Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah bacım benim ne fena sen bilmion onuda denedim
ama nu seferde sen beni bebk için kullanıyosun sadece o günlerde istion dio:)))
ay sonunda hasta olduğumu öğrenincede
zaten ayda ya bi kere ya iki oluyo dio:84:
gelde cinlenme işte

tarfil,iris777,nigar50,kvrck,Premete,
nasılsınız kızlarrrrrrr?????

tarfilcim tedavin inşallah başarılı geçer bizleri sevindirirsiz canımm

hiç sorma bacım halletmek ne kelime yanından bile geçmedik
beni hiç anlamıyo ya hiçççççç
sen nasılsın canım nasıl gidio???

ahh kıyamam canım yaaa.
nasılsa yımırtalar bi-iki gün canlı kalabiliyo ya
sen bi de bu akşam dene bakalım.
kocişe yanaş sırnaş bişiler yap işte.

ommancım yanlış hatırlamıyosam senin bi tane kızın vardı dimi canım yaaa??

Kvck canım neden kendini yıpratıyorsun üzüyorsun yapma böyle kısmet de bu ay böyle geç belki önümüzdeki ay hamile olacaksın bilemezsin ki
verecek olan allah kısmetimizde nasibimizzde ne varsa onu yaşıyoruz
yapmamız gereken bol bol dua etmek hazinesi bol rabbim cümle alemi yaratmış bir senin için "ol" diyemez mi elbet der lütfen allah' tan umudunu duanı kesme

Bende ablam için forumu geziyordum kanda pıhtılaşma dediler ve 7.düşügünü yaptı anlamadan düşüyor napsak yok yok yok.adet zamanı kanama ile düşüyor.paylaşmak istedim sadece belki bir ümit tavsiyeniz olur dye

cnm ablan bu kadar düşük yapmış.
pıhtılaşma testle yapılmadımı ablana??

büşracım hoşgeldin canım

nasılsın kayra paşa nasıl.

annelik nasıl gidiyo. taze anneciğim benim. :78:

umarım herşey yolundadır canım. :82:

öpüyorum ikinizide.

cnm bozma moralini lütfen bak bu gece mübarek gece bol bol dua et canım.
Onlar geleceği zamanı çok iyi biliyolar
bunda da vardır bi hayır deyip kaldıgın yerden devam et canım
üzülme nolurr

sagolun kızlar burda hakkaten imkanlar sınırlı bişey yapamıyoruz
her ay düzenli yumurtluyorum yumurtalarım gelişiyor ama olmuyor eşimin sperm tahlili 112 milyon ama olmuyor işte
doktorumla telefonda konuştum yumoş takibi yaptır ve çatlatma iğnesi ol dedi
burda o iğneleri nerden bulucaz doktoru yumoş takibine nasıl ikne edicez birsürü şeyyyy
benimde 2 tane adet zamanı düştü daha kaç tanede farkında olmadan kaybettim bilmiyorum
doktorum bunların pıhtılaşmadan dolayı vitamin eksikliği olabileceğini bu yüzden kimyasal gebelik oldugunu söyledi şimdi folbiol ve bebek aspirini kullanıyorum umarım ablan için herşeyin hayırlısı olur

beni merak eden arkadaşlarıma.
herkese merhaba.
hatırlarsanız dün doktor kontrolum vardı.gittik bebeğin durumu iyi çıktı.suyu yeterliymiş.doğum pozisyonunu almış.ama plasentada kuçuk küçük kanamalar çıktı.dr sık kontrol ederiz dedi.
pazartesi tekrar kontrole çağırdı.eğer pazartesi de çocuk sıkıntılı çıkmazsa perşembe kontrol ederiz dedi.o zamana kadar normal doğmazsa ya 24 ü cuma yada 27 pazartesi alırız dedi.pazartesiye kadar çocuk 39+5 günlük olacak.zaten sabırsızlanıyorum.bu günler nasıl geçecek anlamadım.
durumum bundan ibaret.
şimdi geçmişi okuyayım.

canım özelden yazdım okudunmu bilmiyorum

canım özelden yazdım okudunmu bilmiyorum

arkadaşlar ben iki tane kaybettim kalp atışları duyulmuyordu ,gitmediğim doktor kalmadı eşim eczacı bu yüzden sağlık sektöründeki en iyileri tanıyorduk kanda pıhtılaşma çıktı luposantikorgilant adında bir tahlil daha yaptırdık ordada damarda tıkanma çıktı şimdi iki ay tedavi verdi doktor,kafasına takılan bişeyler olanlar varsa bana sorabilir resmen uzmanlaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…