Benim gibi tüp bebek tedavisi ile gebe kalıp 6. haftada kalp atışı duyulduktan sonra 8. haftada bebeğini kaybeden varmı? Aslında şunu merak ediyorum pıhtılaşma ile alakalı sizler hep birkaç kayıptan söz ediyorsunuz. Her gebeliğinizde herşey yolunda giderken mi bebeğinizi kaybettiniz. yoksa belirtiler oluyormu bundan sonrası için dikkatli olmak adına soruyorum. Benim ilk gebeliğimdi tüpler tıkalı, haşimatom var(tedavi oluyorum), kan uyuşmazlığım var (ilk gebelikte problem olmaz dediler), eşimde sperm sayı ve morfoloji sorunları var. Bütüün bu problemleri alt etmek için tüp bebek tedavisi olduk ilk transfer blastosist ve başarılı olduk. Tam dünyalar bizim olmuşken düşük oldu. Müthiş yıkıldım çok zor bir yıldı. ŞU anda hiç tanımadığım insanlara bunları yazarken ağlıyorum. Ama iyiki bu forumu buldum burada insanların birbirine karşı bu kadar duyarlı olması inanın çok güzel. Düşük sonrası yeni testler yapıldı ve pıhtılaşma problemleriminde olduğunu öğrendim. Sanki bu yıl benim için vucudumu tanıma yılım oldu. Neyse allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.
tahlillerin nasıl geldi ki b 12 iğnesi vurunuyorsun
anladım canım sagolcanım genetiklerde sadece mthfr 677 heterezigot çıktı.bunun dışında vitamin değerleri ile ilgili herhangi bir tahlil yapılmadı.doktorum b12 yazarken şu açıklamayı yaptı.mthfr ile ilgili sorunlar bir tür emilim bozukluuymuş ve bizim durumumuzdakilerin yoğun b vitamini ve folik desteğine ihtiyacı olurmuş.bu sebeple kullanmam faydalı olacakmış.
canım genetiklerde sadece mthfr 677 heterezigot çıktı.bunun dışında vitamin değerleri ile ilgili herhangi bir tahlil yapılmadı.doktorum b12 yazarken şu açıklamayı yaptı.mthfr ile ilgili sorunlar bir tür emilim bozukluuymuş ve bizim durumumuzdakilerin yoğun b vitamini ve folik desteğine ihtiyacı olurmuş.bu sebeple kullanmam faydalı olacakmış.
slm canlarim guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim affiniza siginarak size bisey sormak istiyorum bu soruyu sorsammi? sormasam mi? diye cok dusundum ama size sormiycamda kime sorcam dedim ben simdi 14 haftamin icindeyim ve hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle iliskiye girmiyorum doktorum yasaklamadi ama ben bebise bisey olur diye cok korkuyorum eeee tabi esim bu durumdan biraz rahatsiz bana belli etmiyor ama bunu hissediyorum acaba bisey olurmu kizlar bi zarari olurmu bebise???ayyy cok utandim bi an yaa ama bu hep dusnduruyor beniicevaplarinizi bekliyorum canlarim
azra naber canım bebıs nasıl bulantıların basladı mı bız bugun bebegın kalp atıslarını duyduk
azra naber canım bebıs nasıl bulantıların basladı mı bız bugun bebegın kalp atıslarını duyduk
ayy ne mutlu sana nasıılda hızlı atıyoo dımı pıt pıt cnm benım bende duyarım ınş. ayy heyecanlandım valla
evet cok hızlı atıyor rabbım bızlere bagıslasın bebeklerımızı sende duyarsın canım rahat ol benımde oyle mıdem sureklı bulanıyor ama kusma yok deterjan kokusu benı kotu yapıyor cokta ıstahsızım yemek aklıma gelınce mıdem bulanıyor
inş. cnm hayırlısyla benım gunduzlerı bısı yok sabahları oluyo oda gecıyo ıstahsızlık bende de var gunde 2 ogun yıyorum netten okudum bızım 4 ogun yememız lazımmıs.sen sureklı yatıyomusun neler yapıyosun ben genelde uzanıyorum korktugum ıcın ama dr bısı demedı
sen ıst nerdesın. aynı ıgneyı kullanıyoruz senınle hangı hastaneye gıdıyosun
ama bebek uc aya kadar anne karnından beslenmıyormus yanı acta kalsan o besını alıyormus kı ben ıkı ogun bıle yıyemıyorum artık yemekten tat alamıyorum acıkcası mıdem havada gıbı bende uzanıyorum genelde temızlık falan tarıh oldu esım supurge tutuyor eve pasaklı oldum ya bugunlerde
bende ole sorma bu aralar hava soguk ufack karnım agrısa yatıyorum.sorma pasaklı olduk hepten
emineee merak ettim hadi yaa nolduuu ??? bu arada hepinize iyi geceler gece kuşları :)
yok anacığım ne benim çocuğun çıkmaya ne de adamın beni doğutturmaya niyeti var.pazartesi kontrole gidecem.o zaman belli olacak dedi.
yarın detaylı yazarım.
çok yoruldum.
sıramı sana seve seve veriyorum.
canım sinan hocaya mı gittin yine
nuraycım nasıl gidiyor?bende bugün düşük sonrası kontrole gittim.kortizonlu ilaç verebilirim bir sonraki hamileliğine dedi kan tahlili istedi.dikişi sordum ısrarla yok.rahimde birşey yok diyor.ben anlamadım hayırlısı bakalım...banada dua et lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?