Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim doktorumda buna benzer bişey demişti, sonuçları acıklarken bizim üzüldüğümüzü görünce korkmayın bu çoğu kişide cıkabilecek bişey demişti ama bebeğin olsun ona göre bakarız filan demedi sonuçlardan kan pıhtılaşması var hiç olmazsa tedavinin ne oldugu belli demişti... ne doktorlar var yaa sanki deneme tahtası insan bedeni, insanın canı....

merhaba arkadaşım ben sitede yeniyim kan pıhtılaşması mutasyon diye geçiyo tahlillerde benim 3 düşükten sonra belli oldu ilk düşüğümü yaptım olur dediler 2. düşükte bakarız dediler 2. düştü insanın 2 düşük hakkı var dediler 3.de araştırırız dediler 3.de düştü doktorumu değiştirdim ve ilk yaptığı test kanpıhtılaşması testiydi allaha şükür şimdi 13 haftalık hamileyim iğne ve düşük önleyici kullanıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin

kvrck ben çıkıyorum canım yemek yapayım akşam 5de dr randevum var.bakalım ne diyecek sonra görüşürüz

malesef sabrina tarfil durum öyle kızlar çok vahim bunları nelere dayanarak söylüyolar bilmem
ama iyiki en son lütfü beye gittim adam iyi para aldı ama helal olsun içimi rahatlatıp gönderdi

amin canım
ankaradasın herhalde hangi doktora gittin gebelik öncesi neler kullandın

gerçi, bende pko da var önce o işi halletmem lazım

kızlar herkese günaydınlarr
wie canım gözÜn aydın hayatım. bebişinin sağlığı iyiymiş. inan çok sevindim.

nur yüzlü hayatım inşallah sendende güzel haberleri bekliyoruz canım.
gelir gelmez hemen yaz

eminem canımmmm belkide bu saatlerde doğum tarihin belli olmuştur.
senden de sabırsızlıkla bi haber bekliyoruz tatlım
sende hemencecik yazz emi ??

SABRİNACIM SENİNDE DOĞUM TARİHİ BELLİ OLMUŞ CANIM HAYIRLISI OLSUN
bu gidişle sen emine den önce doğuracaksın galiba

büşracım kayra paşa nasıll.
geceleri uyutmuyomu annesini??
seninde doğum hikayeni bekliyoruz ona göre hayatımmm..

omman, essebe, feryad, dilek, kvrck, ahtamara, nigar,nuray,tarfil
ismini sayamadığım bi çok arkadaşım sizler nasılsınız..

kızlar bu arada tsma dan haberi olan varmı ??

amin canım
ankaradasın herhalde hangi doktora gittin gebelik öncesi neler kullandın

gerçi, bende pko da var önce o işi halletmem lazım

canım ben gebelik öncesi sadece folik asit kullandım başka bişi kullanmadım hamile kalınca hemen iğneye başladım ben özel ada hastahenesi var orda bi dr var iği olduğunu duydum ona gittim çokta memnunum sen nerden

kızlar herkese günaydınlarr

omman, essebe, feryad, dilek, kvrck, ahtamara, nigar,nuray,tarfil
ismini sayamadığım bi çok arkadaşım sizler nasılsınız..
??
iyiyiz canım sagol yarın bhcg yaptırcam onun stresi var üzerimde öyle işte
sen nasılsın

anladım canım hayırlısı olsun bakalım ben gümüşhanedeyim ama aslen ankaralıyım

Merhaba arkadaşlar pıhtılaşma problemleri ile ilgili burada yazıştığınızı gördüm banada yardımcı olurmusunuz. Bende 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim. Bebeğim kürtaj ile alındı ve bazı testler yapıldı. Malesef testler konusunda doktorlar farklı yorumlar yaptı bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genetik sonuçlar normal denildi ancak trombofili panelinde yapılan test sonuçlarım şöyle faktör II NORMAL, faktör V normal, MTHFR 677 HETEREZİGOT, MTHFR 1298 HETEREZİGOT, PAI-1 4G/4G polimorfizm çıktı. Ankarada lütfü hocaya gittim gebelik öncesi 1 1,5 ay folbiol ve koraspirin dedi gebelik kesesi görülünce iğneye başlayacağız dedi. Ancak tüp bebek tedavisi olduğum doktorlar bu sonuçlar pıhtılaşma problemini göstermez diyorlar. Benzer değerlerle pıhtılaşma tedavisi gören varmı lütfen yardımcı olun. Aynı acıyı tekrar yaşamaktan korkuyorum. sadece MTHFR HETEROZİGOTLUĞU PIHTILAŞMA PROBLEMİ DEĞİLMİDİR???

rabbim yardımcın olsun cnm bızlerıde unutma dua et bol bol inş.

wie cim cnm kelebeğinin ve senın ıyı olmana cok sevındım cnm bende yarın gıdıcem dr ama benım ilk gıttıgım doktor hastaneden ayrılmıs dun aradılar bende baska bı doktora aldım kontrolumu bakalım o nedıcek bende su doktor ısını tam oturtamadım ne olacak bılmıyorum ama kafamı bulandırmak ıstemıyorum

asigülcüm resımlerı ekledıgın ıcın cok saol masallah pasamıza cok tatlı rabbım sıze bagıslasın

feryad rabbım bu surecte yardımcın olsun en kısa zamanda bebegıne kavustursun senı

kvrck cnm benım bence sen lutfu beye gıt baksana otekılerın ne dedıgı bellı deıl sende canını sıkma nasıl olsa ne oldugunu bılıyosun neler yapılacagını da bu hastalıklarla ugrasırken bıde dr ların salaklıklarına kafa yorma sıkma canını ok en azından tedavısı var bunu dusun cnm öptümmm

sabrine ve emineee canların sızlerede hayırlı dogumlar dılıyorum bakalım emınenın doktoru ne dıcek safak sımdılık 7 hadı hayırlısı bızlkerı unutmayın dogumda kızlar

canım sadece mthfr de değil paı 1 dede problemin var 4g 4g homozigot demek yani hem anneden hem babadan almışsın lütfü hoca alanında uzman bidaha bi daha kayıp yaşamak istemiyorsan iğne kulan

canım yaaa İnşallah tutar belli mi olur bu işler nasip meselesi...
bi önce gittiğin doktora inananmadım ne kadar duygusuz olabilir bi insan yaaa..
neyse Lütfü bey uğurlu gelir umarım bir an önce Hayırlı haberler alırsın

canım sadece mthfr de değil paı 1 dede problemin var 4g 4g homozigot demek yani hem anneden hem babadan almışsın lütfü hoca alanında uzman bidaha bi daha kayıp yaşamak istemiyorsan iğne kulan

canım cevabın için teşekkür ederim. paı 4G/4G nin homozigot olduğunu bilmiyordum bazen bu forum pek çok yerden daha bilgilendirici oluyor. Lütfü hoca hakkında haklısınız umarım bu sefer herşey yolunda gider tekrar teşekkürler.

canım bendede pa ı 1 homozigot ve 4 genimde daha pıhtılaşma var bende lütfü hocaya devam edecem hamile kalabilirsem

Benim gibi tüp bebek tedavisi ile gebe kalıp 6. haftada kalp atışı duyulduktan sonra 8. haftada bebeğini kaybeden varmı? Aslında şunu merak ediyorum pıhtılaşma ile alakalı sizler hep birkaç kayıptan söz ediyorsunuz. Her gebeliğinizde herşey yolunda giderken mi bebeğinizi kaybettiniz. yoksa belirtiler oluyormu bundan sonrası için dikkatli olmak adına soruyorum. Benim ilk gebeliğimdi tüpler tıkalı, haşimatom var(tedavi oluyorum), kan uyuşmazlığım var (ilk gebelikte problem olmaz dediler), eşimde sperm sayı ve morfoloji sorunları var. Bütüün bu problemleri alt etmek için tüp bebek tedavisi olduk ilk transfer blastosist ve başarılı olduk. Tam dünyalar bizim olmuşken düşük oldu. Müthiş yıkıldım çok zor bir yıldı. ŞU anda hiç tanımadığım insanlara bunları yazarken ağlıyorum. Ama iyiki bu forumu buldum burada insanların birbirine karşı bu kadar duyarlı olması inanın çok güzel. Düşük sonrası yeni testler yapıldı ve pıhtılaşma problemleriminde olduğunu öğrendim. Sanki bu yıl benim için vucudumu tanıma yılım oldu. Neyse allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.

valla çok duygulandım hatta ağlıyorum şu anda çok şükür asigül canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütmek nasit etsin Maşallah ikinizede Allahım duy sesimizi nolur hayırlısıyla bizede nasip ett yarabbim

canım bendede anti tiroglobulin antikoru 0 40 arası olması gereken 200 çıkmış ama troitlerim normal aralıkta sende hasimatom var tedavi görüyorum demişsin nasıl bi tedavi uyguladılar sana troitler normalse ilaç verilemez dediler bana

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim
azra canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
kvrck kuzum çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin bitanem
asigül canım bebeğin çok güzel maşallah pamuk gibi yaa
bendee bi değişiklik yokk ama bu ayy bi garibimm hafif kasıklarda ağrı hissediyorum anlamadım nee bi garibim yanii ruhendee inşallah bu ay kırmızıları görmemm belkide hamişimdirr bakalım hayırlısı adetime 10 gün var daha beklicez görücez canlarımm öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…