Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amın canım benım mthfr 677 heterozıgot folbıol kullanıyorum bırde kan sulandırıcı ıgne senın tahlıller ne zaman cıkıyor

Daha yeni verdim testleri sanırım 20 güne kadar falan çıkar artık nezaman çıkarsa yeterki tedavisi çok kolay bi şey çıksın yada hiç çıkmasın işallahsonuçlara göre hamilelik düşünücem ALLAHım kısmet ederse

sebebsız dusmsındense bence tedavısı olan bır sebep olması daha ıyıdır caresı var sonucta

asigül maşallah allah bebeğinizi sizlere bağışlasın. hayırlı uzun ömürler versin.

naber canim nasilsin bebisin nasil cinsiyeti ne idi seninkinin okadar cok arkadasinki aklimda seninkini unutuyorum ne zaman ogrenmistin cinsiyeti canim kacinci haftalarda belli oluyor ayyy cok heycanliyim gunlerde gecmek bilmiyor
saol canımcım. cumaya kontrolüm vardı ama ben biraz aşağı doğru baskı hissettiğim için randevumu bu güne alıp akşam doktora gitttim.çok şükür bebişimiz iyi miş.ultrasona göre 24+4 olmuşuz. yani çizelgeye göre yaklaşık 9-10gün geriden gidiyoruz ama doktroum bunu çok önemsemiyor. rahim dikişe kadar açılmış ama çok şükür dikiş şu an için iyi durumda.canım biz bebeğimizin cinsiyetini 20. haftada ayruntılı ultrasonda öğrendik.yatış pozisyonu dolayısıyla daha önce göremedik. birdebenim rahimde problemeli olduğu için bebeiş pek hareket edemiyor içeride.yeri dar malesef. ama bu günlere geldik çok şükür.30. haftalara bir geçsek allahın izniyle, o zaman bebeğin sağlıklı doğma ihtimali artıyor.
evvet canım sıra bana geldi.sabırsızlanıyorum artık.sağ salim doğsun istiyorum.
darısıda en kısa zamanda sizlere olsun.inanki çok derinlerden diliyorum.allahım kabul etsin.

amin canım. allah hayırlı kolay doğumlar nasib etsin. sana ve sabrinaya. ikinziin de güzel haberlerini alacağımız günler çok yakın inşallah.

feryad çım .herşey gönlünüzce olsun canım. bu süreçte allah yardımcınız olsun ve tes vakitte güzel haberlerini alırız inşallah.
kvrck canım. senin de kafan çok karışmış ama bu kadar kafana takma bence pko da olsa zaten diğer yumurtalığın çalışıyor. benim ablam hiç bebeği yokken kist ameliyatında tek yumurtalığını aldırmak zorunda kaldı. hamile kalmak için tek yumurtalık ta yeterli.yeterki rabbim ol desin ve sağlıklı hamileleikelr nasib etsin.

nuraycım nasıl gidiyor?bende bugün düşük sonrası kontrole gittim.kortizonlu ilaç verebilirim bir sonraki hamileliğine dedi kan tahlili istedi.dikişi sordum ısrarla yok.rahimde birşey yok diyor.ben anlamadım hayırlısı bakalım...banada dua et lütfen...

canım çok sevindim rabbim saglıkkla kucagınada almayı nasip etsin inşallah
bende aynen canım nasıl kilo vericez onuda bilmiyorunm ama eşim spor yapmama izin vermiyor ne olur ne olmaz diye
bekleyip görcez bakalım soğan suyu iyi geliyomuş dediler onu deniycem bakalım

canımmm hadi bakalım az kaldı gününüze heycanlanmışsındır sen şimdi geliyo minik desene

İyi geceler; Asigülden herkese selam getirdim. Bebişin resimlerini eklemeye çalıştım. Allah herkese nasip etsin.

canım çok tatlı bebeğin maşallah nazarlar degmesin hayırlı büyütmeyi nasip etsin rabbim
canım hamileliğinin yolunda gitmesine sevindim
daha güzel haberlerini alıcaz inşallah
bu arada dogru tek yumurtayla hamile kalanlar var
benim eşimin spermi 112 milyon geldi ve her ay düzenli yumurtluyorum buna rafmen hala hamile kalamadım korkuyorum

geçmiş olsun arkadaşım.büyük ihtimalle pıhtılaşma ya da rahimde sorun olabilir.allah dermanı olmayan dert vermesin.kan pıhtılaşması çıkarsa da çok üzülme.bak burda ben de dahil bir çok kişide pıhtılaşma var .çocuğu olan da çok arkadaşımız var.sakın kafana takma.herşeyin hayırlısı.
demek yarın pıt pıtları duyacaksınız.heyecan doruktadır sende şimdi.güzel haberlerini bekliyorum.
asigüllll
maşallah oğluna.
ak pak bir bebiş.ne tatlı.allahım esirgesin.

canım her gün coraspin folbiol ve vitamıni 3 ünü 1 günde alıyomusun hergün

canım sinan hocaya mı gittin yine

:2:
amın canım benım mthfr 677 heterozıgot folbıol kullanıyorum bırde kan sulandırıcı ıgne senın tahlıller ne zaman cıkıyor

canım bende 677 heterozigotum hangi iğneyi kullanıyosun bide coraspin kullanıyomusun folbiolü hergünmü kullanıyosun çok soru sordum kusura bakma

kızlar herkese günaydınlarr
wie canım gözğn aydın hayatım. bebişinin sağlığı iyiymiş. inan çok sevindim.
ayyy böyle siz hamişeri görünce yeniden doğurasım geliyo valla Allah'ın izniyle doğursammı acep :26: :26:

nur yüzlü hayatım inşallah sendende güzel haberleri bekliyoruz canım.
gelir gelmez hemen yaz

eminem canımmmm belkide bu saatlerde doğum tarihin belli olmuştur.
senden de sabırsızlıkla bi haber bekliyoruz tatlım
sende hemencecik yazz emi ??

SABRİNACIM SENİNDE DOĞUM TARİHİ BELLİ OLMUŞ CANIM HAYIRLISI OLSUN
bu gidişle sen emine den önce doğuracaksın galiba

büşracım kayra paşa nasıll.
geceleri uyutmuyomu annesini??
seninde doğum hikayeni bekliyoruz ona göre hayatımmm..

omman, essebe, feryad, dilek, kvrck, ahtamara, nigar,nuray
ismini sayamadığım bi çok arkadaşım sizler nasılsınız..

kızlar bu arada tsma dan haberi olan varmı ??

kızlar tahlil sonuçlarım gönderiyorum size

faktör 9 yüksek
proteinc yüksek
protein s yüksek
faktör 8 homozigot
fibrinojen heterizigot
PAI 4G/4G
HPA1 a/a
MTHFR 677 heterizigot
MTHFR 1298 heterizigot
ACE D/D
Apo E E3/4

böyle geldi kızlar

canım sendede kan pıhtılaşması var

canım sendede kan pıhtılaşması var
bi doktor bu sonuçlara ne dedi biliyomusun canım
senin kan pıhtılaşman yok sokaktan kaç tane insan çevirsen onlardada çıkar bu sonuçlar
sen bi hamile kal sonra bebeğin düşsün ya da ölsün o zaman anlarız pıhtılaşma var der bi sonraki gebeliğinde başlarız iğneye
sinir oldum yaaaaaaaa
illaki tedbir almak için benim bebeğimin ölmesimi gerekiyor ben buna müsade etmem dedim çıktım
aptal ya bide paramızı aldı

bu arada kızlar
lütfü beye sordum
hani benim bebekler genelde adet gününde ya da bi kaç gün sonra düşüyordu ya bu pıhtılaşmaya bağlı olabilir mi dedim
gebe kalamamak pıhtılaşmayla ilgili degil ama pıhtılaşma kimyasal gebeliğe yol açar dedi
galiba benimki böyle bi durum
yarın bhcg baktırcam lütfü bey istedi adet gününden önce bakıcaz yine kimyasal gebelik olcakmı diye
ona gittigimde bi tane saglıklı yumurtam vardı gerçi eşimle bu ay sadece bir kere beraber olduk ama bakalım tutacak mı

inanmıyorum yaaa allaha havale ediyorum böyle drları aldıkları parada helal olmaz zaten onaaa.benim 4 düşüğüm var ga20210heterozigot ve mthfr677 heterozigot sadece 2 gende mutasyon var ve 4 tane kaybım var benimde 3.den sonra bu testleri istediler.....

rabbim hakkımızda hayırlı olan işinin ehli olan drlara sevketsin bizi

yapma yaaa demek kimyasal gebelik sebebi pıhtılaşmamıymış bende bazen kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum hafif bi sancım oluyo sonra pıhtı düşüyo dokuya benziyor kan pıhtısı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…