Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla takma kocısı bırak sen bebesınle dertles cnm uzmesıne ızın vreme kendını ok unutma mucızen içinde :)

valla takma kocısı bırak sen bebesınle dertles cnm uzmesıne ızın vreme kendını ok unutma mucızen içinde :)

evet canim icimde hala benimle ama iste evlilik hersey herzaman yolunda gitmiyor bu kavgalar da tadi tuzu artik ama gercekten bu sefer cok kirdi beni neyse ya benim sorunumla bu guzel gununde seninde moralini bozmayim benim kiz kardesimde hamile biliyomusun oda bugun kalp atislarini duymus ona sevindim azcikk cok heycanlandim nedenseeeee ilk defa teyze olcaz Allah izin verirse

teyze olmak cok guzel ya benımde yegenım var baska oluyor sevgısı oyuncak kıyafet almak ıstıyorsun sevındırmek ıstıyorsun

teyze olmak cok guzel ya benımde yegenım var baska oluyor sevgısı oyuncak kıyafet almak ıstıyorsun sevındırmek ıstıyorsun

oyledir kesin ama ben biraz uzaktan sevecem onu cunku o turkiyede ben yurtdisinda ne o benim dogumumda nede ben onun dogumunda yaninda olacam bi canimi cokk acitiyorr

nuryuzlu nasilsin canim hani sende bazi problemler vardi gectimi kanaman felan nasil gidiyor bebisin nasil bakimmm

gectı bır gun tek oldu hamdolsun bır daha kanama olmadı bebgımız ıyı kan testı falan yapıldı rubella sarılık toxoplasma testını ıstedı onuda yapacam ınsallah hersey yolunda gıdecek ama su ıgne yapmayı öğrenemedım dogrusu korkuyorum yapmaya kola alıştım acıtmıyor bacaktan acır dıye yapmıyorum kendım

valla bugunume de hamdolsun bak bugunde gecti kanamasiz ve sorunsuz ama bu igneden bende sikayetciyim ya ben yanlis yapiyorum yada gunde 2tane yaptigim icin cok morariyor ya anlatamam gobusumde igne yaptigim yerler sismeye basliyor bacagimda ayni sekilde ne yapacam bilmiyorum ama bebegim icin her aciya gogus geriyorum elimde utrasyon resmi bi dahaki kontrole kadarda dusmiycek elimden bu gidisle ama gormen lazim elini basina koymus selam veriyor bak annecim ben burdayim ddiyor sanki Rabbim nelere kadil yaa gercekten bi baskasinda elini emiyor canim benim kucuk kelebegim ya cak sabirsizleniyorum hemen onu kollarima alip kokusunu icime cekmek istiyorum ve elini hic birakmamak Rabbim bu gunleride nasip eder insallah

canım benım ya yerım ben onun selamını teyzesı bızde bakıyoruz mercımegımıze ıgnenın havası alınmayınca morarma yapıyormus

kızlar hepinize güaydınlar
hayırlı cumalar...

wie geçen sayfalarda sana bişiler yazmıştım okumadınmı.
kocanın istekleriyle ilgili. ben kendimden örnekler vermiştim. dün dü yanlış hatırlamıyorsam.
bulup okumanı tavsiye ederim canımmm

günaydın herkese

büşracım iyi olmanıza çok sevindim maşallah....gaz probleminiz en kısa zamanda çözülür inş.

eminecim hayırlısı ile hayırlı zamanda ve sağlıkla gelsin yavrun,sakin sakin beklemeye devam....az kaldı canım.......

feryad canım hakkınızdan hayırlısı olsun...herşey yolunda gidecek ben inanıyorum........

yeni hamilelerimiz varhepinizi tebrik ediyorum,sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş....

bize gelince çok şükür iyiyiz,mide bulantılarım geri geldi ama beni çok zorlamıyorbu yolda çekilen her sıkıntıya değer halimize şükür.......hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın ve hayatın tadını çıkarın her ne olursa olsun........

kendinizi bir kez bırakırsanız inanın daha çok acı çekersiniz.......unutmayın ki sınanıyoruz,sabrımız,,irademiz,tahammül gücümüz,opsiyonlarımız,fiziksel ve ruhsal her açıdan acı çekiyoruz...ama hepimiz mükafatını alacağımız günü düşünerek güçlü olalım lütfen....genelde moral bozukluğu seziyorum topiğe yeni katılan arkadaşlarda........ama lütfen kendinizi bırakmayın,problemimizin çözümü var çok şükür.....uzun ve yıpratıcı bir süreç ama bunlarda geçecek inanın.........

dendenim canım nasılsın ben de seni arayıp haber vereyim diyordum filmin sonucu güzel çıktı elhamdülillah...önümüzdeki ay aşılama tedavisine başlıycaz 2 kez aşılama kez tüp bebek olacak ...aşılama prosüdür gereği yapılacak rapor çıkarmak için nasrettin hoca hesabı ya tutarsa olsun rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler ... tansu çiller gibi artık ya olacak ya olacak diyorum rabbimin izniyle tabi :)

canım filminin güzel çıkmasına sevindin nasıl zorlandınmı çekilirken.herşey nasip kısmet bi kadın hamile kalamıyormuş doktorlar hiçbirşeyin yok psikolajik demişler ama yine olmamış 15 sene sonra evlatlık almışlar ve o evdeki bebeğin kadının psikolajisini düzeltmeye yetti demekki ve kadın hamile kalmış bizler birazda kafamıza taktığız için olmuyo nasip kısmet Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş emeklerini boşa çıkarmasın.

beconzym forte coraspin folbiol belirli günlerde içiyorum hpsini bir günde içmiyorum hamile jalıncada clexan 02 kullanıcam 677 heterozigotum 2 kaybım vr

ahh canımm çok sevindim. hayırlısı olsun bence de çok güzel söz ya olacak ya olacak :)))

canım öyle deme.. kısmet meselesi bu gelecek ay olur inşallahh zaten zor bu süreç stres iyice etkilo bizi ..
biliyorum çok yıprandığını ama ne diyeyim derdi veren allah dermanı da verir. sabret kuzuuuuuuu

canımcım dün akşam dr randevum vardı drum sizin için yapılacak 2 şey var dedi ya sağlıklı bebeği yakalayana kadar devam edeceksiniz yada pgt yöntemiyle tüp bebek yaptıracaksınız dedi.

sakın.olmadı şimdi.umutsuzluk yok.bakarsın yeni yıl uğurlu gelir.ocak ayında mutlu haberlerr verirsin bizlere.

günaydın kuzucuklar bu tam 24. adet görüşümdü herşey yolundaysa neden olmuyor anlamıyorum ki üzülmeyim üzülmeyim diyorum ama dayanamıyorum işte zor kızlar ya
artık kendimi teselli edecek sözlerde bulamıyorum

canım hadi hayırlısı ya inşallah bebeğin için vesilesi bu olur
bizde bu ay çatlatma iğnesi yapıcaz 2 ay
olmazsa 2 ay aşılama
oada olmazsa tüp
ya olsunda napalım ugraşıcaz

canım hadi hayırlısı ya inşallah bebeğin için vesilesi bu olur
bizde bu ay çatlatma iğnesi yapıcaz 2 ay
olmazsa 2 ay aşılama
oada olmazsa tüp
ya olsunda napalım ugraşıcaz

canımm hadi baklım allah güç derman kısmet versin.

ben de yaşımdan dolayı endişeleniyorum 31 yaşındayım kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama ......

kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…