kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemde hiç beklemediğim bu ayda rabbim nasip etti.
dün doktora gıttım alttan baktı ama yaprak gibi kese tam gözükmedi kanda da 460 çıktı çok yenı dedı doktor.
dün ilk iğnemi vurdurdum clexan 0,4 verdı doktor.benım mutasyınum faktor v leıden 1691 heterozıgot.
ama inanın tam sevinemıyom ne eşim ne ben temkını elımızden bırakmıyoruz.dua edıyorum hep rabbım hayırlısını versın rabbıme emanet bebegım
bu mubarek gunde rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
cevap verdiğim için gerçekten teşekkür ederim
Herkese iyi geceler!
Asigül'ün eşiyim. Burada o kadar çok değer verdiği arkadaşlarının olduğunu bildiğim için ve birazda onun isteğini yerine getirmek için size yazmak istedim. Muhakkak kendisi size anlatacaktır.
Perşembe gecesi benim evham ve ısrarıma dayanamadı bebeğin sağlığına baktırmak için Tıp fakültesine gittik. Şükür ki kuzumuz iyiymiş. Biliyorsunuzdur normal doğuma karar vermiştik. Ancak doğum başlamış, sancısı 10-20 lerden 60-80 lere çıkmış birazda açılma olmuş. Bırakmadılar bizi gece orada kaldı. Sabah asıl doktorumuz sevgili hocam Prof. Dr. Ali ACAR muayene etti, bırakmak istemese de bizim isteğimizi kırmadı eve gitmemize izin verdi. Ara ara sancılar giriyordu. Biraz istirahat etti doğuma hazırlık yaptı kontrollerini yaptı ve gece beklediğimiz gibi ağrıları arttı. Dün gece 01:00 gibi Tıp fakültesine yattık. Sancılar gece daha da arttı. Orada geceledik. Sabah yine Doktorumuz muayene etti açılma artmış ancak yeterli değilmiş. Akşama kadar bekleyelim doğum olmazsa sezeryanla alırız dedi. Ağrılar o kadar çok arttı ki ben dışarıda eşimden fazla doğurdum diyebilirim. Tıp fakültesi olunca yanına almadılar ona destek olamadım. Saat 15:00 gibi doğuma aldılar 15:10 da bebeğin çıktığını söylediler. Elbiselerini verdik, bekledik ki ne bekleyiş. 15 dk bana saatler gibi geldi. kucağıma verdiler kara bi oğlan. olduğum yere yığılmamak için kendimi zor tuttum gözlerim ağlamaklı, kokladım cennet kokulu kuzuyu. Allahım herkese her bekleyene her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Elimden aldılar ama hasretine nasıl dayanırım ben onun. bir kaç saat sonra tekrar gördüm, uyuyordu öylece. Eşim bu zor süreçten çıkmış yorgun ve halsiz birtanemi de gördüm içim rahatladı. bebiş 3200 gr erkek. Şimdi faültedeler. yarın büyük ihtimalle çıkaracağız. Merak eden dostlarına haber vermek de bana düştü. Allah herkese nasip etsin. Tüm buradaki dostlarından, sizlerden Allah razı olsun...
arkadaşlar daha yeni siteye üya oldum sayılır sorularınızı ve cvplarınızı okuyorum benimde kan pıhtılaşması nedeniyle 7 gebelik kaybım oldu ve sorun 5 gebelik kaybından sonra çözüldü şu an 8 ci hamileliğim maşallah diyeyim 15 haftalık oldu .şuan clexne 0.4 lük iğne artı coraspirin kullanıyorum şu an iyi gidiyorum inş bebeğimi kucağıma aldığım günleride görürüm.
Herkese iyi geceler!
Asigül'ün eşiyim. Burada o kadar çok değer verdiği arkadaşlarının olduğunu bildiğim için ve birazda onun isteğini yerine getirmek için size yazmak istedim. Muhakkak kendisi size anlatacaktır.
Perşembe gecesi benim evham ve ısrarıma dayanamadı bebeğin sağlığına baktırmak için Tıp fakültesine gittik. Şükür ki kuzumuz iyiymiş. Biliyorsunuzdur normal doğuma karar vermiştik. Ancak doğum başlamış, sancısı 10-20 lerden 60-80 lere çıkmış birazda açılma olmuş. Bırakmadılar bizi gece orada kaldı. Sabah asıl doktorumuz sevgili hocam Prof. Dr. Ali ACAR muayene etti, bırakmak istemese de bizim isteğimizi kırmadı eve gitmemize izin verdi. Ara ara sancılar giriyordu. Biraz istirahat etti doğuma hazırlık yaptı kontrollerini yaptı ve gece beklediğimiz gibi ağrıları arttı. Dün gece 01:00 gibi Tıp fakültesine yattık. Sancılar gece daha da arttı. Orada geceledik. Sabah yine Doktorumuz muayene etti açılma artmış ancak yeterli değilmiş. Akşama kadar bekleyelim doğum olmazsa sezeryanla alırız dedi. Ağrılar o kadar çok arttı ki ben dışarıda eşimden fazla doğurdum diyebilirim. Tıp fakültesi olunca yanına almadılar ona destek olamadım. Saat 15:00 gibi doğuma aldılar 15:10 da bebeğin çıktığını söylediler. Elbiselerini verdik, bekledik ki ne bekleyiş. 15 dk bana saatler gibi geldi. kucağıma verdiler kara bi oğlan. olduğum yere yığılmamak için kendimi zor tuttum gözlerim ağlamaklı, kokladım cennet kokulu kuzuyu. Allahım herkese her bekleyene her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Elimden aldılar ama hasretine nasıl dayanırım ben onun. bir kaç saat sonra tekrar gördüm, uyuyordu öylece. Eşim bu zor süreçten çıkmış yorgun ve halsiz birtanemi de gördüm içim rahatladı. bebiş 3200 gr erkek. Şimdi faültedeler. yarın büyük ihtimalle çıkaracağız. Merak eden dostlarına haber vermek de bana düştü. Allah herkese nasip etsin. Tüm buradaki dostlarından, sizlerden Allah razı olsun...
wie nbr cnm neler yapıyosun anlat bakım masallah 13 haftalık olmussun bebıs nasıl ?
asigülcüm canım gözünüz aydın. eşini ve seni tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inşallah. rabbim acılarını göstermesin. darısı bizlere ve tüm isteyenlere. bende herkes gibi gözyaşları içinde okudum eşinin mutlu haberini.bizleri habersiz bırakmadığı için de teşekkürler. emine ve sabrina canım şimdi sıra sizin inşallah hayırlı haberlerinizi alacağız sizlerin de..
yaaaaaaaaaaaa ınanmıyorum akılımada gelmıstı bu kız yok dunden berı dıe gözlerım doldu aglıcam yaaaaa. ohhh sukurler olsun ıkısıde saglıklı yaa gerısıı bos raabım analı babalı buyutsun hayırlı evlat eylesın cokk slm sole bızden .sana da cok tsk bıze haber verdıgın ıcın.
ne güzel yaa Allahım hayırlı evlat eylesin oğlunuzu ve inşallah Asigülde bir an önce toparlanır cok güzel bi haber verdiniz... ve bir erkek olarak ne güzel anlatmışsınız duygularınızı inşallah hepimiz bu duyguları yaşarız hayırlısıyla...
haydi gözünüz aydın.
sağlıkla sıhatle gelmesine çok sevindim.
zaten dün akşam yazmıştım asigül yok doğuma mı gitti diye.
inanın çokkkk sevindim.
ağlayarak okudum.bir baba ancak bu kadar güzel anlatır duygularını.
asigüle çok selamlar.tebrik ettiğimizi söyleyin.
Allah razı olsun sizden bizi merakta bırakmadığınız için ...
Rabbim yavrunuza sağlıklı huzurlu bereketli mutlu uzuuuuuuuuuuuuun ömür versin inş.
sizlerinde gözü aydın çok sevindik
çok şükür bir bebeğimiz daha dünyaya geldi
gözünüz aydın canım
Sevgili asigül tebrik ederim. Allah bağışlasın ,sağlıklı uzun ömür versin yavrunuza. Eşinin yazdıklarını okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Mutluluğunuz daim olsum...
allah bağışlasın allah uzun ömürlü anasına babasına itaatker bir çocuk eylesin
Ne kadar güzel yazmışsınız gözyaşlarımı tutamadım çok şükür geldik nazlı bebek Rabbim anali babali büyütsün size ve vatana hayırlı evlat olur inşallah bebisi co merak ediyoruz okadar bekledik resimlerini eklerseniz seviniriz Rabbim bana ve tüm isteyen dostlarıma nasip etsin suan sizin yaşadığınız duyguyu aminay halay çekmeyi unuttum
coktandır sıteye gırıp yazı yazmıyorum ama herkesı yazdıklarıyla takıp edıyorum dılerım Rabbım herkesın gonlune gore verır... bu satırları okurken o kadar cok duygulandımkı ne guzel anlatmıs babası Rabbım anlaı bablı buyutsun ınsallah kuck bı mısafırımız daha geldı cok buyuk bı heyacan ya dılerım ısteyen herkes bu heyacanı yasar yazmasamda hepınız dualarımdasınız......
maşalllllllllllllahhhhh canımmmmm Allah analı bablaı büyütsün... mutluluğunuz bi ömür sürsünnnnn gözlerim doldu vallaa
cevap verdiğim için gerçekten teşekkür ederim
rabbim analı babalı hayırlı evlat eylesin inşaallah.gözyaşlarıyla okudum sırada doğum bekleyen arkadaşlarımada hayırlı ve asan doğumlar diliyorum..
Gözünüz aydın, çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün inşallah... Darısı bizlerin başına.
asigül doğurmuş allah analı bbalı büyütsün inş hayırlı bir evlat olur ve dertsiz kedersiz mutlu günleriniz olsun oğluşunuzla maşallah
asigülcüm tebrik ederim canım allah nazarlardan saklasın sizi
inanki şuan öyle bi ağlıyorumki anlatamam
o cennet kokan bebeğinden benim yerimede kokla canım
Asigül Canım hayırlı uğurlu olsun çok çok çok sevindim
sanırım hepimiz bu msj ı çok duygulanarak okuduk.gözünüz aydın çok sevindim.allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.hayırlı bir evlat olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün asigülcüm inşallah sağlıcakla büyütürsünüz yavrucuğu.
asigülcüm canım gözünüz aydın. eşini ve seni tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inşallah. rabbim acılarını göstermesin. darısı bizlere ve tüm isteyenlere. bende herkes gibi gözyaşları içinde okudum eşinin mutlu haberini.bizleri habersiz bırakmadığı için de teşekkürler. emine ve sabrina canım şimdi sıra sizin inşallah hayırlı haberlerinizi alacağız sizlerin de..
nergisssssssssenden bir ricam var canım.
asigülcüğüm doğurduğuna göre beni umut listesinde bu hafta doğracaklar ın en üstüne alırsan çokk sevinirim.allah kısmet ederse doğurmadan kendimi o listenin başında görmek istiyorum.kopyalayıp saklayacağım.en azından 1 günlüğüne biile koysan olur.hiç bir arkadaşım alınsın istemem.ama içimde uhte kalsın istemiyorum.
rabbim herkesi bu listenin sonundan ilk sıraya sağlıkla sıhatle gelmeyi,bebişlerini kollarına almayı nasipetsin.
günaydıon kızlar 3 haftadır yoktum beni hatırladınız mı
asigülcüm tebrik ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
beni hiç sormayın ankaraya gittiğimden beri hastanelerdeyim önce etlik zübeyde hanıma gittim infertilite bölümüne yönlerdirdiler beni doktor muayene etti çok fazla enfeksiyon varmış 3 tane vajinal tablet verdi bide rahim agzında genişleme var bu yüzden bebekler düşebiliyordur dedi
peki kan pıhtılaşması dedim ben tahlil yaptırmak istiyorum adam hayır ben bunları kan pıhtılaşmasına baglı olduğunu düşünmüyorum dedi rahim genişliğindendir ona operasyon yapmak gerek dikiş atılcak dedi ve bi sorun daha eklendi 13. günde oldugum için bi ultroson istedi malesefki sol tarafta pko var sağ taraftata olvgunlaşmış bir yum urta sık ilişki istedi ama ne mümkün doktor 2 ay ilişki olmazsa direk aşılama istedi eşim kızdı tabi hemen kalkıp zekai tahir buraktaki muammer beye gittik
genetik incelemeler yapıldı ve mthfr lerde heterizogot ve başka bi kaç testte homozigot çıktı çok fazla üzüldük
muammer bey hemen çinko folic asit ve 15 günde bir kan sulandırıcı iğne verdi hamile kalıncada iğne devamlı 2 ay içinde hamile kalamazsan aşılamaya geçelim dedi
ertesi gün esat orhona randevü aldık gittik
adam muayene etti pko yüzünden sol yumurtalığımın artık iş görmez hale geldiğini söyledi hemen bebek sahibi olmalıymışım ama sinir oldum adama diyoki ben kan pıhtılaşmaqsından dolayı düşük olacagına inanmıyorum sen bi hamile kal sonra olurda bebek 5 6 7 aylık gibi falan düşerse ondan sonraki hamilelikte yaparız iğne sinir etti beni
beynimiz resmen allak pullak oldu en son karar verdikki
lütfü önderığluna gidicez hemen randevu aldık adam çok sert ama çok möantıklı konuştu tabi canımda sıkıldı yani durumu ern güzel o açıkladı sorun şu ki
sol tarafımdaki pko yumurtlamamı tamamen durdurmuş ama sag taraftaki çalışıyor ama yavaşlamış lütfü bey şiddetle uyardı acele etmelisin sağ yumurtalığında işlevini yitirebilir
tamamda bunun tedavisi var dedik ben topikjten biliyorum
ama klomen dkh falan kullanmam yasak çünkü ben trombofili hastasıyımtek çarem zayıflamak belki etki eder bi kaç tahlil istedi benden onlarıda yaptırıcam
durum böyle işte kızlar şansa bakın ki hem pko hem trombofili bu trombofili belası yüzünden pkomdan tedavi olamıyorum olamıycamda
çok canım sıkkın
kızlar burda aynıo zamanda pko ile ugraşanda var mı
kilo vermek kesin pkoya çözüm olsa iğne ipliğe dönebilirim ama bi ihtimalmiş neyse hayırlısı bakalım bekleyip görücezcanım şimdi okudum yazdıklarını.. nası yıpranmışsınız ...Bi doktorun dediğini diğeri tutmuyop ki zaten ben de Lütfü beye gittim bi kez.. Benim elimde sadece factör v leiden mutasyonu olduğumu gösteren test vardı. Başka bi test istemedi. Ama tavırları bana güven verdi..
biliyorum söylemesi kolay ama bırakma kendini bozma moralini imkansız denilen arkadaşlarım bebişleriyle şimdi. bu kader kısmet meselesi. sen de kısa sürede alıcaksın bebişini koynuna eminim ben ..
tek çare sık sık denemen. kilo meselesine gelince kafana bi koydun mu verirsin nolucak sonuçta az ya da çok kilo vermek biz<im elimizde. ben nisanda kürtaj olmıştum ondan beri 8 kilo verdim. her ay kırmızı kart gördüğümde demek böyle hayırlıymış verilecek kilo varmış hala diyorum
beni hiç sormayın ankaraya gittiğimden beri hastanelerdeyim önce etlik zübeyde hanıma gittim infertilite bölümüne yönlerdirdiler beni doktor muayene etti çok fazla enfeksiyon varmış 3 tane vajinal tablet verdi bide rahim agzında genişleme var bu yüzden bebekler düşebiliyordur dedi
peki kan pıhtılaşması dedim ben tahlil yaptırmak istiyorum adam hayır ben bunları kan pıhtılaşmasına baglı olduğunu düşünmüyorum dedi rahim genişliğindendir ona operasyon yapmak gerek dikiş atılcak dedi ve bi sorun daha eklendi 13. günde oldugum için bi ultroson istedi malesefki sol tarafta pko var sağ taraftata olvgunlaşmış bir yum urta sık ilişki istedi ama ne mümkün doktor 2 ay ilişki olmazsa direk aşılama istedi eşim kızdı tabi hemen kalkıp zekai tahir buraktaki muammer beye gittik
genetik incelemeler yapıldı ve mthfr lerde heterizogot ve başka bi kaç testte homozigot çıktı çok fazla üzüldük
muammer bey hemen çinko folic asit ve 15 günde bir kan sulandırıcı iğne verdi hamile kalıncada iğne devamlı 2 ay içinde hamile kalamazsan aşılamaya geçelim dedi
ertesi gün esat orhona randevü aldık gittik
adam muayene etti pko yüzünden sol yumurtalığımın artık iş görmez hale geldiğini söyledi hemen bebek sahibi olmalıymışım ama sinir oldum adama diyoki ben kan pıhtılaşmaqsından dolayı düşük olacagına inanmıyorum sen bi hamile kal sonra olurda bebek 5 6 7 aylık gibi falan düşerse ondan sonraki hamilelikte yaparız iğne sinir etti beni
beynimiz resmen allak pullak oldu en son karar verdikki
lütfü önderığluna gidicez hemen randevu aldık adam çok sert ama çok möantıklı konuştu tabi canımda sıkıldı yani durumu ern güzel o açıkladı sorun şu ki
sol tarafımdaki pko yumurtlamamı tamamen durdurmuş ama sag taraftaki çalışıyor ama yavaşlamış lütfü bey şiddetle uyardı acele etmelisin sağ yumurtalığında işlevini yitirebilir
tamamda bunun tedavisi var dedik ben topikjten biliyorum
ama klomen dkh falan kullanmam yasak çünkü ben trombofili hastasıyımtek çarem zayıflamak belki etki eder bi kaç tahlil istedi benden onlarıda yaptırıcam
durum böyle işte kızlar şansa bakın ki hem pko hem trombofili bu trombofili belası yüzünden pkomdan tedavi olamıyorum olamıycamda
çok canım sıkkın
kızlar burda aynıo zamanda pko ile ugraşanda var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?