aynı kociş cinsinden bide bizim evde var kuzu en olmadık zamanlarda canı ister
yumoş zamanlarında hazırlanıyrım süslenirim ya hasta olkur ya yorgun olur ya canı sıkkın olur
bende çok üzülüyodum ama napıyım böyle işte yapcak bişi yok kendimi yıprattıgımla kalıyorum
bende artık yumoş zamanına kadar bi 8 9 gün ilişkiye girmiyorum onunla mecbur istiyo canı tavsiye ederim
hiç sorma bacım halletmek ne kelime yanından bile geçmedik
beni hiç anlamıyo ya hiçççççç
sen nasılsın canım nasıl gidio???
kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
sadece mthfr lerdemı yoksa butun pıhtılasmalarda mı bunu sorsana bı doktoruna cnm
çunku ben sordum bılgımız yok bu konu hakkında dedıler saglık ocagında
kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta[/QUOTE
lütfen canını sıkma, bu ay zaten sürekli hastane ve doktorla geçmedi mi? inan stres insanı çok etkiliyor.. önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız...
Bu arada ben de ankaradayım.. ben de senin gibi bir çok doktora gittim ve ne kadar çok doktora gittiysem o kadar kafam karıştı.. çünkü hepsi farklı bir şeyler söylüyor... artık en mantıklısını seçmek zorunda kalıyoruz..
Bende ablam için forumu geziyordum kanda pıhtılaşma dediler ve 7.düşügünü yaptı anlamadan düşüyor napsak yok yok yok.adet zamanı kanama ile düşüyor.paylaşmak istedim sadece belki bir ümit tavsiyeniz olur dye
kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
Kvck canım neden kendini yıpratıyorsun üzüyorsun yapma böyle kısmet de bu ay böyle geç belki önümüzdeki ay hamile olacaksın bilemezsin ki
verecek olan allah kısmetimizde nasibimizzde ne varsa onu yaşıyoruz
yapmamız gereken bol bol dua etmek hazinesi bol rabbim cümle alemi yaratmış bir senin için "ol" diyemez mi elbet der lütfen allah' tan umudunu duanı kesme
cnm bozma moralini lütfen bak bu gece mübarek gece bol bol dua et canım.
Onlar geleceği zamanı çok iyi biliyolar
bunda da vardır bi hayır deyip kaldıgın yerden devam et canım
üzülme nolurr
sagolun kızlar burda hakkaten imkanlar sınırlı bişey yapamıyoruzlütfen canını sıkma, bu ay zaten sürekli hastane ve doktorla geçmedi mi? inan stres insanı çok etkiliyor.. önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız...
Bu arada ben de ankaradayım.. ben de senin gibi bir çok doktora gittim ve ne kadar çok doktora gittiysem o kadar kafam karıştı.. çünkü hepsi farklı bir şeyler söylüyor... artık en mantıklısını seçmek zorunda kalıyoruz..
benimde 2 tane adet zamanı düştü daha kaç tanede farkında olmadan kaybettim bilmiyorumBende ablam için forumu geziyordum kanda pıhtılaşma dediler ve 7.düşügünü yaptı anlamadan düşüyor napsak yok yok yok.adet zamanı kanama ile düşüyor.paylaşmak istedim sadece belki bir ümit tavsiyeniz olur dye
yoruldum galiba ya keşke ankarada yaşıyo olsaydım herşey daha kolay olurdu galibacanım lütfen karamsar olma.olmuycak değil olucak inşaallah. doktor aşılama önermiş ya olmadı onu denersin yterki ümidini yitirme
noldu kuzum neden karışık kafan bi yardımım dokunur mukafam çok karışık
Arkadaşım inan bana senin yazını okurken şunu söyledim"bu yazı benim deilmi ne zaman yazmışım buraya diye başka topiğe yazmıştım buraya nezaman yazdım diye düşünüyorum pıhtılaşma çıktı ve hamileyim deyince ben deilmişim dedim,şu andada kendime gülüyorum ama senin adına çok sevindim bana umut oldun çünkü yaşadıklarımız aynı ama benim bebeklerimin kalp atışları hiç duyulmadı 9 haftaya kadar geldiler ben belki duyulur diye kürtaj olmadım kıyamadım ama duyulmayınca kürtaj yaptılar senin bebeklerinin hikyesi nasıldı yani kalp atışlarını duydunmu kaç haftalıklardı yazarsan çok sevinirim
canım özelden yazdım okudunmu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?