Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım ya bende bilmiyorum inan ne yapacagımı bide burdaki şartlarda çok zor doktora gidip gelmem kısmet bakalım bekliycez
sen nasılsın az kalmış bebişe

canım benim tebrik ediyorum seni Allah analı babalı büyütsün güzel bebeğini inşallah mutluluğunuz daim olsun darısı tüm isteyenlerin başına

çok güzel bişey okudum şimdi sizlerel paylaşmak istedim

Kelebek ve Çiçek.. (RaVZa)
Bir zamanlar bir fani Allah'tan bir çiçekle bir kelebek diler.Fakat Allah bunlar...ın yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verir.Adam üzgündür.Dileği yanlış anlaşılmıştır.Bi anlam veremez.Sonra bi hikmeti olduğunu düşünür ve sorgulamamaya karar verir.Bir zaman sonra adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğunu merak eder , bakmaya gider.Fakat gördüklerine inanamaz.Dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bi çiçek ortaya çıkmıştır.Göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştür.

Eğer Allah'tan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse güvenin.O'nun her zaman size , ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olun.İstekleriniz her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir.Ve O'nun verdiğine her zaman razı olun.İstediğimiz şeyler olmuyorsa kendimize pay çıkaralım....Devamını Gör

kızlar burda aynıo zamanda pko ile ugraşanda var mı[/QUOTE]

canım benim de 3 düşüğüm var.son düşükten sonra gitttim.dediler ki pko var sende.daha önce yoktu.ben şüpheleniyordum zten.tüylenmem arttı.döngülerim 28 günden32 ye çıktı.ama son gittiğim doktor bana çok moral vedi.35 günü geçip te 40 günü bulmadığı sürece yumurtlama var demektir ve ilaca gerek yok.. dedi.ama bana da hiç korunmamamı her düşükten sonra.2 ay bekleyip hemen yeniden bebek düşünmem gerektiğini söyledi.ayrıca bende de mthfr 677 heterezigot var.her gebelik öncesi yoğunb vitamini ve folik takviyesi,aspirin.hamilelik olşunca da iğne ye başlanacak dedi.

kızlar şuan hatırladığım bir isim yok ama pko varkende gebe kalan çok arkadaşım var. gebelik için doktorunun önerilerine uymalısın. pko için soğan kürü öneririm. ibrahim saraçoğlunun sitesinde tarifi var

Son düzenleme:
canım doktorun biri folbiol birisi folik plus yazmıştı. Ben folik plusda kalsiyum vs varmış o yuzden tercıh etmıstım bır gun folık plus bır gun folbiol kullansam cok karma yapmıs olurmuyum acaba

canım ben de 2 arklı hocaya gittim biri günde 3 kez folic plus,diğeri ise günde 1 tane folbiol al dedi.ben folbiol kullanıyorum.çünkü folbiol kullanmamı isteyen doktor dedi ki 10 tane folic plus taki folik asit miktarı 1 folbiol daki folik asitt miktarı ile aynı neredeyse.senin gibi (mthfr 677 heterezigot) hastaların en temel ihtiyacı folik asit.izlerdeki problem bir emilim bozukluğuymuş ve yoğun folik ve b vitaminine ihtiyacımız varmış.

onuniçin ben folbiol kllanıyorum.yine de karar senin

canım ya hiç heyecan yok desem inanırmısınız.
zaten doğum şekli hakkında da dr daha birşey söylemedi.çarşamba belli olacak hayırlısıyla.
tek isteğim sağlıkla sıhatle doğması.
lütfen dua edin bu sefer kucağıma alayım.

inşallah canım ya bende bilmiyorum inan ne yapacagımı bide burdaki şartlarda çok zor doktora gidip gelmem kısmet bakalım bekliycez
sen nasılsın az kalmış bebişe

herşeyin bir zamanı var .seninde vaktn gelecektir.sakın sakın karamsarlığa kapılma.
seninde dediğin gibi benimde az kaldı ama inan günler geçmek bilmiyor.hayırlısıyla bir doğsaydı.

canım çok güel bir paylaşım

hayırlısı olsun canım bizde merakla bekliyoruz..

gözünüz aydın....çok sevindim.....sağ salim kavuştunuz darısı tüm bekleyenlere inş. Asigülede çok geçmiş olsun ve tebrik dileklerimizi iletin lütfen.......

asigül doğurmuş allah analı bbalı büyütsün inş hayırlı bir evlat olur ve dertsiz kedersiz mutlu günleriniz olsun oğluşunuzla maşallah

Sonuyok hoşgeldin....biliyorum bebişlerden gelemiyorsunuz ama arada gelin yaaa......özellikle iğne ve aspirini ne zaman kestiğinizi ve de doğum hikayelerinizi bekliyoruz hepinizin.........bahar,güzin,sen büşra........

emineeeeeee sıra sana mı geldiiiiiii.........hayırlısı ile seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım......

eve gidince folik asitlerime baktım ben yanlış söylemışım birisi folik plus diğeri ise folacinmiş.Folacinden günde bir tane alınıyormuş.Folacin nasıl acaba ne kadar çok folik asit çeşidi varmış

slm canım gecmıs olsun ya insallah hersey yoluna gırer

6 düsukten sonra bu kagidi verdi dr.oldugu gibi yaziyorum hiç anlamadim bunlar ne demek
(fakteur V leiden, mutation G20210A sue le facteur ll, mutation 677T sur la MTHFR)
fransadayim ben.
sur=uzerinde
mutation+mutasyon
bu rakamlardan bisey anlamadim noolur bilgisi olan beni bilglendirsin çok rica ediyorum.

tabi kuzucum rabbim saglıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinde gerisi boş

evet canım banada aynı şeyi söyledi folibol ve aspirin kulşlanıyorum
ama 1 buçuk sene oldu hala olmadı bebeğim canım sıkılıyor pkodan dolayı diyor doktorlarda
ben hiç pkoyu farketmedim hızlı kilo artışım vardı onun haricinde bişeyim yoktu ki çok şaşırdım

tabi bende biliyorum pko varkende hamile kalanlar ama daha ne kadar bekliycemki canım sıkılıyor
sogan kürünü duydum bende bu ay adet olayım hemen başlıycam allahın izniyle

sagol canım ya inşallah herşey yoluna girer

canım bunlarda mutasyon a rastlanması kan pıhtılaşması anlamına geliyor işte genelde doktorlar hamileliğe kadar aspirin
hamilelikten sonrada kan sulandırıcı iğne veriyorlar

bu ne ya yazamıyorum bile yazdıklarımda çıkmıyo
çok yavaş ya
hiç bişi anlamadım bu işten offf(

kvrck cnm bende saskina döndum bilmiyorum ya cok safim ya cahilim dr a soruyoruz her dusukte adeta yalvarircasina kaninda sorun yok sende sorun yok rahimde sorun yok yok yok. sidiye kadar su var sende demediler. daha egcen sali kurtaj oldum en sonuncuyu;( dosyama bakarken bu kagidi buldum( nacak sizlerden bilgi alabilecegime inaniyorum artik. daha gecen sali sorduk hastanede. dr. a en sonki hamilelgimde 0.8 lik igne + aspirin vermsilerdi niye evrdiniz o igneyi diyoruz kandami sorun var diyoruz? kanda sorun yok bebegi beslesin diye onlem tedbir amacli verdik diyor bu kagittan haberimi yok anlamiyorumki artik beynim durdu. belki bu foruma girmeseydim bu kagidin ne kadar onemli oldugunu anlamaiycaktm bile saolun canlarim.

sagol canım ya inşallah herşey yoluna girer

canım bunlarda mutasyon a rastlanması kan pıhtılaşması anlamına geliyor işte genelde doktorlar hamileliğe kadar aspirin
hamilelikten sonrada kan sulandırıcı iğne veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…