Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi aksamlar canlarim ben geldim nasilsiniz eminecim hadi bakim sira sende canimmm sabirsizlikla bekliyoruz bebisi bugun nergis umut listesini guncellemedi sanirim yada ben goremedim size kendimden haber veriyim merak eden arkadaslar vardi bugun bizim buyuk kontrolumuz vardi bebegin herhangi bi saglik problemi ver mi diye ic orgalarina baktilar ve 11-14testi yaptilar ALllahima sukurler olsun sonuclar temiz turp gibi kucuk kelebegim bian korkmustum dun hic uyuyamadim bi de kesin bisey yok bebek tam olarakk gostermedi ama doktor erkek olmasindan supeleniyor bebisin hayirlisi bakalim obur aya kesin belli olacak insallah boyle istekizlar bugun icim baya bi rahatladi bu mutlulugu sizlerle paylasmak istedim RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSIN INSALLAHHH ommancigima,her hafta listemizi hazirlayan nergisime.feryada. ahtamaraya ve adini unuttugum tum isteyen doslarima tattirsin bu duyguyu insallah tez zaman da hamile kalirsinizda mide bulantisindan hic bisey yiyemezsiniz dua ya bak ama bunu okadar cok istiyorumki kizlar Rabbim her isteyeenin kucagini doldurur insallahhh hep dualarimdasiniz unutmayin...ve benide dualarinizdan eksik etmeyinizz

kızlarrr, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı vee şafak 7 cıktı evet haftaya salı günü, Allah izin verirse ve bizimki süpriz yapmazsa, bebişimizi kucağımıza alıyoruz...
şu günlerde heyecan bastı, herşeyi son bi kez daha kontrol ediyorum tabi biraz da korku var, bu ikinci olmasına rağmen gene sezeryan ve gene yusuf yusuf :) :18: sizleri unuttum sanmayın, inşallah inşallah bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla, bebiş isteyen arkadaşlarda en kısa zamanda minik bebişlerine kavuşurlar... sezeryan lokal olacağı için daha bol bol dua ederim hepimiz için

emineee salıdan önce yaptın yaptın kuşum yoksa valla alırım ilk sırayıı maykk

ahh canoomm ya Allah iyiligini versin emi amannn erkegin hastaligindan ne olurmusss kesin sana naz yapiyodur oo canim yya o kadar cok istiyorumki o guzel haberi senden almayi Rabbin tez zamanda seninde gobusune verir bir kelebek insallahhh

ayy hadi bakalim kim once doguracakk biz bile heycanlaniyoruz canim ya sizin adiniza bide sizi dusunemiyorum Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insallahhh

maşallah canım kuzucuğuna.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.yolun sonuna kadar herşey yolunda gidecek ve kısmetse sende kuzucuğunu kollarına alacaksın.

anammmm gün belli oldu demek.haydi hayırlısı.bak seninkini okuyunca işin ciddiyetini kavradım heraldebana da bir heyecan bastı.dur bakalım benim dr yarın ne diyecek.
kıss bak bende salıya doğrursam şaşırma.

maşallah canım kuzucuğuna.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.yolun sonuna kadar herşey yolunda gidecek ve kısmetse sende kuzucuğunu kollarına alacaksın.

ay insallah daha cok var ama bu sefer icimde bi umutta var hem biliyomusun eger bebisim tam gununde dogarsa benim dogum gunumde dogmus olacak ne tesaduff demi insallah onu dogum gunu hediyesi olarak kucagima alcam ve bu yasima kadar da boyle guzel bi hediye almamanin acisini cikaricaamm

ayy hadi bakalim kim once doguracakk biz bile heycanlaniyoruz canim ya sizin adiniza bide sizi dusunemiyorum Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insallahhh

herkes heyecanı soruyo ama inaırmısın korku var bende yaa nası atcam bunu üstümden onu da bilmiyom hiç... düşünmeyim diye koçişe atkı örüp duruyom hakkat yaa bu korkular için ne yapabilirim biliyomusunuz hiç ??

bakalım sana ne diycekler senin ki normalmıydı ?? inşallah sende güzek haberlerle gelirsin yarın... bende merak ettim seninkini...

canım inşallah sende dünyanın en tatlı hediyesini alırsın doğum gününde... eşin biraz kıskanır ama

canım bugün aklımdaydım.yeni oturdum bilgisayarın başına.minik kelebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.Allahım sana bağışlasın yavrunu.dualarım seninle fıstık

kvrck bilgilendirdiğin için çok sağol canım.ben de merak ediyordum.ayrıca senin kilon çok fazla değil ki?

Arkadaşlar merhaba ben de 3 düşük yaptım 3 ü de 9 haftalık falan dı testlerime başladım sonuçlarını bekliyorum pıhtılaşma testlerini dr bendende istedi geçmiş yazılarınızı biraz okudum hepsini okumam mümkün olmadı sizce bende pıhtılaşma yüzünden bebeklerimi kaybetmiş olabilirmiyim benim gibi kalp atışını hiç duymadan bebeklerini kaybeden ve sebebi pıhtılaşmadan olan arkadaşlar varsa lüten yazsın ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

bence kan pıhtılasması vardır cogu kısının kalp atısları duyulmadan dusuyor bebegı bende ıkı dusuk yaptım bebegın kesesını bıle gormeden dusuyordu sımdı yıne hamıleyım ıgne kullanıyorum ınsallah yarın kalp atışlarını duyacaz bebegın doktora gıdıp

İşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın dr dan yüzün gülerek çıkarsın ALLAH büyük bu defa aynı acıları yaşamayalım hiç birimiz canım senin pıhtılaşmanın ismi ne bi çok pıhtılaşma hastalığı varya hangisi diye merak ettim

amın canım benım mthfr 677 heterozıgot folbıol kullanıyorum bırde kan sulandırıcı ıgne senın tahlıller ne zaman cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…