Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kvrck cnm üzülme rabbım cok buyuk burada hem pko hem pıhtı olup bebek sahıbı olanlar var sen yeterkı umitsizliğe kapılma ne olur stres yapma sıkma canını hersey guzel olacak de ve rabbımden ıste lütfen cnm

doktorlar normal aspirin veriyorlar değilmi bebe aspirini falan değil sanırım bide her gün birer tanemi alıyorsunuz

doktorların verdiği bebe aspirini,coraspin veya ecopirin(bunların hepsi 100 mg)bunlardan günde 1 tane alınıyor.sakın şu yeşil kutulardaki sıradan aspirinleri kullanma onlar 500mg .sonra çocukta problemlere yol açar.

herkese iyi akşamlar
kvrck hoşageldin canım:))

kızlar o kahverengi akıntı ara ara bendede oluyo bende ne olduğunu bilmiyorum
bu ay çalışmaları biraz sıklaştırıyorum bidahaki ayda doktora gitcem.....

cnm anladıgım kadarıyle kan pıhtılasman var bu yurt sısındakı doktorlarıda bıde ıyı derler kım bırı daha yasamıstı bu sorunlar yurt dısında wie di galıba bırı daha vardı.
cnm bence sen en kısa surede turkıyeye gel buarada bı doktorla gorus tahlıllerını goster ve hamıle kalırsan sana neler vereceklerınıd ogren ona gore bı yol ızlersın .rabbım yardımcın olsun

doktorlar normal aspirin veriyorlar değilmi bebe aspirini falan değil sanırım bide her gün birer tanemi alıyorsunuz

coaspırın 100 mg gunde 1 tane cnm

selam kızlar.
bebişlerine kavuşanlar ve yeni hamileler varmış aranızda,rabbim hayırlı uzun ömürler versin kuzucuklarınıza,darısıda bize olsun inşallah.
bende mtfhr 677 hetorozigot mutasyonu var(yanlış yazmış olabilirim,test kağıtlarım hastanedeki dosyamda)
pıhtılaşma için kendi dr um,sadece folbiol verdi ama ben coraspin de kullanıyorum.(kendi dr um,kıvırcığın muayene olduğu dr un birinin de dediği gibi,bebek kayıplarımın pıhtılaşmayla alakalı olduğunu düşünmüyormuş çünkü)
size bişey sormak istiyorum,ben eğer üç ay içerisinde hamile kalmassam,coraspine devam etmeli miyim,yoksa bu ilaçları belirli bi zamanda kesmek mi gerekiyo,şu an tedavide değilim ve dr uma soramıyorum,çünkü coraspin kullandığımı bilmiyo.

asigüL cnm dun sabah okudum esinin yazdiklarini o kadar duygulandimki yalniz olsaydim bi güzel agliycaktim valla. allah anali babali buyutsun saglikli hayirli evlat olsun ins. darisi tüm isteyenlere...

nergıs60 cım paylasımın ıcın cok tsk gercekten tam da bızlere gore
bu arada su lısteyı guncelleyıp gondersen bıze bak emıne kendını en ust sırada gormek ıstıyor.hadı bakalım hayırlısı olsun herkes ıcın

kardelen cnm bence guvenebilecegin bi dr. ul ve onun dediklerini uygula benim dustugum hataya sende düsme. senin durumuna gore verir sanirim aspirini kac ay once icme gerektigini ancak dr. belirler

kardelen cnm bence guvenebilecegin bi dr. ul ve onun dediklerini uygula benim dustugum hataya sende düsme. senin durumuna gore verir sanirim aspirini kac ay once icme gerektigini ancak dr. belirler

ben infertilite bölümüne gidiyorum ve dr um fakültede hoca,herkezde onu öneriyo ama adam pıhtılaşmaya inanmıyomuş,sadece bana hamile kalırsan aspirin veririz ded asistanlar,zaten genel bilgiyi asistanlardan alabiliyoruz(ama muayenede falan çok dikkatli,hakkını yemeyim şimdi)
ben burdan öğrendim hamilelik öncesindede aspirin kullanıldığını ve eski gittiğim dr a sordum(o özelde)kullanmamın daha iyi olacağını söyledi,benim kayıplarım günüm dolarken ve adet olmam gereken günde oluyo nedense.

canım bu durumunu daha açık net şekilde lütfü önderoğlu hocaya mail atsana.
ben durumumu ilk ona mail attım.allah var hemen cevap verdi bana.sende yaz tedavi hakkında bir bilgin olur.ne yapman gerekenleri sor.istanbula gidene kadar kafan biraz rahatlamış olur.
sağolsun bana nergis arkadaşım yardımcı olmuştu mail adresini o vermişti.inan hep dua ediyorum ona .onun sayesinde ilk adımı attım.dr gidene kadar aspirin ve folbiole başlamıştım.3 ay kullandım.ancak 3 aydan sonra dr gidebildim.gidince de dr anlattım.iyi etmişsin hamile kalınca da iğneye başlarız dedi ve çok şükür bu günlere ulaştık.mail adresi ni silmemişsem şimdi sana özelden mesaj atacam ama yoksa nergis arkadaşımızdan iste.yardımcı olacaktır.

bebeğiniz hayırlı olsun
sağlıcakla büyüsün inş.
normal doğum olmuş sanırım..çok sevindim
demek ki bizler gibi kan pıhtılaşması olanlar da normal doğum yapabilirmiş
darısı bizlerin başına inş.

eminecim sıra sende inşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım benimm....

eminecim sıra sende inşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım benimm....

evvet canım sıra bana geldi.sabırsızlanıyorum artık.sağ salim doğsun istiyorum.
darısıda en kısa zamanda sizlere olsun.inanki çok derinlerden diliyorum.allahım kabul etsin.

evvet canım sıra bana geldi.sabırsızlanıyorum artık.sağ salim doğsun istiyorum.
darısıda en kısa zamanda sizlere olsun.inanki çok derinlerden diliyorum.allahım kabul etsin.

allah razı olsun canım
inanki kime sıra geldiyse tanımasam bile sabahlara kadar bebek görüyorum rüyamda
tanımasam bile yüreğimin en derinliklerinde hissdiyorum sizi

rabbim yavrunu kucağına sağ salim almak nasip etsin inşallah
bizde bebişimizin resimlerine bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…