canım geçmiş olsun ama ben test sonuçlarınızı çok anlayamadım mutasyon yada heterozigot homozigot gibi ifadeler varmı acaba. Belki bilen çıkar inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim
azra canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
kvrck kuzum çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin bitanem
asigül canım bebeğin çok güzel maşallah pamuk gibi yaa
bendee bi değişiklik yokk ama bu ayy bi garibimm hafif kasıklarda ağrı hissediyorum anlamadım nee bi garibim yanii ruhendee inşallah bu ay kırmızıları görmemm belkide hamişimdirr bakalım hayırlısı adetime 10 gün var daha beklicez görücez canlarımm öpüyorum hepinizi
canım bende kalp atımları alınamadığı için iki bebeğimi kaybettim şuan üçüncüye hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 15.haftaya kadar geldik şükür allaha.benim iki gende pıhtılaşma çıkmıştı tahlillerin çıkınca doktorun seni bilgilendirir..
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:15 aralık 2010 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
mhtap..……………………..….39 haftalık
sirius06.......................38 haftalık
1emine1……….…………….…38 haftalık (erkek)
ada41……...…………………38 haftalık
sabrina22……….………….…37 haftalık erkek
misran ….……………………36 hftalık (kız)
azdalar…………..…………...36 haftalık (erkek)
pınar81…..………...……...…36 haftalık (erkek)
esis…….....……………….…35 haftalık
gelevera………..………….…34 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...…………..….32 haftalık
sihirli esintiler…………….…32 haftalık
aysude_mir……..………..….31 haftalık İpek
denden………..………….….30 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...26 haftalık
tualina ……..……………..…22 haftalık
lalehan……………………….19 haftalık
eylül_den……………………18 haftalık
krishazel……………………..15 hftalık
essebe…………..…………….15 haftalık
wie…………………………….14 haftalık
lenutsa…………………………11 haftalık
pamuksel...................10haftalık
e_melis.....................8 haftalık
nuryüzlü..................6 haftalık
nergisçim maşallah herkesi nasıl da takip ediyorsun öyle hafta hafta herkesi yazmışsın:) tşk ederiz
çizelgenin çoğu sanırım erkekler dolduracak gibi geliyor bnmki de dahil olmak üzere..yıne de belli olmaz ama:) Rabbim hayırlısını ve sağlıklı bebişler versin inş.
evet canım tam gaz mı bilmiyorum ama o sıpanın gelmesi için annesinin bişiler yapması lazım ve elimden geleni yapmaya hazırlanıyorum aslında yaşayacaklarımdan korkuyormuyum evet korkuyorum geçen yıl her adımda bir sorun çıktı karşıma süreçten değil ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir o kadar da umudum var bilmiyorum galiba kafayı yiyorum :44:güldürdün benii valla.çok hoşuma gitti.
yarın belli olacak canım.kısmetse son muayene.bakalım ne diyecek.bende merakla bekliyom.artık kuzucuğum doğsun istiyorum.
feryadım çalışmalara tam gaz başlıyon anladığım kadarıyla.allah tez zamanda bebişini göbüşüne , ordanda kollarına yollasın.
bu günlere dualarla ,şşükürlerle geldim.
darısı sizlere olsun.aklıma kim gelirse doğum anında okuyacam.rabbim beni geri çevirmedi yine çevirmez inşallah.
asigülüm yarın rahim filmim var ve ister istemez tırsıyorum aslında acımasından değil sonucunun ne olacağından korkuyorum ama senin miniği görünce o kadar duygulandım ki tedaviye karar vermek benim için zordu ama bu meleği görünce değmez mi dedim kendime evet değer onu kucağıma almaya değer ...
asigül maşallah allah bebeğinizi sizlere bağışlasın. hayırlı uzun ömürler versin.
saol canımcım. cumaya kontrolüm vardı ama ben biraz aşağı doğru baskı hissettiğim için randevumu bu güne alıp akşam doktora gitttim.çok şükür bebişimiz iyi miş.ultrasona göre 24+4 olmuşuz. yani çizelgeye göre yaklaşık 9-10gün geriden gidiyoruz ama doktroum bunu çok önemsemiyor. rahim dikişe kadar açılmış ama çok şükür dikiş şu an için iyi durumda.canım biz bebeğimizin cinsiyetini 20. haftada ayruntılı ultrasonda öğrendik.yatış pozisyonu dolayısıyla daha önce göremedik. birdebenim rahimde problemeli olduğu için bebeiş pek hareket edemiyor içeride.yeri dar malesef. ama bu günlere geldik çok şükür.30. haftalara bir geçsek allahın izniyle, o zaman bebeğin sağlıklı doğma ihtimali artıyor.
amin canım. allah hayırlı kolay doğumlar nasib etsin. sana ve sabrinaya. ikinziin de güzel haberlerini alacağımız günler çok yakın inşallah.
feryad çım .herşey gönlünüzce olsun canım. bu süreçte allah yardımcınız olsun ve tes vakitte güzel haberlerini alırız inşallah.
kvrck canım. senin de kafan çok karışmış ama bu kadar kafana takma bence pko da olsa zaten diğer yumurtalığın çalışıyor. benim ablam hiç bebeği yokken kist ameliyatında tek yumurtalığını aldırmak zorunda kaldı. hamile kalmak için tek yumurtalık ta yeterli.yeterki rabbim ol desin ve sağlıklı hamileleikelr nasib etsin.
kızlar herkese günaydınlarr
wie canım gözğn aydın hayatım. bebişinin sağlığı iyiymiş. inan çok sevindim.
ayyy böyle siz hamişeri görünce yeniden doğurasım geliyo vallaAllah'ın izniyle doğursammı acep :26: :26:
nur yüzlü hayatım inşallah sendende güzel haberleri bekliyoruz canım.
gelir gelmez hemen yaz
eminem canımmmm belkide bu saatlerde doğum tarihin belli olmuştur.
senden de sabırsızlıkla bi haber bekliyoruz tatlım
sende hemencecik yazz emi ??
SABRİNACIM SENİNDE DOĞUM TARİHİ BELLİ OLMUŞ CANIM HAYIRLISI OLSUN
bu gidişle sen emine den önce doğuracaksın galiba
büşracım kayra paşa nasıll.
geceleri uyutmuyomu annesini??
seninde doğum hikayeni bekliyoruz ona göre hayatımmm..
omman, essebe, feryad, dilek, kvrck, ahtamara, nigar,nuray
ismini sayamadığım bi çok arkadaşım sizler nasılsınız..
kızlar bu arada tsma dan haberi olan varmı ??
rabbim yardımcın olsun cnm bızlerıde unutma dua et bol bol inş.
wie cim cnm kelebeğinin ve senın ıyı olmana cok sevındım cnm bende yarın gıdıcem dr ama benım ilk gıttıgım doktor hastaneden ayrılmıs dun aradılar bende baska bı doktora aldım kontrolumu bakalım o nedıcek bende su doktor ısını tam oturtamadım ne olacak bılmıyorum ama kafamı bulandırmak ıstemıyorum
asigülcüm resımlerı ekledıgın ıcın cok saol masallah pasamıza cok tatlı rabbım sıze bagıslasın
feryad rabbım bu surecte yardımcın olsun en kısa zamanda bebegıne kavustursun senı
kvrck cnm benım bence sen lutfu beye gıt baksana otekılerın ne dedıgı bellı deıl sende canını sıkma nasıl olsa ne oldugunu bılıyosun neler yapılacagını da bu hastalıklarla ugrasırken bıde dr ların salaklıklarına kafa yorma sıkma canını ok en azından tedavısı var bunu dusun cnm öptümmm
sabrine ve emineee canların sızlerede hayırlı dogumlar dılıyorum bakalım emınenın doktoru ne dıcek safak sımdılık 7 hadı hayırlısı bızlkerı unutmayın dogumda kızlar
her çarşamba güncelliyorum canım listeyi... bir gün canım arkadaşım feryad ve kendimi ekleyeceğim günü sabırla bekliyorum. tabi diğer arkadaşlarıda limonluçay,omman,kvck,tbgrs,muco..... ama feryad a torpilen önce onu eklemek istiyorum inşallahhhhhhh
her çarşamba güncelliyorum canım listeyi... bir gün canım arkadaşım feryad ve kendimi ekleyeceğim günü sabırla bekliyorum. tabi diğer arkadaşlarıda limonluçay,omman,kvck,tbgrs,muco..... ama feryad a torpilen önce onu eklemek istiyorum inşallahhhhhhh
aminnnn kuzum bu uğurlu listeye hepiniz en kısa zamanda girersiniz inşallah ve sağlıklı sıhhatli bebeklerinize kavuşursunuz...her çarşamba güncelliyorum canım listeyi... bir gün canım arkadaşım feryad ve kendimi ekleyeceğim günü sabırla bekliyorum. tabi diğer arkadaşlarıda limonluçay,omman,kvck,tbgrs,muco..... ama feryad a torpilen önce onu eklemek istiyorum inşallahhhhhhh
evet canım şuan lütfü beye gidiyorum zaten şu pko olayınıda halletsek bi çok iyi olacak ama kısmetkvrck cnm benım bence sen lutfu beye gıt baksana otekılerın ne dedıgı bellı deıl sende canını sıkma nasıl olsa ne oldugunu bılıyosun neler yapılacagını da bu hastalıklarla ugrasırken bıde dr ların salaklıklarına kafa yorma sıkma canını ok en azından tedavısı var bunu dusun cnm öptümmm
ay inşallah canım ya yarın bhcg yaptırcam bakalım nolcak acayip heycanlıyım umudum olmasadacanım yaaa İnşallah tutar belli mi olur bu işler nasip meselesi...
bi önce gittiğin doktora inananmadım ne kadar duygusuz olabilir bi insan yaaa..
neyse Lütfü bey uğurlu gelir umarım bir an önce Hayırlı haberler alırsın
canım benim inşallah güzel haberlerini alırız yaaaaa çok sevinirimkvrck kuzum çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin bitanem
bendee bi değişiklik yokk ama bu ayy bi garibimm hafif kasıklarda ağrı hissediyorum anlamadım nee bi garibim yanii ruhendee inşallah bu ay kırmızıları görmemm belkide hamişimdirr bakalım hayırlısı adetime 10 gün var daha beklicez görücez canlarımm öpüyorum hepinizi
kuzucum inşallah herkesler girer o listeyede bi daha çıkamaz bebek doğana kadar inşallahhhhhhhhher çarşamba güncelliyorum canım listeyi... bir gün canım arkadaşım feryad ve kendimi ekleyeceğim günü sabırla bekliyorum. tabi diğer arkadaşlarıda limonluçay,omman,kvck,tbgrs,muco..... ama feryad a torpilen önce onu eklemek istiyorum inşallahhhhhhh
canım her gün coraspin folbiol ve vitamıni 3 ünü 1 günde alıyomusun hergün
tahlillerin nasıl geldi ki b 12 iğnesi vurunuyorsunevet canım hergün 3 ünü de alıyorum.b12 tabletini sabah akşam alıyorum hatta.haftada bi b12 iğnesi de vurunuyorum.:26:ya sen?
KVRCK öptüm seni anacimmmmmmmmmmmm:127:tahlillerin nasıl geldi ki b 12 iğnesi vurunuyorsun
merhaba arkadaşım ben sitede yeniyim kan pıhtılaşması mutasyon diye geçiyo tahlillerde benim 3 düşükten sonra belli oldu ilk düşüğümü yaptım olur dediler 2. düşükte bakarız dediler 2. düştü insanın 2 düşük hakkı var dediler 3.de araştırırız dediler 3.de düştü doktorumu değiştirdim ve ilk yaptığı test kanpıhtılaşması testiydi allaha şükür şimdi 13 haftalık hamileyim iğne ve düşük önleyici kullanıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin
kız nerden çıktın sen bende seni öperimmmmmm :92:KVRCK öptüm seni anacimmmmmmmmmmmm:127:
canım benimkiler kürtajla alındılar 8haftalık olduklarında birinde 4.haftada diğerinde 6.haftada gelişimi durmuş kalp atışı yok ve kese bozulmaya başlamıştı sonlandırdılar.Hayırlı olsun canım işallah bebeğini kucana almakta nasip olur,ben kalp atışlarını hiç almadan düşük yapan ve sonra hamile kalıp hersey yolunda giden arkadaşları görünce çok seviniyorum maşallah ALLAHIM nazardan korusun,ben 3 hamileliğimdede kalp atışalarını alma umuduyla 9 hafta bekledim ama ilki beklemeye kalmadı kanamalı bi şekilde kendiliğinden düştü 2.de ayağa kalkınca kahverengi akıntım oluyordu ama kanama yoktu 3.de ise ne kanama ne akıntı hiç bişeyim yoktu çok rahattım bu defa olacak heralde dedim ama olmadı kısmet işallah rabbim izin verirde 4. de muradıma ererim tabi tüm isteyen arkadaşlarım içlerindede ben.senden ricam senin düşüklerin nasıl oldu benimkine benziyormu yoksa farklımı yazarsan sevinirim kendine ve bebeğine çok iyi bak ALLAH sizi korusun(hepimizi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?