Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba ben de Fransa'da çalışan bir Türkçe öğretmeniyim.Bu mutasyonların sende bulunduğunu anlaman için yanında " à l'état hétérosygote ya da "homosygote" yazması gerekir.İstersen sana verilen kağıtta yazanları bana özelden yaz belki yardımcı olabilirim.Sağlıkla kal...

evvet canım sıra bana geldi.sabırsızlanıyorum artık.sağ salim doğsun istiyorum.
darısıda en kısa zamanda sizlere olsun.inanki çok derinlerden diliyorum.allahım kabul etsin.

Sevgili Emine , Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. İzmir'e geldiğimde seni ve doğacak yavrunu görebilmeyi çok isterim. Her şey gönlünce olsun...

sabrinacığım ben de çarşamba gidecem.bakalım dr hangi gün diyecek.kız bırak kırkı doğumlar da denk gelebilir.

Ahh canım benim ya anlaşılan semide benim gibi deneme tahtası yapmışlar sana yone test felan yapıp iğne vermişler bana onları bile vermediler ve inanmiycaksin benim hastalığımda seninkiyle aynı faktör 5leiden yani ben şimdi 0.5lik günde 2defa iğne vuruluyorum tabi 100mg lik coraspin bide belki bilirsin Fransa'da adı değişikde olabilir femibion diye bı hap alıyorum yani sana ozeldende yazdım hiç vakit kaybetmeden git tr çünkü bana Dr um keske hamileyken yada düşük yaptıktan hemen sonra gelseydin dedi ozan kanda daha kolay cikiyomus sanırım RAbbim şimdiden yardımcın olsun bitanem çok zor biliyorum bu kadar basite alınmak hatta sorularına cevap alamamak bazen ne diyorum biliyomusun acaba bizim sucumuz TURk olmakmi adam yerine bile konmuyoruz yaaa bu kadar basitmi bir insan canı YEter artık diyorum bazen sanki bizde çokerakliyoz onların vatanında yasamaya çok sitemliyim bu konuda ise bide bu pencereden bakın kızlar çektiğimiz acıları anlayan bile yok

günaydınlar
aynen gittim dün o yeşil kutulardaki aspirinden aldım bir tane de attım agzıma dün .iyiki uyardın canım teşekkür ederim iyiki su an hamile değilim moralim çok bozulurdu

kıvırcık canım benimde aklımdaydın, uzun zamandır gelmedi diyordum.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sende bir an önce dermanına kavuşup bebişin göbüşüne gelir biran önce
evet canım ya sagol 3 haftadır ankaradayım gitmediğim doktor kalmadı dünyanın parasını döktük 3 haftada bu işe rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kıvırcık çok geçmiş olsun.moralini bozma.en iyi şekilde tedavini olacağına inanıyorum.canım pko olduğu yeni mi anlaşıldı.daha önceki ultrasonlarda belli olmuyormu?adetlerin düzenli miydi?
ya evet kuzu ya bende şaşırdım burda doktora gittim falan hiç dememişti pkosun diyue sonuçta adetlerimde düzenli hiç anlamadım ki sadece 2 senede 58 kilodan 72 ye çıktım bu belirti olabilir başka sorun yokki
nasıl tedavi olucam napıcam hiçbişey bilmiyorum

boyum 1.71 kilom 72 canım ama doktor çok zayıflaman gerek diyor sol yumurtalıgım pko yüzünden işlevini yitirmiş sag yumoşlarımda etkilenebilirmiş
çok saçma geldi ama napalım artık kim ne derse yapıcaz

kızlar adet öncesi ve sonrası kahverengi akıntı oluyor.moralim bozuldu.neden olabilir acaba?sizde de böyle bir durum var mı?
kuzucum nerdeyse 5 ay boyunca her adet kanamasından önce kahverengi akıntım oluyordu bazılarındada simsiyah kurum gibi kum gibi
doktora sordum ben bunu bende çok fazla enfeksiyon vardı bundan mı diye yok dedi
bu bazı dönemlerde rahim duvarının yapısı bozulur kalınlaşırmış bu kalın tabakayı vücut adet döneminde zor atarmış o yüzden hem kahverengi hem agrılı olabilirmiş

ya gerçekten var mı
nasıl tedavi olmuşlar peki nasıl kurtulmuşlar pkodan
herkese iyi akşamlar
kvrck hoşageldin canım:))

.....
hoşbulduk tatlım özledim valla sizleri nasılsın

hayırlı günler herkeseeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr
beni sorarsanız iyi sayılırım
şu günler yumurtlama günlerim ya nasip diyorummmmmmmmmmmm

kıvırcık bozma moralini ben de 2 yılık evliyim.3 düşüğümü bu 2 yılda yaptım.ben de 60 kiloydum evlendiğimde şu anda 73 kiloym.boyum 1.70.aynen senin yaşadığın gibi şuana kadar pko dan haberim bile yoktu.son düşükten sonra gittiğim doktor pko var dedi.

ama çok moral verdi.adetler düzenli olduktan sonra sorun değilmiş.bu arada pko öyle bişey kiko kilo alımına sebep oluyo.alınan kilolar pko yu azdırıyo.onun için ikimizinde kilo vermesi şart.yedikelrimize biraz daha dikkat ederek.biraz egzersiz yaparak geliriz üstesinden... allahın izniyle doğal yollarla hamile de kalırız.çocuklarımızı da hayrlısıyla ddünyaya getiririz.sters yapma sakın.

canım yeni yıla bebişinle girersin inşallah ...
ben de daha adet olmama 3-4 daha olmasına rağmen bi beklenti içine girdim belirti falan da yok test yapsam çıkmaz işte boş boş bekliyorum

gölge 51 canım nasıl üzüldüm anlatamam bizlerde yaşadık bu durumları ve en iyi anlayacak olan bizleriz bende 2 defa bebeğimi kaybettim ve allahım 3. de kısmet etti şimdi 41 günlük oldu canım annelik bambaşka allahım herkese yaşatsın
bu arada mutasyonlarını yazmışsın ama eksik sanırım yanında heterozigot yada homozigot yazmalı eğer pıhtılaşman varsa
türkiyede bu işi bilen drlar var canım yurtdışında bu konuyla fazla ilgilenilmiyor sanırım ama işin ehli dr bulursan olmayacak diye birşey yok umut et lütfen rabbim herşeyi zamanında verir isyan etme sakın .....
ankara da lütfü önderoğlu var bu işin ehli izmirde de drlar var canım pıhtılaşma ile ilgili ve türk hekimleri çok çok iyi bana göre yeni bir deneme yapabilirsin rabbim inş yavruna kavuşturur senide bütün isteyenleride sormak istediğin bişi olursa çekinme özelime yaz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
herkeslere günaydınnnn.
kahvaltı yapıp geliyorum.
kıss ne zaman doğuruyon hade hayırlısı allah bir avazda kurtarsın dicem ama sezo olcan sanırım allah bir neşterde kurtarsın deyim o zaman...
oooohhh çalış bacım bu arada bebek olsun diye birlikte olma canım çünkü o zaman vücut istemiyor bebeği çıkar aklından ve hayatın tadını çıkar hade bakam allah hayırlı evlat versin diyim sanada

kıss ne zaman doğuruyon hade hayırlısı allah bir avazda kurtarsın dicem ama sezo olcan sanırım allah bir neşterde kurtarsın deyim o zaman...
güldürdün benii valla.çok hoşuma gitti.
yarın belli olacak canım.kısmetse son muayene.bakalım ne diyecek.bende merakla bekliyom.artık kuzucuğum doğsun istiyorum.
canım ben 2 yılda 3. doktora gidiyorum malesef ama ne yapacaksın kısmet işte rabbim yardım etsin en iyisiyle karşılaştırsın inş.

feryadım çalışmalara tam gaz başlıyon anladığım kadarıyla.allah tez zamanda bebişini göbüşüne , ordanda kollarına yollasın.
bu günlere dualarla ,şşükürlerle geldim.
darısı sizlere olsun.aklıma kim gelirse doğum anında okuyacam.rabbim beni geri çevirmedi yine çevirmez inşallah.

Merhaba

Eski arkadaşlar beni tanır. Foruma artık girmiyorum. Sadece sizlere haber vermek için burdayım: Allahın izniyle bu cuma sabahı kızımı kucaklamış olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin, hepiniz dualarımdasınız. Allah herkese içinde bana da kucaklamayı nasip etsin sağlık sıhhatle. Tüm hamişlerimize doğumu yaklaşanlara ve hamişliği bekleyenlere kucak dolusu sevgiler, Allaha emanet olun...Yolumuz zorluydu ama Allahın takdiri ne ise onu yaşıyoruz, sonundaki mükafat çok büyük Allahın izniyle...Çok heyecanlıyım, öpüyorum sizleri.

iyi geceler arkadaşlar bu gün düşükten sonra kontrole gittim hacettepeye yine bir sürü tahlil verdi.bir daha ki gebeliğime kortizon kullanabilirmişim.tahlil sonuçlarıma göre dedi.ısrarla rahimle ilgili problem yok.tamamen mthfr c677 homozigot ve düz kas antikoruymuş düşüklerim artık kafayı yicem.zaten tansiyonum çıktı hastaneye girince fena oldum.Allah ım şuralardan tez zamanda kurtarsın bizleri bebeklerimizle...

amanın tam yımırtlama günün benimki hasta olmuş
ben hasta olsam niye hastasın diye bana surat asar
off pofff
zaten artık bebek için yatmıyorum canlarım
ama çok istediğimide hepiniz biliosunuzzzzzzzzzzzzzz
bakaılm ya nasip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…