amın canım benım mthfr 677 heterozıgot folbıol kullanıyorum bırde kan sulandırıcı ıgne senın tahlıller ne zaman cıkıyor
Daha yeni verdim testleri sanırım 20 güne kadar falan çıkar artık nezaman çıkarsa yeterki tedavisi çok kolay bi şey çıksın yada hiç çıkmasın işallahsonuçlara göre hamilelik düşünücem ALLAHım kısmet ederse
saol canımcım. cumaya kontrolüm vardı ama ben biraz aşağı doğru baskı hissettiğim için randevumu bu güne alıp akşam doktora gitttim.çok şükür bebişimiz iyi miş.ultrasona göre 24+4 olmuşuz. yani çizelgeye göre yaklaşık 9-10gün geriden gidiyoruz ama doktroum bunu çok önemsemiyor. rahim dikişe kadar açılmış ama çok şükür dikiş şu an için iyi durumda.canım biz bebeğimizin cinsiyetini 20. haftada ayruntılı ultrasonda öğrendik.yatış pozisyonu dolayısıyla daha önce göremedik. birdebenim rahimde problemeli olduğu için bebeiş pek hareket edemiyor içeride.yeri dar malesef. ama bu günlere geldik çok şükür.30. haftalara bir geçsek allahın izniyle, o zaman bebeğin sağlıklı doğma ihtimali artıyor.naber canim nasilsin bebisin nasil cinsiyeti ne idi seninkinin okadar cok arkadasinki aklimda seninkini unutuyorum ne zaman ogrenmistin cinsiyeti canim kacinci haftalarda belli oluyor ayyy cok heycanliyim gunlerde gecmek bilmiyor
evvet canım sıra bana geldi.sabırsızlanıyorum artık.sağ salim doğsun istiyorum.
darısıda en kısa zamanda sizlere olsun.inanki çok derinlerden diliyorum.allahım kabul etsin.
canım çok sevindim rabbim saglıkkla kucagınada almayı nasip etsin inşallahiyi aksamlar canlarim ben geldim nasilsiniz eminecim hadi bakim sira sende canimmm sabirsizlikla bekliyoruz bebisi bugun nergis umut listesini guncellemedi sanirim yada ben goremedim size kendimden haber veriyim merak eden arkadaslar vardi bugun bizim buyuk kontrolumuz vardi bebegin herhangi bi saglik problemi ver mi diye ic orgalarina baktilar ve 11-14testi yaptilar ALllahima sukurler olsun sonuclar temiz turp gibi kucuk kelebegim bian korkmustum dun hic uyuyamadim bi de kesin bisey yok bebek tam olarakk gostermedi ama doktor erkek olmasindan supeleniyor bebisin hayirlisi bakalim obur aya kesin belli olacak insallah boyle istekizlar bugun icim baya bi rahatladi bu mutlulugu sizlerle paylasmak istedim RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSIN INSALLAHHH ommancigima,her hafta listemizi hazirlayan nergisime.feryada. ahtamaraya ve adini unuttugum tum isteyen doslarima tattirsin bu duyguyu insallah tez zaman da hamile kalirsinizda mide bulantisindan hic bisey yiyemezsinizdua ya bak ama bunu okadar cok istiyorumki kizlar Rabbim her isteyeenin kucagini doldurur insallahhh hep dualarimdasiniz unutmayin...ve benide dualarinizdan eksik etmeyinizz
bende aynen canım nasıl kilo vericez onuda bilmiyorunm ama eşim spor yapmama izin vermiyor ne olur ne olmaz diyekıvırcık bozma moralini ben de 2 yılık evliyim.3 düşüğümü bu 2 yılda yaptım.ben de 60 kiloydum evlendiğimde şu anda 73 kiloym.boyum 1.70.aynen senin yaşadığın gibi şuana kadar pko dan haberim bile yoktu.son düşükten sonra gittiğim doktor pko var dedi.
ama çok moral verdi.adetler düzenli olduktan sonra sorun değilmiş.bu arada pko öyle bişey kiko kilo alımına sebep oluyo.alınan kilolar pko yu azdırıyo.onun için ikimizinde kilo vermesi şart.yedikelrimize biraz daha dikkat ederek.biraz egzersiz yaparak geliriz üstesinden... allahın izniyle doğal yollarla hamile de kalırız.çocuklarımızı da hayrlısıyla ddünyaya getiririz.sters yapma sakın.
canımmm hadi bakalım az kaldı gününüze heycanlanmışsındır sen şimdi geliyo minik desenekızlarrr, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı vee şafak 7 cıktıevet haftaya salı günü, Allah izin verirse ve bizimki süpriz yapmazsa, bebişimizi kucağımıza alıyoruz...
şu günlerde heyecan bastı, herşeyi son bi kez daha kontrol ediyorum tabi biraz da korku var, bu ikinci olmasına rağmen gene sezeryan ve gene yusuf yusuf :) :18: sizleri unuttum sanmayın, inşallah inşallah bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla, bebiş isteyen arkadaşlarda en kısa zamanda minik bebişlerine kavuşurlar... sezeryan lokal olacağı için daha bol bol dua ederim hepimiz için
emineee salıdan önce yaptın yaptın kuşum yoksa valla alırım ilk sırayıı maykk
canım çok tatlı bebeğin maşallah nazarlar degmesin hayırlı büyütmeyi nasip etsin rabbim
canım hamileliğinin yolunda gitmesine sevindimasigül maşallah allah bebeğinizi sizlere bağışlasın. hayırlı uzun ömürler versin.
saol canımcım. cumaya kontrolüm vardı ama ben biraz aşağı doğru baskı hissettiğim için randevumu bu güne alıp akşam doktora gitttim.çok şükür bebişimiz iyi miş.ultrasona göre 24+4 olmuşuz. yani çizelgeye göre yaklaşık 9-10gün geriden gidiyoruz ama doktroum bunu çok önemsemiyor. rahim dikişe kadar açılmış ama çok şükür dikiş şu an için iyi durumda.canım biz bebeğimizin cinsiyetini 20. haftada ayruntılı ultrasonda öğrendik.yatış pozisyonu dolayısıyla daha önce göremedik. birdebenim rahimde problemeli olduğu için bebeiş pek hareket edemiyor içeride.yeri dar malesef. ama bu günlere geldik çok şükür.30. haftalara bir geçsek allahın izniyle, o zaman bebeğin sağlıklı doğma ihtimali artıyor.
amin canım. allah hayırlı kolay doğumlar nasib etsin. sana ve sabrinaya. ikinziin de güzel haberlerini alacağımız günler çok yakın inşallah.
feryad çım .herşey gönlünüzce olsun canım. bu süreçte allah yardımcınız olsun ve tes vakitte güzel haberlerini alırız inşallah.
kvrck canım. senin de kafan çok karışmış ama bu kadar kafana takma bence pko da olsa zaten diğer yumurtalığın çalışıyor. benim ablam hiç bebeği yokken kist ameliyatında tek yumurtalığını aldırmak zorunda kaldı. hamile kalmak için tek yumurtalık ta yeterli.yeterki rabbim ol desin ve sağlıklı hamileleikelr nasib etsin.
geçmiş olsun arkadaşım.büyük ihtimalle pıhtılaşma ya da rahimde sorun olabilir.allah dermanı olmayan dert vermesin.kan pıhtılaşması çıkarsa da çok üzülme.bak burda ben de dahil bir çok kişide pıhtılaşma var .çocuğu olan da çok arkadaşımız var.sakın kafana takma.herşeyin hayırlısı.Arkadaşlar merhaba ben de 3 düşük yaptım 3 ü de 9 haftalık falan dı testlerime başladım sonuçlarını bekliyorum pıhtılaşma testlerini dr bendende istedi geçmiş yazılarınızı biraz okudum hepsini okumam mümkün olmadı sizce bende pıhtılaşma yüzünden bebeklerimi kaybetmiş olabilirmiyim benim gibi kalp atışını hiç duymadan bebeklerini kaybeden ve sebebi pıhtılaşmadan olan arkadaşlar varsa lüten yazsın ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
demek yarın pıt pıtları duyacaksınız.heyecan doruktadır sende şimdi.güzel haberlerini bekliyorum.bence kan pıhtılasması vardır cogu kısının kalp atısları duyulmadan dusuyor bebegı bende ıkı dusuk yaptım bebegın kesesını bıle gormeden dusuyordu sımdı yıne hamıleyım ıgne kullanıyorum ınsallah yarın kalp atışlarını duyacaz bebegın doktora gıdıp
canım ben de 2 arklı hocaya gittim biri günde 3 kez folic plus,diğeri ise günde 1 tane folbiol al dedi.ben folbiol kullanıyorum.çünkü folbiol kullanmamı isteyen doktor dedi ki 10 tane folic plus taki folik asit miktarı 1 folbiol daki folik asitt miktarı ile aynı neredeyse.senin gibi (mthfr 677 heterezigot) hastaların en temel ihtiyacı folik asit.izlerdeki problem bir emilim bozukluğuymuş ve yoğun folik ve b vitaminine ihtiyacımız varmış.
onuniçin ben folbiol kllanıyorum.yine de karar senin
iyi geceler arkadaşlar bu gün düşükten sonra kontrole gittim hacettepeye yine bir sürü tahlil verdi.bir daha ki gebeliğime kortizon kullanabilirmişim.tahlil sonuçlarıma göre dedi.ısrarla rahimle ilgili problem yok.tamamen mthfr c677 homozigot ve düz kas antikoruymuş düşüklerim artık kafayı yicem.zaten tansiyonum çıktı hastaneye girince fena oldum.Allah ım şuralardan tez zamanda kurtarsın bizleri bebeklerimizle...
amın canım benım mthfr 677 heterozıgot folbıol kullanıyorum bırde kan sulandırıcı ıgne senın tahlıller ne zaman cıkıyor
kızlar tahlil sonuçlarım gönderiyorum size
faktör 9 yüksek
proteinc yüksek
protein s yüksek
faktör 8 homozigot
fibrinojen heterizigot
PAI 4G/4G
HPA1 a/a
MTHFR 677 heterizigot
MTHFR 1298 heterizigot
ACE D/D
Apo E E3/4
böyle geldi kızlar
bi doktor bu sonuçlara ne dedi biliyomusun canımcanım sendede kan pıhtılaşması var
bi doktor bu sonuçlara ne dedi biliyomusun canım
senin kan pıhtılaşman yok sokaktan kaç tane insan çevirsen onlardada çıkar bu sonuçlar
sen bi hamile kal sonra bebeğin düşsün ya da ölsün o zaman anlarız pıhtılaşma var der bi sonraki gebeliğinde başlarız iğneye
sinir oldum yaaaaaaaa
illaki tedbir almak için benim bebeğimin ölmesimi gerekiyor ben buna müsade etmem dedim çıktım
aptal ya bide paramızı aldı
bu arada kızlar
lütfü beye sordum
hani benim bebekler genelde adet gününde ya da bi kaç gün sonra düşüyordu ya bu pıhtılaşmaya bağlı olabilir mi dedim
gebe kalamamak pıhtılaşmayla ilgili degil ama pıhtılaşma kimyasal gebeliğe yol açar dedi
galiba benimki böyle bi durum
yarın bhcg baktırcam lütfü bey istedi adet gününden önce bakıcaz yine kimyasal gebelik olcakmı diye
ona gittigimde bi tane saglıklı yumurtam vardı gerçi eşimle bu ay sadece bir kere beraber olduk ama bakalım tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?