Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hanımlar günaydın size bir sorum olacak ben bir düşük yaşadım 7 haftalıktı ve nedenlerini araştırmaya çalışıyorum ama hangi doktora gidersem gideyim ilk diye sallamıyorlar. yumurtalıklarıma vs bakıldı bişey yok dendi.Bende internetten araştırdığım kan pıhtılaşması testlerini zorla yaptırdım.Sonra özelde bir doktora gittim testleri göstermek için doğru düzgün bakmadan sende kan pıhtılaşması olamaz kilolu hanımlarda oluyor dedi bu ne derece doğru?

canım yaa üzüldüm ama yılmak yok.inşaallah bebeişini kucağına alıcaksın.pko hakkında hiç bilgim yok canım
ben araştırıp duruyorum hep hormon ilaçları kullanıyolar ama benim kullanmam yasak ki hormon ilaçlarını

sagol canım ya rabbim hayırlısını göstersin bekleyip görücez

selam canım bende ilk düşükte gittim ciddiye almadılar zorla yaptırdım testleri kan pıhtılaşması çıktı
boyum 1.72. kilom 71 hiçte kilolu değilim çok saçma bu kiloyla bağlantılı olamaz

canım evet ilkinde bakmıyolar çünkü doğanın dengesi hiç bi sağlık sorunu olmadan düşükler yaşanabiliyo her 4 bayandan biri bu şekilde düşük yaşıyomuş. İnşallah pıhtılaşma yoktur. gerçi olsa bile bi çok arkadaş iğne/asprin yoluyla hamilelik sağlıklı doğum yaşadılar topicte okumuşsundur.

kilolu hanımlarda pıhtılaşma görünüyo diye bişey hiç duymadım böyle bi genleleme olucağını da hiç sanmıyorum lütfü bey bu genetik bi rahatsızlık doğumla gelen genlerin söz konusu dedi. kaldı ki ilk hami
le kaldığımda kilolu da değildim.
test sonucunda ne yazıyo canım burda doktordan daha bilgili ve etkili tavsiye vericek çok arkadal var.

selam canım bende ilk düşükte gittim ciddiye almadılar zorla yaptırdım testleri kan pıhtılaşması çıktı
boyum 1.72. kilom 71 hiçte kilolu değilim çok saçma bu kiloyla bağlantılı olamaz

canım bencede o yuzden burada sormak istedim kiloyla ne alakası olabilir.Valla artık bunaldım ben .ocakta deneyeceğiz bebek için hayırlısı artık benim yapabileceğim bişey kalmadı 3 farklı doktora gittim artık yaşayarak göreceğim inşallah aynı acıyı yaşamam.Bide kendiliğimden aspirine başlamayı düşünüyorum haftada iki tane almaya başlasam zararı olurmu acaba.

işteyim canım su an test sonuçlarım yanımda değil eve gider gitmez test sonuçlarımı paylaşacagım gercekten burada daha cok bılgı sahibi oldum.

günaydınnn hatunlar, iyi haftalar....
asigül canımm gözünüz aydın..
sağlıklı, mutlu, uzun, huzurlu, renkli bir yaşamı olsun miniğinizin,tabiki sizinle..

eylül.yn canım Rabbim aynı acıyı bi daha yaşatmasın.
keşke gittiğin hastaneye 2 yada 3 düşüğüm oldu deseydin.bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim.
ama bütün tahlillerimi özel hastanede yaptırdım.
ve çok bi sorun olmamasına rağmen 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım önlen amaçlı.
şu an Rabbim'e milyonlarca kez şükürler olsun 14 aylık bi kızım var.
bence ikinci bi hamileliği düşünmeden 3 ay öncesi aspirin ve folik asit takviyesi al.
ben ikinci hamileliğimden önce yaklasık bir yıl boyunca ecopirin 100 mg ve folbiol kullanmıştım günde birer adet.
hamile kalıp kalp atışını görüncede iğneye başlamıştık.
8. haftada kanamam gelince doktorum aspirini kesti ve sadece iğne ile tamamladık hamileliğimi çok şükür.

günaydınnn hatunlar, iyi haftalar....
asigül canımm gözünüz aydın..
sağlıklı, mutlu, uzun, huzurlu, renkli bir yaşamı olsun miniğinizin,tabiki sizinle..

günaydın canım nasılsın umarı herşey yolundadır.
işler nasıl gidiyor canım.
offf geldik gene sabah sabah bu soğukta işe.
hiç çalışasım gelmiyo bu soğuk kış günlerinde

günaydın canım nasılsın umarı herşey yolundadır.
işler nasıl gidiyor canım.
offf geldik gene sabah sabah bu soğukta işe.
hiç çalışasım gelmiyo bu soğuk kış günlerinde

iyiyimm kuzumm çok şükür herşey yolunda
ayy sorma canım yaa aynen :97:

ciceklara+ canım nasılsın?
görüşemiyoruz uzun zamandır kızçe nasıl çıktımı dişi?

iyilik hayatım ne olsun aynı anda birbirimize yazmışız bende sana yazıp göndermiştim şimdi

evet canım ya biz köpek dişlerini beklerken alttan bi tane daha azı dişimiz çıkmış akşam gördüm.

11 tane dişimiz oldu.

hatta dün akşam ilk sakızımızı bile çiğnedik.

nasıl tatlı çiğniyo bi görsen canım yaa

evett canımm kalplerimiz birmiş :))
hahaha yerim ben o miniğii ayy çok tatlı oluyorlar,
diş sıkıntısınıda atlatmış sayılırsınız ne güzel..

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. aspirini ne kadar süre kullandın kac gunde bır aldın.folik plus kullanmaya başladım günde iki tane.Ecopirin daha önce duymamıştım o nedir?

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. aspirini ne kadar süre kullandın kac gunde bır aldın.folik plus kullanmaya başladım günde iki tane.Ecopirin daha önce duymamıştım o nedir?

canım ecopirin; babypirin, coaraspirin gibi bi ilaç (100 mg)
bence folicplus değilde folbiol kullan günde bir tane. çünkü folic plus içindeki folik asit ile folbiol farklı.
folbiol sadece folik asit.
folic plus ise içinde başka vitaminlerde var.
sonunçta bizim ağırlıklı olarak folik asite ihtiyacımız var.
hayatım ben nisan 2008 de kürtaj olmuştum. kürtajdan sonra hemen başladım ilaçlara.
14 ocak 2009 ise son adet tarihimdi. bebek 12 haftalık olana kadar folbiole devam ettik.
sekizinci haftada da aspirini kesmiştik.(kanamam olmuştu)

kvrck merhaba canım nasılsın. uarım bugün moralin biraz daha iyidir

ddilekim sen nasılsın neler yapıyosun hayatım.

emine bacım senden ne var ne yok son günlerin artk seninde Allah'ın izniyle. heyecan durumu nasıl

canım doktorun biri folbiol birisi folik plus yazmıştı. Ben folik plusda kalsiyum vs varmış o yuzden tercıh etmıstım bır gun folık plus bır gun folbiol kullansam cok karma yapmıs olurmuyum acaba

çok sağol canım.allah burdaki herkese kendini hamile listesinin en üstünde görmeyi nasip etsin.
iki kayıptan sonra ne zaman listeyi görsem ağlardım.ama bir gün bu listede benimde adım yazacak der dua ederdim.şükürler olsun ki şimdi listenin en üsüne geldim.ama zorlukla ama stresle.tek istediğim sağlıkla doğması artık.
yani bu listede olan herkes listeye girmeyi bekleyenlerdi bir zamanlar.o yüzden burdaki herkesin mutlaka zamanı geldiinde bu listede adının olacağına inanıyorum.ve hep dua ediyorum.

canım ankara da bayağı araştırma yapmışsın.lütfü beye gitmene de çok sevindim.ben durumumu ilk ona mail atmıştım.o bana umut olmuştu.sende biraz durumlar değişik ama ne olursa olsun umutsuzluk ve yılgınlık asla olmamalı.hep hayallerin olumlu olmalı.inan ki etkiliyor.
pko hakkında hiç bilgim yok ama inan 3-4 kilo bile vücudu rahatlatıyor.zaten çok kiloluda değilmişsin ama heralde yumurtalık çevresi yağ bağlıyor veya bağlamış olabilir diye demiştir.çünkü o yağ tabakasıda hamileliği zorlaştırıyor.zayıf insanlarda da olabiliyor.
hemen başla çalışmalara ama çok ta kafanı takma.herkesin nasıl oluyorsa seninde olur.
mutlu haberi en kısa zamanda paylaşırsın bizle.

ddilek sende toparlandın değilmi?Şİmdi durumun nasıl canım

iyiym canım çok şükür bi sıkıntım yok spora gidiyodum şu anda gidemiyorum ev falan süpürmüyorum ağır kaldırmıyorum göbeğimdeki dikiş daha düşmedi ama 1 haftaya kadar normale dönerim inşallah ama şu anda çok iyiyim sen nasılsın neler yaptın senin doktorun aydan biriydi dimi ameliyat olmadan önce eşimin dişçisi aramıştı eşimin kontrolü vardı çağırmış bende o ara ameliyat olucaktım oda sormuş ne ameliyatı falan diye doktorun eşide aydan biriye gidiyorumuş onu önermiş eşime senin olayı anlatmıştım oda çok kızdı ve aydan biriyi doktorunun tavsiye ettiğini söylemişti insanın doktoruna inanması çok önemli canım kendini sıkıntıya sokma çokta arştırma çünkü insanın kendisi üzülüyo önce Allaha sonra doktoruna güven canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…