6 düsukten sonra bu kagidi verdi dr.oldugu gibi yaziyorum hiç anlamadim bunlar ne demek
(fakteur V leiden, mutation G20210A sue le facteur ll, mutation 677T sur la MTHFR)
fransadayim ben.
sur=uzerinde
mutation+mutasyon
bu rakamlardan bisey anlamadim noolur bilgisi olan beni bilglendirsin çok rica ediyorum.
evvet canım sıra bana geldi.sabırsızlanıyorum artık.sağ salim doğsun istiyorum.
darısıda en kısa zamanda sizlere olsun.inanki çok derinlerden diliyorum.allahım kabul etsin.
Sevgili Emine , Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. İzmir'e geldiğimde seni ve doğacak yavrunu görebilmeyi çok isterim. Her şey gönlünce olsun...
6 düsukten sonra bu kagidi verdi dr.oldugu gibi yaziyorum hiç anlamadim bunlar ne demek
(fakteur V leiden, mutation G20210A sue le facteur ll, mutation 677T sur la MTHFR)
fransadayim ben.
sur=uzerinde
mutation+mutasyon
bu rakamlardan bisey anlamadim noolur bilgisi olan beni bilglendirsin çok rica ediyorum.
doktorların verdiği bebe aspirini,coraspin veya ecopirin(bunların hepsi 100 mg)bunlardan günde 1 tane alınıyor.sakın şu yeşil kutulardaki sıradan aspirinleri kullanma onlar 500mg .sonra çocukta problemlere yol açar.
evet canım ya sagol 3 haftadır ankaradayım gitmediğim doktor kalmadı dünyanın parasını döktük 3 haftada bu işe rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahkıvırcık canım benimde aklımdaydın, uzun zamandır gelmedi diyordum.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sende bir an önce dermanına kavuşup bebişin göbüşüne gelir biran önce
ya evet kuzu ya bende şaşırdım burda doktora gittim falan hiç dememişti pkosun diyue sonuçta adetlerimde düzenli hiç anlamadım ki sadece 2 senede 58 kilodan 72 ye çıktım bu belirti olabilir başka sorun yokkikıvırcık çok geçmiş olsun.moralini bozma.en iyi şekilde tedavini olacağına inanıyorum.canım pko olduğu yeni mi anlaşıldı.daha önceki ultrasonlarda belli olmuyormu?adetlerin düzenli miydi?
boyum 1.71 kilom 72 canım ama doktor çok zayıflaman gerek diyor sol yumurtalıgım pko yüzünden işlevini yitirmiş sag yumoşlarımda etkilenebilirmişkvrck hoşgeldin canım merak etmiştim seni drlara gelince ne diyeyimki benimde canım çok yandı rabbim işinin ehli olana sevketsin hepimizi canım bu rada bende 80 kiloyum ve zayıflayamıyorum boyumda 1.60 sen 70 kilosun sanırım bence fazla kilon yok senin tatlım
kuzucum nerdeyse 5 ay boyunca her adet kanamasından önce kahverengi akıntım oluyordu bazılarındada simsiyah kurum gibi kum gibikızlar adet öncesi ve sonrası kahverengi akıntı oluyor.moralim bozuldu.neden olabilir acaba?sizde de böyle bir durum var mı?
ya gerçekten var mıkvrck cnm üzülme rabbım cok buyuk burada hem pko hem pıhtı olup bebek sahıbı olanlar var sen yeterkı umitsizliğe kapılma ne olur stres yapma sıkma canını hersey guzel olacak de ve rabbımden ıste lütfen cnm
hoşbulduk tatlım özledim valla sizleri nasılsınherkese iyi akşamlar
kvrck hoşageldin canım:))
.....
canım çok geçmiş olsun rabbim birdah yaşatmasın sana tek tavsiyem benim doktorunu değiştirmelisin
boyum 1.71 kilom 72 canım ama doktor çok zayıflaman gerek diyor sol yumurtalıgım pko yüzünden işlevini yitirmiş sag yumoşlarımda etkilenebilirmiş
çok saçma geldi ama napalım artık kim ne derse yapıcaz
hayırlı günler herkeseeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr
beni sorarsanız iyi sayılırım
şu günler yumurtlama günlerim ya nasip diyorummmmmmmmmmmm
gölge 51 canım nasıl üzüldüm anlatamam bizlerde yaşadık bu durumları ve en iyi anlayacak olan bizleriz bende 2 defa bebeğimi kaybettim ve allahım 3. de kısmet etti şimdi 41 günlük oldu canım annelik bambaşka allahım herkese yaşatsınemine saol cnm.bizde ins bi daha dusunursek tr ye gidicez.ama hangi dr hangi hastane bilmiyorum. istanbula gideriz buyuk ihtimal ins. sende anladin igne dozunda sorun oldugunu3. cü dusugumde 0.4 luk igne kullandim yine 14. cu haftada kaybettim;( sonra dr. degsitirdim 4. cude hiç bisey içmeden deniycez bebek saglikli dedi beni deneme tahtasi yapti oda 18. haftada kalbi durdu. 5. ci gebeligimde sadece aspirin verdi oda 20. ci haftada kalbi durdu ve bu sonuncuda dr. degsitm geri eski dr. uma geldim oda 0.8 lik igne+aspirin verdi buda 14. cu hafatda tuaf bi sekilde(bebegin suyu bosaldi) kaybettim. ve en acisida bu kagidi dosyami karistiriken kendim gordum sizlerden okugum bilgiler dahilinde farkina vardim.
kıss ne zaman doğuruyon hade hayırlısı allah bir avazda kurtarsın dicem ama sezo olcan sanırımherkeslere günaydınnnn.
kahvaltı yapıp geliyorum.
oooohhh çalış bacım bu arada bebek olsun diye birlikte olma canım çünkü o zaman vücut istemiyor bebeği çıkar aklından ve hayatın tadını çıkar hade bakam allah hayırlı evlat versin diyim sanadahayırlı günler herkeseeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr
beni sorarsanız iyi sayılırım
şu günler yumurtlama günlerim ya nasip diyorummmmmmmmmmmm
çok teşekkürler ben de dr umu değiştirmeyi düşünüyorum ikilemde kalmıştım iyi geldi bu fikir sağolasın
canım yeni yıla bebişinle girersin inşallah ...
ben de daha adet olmama 3-4 daha olmasına rağmen bi beklenti içine girdim belirti falan da yok test yapsam çıkmaz işte boş boş bekliyorum
güldürdün benii valla.çok hoşuma gitti.kıss ne zaman doğuruyon hade hayırlısı allah bir avazda kurtarsın dicem ama sezo olcan sanırımallah bir neşterde kurtarsın deyim o zaman...
canım ben 2 yılda 3. doktora gidiyorum malesef ama ne yapacaksın kısmet işte rabbim yardım etsin en iyisiyle karşılaştırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?