Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhabalar birşey sormak istiyorum benim sadece fibronejenim yüksek diğer pıhtılaşma tahlilerim iyi o da düşüğe sebeb olurmu

saol canım. yata yata gidiyor işte, çok ta kolay gittiğini söyleyemem. çok şükür bebekle ilgili bir sorun yok ama rahim açılması korkutuyor bizi.dikişe kadar tamamaen açılmış durumda, sadece dikiş tutuyor artık.az önce rahim yetersizliği olan arkadaşların topiğindeydim bir arkadaşınki aynen benim gibi 26 haftada dkişe kadar açılmış ama 36.haftaya kadar taşımış,inşallah benimki de öyle olur.sen de hamiel kaldığında 11. haftalarda baktır mutlaka serviks boyuna kısalığına , çünkü bu hamilelikten önce anlaşılan birşey değil.hamiellik döneminde 11-12. haftalarda yapılan ölçümle anlaşılıyor.yinede olmamasını dileyelim ama temkinli davranmak en doğrusu.
feryadçım rahim filmi için kolaylıklar diliyorum. inan çok korkulacak birşey değil, evet ağrı oluyor işlem sırasında ama bizim yaşadığımız acılar yanında inan hafif kalır ve çok kısa süren bir işlem.umarım iyi sonuçlarla dönersin.[/QUOTE]

canım iyi düşün iyi olsun ben senin haftana bakıp hep benim bebeğim yaşasa bu haftada olacaktı deyip hep sana dua ediyorum.inş. sen benim yerime bebeğini kucağına alırsın rahim ağzını sürekli diyorum dilimde tüy bitti derler ya öyle bir başka profa daha gitmek istiyorum.bakalım hayırlısı kendine iyi bak görüşmek üzere...

kızlar günaydın herkerse.

wie canım ben doktora sormadığım halde adetime 15 gün kala bi kestik ilişkiyi o kesiş.
adet gecikmesinden sonra zaten hamile olduğumu öğrendik ve hamilelik boyunca 1 kere bile olmadı canım.
hatta ben doğurdum doğumdan sonra bi dokuz ay daha olmadıbebekten fırsat bulamadık
kızlar şaka gibi dimi yaaaa tam hemen hemen 19 ay eşimle kardeş gibiydik...

günaydın kuzular
şimdi bhcg vermeye gidiyorum
dua edin bana görüşürüz öpüyorum hepinizi

redmask
nergis
sagolun kızlar ya hayırlısı olsun inşallah 1 buçukta alcam sonuçları

Canım biz bebeğimizi kaybettikten sonra ilk düşüktü ancak doktorumun benim hassasiyetimi ve üzüntümü anlaması sonucu bazı testler yapıldı. normalde ilk düşükte yapılmıyormuş ama iyiki yapılmış. yapılan testler şunlar karyotip analiz: eşimin, benim ve bebeğimin kromozom analizi bunun dışında trombofili panelinde protein C, protein S, anti kardiolopin(ACA), FAKTÖR II, FAKTÖR V, MTHFR 677, MTHFR 1298 VE PAI değerlerine, ayrıca tiroid değerlerine bakılmıştı. bildiğim testler bunlar. mutlaka doktorunuza ısrar edin testler çok önemli bazı doktorlar kayıplarımızın acısını bizim kadar anlamıyor. beylikdüzünde medicana hastanesi var orası yapıyor olabilir. En azından oradan bilgi alırsınız.

sevgili kıvırcık ben aranıza yeni katıldım sanırım gebelik testi yaptırmışsınız inşallah hayırlı haber alırsınız ve sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz.

cnmmmm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.
gelince hemen yazz
sonucu 1 buçukta alıcam canım
tam 3 kere deldi kadın kolumu kan alıcam diye sinir oldum ya
ben kızınca bu seferde doktora diyoki
hanfendi benim kan almamı istemiyor aptalya sinir lerimi bozdu
sevgili kıvırcık ben aranıza yeni katıldım sanırım gebelik testi yaptırmışsınız inşallah hayırlı haber alırsınız ve sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz.
sagol canım hoşgeldin aramıza

cnm senin bu hamilelik testi dimi.
adetinin günü geçtimi?
ayyy hadi canım inşallah hamiesindir.
sabırsızlıkla senden cevap bekliyorum hayatım.

Canım bende MTHFR 677 ve MTHFR 1298 heterozigotum ancak lütfü hoca sadece folbiol ve coraspirin verdi hamile kalınca da folbiol ve iğne tedavisi önerdi. B vitamininden hiç bahsetmedi. Acaba B vitamini için hangi ilacı alıyorsunuz yazarsanız sevinirim. Birde folbiol çinko emilimini azaltır buda bebek için önemli diyen ve ilk gebeliğimde folbiolü hafatada 2 kez almamı öneren bir doktor olmuştu. Malesef bebğimi kaybettim. Ama şuanda 3 doktora gittim hepsi benim hamilelik öncesi ve doğum sonrasına kadar folbiolü hergün içmem gerektiğini söyledi. Size çinko emilimi ile ilgili birşey söyleyen oldumu?

kızlar artık herşeye sinir olmaya başladım
tamam diyorum bu ay inşallah olcak
kafama takmıyorum elişi örüyorum bişiler yapıyorum ama yok yok yok yok
şu 4 gün yumurtlama günümdü hesaplamadım bile inanaın
ama hesaplamam gerek kalmadı kasıklarım nasıl sancır benim yumurtlama günlerimde
ama benim adam hasta olmuş gripmiş bey efendi
4 gündür gelmiyo bile yanıma
nasıl sinir oluyorum anlatamam
ama her ay bişi oluyo mutlaka sanki planlamış gibi ya biyere gidiyoz ya hasta oluyo yada küsüyo
offffffoffffffffffffff

hayatım nasılsın
kocişin nasıl oldu.
yımırtladınmı bu arada
umarım o işi halletmişsinizdir.:26:

hiç sorma bacım halletmek ne kelime yanından bile geçmedik
beni hiç anlamıyo ya hiçççççç
sen nasılsın canım nasıl gidio???

cnm senin bu hamilelik testi dimi.
adetinin günü geçtimi?
ayyy hadi canım inşallah hamiesindir.
sabırsızlıkla senden cevap bekliyorum hayatım.
yok kuzucum 3 yada 4 gün var adetime ben sürekli adet günü kaybediyorum ya o yüzden lütfü bey erken bhcg yaptırmamı istedi

canımj benim şu mübarek günde inşallah rabbim yüzünü güldürsünnnnnnn
amin canım cümlemizi inşallah
sende sıkma canını bi tanem herşey olacagına varıyor nasıl olsa

evet canım çok haklsın herşey olacağına varıyo ama
yinede insanın en içte biyerleri dayanamıyo
bi umut beklediğin her ayın sonu hüsranla bitince olmuyo işte
olmaması bişi değil rabbimin verdiği herşey bizim için en hayırlısıdır ama
ama bebk olması içinde bizimde biraz çabalamamız lazım ama yok işte olmuyo
ben tek başıma yapabilsem neler yapardımda bakama işte mecburum benimkine

aynı kociş cinsinden bide bizim evde var kuzu en olmadık zamanlarda canı ister
yumoş zamanlarında hazırlanıyrım süslenirim ya hasta olkur ya yorgun olur ya canı sıkkın olur
bende çok üzülüyodum ama napıyım böyle işte yapcak bişi yok kendimi yıprattıgımla kalıyorum
bende artık yumoş zamanına kadar bi 8 9 gün ilişkiye girmiyorum onunla mecbur istiyo canı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…