutluluğunuz bi ömür sürsünnnnn gözlerim doldu vallaa

Son düzenleme:

cevap verdiğim için gerçekten teşekkür ederim

rabbim analı babalı hayırlı evlat eylesin inşaallah.gözyaşlarıyla okudum sırada doğum bekleyen arkadaşlarımada hayırlı ve asan doğumlar diliyorum..

rabbim analı babalı hayırlı evlat eylesin inşaallah.gözyaşlarıyla okudum sırada doğum bekleyen arkadaşlarımada hayırlı ve asan doğumlar diliyorum..

esssebe naber tatlim nasil gidiyor hamilelik bebeis nasilll bi denk gelemiyoruz senle de konussak azcik:))))

Gözünüz aydın, çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün inşallah... Darısı bizlerin başına.

asigül doğurmuş allah analı bbalı büyütsün inş hayırlı bir evlat olur ve dertsiz kedersiz mutlu günleriniz olsun oğluşunuzla maşallah

asigülcüm tebrik ederim canım allah nazarlardan saklasın sizi
inanki şuan öyle bi ağlıyorumki anlatamam
o cennet kokan bebeğinden benim yerimede kokla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…