arkadaşlar ben iki tane kaybettim kalp atışları duyulmuyordu ,gitmediğim doktor kalmadı eşim eczacı bu yüzden sağlık sektöründeki en iyileri tanıyorduk kanda pıhtılaşma çıktı luposantikorgilant adında bir tahlil daha yaptırdık ordada damarda tıkanma çıktı şimdi iki ay tedavi verdi doktor,kafasına takılan bişeyler olanlar varsa bana sorabilir resmen uzmanlaştım
arkadaşlar ben iki tane kaybettim kalp atışları duyulmuyordu ,gitmediğim doktor kalmadı eşim eczacı bu yüzden sağlık sektöründeki en iyileri tanıyorduk kanda pıhtılaşma çıktı luposantikorgilant adında bir tahlil daha yaptırdık ordada damarda tıkanma çıktı şimdi iki ay tedavi verdi doktor,kafasına takılan bişeyler olanlar varsa bana sorabilir resmen uzmanlaştım
kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
noldu kuzum neden karışık kafan bi yardımım dokunur mu
büşracım hoşgeldin canım
nasılsın kayra paşa nasıl.
annelik nasıl gidiyo. taze anneciğim benim. :78:
umarım herşey yolundadır canım. :82:
öpüyorum ikinizide.
kızlar herkese günaydınlarr
wie canım gözÜn aydın hayatım. bebişinin sağlığı iyiymiş. inan çok sevindim.
nur yüzlü hayatım inşallah sendende güzel haberleri bekliyoruz canım.
gelir gelmez hemen yaz
eminem canımmmm belkide bu saatlerde doğum tarihin belli olmuştur.
senden de sabırsızlıkla bi haber bekliyoruz tatlım
sende hemencecik yazz emi ??
SABRİNACIM SENİNDE DOĞUM TARİHİ BELLİ OLMUŞ CANIM HAYIRLISI OLSUN
bu gidişle sen emine den önce doğuracaksın galiba
büşracım kayra paşa nasıll.
geceleri uyutmuyomu annesini??
seninde doğum hikayeni bekliyoruz ona göre hayatımmm..
omman, essebe, feryad, dilek, kvrck, ahtamara, nigar,nuray,tarfil
ismini sayamadığım bi çok arkadaşım sizler nasılsınız..
kızlar bu arada tsma dan haberi olan varmı ??
sağol canım .bu kadar yolun sonuna geldim hala adam bişey demiyor.rabbim yardımcın olsun cnm bızlerıde unutma dua et bol bol inş.
wie cim cnm kelebeğinin ve senın ıyı olmana cok sevındım cnm bende yarın gıdıcem dr ama benım ilk gıttıgım doktor hastaneden ayrılmıs dun aradılar bende baska bı doktora aldım kontrolumu bakalım o nedıcek bende su doktor ısını tam oturtamadım ne olacak bılmıyorum ama kafamı bulandırmak ıstemıyorum
asigülcüm resımlerı ekledıgın ıcın cok saol masallah pasamıza cok tatlı rabbım sıze bagıslasın
feryad rabbım bu surecte yardımcın olsun en kısa zamanda bebegıne kavustursun senı
kvrck cnm benım bence sen lutfu beye gıt baksana otekılerın ne dedıgı bellı deıl sende canını sıkma nasıl olsa ne oldugunu bılıyosun neler yapılacagını da bu hastalıklarla ugrasırken bıde dr ların salaklıklarına kafa yorma sıkma canını ok en azından tedavısı var bunu dusun cnm öptümmm
sabrine ve emineee canların sızlerede hayırlı dogumlar dılıyorum bakalım emınenın doktoru ne dıcek safak sımdılık 7 hadı hayırlısı bızlkerı unutmayın dogumda kızlar
canım geçmiş olsun.allah bir daha olumsuzluklar yaşatmasın.Benim gibi tüp bebek tedavisi ile gebe kalıp 6. haftada kalp atışı duyulduktan sonra 8. haftada bebeğini kaybeden varmı? Aslında şunu merak ediyorum pıhtılaşma ile alakalı sizler hep birkaç kayıptan söz ediyorsunuz. Her gebeliğinizde herşey yolunda giderken mi bebeğinizi kaybettiniz. yoksa belirtiler oluyormu bundan sonrası için dikkatli olmak adına soruyorum. Benim ilk gebeliğimdi tüpler tıkalı, haşimatom var(tedavi oluyorum), kan uyuşmazlığım var (ilk gebelikte problem olmaz dediler), eşimde sperm sayı ve morfoloji sorunları var. Bütüün bu problemleri alt etmek için tüp bebek tedavisi olduk ilk transfer blastosist ve başarılı olduk. Tam dünyalar bizim olmuşken düşük oldu. Müthiş yıkıldım çok zor bir yıldı. ŞU anda hiç tanımadığım insanlara bunları yazarken ağlıyorum. Ama iyiki bu forumu buldum burada insanların birbirine karşı bu kadar duyarlı olması inanın çok güzel. Düşük sonrası yeni testler yapıldı ve pıhtılaşma problemleriminde olduğunu öğrendim. Sanki bu yıl benim için vucudumu tanıma yılım oldu. Neyse allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.
nerdeeeeeeeeekızlar emineden ses seda yok hala
emineeeeeeeeeeeeeeee
bacım neden gelmedin bugün.
gün almaya gittinde doğurdunmu yoksa???
aysudem yine beni aldı bir telaş.bu seferde niye doğmuyor bu çocuk diyorum.kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler ... hepinizi çok özledim ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle maalesef sadece okuyup kaçıyorum... inşallah hepiniz çok iyisinizdir... ben iyiyim elhamdülillah.... bebişleri görünce dahada iyi oluyorum bu arada emineyi çok merak ediyorum ara ara ona bakmak için uğrarım hoşçakalın...
gözün aydın.azra naber canım bebıs nasıl bulantıların basladı mı bız bugun bebegın kalp atıslarını duyduk
sakın.olmadı şimdi.umutsuzluk yok.bakarsın yeni yıl uğurlu gelir.ocak ayında mutlu haberlerr verirsin bizlere.kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
hoşgeldin büşracım seni görmek ne güzel, kayracığı bizim yerimize de öp kokla annesi. bu arada çizelgene göre 41 hafta 6 günlük olmuşsun:90:
merabalar arkadaşlar büşra hoşgeldin
canım ya kayradan fırsat bulup giremiyorumki girsemde anca bir sayfa okuyabiliyorum
sonra kayra feryat figan ağlıyo mecbur kalkıyorum yine bilgisayar başından
şimdide 3 saattirli geçmişi okumaya çalışıyorum ama kayra paşa bırakmıyor
emziriyorum yatağa koyuyorum laptopu kucağıma alıyorum başlıyor ağlamaya
bak fırsat bulupta cetveli bile silemedim
yakında ikinciyide doğurcam
sen nasılsın kuzu bebiş nasıl herşey yolundamı
kızlar artık herşeye sinir olmaya başladım
tamam diyorum bu ay inşallah olcak
kafama takmıyorum elişi örüyorum bişiler yapıyorum ama yok yok yok yok
şu 4 gün yumurtlama günümdü hesaplamadım bile inanaın
ama hesaplamam gerek kalmadı kasıklarım nasıl sancır benim yumurtlama günlerimde
ama benim adam hasta olmuş gripmiş bey efendi
4 gündür gelmiyo bile yanıma
nasıl sinir oluyorum anlatamam
ama her ay bişi oluyo mutlaka sanki planlamış gibi ya biyere gidiyoz ya hasta oluyo yada küsüyo
offffffoffffffffffffff
büşra 44 cnmmm nbr kayra pasam nasılllllllllllll senı osledık falla
wiee cnm bugun keseyı gorduk ufaktı ama doktor cok ıyı dedı :)
büşra 44 cnmmm nbr kayra pasam nasılllllllllllll senı osledık falla
wiee cnm bugun keseyı gorduk ufaktı ama doktor cok ıyı dedı :)
canım yorgun uykusuz ama mutluyum :)
kayra gaz problemiyle mücadele ediyor ama başarılı olamıyor oğluşum
şu gaz bi türlü rahar bırakmıyor paşamı
bende çok özlüyorum sizi kuzu ama kayradan fırsat bulamıyorumki
hiç durmuyor sürekli emmek istiyor oğlum
sürekli mememde yapışık ikizler olduk oğlumla :)
sen nasılsın cnm hamilelik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?