canım böyle düğşünme lütfen inşallah olcak amakızlar sonuç bhcg 0.0
yine olmadı olmuyor olmuycakta
ahh kıyamam canım yaaa.
nasılsa yımırtalar bi-iki gün canlı kalabiliyo ya
sen bi de bu akşam dene bakalım.
kocişe yanaş sırnaş bişiler yap işte.
ommancım yanlış hatırlamıyosam senin bi tane kızın vardı dimi canım yaaa??
lütfü bey bizede aynı şeyi söyledi kuzum kafanı karıştırma bence denileni yapkızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım
kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım
kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım
Canım 1.si ne kadarlık evlisin 2. si çabuk hamile kalabiliyormusun 3.süde neden heşey normalse tüp bebek düşünüyosun en zoru kromozom bozuklugu deilmi eee ne güzel sizdede öyle bi sorun yok işte bu senin hamile kalıp çocugunu sağsalim doğuracağını gösteriyo yada ne biliyim yazını görünce birden içime hemen hamile kalcaksın gibi geldi ve sağsalim doğuracaksın gibi geldi ,drbana dediki eger bi sorun çıkarsa yada basit bi sebebi var sa muhakkak normal yoladan hamile kalırsın dedi ama kromozom bozuklugu bile olsa muhakkak bi tana sağlam embriyo çıkar dedi bak arkadaşım bu benim kendi düşüncenm birazdaha dene ve inan rabbim verecek(hatta yukarıya ne kadarlık evlisin yerine ne kadarlık hamilesin yazmıştım sonra farkettim ALLAH söyletti)
canım böyle düğşünme lütfen inşallah olcak ama
vardır bi vakti zamanı
gün doğmadan neler doğar canımmmmm
valla öyle yaptım dün ne yaptım ne ettim kudurttum
ama olcağını zannetmiyorum ya bu ay geçti geçtiiii
yanlış hatırlamıyosun kızım var gerçekten kendi kızım gibi ama eşimin 1.evliliğinden olan kızı canım
lütfü bey bizede aynı şeyi söyledi kuzum kafanı karıştırma bence denileni yap
eger düşük olmaya devam ederse ya da hiç gebe kalamazsan tüpe başlayın bence saglıklı sperm denk gelmiyor demekki dedi
Canım 1.si ne kadarlık evlisin 2. si çabuk hamile kalabiliyormusun 3.süde neden heşey normalse tüp bebek düşünüyosun en zoru kromozom bozuklugu deilmi eee ne güzel sizdede öyle bi sorun yok işte bu senin hamile kalıp çocugunu sağsalim doğuracağını gösteriyo yada ne biliyim yazını görünce birden içime hemen hamile kalcaksın gibi geldi ve sağsalim doğuracaksın gibi geldi ,drbana dediki eger bi sorun çıkarsa yada basit bi sebebi var sa muhakkak normal yoladan hamile kalırsın dedi ama kromozom bozuklugu bile olsa muhakkak bi tana sağlam embriyo çıkar dedi bak arkadaşım bu benim kendi düşüncenm birazdaha dene ve inan rabbim verecek(hatta yukarıya ne kadarlık evlisin yerine ne kadarlık hamilesin yazmıştım sonra farkettim ALLAH söyletti)
canım ne desemki rabbim gönlüne göre versin şu mübarek günde
ama bana kalırsa bi aşılama dene olmazsa tüp bebk olur
bilemedimki:26:
Canım bende elalezel e katılıyorum... kaç yıldır bebek istiyrsunuz? yukarıdaki sorular önemli,,, ya da artık beklemek istemiyorsan aşılama ve tüp bebek düşünebilirsin... benim yakın bir arkadaşım 6 ayılk evliydi ama eşi yurtdışındaydı... beklemek istemediği için tüp bebiş yaptılar... En kısa zamanda güzel haberlerini alacağız inşallah...
ahhh bitanem benim hadi gizun aydin cok sevindim senin adina Rabbim kucagina aldigin gunleri gostermegide nasip etsin canim benimde bugun moralim bozuk ya hic sorma esimle kavga ettik :2::2:adam beni hic anlamiyor ya sinir oluyorum bazen zaten hormanlarin etkisiyle herseye agliyorum bide onun soyledigi laflar diken gibi batiyor yuregime oooffff offfff iyiki bu topikde var huzur buluyorum burda valla :2::2:
ağzından bal damlıyor canım keşke olsa ben bi kere daha denemek istiyom aslında ama eşim riske atmak istemiyo
hepinize teşekkür ederim kısaca durumumu özetleyim
5 senelik evliyim 4 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ay kendiliğinden tek yumurta ikizlerime hamile kaldım ama kalp atışı durdu ve kürtaj oldum.2. gebeliğime 17ay sonra kaldım oda 5 haftalıkken kendisi düştü.3. gebeliğime 4 ay sonra kaldım onunda kalp atışı yoktu ve kürtaj oldum 16 ay sonrada 4. gebeliğimide 6. haftada kendiliğinden düştü tedaviye rağmen 5 ay önce.
drum. eğer tedaviye rağmen düşüyorsa sağlıklı değildir diyo ya sağlıklı denk gelene kadar deneyeceksiniz yada pgtyle embriyoların genetiğine bakılacak sağlıklı olanlar transfer edilecek dedi başka yolu yok dedi
bu arada ben aşılama yaptırmak istiyorum diye gittim sen zaten hamile kalabiliyosun aşılama yapsakta yine düşebilir en garantisi pgt dedi
ben ve eşimde çok üzülüyoruz biranönce olsun istiyoruz eşim 35 bende 30 yaşındayım
kızlaaaar nasılsınız?size birşey soracağım.anti toksoplazma ıgg:0 çıktı.yani benim bağışıklığım var mı yok mu ?
canım kaçıncı gebeliğinden itibaren araştırılmaya başlandı?neden olarak ne söylendi?
tarfilciğim pozitif ya da negatif diye yazmıyor toksoplazma testinde .
tarfilciğim pozitif ya da negatif diye yazmıyor toksoplazma testinde .
canım 3.düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu mthfr677heterozigot.GA20210 heterozigot bu 2 gende mutasyon var 4.de tedaviye rağmen düştü cleaxsan 04lük kullanıyodum
canım yani tedaviyi son düşüğünde uygulamıssınız.iğne kullanıp da düşük yapanlar da var maalesef.acaba iğnenin dozu mu yeterli gelmedi?dr.ların bu konuda ne diyor? ama umudunu kaybetme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?