Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
canım böyle düğşünme lütfen inşallah olcak ama
vardır bi vakti zamanı
gün doğmadan neler doğar canımmmmm

valla öyle yaptım dün ne yaptım ne ettim kudurttum
ama olcağını zannetmiyorum ya bu ay geçti geçtiiii

yanlış hatırlamıyosun kızım var gerçekten kendi kızım gibi ama eşimin 1.evliliğinden olan kızı canım

kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım
lütfü bey bizede aynı şeyi söyledi kuzum kafanı karıştırma bence denileni yap
eger düşük olmaya devam ederse ya da hiç gebe kalamazsan tüpe başlayın bence saglıklı sperm denk gelmiyor demekki dedi

kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım

Canım 1.si ne kadarlık evlisin 2. si çabuk hamile kalabiliyormusun 3.süde neden heşey normalse tüp bebek düşünüyosun en zoru kromozom bozuklugu deilmi eee ne güzel sizdede öyle bi sorun yok işte bu senin hamile kalıp çocugunu sağsalim doğuracağını gösteriyo yada ne biliyim yazını görünce birden içime hemen hamile kalcaksın gibi geldi ve sağsalim doğuracaksın gibi geldi ,drbana dediki eger bi sorun çıkarsa yada basit bi sebebi var sa muhakkak normal yoladan hamile kalırsın dedi ama kromozom bozuklugu bile olsa muhakkak bi tana sağlam embriyo çıkar dedi bak arkadaşım bu benim kendi düşüncenm birazdaha dene ve inan rabbim verecek(hatta yukarıya ne kadarlık evlisin yerine ne kadarlık hamilesin yazmıştım sonra farkettim ALLAH söyletti)

canım ne desemki rabbim gönlüne göre versin şu mübarek günde
ama bana kalırsa bi aşılama dene olmazsa tüp bebk olur
bilemedimki:26:

Canım bende elalezel e katılıyorum... kaç yıldır bebek istiyrsunuz? yukarıdaki sorular önemli,,, ya da artık beklemek istemiyorsan aşılama ve tüp bebek düşünebilirsin... benim yakın bir arkadaşım 6 ayılk evliydi ama eşi yurtdışındaydı... beklemek istemediği için tüp bebiş yaptılar... En kısa zamanda güzel haberlerini alacağız inşallah...

bunu bilmiyodum canım ben seni essebe arkadaşımız gibi ilkini sağlıkla aldın kucagına ikinci de problem oluyo diye düşünmüştüm.
Rabbim seninde tüm isteyenlerdinde taz vakitte önce göbüşünü sonra da kucağını doldursun inşallah.

canım ne desemki rabbim gönlüne göre versin şu mübarek günde
ama bana kalırsa bi aşılama dene olmazsa tüp bebk olur
bilemedimki:26:

hepinize teşekkür ederim kısaca durumumu özetleyim

5 senelik evliyim 4 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ay kendiliğinden tek yumurta ikizlerime hamile kaldım ama kalp atışı durdu ve kürtaj oldum.2. gebeliğime 17ay sonra kaldım oda 5 haftalıkken kendisi düştü.3. gebeliğime 4 ay sonra kaldım onunda kalp atışı yoktu ve kürtaj oldum 16 ay sonrada 4. gebeliğimide 6. haftada kendiliğinden düştü tedaviye rağmen 5 ay önce.

drum. eğer tedaviye rağmen düşüyorsa sağlıklı değildir diyo ya sağlıklı denk gelene kadar deneyeceksiniz yada pgtyle embriyoların genetiğine bakılacak sağlıklı olanlar transfer edilecek dedi başka yolu yok dedi

bu arada ben aşılama yaptırmak istiyorum diye gittim sen zaten hamile kalabiliyosun aşılama yapsakta yine düşebilir en garantisi pgt dedi

ben ve eşimde çok üzülüyoruz biranönce olsun istiyoruz eşim 35 bende 30 yaşındayım

ağzından bal damlıyor canım keşke olsa ben bi kere daha denemek istiyom aslında ama eşim riske atmak istemiyo

kızlaaaar nasılsınız?size birşey soracağım.anti toksoplazma ıgg:0 çıktı.yani benim bağışıklığım var mı yok mu ?

Son düzenleme:

canım ya üzme kendini bak bebişin sağlıklıymış ne güzel kafan başka şeylere takılınca bunu düşün annesi..bende dün gittim ama arkası dönüktü bebişimin göremedi doktor ablası gibi geç göstericek heralde..sağlıklı olsun ne olursa olsun

ağzından bal damlıyor canım keşke olsa ben bi kere daha denemek istiyom aslında ama eşim riske atmak istemiyo

canım şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim senin ve bebek isteyen bütün arkadaşlarımızın yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah...

canım kaçıncı gebeliğinden itibaren araştırılmaya başlandı?neden olarak ne söylendi?

kızlaaaar nasılsınız?size birşey soracağım.anti toksoplazma ıgg:0 çıktı.yani benim bağışıklığım var mı yok mu ?

canım şöyle söyleyim toxoplazma ıgg.pozitif ve toxoplazma ıgm negatif ise daha önce enfeksiyonu geçirmiş ve bağışıklık kazanmış oluyosun .tahlil sonucunda yazıyomu pozitif negatif diye

canım kaçıncı gebeliğinden itibaren araştırılmaya başlandı?neden olarak ne söylendi?

canım 3.düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu mthfr677heterozigot.GA20210 heterozigot bu 2 gende mutasyon var 4.de tedaviye rağmen düştü cleaxsan 04lük kullanıyodum

tarfilciğim pozitif ya da negatif diye yazmıyor toksoplazma testinde .

canım benimkinde toxo ıgg 8.6 pozitif toxo ıgm 0.36 negatif yazıyor
seninki için bişey diyemicem anlayamadım çünkü canım benim değerlere göre bağışıklığım var test sonucumu yazdım sen ona göre değerlendir canım

ben şimdi çıkmak zorundayım akşam görüşürüz

Son düzenleme:
essebe senindemi 2. çocukta problem çıktı benim hayatta bi oğlum var oğlumdan sonra 3 düşüğüm var senin nasıl

canım 3.düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu mthfr677heterozigot.GA20210 heterozigot bu 2 gende mutasyon var 4.de tedaviye rağmen düştü cleaxsan 04lük kullanıyodum

canım yani tedaviyi son düşüğünde uygulamıssınız.iğne kullanıp da düşük yapanlar da var maalesef.acaba iğnenin dozu mu yeterli gelmedi?dr.ların bu konuda ne diyor? ama umudunu kaybetme lütfen.

canım yani tedaviyi son düşüğünde uygulamıssınız.iğne kullanıp da düşük yapanlar da var maalesef.acaba iğnenin dozu mu yeterli gelmedi?dr.ların bu konuda ne diyor? ama umudunu kaybetme lütfen.

canım bilmiyorumki ne desem boş herşey boş işin özü biz ne yaparsak yapalım rabbim nasip etmeyince olmuyor işte ama tedbir bizden takdir rabbimden elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi

şimdi çıkmam lazım akşam görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…