Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergisssssssssenden bir ricam var canım.
asigülcüğüm doğurduğuna göre beni umut listesinde bu hafta doğracaklar ın en üstüne alırsan çokk sevinirim.allah kısmet ederse doğurmadan kendimi o listenin başında görmek istiyorum.kopyalayıp saklayacağım.en azından 1 günlüğüne biile koysan olur.hiç bir arkadaşım alınsın istemem.ama içimde uhte kalsın istemiyorum.
rabbim herkesi bu listenin sonundan ilk sıraya sağlıkla sıhatle gelmeyi,bebişlerini kollarına almayı nasipetsin.

çok sevindim arkadaşım allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

cevap verdiğim için gerçekten teşekkür ederim

canım anlasılan kan pıhtılasmmaması olmamasına ragmn ılac kullanıyosun ben hem ıgne hemde aspırın kullandım sukurler olsunkı bısey olmadı onlem olarak verılmıstı ınsallah sende dıger arkadslarda bebıslerını saglıcakla kucagına alırlar....

sanırım hepimiz bu msj ı çok duygulanarak okuduk.gözünüz aydın çok sevindim.allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.hayırlı bir evlat olsun inşallah

canım hoşgeldin.senin problemin neymiş.hangi phtılaşma sorunu?

Allah analı babalı büyütsün asigülcüm inşallah sağlıcakla büyütürsünüz yavrucuğu.

wie nbr cnm neler yapıyosun anlat bakım masallah 13 haftalık olmussun bebıs nasıl ?

Slm canım iyiyiz çok şükür geldik geldik sonunda 13haftamiza aslinda 14 oluyor ama neler cektik bebisimle beraber bu haftalara gelebilmek için bana imkansız gigi geliyodu ama RAbbime şükür şimdilik bı sorunumuz yok sen ne yapiyosun bakım ne zaman gidiyosun Dr a ???ayy nasıl ümitlenmiştik senle dımı hani teste soluk bı çizgi çıktığında dekki ozaman zamanı değilmiş Rabbim şimdi nasip etti sana darısı butun isteyenlerin basına inşallah.

asigülcüm canım gözünüz aydın. eşini ve seni tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inşallah. rabbim acılarını göstermesin. darısı bizlere ve tüm isteyenlere. bende herkes gibi gözyaşları içinde okudum eşinin mutlu haberini.bizleri habersiz bırakmadığı için de teşekkürler. emine ve sabrina canım şimdi sıra sizin inşallah hayırlı haberlerinizi alacağız sizlerin de..

naber canim nasilsin bebisin nasil cinsiyeti ne idi seninkinin okadar cok arkadasinki aklimda seninkini unutuyorum ne zaman ogrenmistin cinsiyeti canim kacinci haftalarda belli oluyor ayyy cok heycanliyim gunlerde gecmek bilmiyor

gözünüz aydın canım

Sevgili asigül tebrik ederim. Allah bağışlasın ,sağlıklı uzun ömür versin yavrunuza. Eşinin yazdıklarını okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Mutluluğunuz daim olsum...

allah bağışlasın allah uzun ömürlü anasına babasına itaatker bir çocuk eylesin

maşalllllllllllllahhhhh canımmmmm Allah analı bablaı büyütsün... mutluluğunuz bi ömür sürsünnnnn gözlerim doldu vallaa

cevap verdiğim için gerçekten teşekkür ederim

rabbim analı babalı hayırlı evlat eylesin inşaallah.gözyaşlarıyla okudum sırada doğum bekleyen arkadaşlarımada hayırlı ve asan doğumlar diliyorum..

Gözünüz aydın, çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün inşallah... Darısı bizlerin başına.

asigül doğurmuş allah analı bbalı büyütsün inş hayırlı bir evlat olur ve dertsiz kedersiz mutlu günleriniz olsun oğluşunuzla maşallah

asigülcüm tebrik ederim canım allah nazarlardan saklasın sizi
inanki şuan öyle bi ağlıyorumki anlatamam
o cennet kokan bebeğinden benim yerimede kokla canım

Asigül Canım hayırlı uğurlu olsun çok çok çok sevindim

sanırım hepimiz bu msj ı çok duygulanarak okuduk.gözünüz aydın çok sevindim.allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.hayırlı bir evlat olsun inşallah

Allah analı babalı büyütsün asigülcüm inşallah sağlıcakla büyütürsünüz yavrucuğu.

Allah hepinizden razı olsun... Allah hepinize, buradaki tüm arkadaşlara, tüm isteyenlere, tüm bekleyenlere, tüm arzu edenlere hasılı her canlıya anne baba olmayı en kısa sürede kolayca nasip etsin...

Resimlerine gelince ilk fırsatta onu da paylaşacağız inşallah...

günaydıon kızlar 3 haftadır yoktum beni hatırladınız mı
asigülcüm tebrik ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım sıra sana geldi demek maşallah hakkındır tabii o listede adını en başta görmek... allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin kuzu..:80:
hamile listemiz hızla artıyo maşallah. Darısı bekleyenlerin başına ben de dua ediyorum bol bol adımı bu listede görmek için hayırlısı bakalım

beni hiç sormayın ankaraya gittiğimden beri hastanelerdeyim önce etlik zübeyde hanıma gittim infertilite bölümüne yönlerdirdiler beni doktor muayene etti çok fazla enfeksiyon varmış 3 tane vajinal tablet verdi bide rahim agzında genişleme var bu yüzden bebekler düşebiliyordur dedi
peki kan pıhtılaşması dedim ben tahlil yaptırmak istiyorum adam hayır ben bunları kan pıhtılaşmasına baglı olduğunu düşünmüyorum dedi rahim genişliğindendir ona operasyon yapmak gerek dikiş atılcak dedi ve bi sorun daha eklendi 13. günde oldugum için bi ultroson istedi malesefki sol tarafta pko var sağ taraftata olvgunlaşmış bir yum urta sık ilişki istedi ama ne mümkün doktor 2 ay ilişki olmazsa direk aşılama istedi eşim kızdı tabi hemen kalkıp zekai tahir buraktaki muammer beye gittik
genetik incelemeler yapıldı ve mthfr lerde heterizogot ve başka bi kaç testte homozigot çıktı çok fazla üzüldük
muammer bey hemen çinko folic asit ve 15 günde bir kan sulandırıcı iğne verdi hamile kalıncada iğne devamlı 2 ay içinde hamile kalamazsan aşılamaya geçelim dedi
ertesi gün esat orhona randevü aldık gittik
adam muayene etti pko yüzünden sol yumurtalığımın artık iş görmez hale geldiğini söyledi hemen bebek sahibi olmalıymışım ama sinir oldum adama diyoki ben kan pıhtılaşmaqsından dolayı düşük olacagına inanmıyorum sen bi hamile kal sonra olurda bebek 5 6 7 aylık gibi falan düşerse ondan sonraki hamilelikte yaparız iğne sinir etti beni
beynimiz resmen allak pullak oldu en son karar verdikki
lütfü önderığluna gidicez hemen randevu aldık adam çok sert ama çok möantıklı konuştu tabi canımda sıkıldı yani durumu ern güzel o açıkladı sorun şu ki
sol tarafımdaki pko yumurtlamamı tamamen durdurmuş ama sag taraftaki çalışıyor ama yavaşlamış lütfü bey şiddetle uyardı acele etmelisin sağ yumurtalığında işlevini yitirebilir
tamamda bunun tedavisi var dedik ben topikjten biliyorum
ama klomen dkh falan kullanmam yasak çünkü ben trombofili hastasıyımtek çarem zayıflamak belki etki eder bi kaç tahlil istedi benden onlarıda yaptırıcam
durum böyle işte kızlar şansa bakın ki hem pko hem trombofili bu trombofili belası yüzünden pkomdan tedavi olamıyorum olamıycamda
çok canım sıkkın

kızlar burda aynıo zamanda pko ile ugraşanda var mı

günaydıon kızlar 3 haftadır yoktum beni hatırladınız mı
asigülcüm tebrik ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım valla bende seni düşünüyodum kaç gündür bu kız nerelere kayboldu diye Nasılsın canım keyifler yerinde mi??

canım şimdi okudum yazdıklarını.. nası yıpranmışsınız ...Bi doktorun dediğini diğeri tutmuyop ki zaten ben de Lütfü beye gittim bi kez.. Benim elimde sadece factör v leiden mutasyonu olduğumu gösteren test vardı. Başka bi test istemedi. Ama tavırları bana güven verdi..
biliyorum söylemesi kolay ama bırakma kendini bozma moralini imkansız denilen arkadaşlarım bebişleriyle şimdi. bu kader kısmet meselesi. sen de kısa sürede alıcaksın bebişini koynuna eminim ben ..
tek çare sık sık denemen. kilo meselesine gelince kafana bi koydun mu verirsin nolucak sonuçta az ya da çok kilo vermek biz<im elimizde. ben nisanda kürtaj olmıştum ondan beri 8 kilo verdim. her ay kırmızı kart gördüğümde demek böyle hayırlıymış verilecek kilo varmış hala diyorum

kilo vermek kesin pkoya çözüm olsa iğne ipliğe dönebilirim ama bi ihtimalmiş neyse hayırlısı bakalım bekleyip görücez

canım yaa üzüldüm ama yılmak yok.inşaallah bebeişini kucağına alıcaksın.pko hakkında hiç bilgim yok canım

kızlar hepinize günaydınlar hayırlı haftalar..

asigül canım Allah analı babalı büyütsün. yaşı uzun olsun inşallah canım. tebriklerr.

kvrck canım benim bozma moralini Rabbim çok büyük sadece ondan iste canım. Rabbim tez zamanda senin ve tüm isteyenlerin gönüllerinin muratlarını verir inşallah.

wie ve essebe kızlar sizin için ufak bi tahmin yapıcam müsadenizle.
wie canım bence senin bebeğin kız olacak.,
essebe senin de bi oğluşun olacak

gibime geliyor benim içime doğan bunlar.

öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…