Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emineeeeeee sıra sana mı geldiiiiiii.........hayırlısı ile seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım......
evetttttt
çok bekledim dimi ama .hak ettim.darısı sizlere inşallah.

canım bende çok net anlamadım ama pıhtılaşma var bence.ancak iğne dozunu senin iyi ayarlayamıyorlar gibime geliyor.imkanın varsa türkiyye ye geldiğinde burda bu işin uzmanı olan bir dr git ve sadece o dr dediğini uygula.bu yurt dışındaki dr konuya pek hakim değil anladığım kadarıyla.

canım bana da aynı testler yapılmıştı hadgisinde mutasyon var diyor....

canım üzülme demeye dilim varmıyor çünkü nasıl yorulup yıprandığını çok iyi anlıyorum geçen yıl her aşama da ayrı bir sorun çıkmıştı benim de karşıma ve ben o anlarda sürekli ey derdim benim büyük bir rabbim var diyordum ondan sonraki süreç daha rahat (zihnen) daha rahat geçmişti rabbim yardımcın olsun elinden geldiği kadar kendini yıpratmamaya çalış bu bizim sınavımız ve inş. hakkıyla geçmek nasip olsun

çok güzelmiş canım paylaştığın için teşekkürler

eveeeeeeeeeeeet gelelim benden haberlere....
kızlar bugün itibari ile yeni bir tedavi sürecinin içerisine girmiş bulunmaktayım
eşimde sperm sorunu çıktığı için bu konuda çok iyi oldğunu düşündüğümüz kaan aydos hocamızla başladık bu sefer aynı zamanda bende de tetkikler yapılıyor tabiki bugün reglimin 3. günü idi bir takım hormon tahlilleri verdim ve 16 aralık perşembe günü rahim filmim var bu beni biraz korkututor tabiki ama yapacak bişey yok sanırım kaderde bu varsa bunu da çekecez taaaaaki amacımıza ulaşana kadar...
geçen yılki tedavi sürecindeki sorunlardan sonra çok daha tuhafım bu yıl :) bazen umutlu bazen heyecanlı bazen dalgın bazen boşvermiş ilgincim anlayacağınız .....rabbim bu yorucu yıpratıcı süreçte hepimizin yardımcısı olsun bebeğini bekeleyen bütün kullarına o cennet kokusunu koklatsın inş.
rabbim metanetimizi korusun ....

canım sagol desteğin için
hsg için korkma küçücük bişey inşallah hayırlı sonuçlar alırsın zor hemde çok zor bu yolda yürümek bi dert varken ikincisiyle karşılaşmakta zor
tamam pıhtılaşma var bu tedavi edilir derken pko çıktı bide
pkonun tedavisi çok basit ama biz trombofililer malesef hormon ilaçları kullanamıyorlar
oda tedavi edilemiyor
kısmet artık dediğin gibi bizimde sınavımız bu olsa gerek
sıkma canını

doktorlar normal aspirin veriyorlar değilmi bebe aspirini falan değil sanırım bide her gün birer tanemi alıyorsunuz

doktor iyi sallamış canımcım bende trombofili yani pıhtılaşmalı bir hatunum sorunum tespit edildiğinde 53 kiloydum ve boyumda uzun sayılır yani zayftım hiç güleceğim yoktu valla genetik sorunun kilo ile ne alakası varmış yaaa...
canım benim kıyamam sana benn... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ... herşey çok güzel olacak inşallah... Dert büyük Yaradan dertten de büyük....

canım yaa çok geçmiş olsun okuyunca inan çok sinirlendim doğru dürüst bi bilgi vermek bu kadar mı zor demek sen o kağıdı bulmasan haberin olmıycaktı. inşallah herşey yoluna girer tez elden.

kıvırcık canım benimde aklımdaydın, uzun zamandır gelmedi diyordum.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sende bir an önce dermanına kavuşup bebişin göbüşüne gelir biran önce

Emineeee kızz senin ne zaman olacağı az cok belli mi, bende yarın gidiyorum ve doktor gün verecek bana... anammm kırklarımız karışmasın sakınn

Feryancığım inşallah sende hayırlısıyla tedavini tamamlarsın ve güzel meyvelerini alırsın, rahim filmi korkutucu gibi geliyo ama düşünme bunları, gelecek bebişlerini düşün..

canımmm allah kolaylık versin. en kısa zamanda koklarsın inşallah kuzunu

Asigül canım gözün aydın.çok şükür kavuştun minik kuzuna.mutluluktan gözlerim doldu.Allahım size bağışlasın yavrunuzu.minik yeğenimize sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar diliyorum.

kıvırcık çok geçmiş olsun.moralini bozma.en iyi şekilde tedavini olacağına inanıyorum.canım pko olduğu yeni mi anlaşıldı.daha önceki ultrasonlarda belli olmuyormu?adetlerin düzenli miydi?

asigül canım sonunda doğurmuşsun ömer asafı allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah bu arada resim ekleyip silmişiniz sanırım ama ben göremedim yaa tekrar koysanız ve silmeseniz sevinirim canım

kvrck hoşgeldin canım merak etmiştim seni drlara gelince ne diyeyimki benimde canım çok yandı rabbim işinin ehli olana sevketsin hepimizi canım bu rada bende 80 kiloyum ve zayıflayamıyorum boyumda 1.60 sen 70 kilosun sanırım bence fazla kilon yok senin tatlım

kızlar adet öncesi ve sonrası kahverengi akıntı oluyor.moralim bozuldu.neden olabilir acaba?sizde de böyle bir durum var mı?

azracım gözün aydın.hamileliğini yeni öğrendim.Allah yavrunuzu sağlıklı sıhhatli bir şekilde size bağışlasın.

emine saol cnm.bizde ins bi daha dusunursek tr ye gidicez.ama hangi dr hangi hastane bilmiyorum. istanbula gideriz buyuk ihtimal ins. sende anladin igne dozunda sorun oldugunu 3. cü dusugumde 0.4 luk igne kullandim yine 14. cu haftada kaybettim;( sonra dr. degsitirdim 4. cude hiç bisey içmeden deniycez bebek saglikli dedi beni deneme tahtasi yapti oda 18. haftada kalbi durdu. 5. ci gebeligimde sadece aspirin verdi oda 20. ci haftada kalbi durdu ve bu sonuncuda dr. degsitm geri eski dr. uma geldim oda 0.8 lik igne+aspirin verdi buda 14. cu hafatda tuaf bi sekilde(bebegin suyu bosaldi) kaybettim. ve en acisida bu kagidi dosyami karistiriken kendim gordum sizlerden okugum bilgiler dahilinde farkina vardim.

ama çok hirslandim hem uzgunum hem umutliyim aile dr. uma gdip anlaticam bunlari simdi tek tek.
yasayanlar bilir sizler, bu düsugun birde sonrasi var inanin canim hiç ama hiç bisey istemiyor ne yemek ne içmek ne evden cikmak ne is yapmak

evet cnmö yaaa nasıl ümitlenmiştim ama bende zmanı gelınce olacak dedım hep rabbıme guvendım bazen ufak tefek karamsarlık olsada yendım onları.bu aya kısmetmıs bakalım hayırlısı dua edıyorum bol bol hakkımzda hayırlısı olsun ama ıcım rahat kendımı strese sokmuyorum cunku rabbıme guvenıyorum ona guvenıpte guvenı bosa cıkan olmaz dimi.perşembe dr kontrolu var bebege bakıcaklar ıns keseyı görürüz bende doktor ve hastane konusunda bıraz kararsızım ama bakalım onuda takmıcam kafama hayırlıs nasılsa zaten rabbım yonlendırır bızı bakalım.
sen ne yapıyosun süreklı yatıyomusun cnm. valla bende ufak tefek kıpırtı gıbı bısıler oluyo korkuyorum yatıyorum fazla hareket etmemeye calsıyorum.iğnemide kullanıyorum hergun
rabbım hayırlısıyla ısteyen herkese nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…