Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım luposantikorgilanthakkındabilgi verir misin biraz ik defa duyuyorum da???

zeynep meraba bende 1kaybetdim kalp atışlarını duyduk ondan sonra kaybetdim bir çok testler yapıldı bunlardan bazıları çıkdı bazılrıda haftaya çıkacak ama ANTİ-FOSFOLİD diye bir tset vardı onun degeri baya bir düşük çıkmış(0,9) keratinimde aynı keza düşük çıkmış toxplazmanın M NEGATİF G POZİTİF ÇIKMIŞ yardımcı olursan sevinirim

kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta

canım öyle deme.. kısmet meselesi bu gelecek ay olur inşallahh zaten zor bu süreç stres iyice etkilo bizi ..
biliyorum çok yıprandığını ama ne diyeyim derdi veren allah dermanı da verir. sabret kuzuuuuuuu

noldu kuzum neden karışık kafan bi yardımım dokunur mu

canımcım dün akşam dr randevum vardı drum sizin için yapılacak 2 şey var dedi ya sağlıklı bebeği yakalayana kadar devam edeceksiniz yada pgt yöntemiyle tüp bebek yaptıracaksınız dedi.

eşimin ve benim kromozom analizi normal çıktı ama tedaviye rağmen bebek düşüyorsa sağlıklı değildir diyo pgtyle embriyolara genetik tanı yapılıp sağlıklı olanlar transfer edilecek diyo ne yapmalıyım bana bi fikir verin nolur

ayrıca sabahtan beri yazıyom yazıyom msj gönderemiyom ommancım saol canım sanada yazmıştım ama gönderemedim net gidiyo

büşracım hoşgeldin canım

nasılsın kayra paşa nasıl.

annelik nasıl gidiyo. taze anneciğim benim. :78:

umarım herşey yolundadır canım. :82:

öpüyorum ikinizide.

HOŞBULDUK CANIM
Kayra gaz sancılarıyla mücadele ediyor
Ama çok başarılı olamıyor kuzucum
Birde sürekli emmek istiyor geceleride uyumuyor doğru düzgün
annelik yorucu ama çok güzel gidiyor canım

sen nasılsın nasıl gidiyor kuzu

hoşgeldin büşracım seni görmek ne güzel, kayracığı bizim yerimize de öp kokla annesi. bu arada çizelgene göre 41 hafta 6 günlük olmuşsun:90:

nerde bende o şans.
sağol canım .bu kadar yolun sonuna geldim hala adam bişey demiyor.
canım geçmiş olsun.allah bir daha olumsuzluklar yaşatmasın.
kızlar emineden ses seda yok hala
emineeeeeeeeeeeeeeee
bacım neden gelmedin bugün.
gün almaya gittinde doğurdunmu yoksa???
nerdeeeeeeeee

aysudem yine beni aldı bir telaş.bu seferde niye doğmuyor bu çocuk diyorum.
azra naber canım bebıs nasıl bulantıların basladı mı bız bugun bebegın kalp atıslarını duyduk
gözün aydın.
kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
sakın.olmadı şimdi.umutsuzluk yok.bakarsın yeni yıl uğurlu gelir.ocak ayında mutlu haberlerr verirsin bizlere.

hoşgeldin büşracım seni görmek ne güzel, kayracığı bizim yerimize de öp kokla annesi. bu arada çizelgene göre 41 hafta 6 günlük olmuşsun:90:

canım ya kayradan fırsat bulup giremiyorumki girsemde anca bir sayfa okuyabiliyorum
sonra kayra feryat figan ağlıyo mecbur kalkıyorum yine bilgisayar başından
şimdide 3 saattirli geçmişi okumaya çalışıyorum ama kayra paşa bırakmıyor
emziriyorum yatağa koyuyorum laptopu kucağıma alıyorum başlıyor ağlamaya
bak fırsat bulupta cetveli bile silemedim
yakında ikinciyide doğurcam

sen nasılsın kuzu bebiş nasıl herşey yolundamı

eminecim stres yapma kuzu bugünlerinin kıymetini bil bol bol uyu :)
Son zamanlar geçmek bilmez kuzu biliyorum ama az kaldı canım biraz daha sabır
ay valla heyecanlandım şimdi sende kavuşcan bebişine inşallah

sen ve bebşin iyi olun da gerisi önemli değil, ağlatma paşamızı..benimkide zar zor gidiyor işte,30. haftaları görsek diye dua ediyoruz..

Kızlar iyi akşamlar pazartesi testlerime başladım bi kaç tanesinin sonucu aldım sizlerle paylaşmak istedim belki sonuçları yorumlayabilirsiniz.Anti-KARDIOLIPIN IgM 13.3,,,Anti-KARDIOLIPIN IgG 13.7,,,HOMOSİSTEİN 9.51,,,APC-R (NEGATİF),,,PROTEİN C 78,,,PROTEİN S 122,,,AT III 129,,sonuçlarım bu kızlar yorumlayabilirseniz çok sevinirim kendinize iyi bakın

hiç bbeklemedıgın bı ay bı bakmısın hamılesın göreceksın bak rabbım cok buyuk yeterkı umutsuzluuk yok dua et bol bol pozitif enerjiiiiiiiiiiii

kvrck cnm benım ınan zamanı var ve zamanı gelınce olucak ne olur ısyan etme sakın rabbım cok buyuk unutma dua et bol bol hiç bebek sahıbı olma ıhtımalı olmayanlar var ne olur bunları dusun ya hıc bısey olmazsa tup bebk yaptırırsın en azından oluyo benım ecvremde bu ıhtımal bıle olmayan arkadasım var ne olur cnm sıkma kendını kutfen bızıde uzme
bak ınanmıcaksın ben bu ay hıc beklemıyodm hastayım dıye bu ay toplasan 3 kere anca oldu bende olmaz nasıl olsa dıye grıptım bırsuru ılaç ıctım ama bu ay oldu cunku rabbım bu ay nasıp ettı lütfen bıtanem sende bole dusun üzme kendını ınan bende uzuluyorum sen bole dıyınce

büşra 44 cnmmm nbr kayra pasam nasılllllllllllll senı osledık falla

wiee cnm bugun keseyı gorduk ufaktı ama doktor cok ıyı dedı :)

canım yorgun uykusuz ama mutluyum :)
kayra gaz problemiyle mücadele ediyor ama başarılı olamıyor oğluşum
şu gaz bi türlü rahar bırakmıyor paşamı

bende çok özlüyorum sizi kuzu ama kayradan fırsat bulamıyorumki
hiç durmuyor sürekli emmek istiyor oğlum
sürekli mememde yapışık ikizler olduk oğlumla :)
sen nasılsın cnm hamilelik nasıl gidiyor

ahhh bitanem benim hadi gizun aydin cok sevindim senin adina Rabbim kucagina aldigin gunleri gostermegide nasip etsin canim benimde bugun moralim bozuk ya hic sorma esimle kavga ettik :2::2:adam beni hic anlamiyor ya sinir oluyorum bazen zaten hormanlarin etkisiyle herseye agliyorum bide onun soyledigi laflar diken gibi batiyor yuregime oooffff offfff iyiki bu topikde var huzur buluyorum burda valla :2::2:

hamdolsun ıyıyım moralımde ıyı ıns hersey güzel olcak dua edıyorum sende et ıns.pozitif olmaya calısıyorum cnm bugun kontrol vardı keseyı gorduk ufaktı ama dr ıyı guzel dedı

busracigim yeni gordum seni bitanem nasilsin bakim bebisin nasil özlettin kendini hep aklimdasin cunku sana hep dua etmistim simdi kayranin iyi olmasina cokkk seviniyorum ahhh bu doktorlar yokmu nasilda moralimizi bozdular Rabbime sukur cok tatli ve saglikli bi sekilde kucagina aldin Rabbim bizede nasip etsin innnsaalllaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…