Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım

cnm bende arkadaslara katılıyorum durumunu gözden gecır ki zaten doktorun buna gore bır yok gosterır sana. asılama yaptır bakalım belkıde olur olmadı tup bebek olur cnm neden sıkıyosun kı canını çaresı var inş sunucta guzel olacak bu arada yasında gec deıl ama dooktorun ole dıyosa ole yapın bence

feryadcım bakıyorumda sıyasete giriyomussun :):):):))
ıns cnm hayırlısıyla olacak ıns yeterkı pozıtıf dusunun sonucun ıyı cıkmasınada cok sevındım ıns hersey guzel olacak cnm

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim dendenciğim.
herşeyin bir zamanı var.ama umtsuzluğa kapılma.seni inan ki burdaki herkes anlıyordur.çünkü kürtaj veya düşük sonrası hemen hamile kalamadığımızda hepimizde umutsuzluk oluşuyor anacak önemli olan bu umutsuzluğu kısa sürede üzerinden atman.iyi düşün iiyi olsun.hakkında hayırlısı.
kızlar aşkolsun hiçkimse bişey yazmamış yaa nolur bişeyler yazın kafam çok karışık napmalıyım

tarfilciğim 4 tane hamilelik geçirdiğine göre demek ki hamile kalabiliyorsun.son gebeliğinde iğne kullanmıştın acaba dozumu yetersiz geldi.yaşında fazla değil.istersen bir kez daha normal yoldan dene.ama tabi en iyisini eşin ve sen bilirsin.artık vakit kaybetmek istemiyorum çabucak olsun diyorsan tüp bebek tedavisine başlamalısın.
rabbim en kısa zamanda sana ve olmayan tüm arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler,hayırlı evlatlar nasip etsin.

inşallah canım benim allah razı olsun
evet melisayla çok iyi anlaşıyoruz allahta bozmasın inşallah
rabbim inşallah bana bir bebek ona bi kardeş bağışlar canım
ve hepimize inşallahhhhhhh

canım benim maşallah çok sevindim çok......ama yine pişkin pişkin söyliyecemmm ben biliyodum ki temiz çıkacağını az kaldı Feryad çok az kaldı,o güzel yüreğinin ve sabrının mükafatını alacaksın......hemde kat kat...........

Son düzenleme:
slm eminecim
öyle sınanıyoruz ama insanoğlu işte canımız acıyo napalım dayanmak zor geliyor

AHTAMARA
iidir kuzucum ya nolsun düşünüp duruyorum hindi gibi
çatlatma iğnesi nasıl olcak iğneyi burda nasıl bulucam tutacakmı bu sefer bir sürü şey işte

Son düzenleme:

ahh canımm çok sevindim. hayırlısı olsun bence de çok güzel söz ya olacak ya olacak :)))

canım hadi hayırlısı ya inşallah bebeğin için vesilesi bu olur
bizde bu ay çatlatma iğnesi yapıcaz 2 ay
olmazsa 2 ay aşılama
oada olmazsa tüp
ya olsunda napalım ugraşıcaz

kızlar hepiniz sağolun elimden geleni yapmak istiyorum ki içim rahat etsin ben hatayya hiç bişeyi kolay elde etmedim ne işimi ne eşimi ne mutluluğumu...bunun için de kendimi toparlayıp bütün kararlılığımla devam etmem gerekiyor ve ben mücadeleye hazırım evet üzülücem evet yıpranıcam ama ama sonuç rabbimin yardımıyla benim istediğim gibi O-LA-CAAAAAAAAAAAAAAAK. Bu alkışta benim kararlılığıma gelsin

hadi bi alkışta benden sana

haydi gözün aydın.bu mücadelende hep yanındayız sakın unutma.
bir alkışta benden gelsin.

Canım, sonuna kadar destekliyorum seni.. Sen kararını verdikten sonra Allahın da izniyle bebişe kavuşacaksın... Üzülüp yıpranacağın bir durum da yok Allaha şükür.. Önemli olan bu yola çıkmak ve bu yolda durmadan devam edebilmek... Bütün dualarım seninle..
Gelişmelerini takip ediyorum, haberdar et bizleri..

slm kizlar nasilsiniz bakim
ciceklara yazdiklarini okudum hayatim ama bazen netimde sorun oluyor o yuzden yazdiklarim gorunmuyor kusura bakma ya aslinda esimle aramizdaki sorun iliskyle ilgili degil niyee kimse anlamiyooooooooooor beni ya?kocam bile biraz anlayis gosterse ne olur sanki ama dun cok kirdi aglatti beni sonucta bu benim 5.hamileligim ve hicte kolay gecmiyor bunuda kaybetmek istemiyorum surekli yatmaya dinlenmeye calisiyorum ama esimin ailesi neden bize gelmiyosun diyip duruyorlar anliycan patlamak uzereyim hep pozitif dusunuyorum ama insani sevdiginden baskasida kirmiyor malesef okadar pozitifim ki kahverengi lekelerimle bile kanka olduk yaaa davetsiz misafir arada bir geliyor hal hatir soruyor sonra vedalasmadan gidiyorrrcok sacma bu dusunce biliyorum ama eyvahhh lekem gelmis nolcak simdi diye cok kafama taksaydim belkide bu bebisimide kaybetmistim bugun iyiyim cok sukur canim esim barismak icin ugrasiyor ama ben pek yuz vermiyorum eeehh sucunu anlasin biraz dimi ama.
kivircik uzme su tatli canini bitanem ben inaniyorumki seninde o guzel haberini alcaz lutfen ama kendini toparla
omman canim sende ayni sekilde Rabbim bu ay nasip etmez öbur aya nasip eder insallah dualarim hep sizinle
feryadcim verdigin karari bende destekliyorum canim umarim caok yakinda o cektigin slklntilarin meyvesini toplarsinn Rabbim yar ve yardimcin olsun bitanem bi alkista benden sana

essebe senindemi 2. çocukta problem çıktı benim hayatta bi oğlum var oğlumdan sonra 3 düşüğüm var senin nasıl

evet canım benimde 6yaşında bir kızım var sonrasında iki düşüğüm.şu an üçüncüye hamileyim 15haftalık iğne kullanıyorum şimdilik bir sorun yok çok şükür

hadi bi alkışta benden sana

haydi gözün aydın.bu mücadelende hep yanındayız sakın unutma.
bir alkışta benden gelsin.

kızlar sağolun hepinize çok teşekkür ederim 3 hafta sonra yeni bir tedavi dönemi başlıyor benim için bu ay tahlildi filmdi geçti önümüzdeki ay aşılama tedavisiyle işe başlıyoruz doktorun söylediğine göre olmayacak sırf rapor çıkarabilmemiz için bir prosüdür bu ama bunu bilmek bile beni yolumdan alıkoymayacak gerekiyorsa o da olacak tüp bebek de taaaaaaaaaaaaki sonuna kadar gidene kadar dün film de acı çekerken değmediğini düşündüm hiçbişeyin o acıya ama onu da atlattığımıza göre ya olacak ya olacak bu yıl olmazsa seneye seneye olmaz sa taaaaa menepoza kadar yolu var ve sanıyorum bu düşünceye sahip olduktan sonra daha kolay olacak herşey yaşayacağım süreci beklentim olmadan bir görevi yapar gibi yaşamaya çalışacağım belki o zaman sıpam daha kolay gelir :81: bir alkışda benden size gelsin bakim kıvırcık tarfil omman dağıtın kara bulutları kafanızdan güzel düşünün güzel olsun hadi katılın bana

feryadcım canım inşallah en kısa zamanda bebeğin karnında olur.yeterki mücadeleni bırakma.herşey çok güzel olacak.inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamiş olursun.bizim de 36.haftamız doldu.10 gün sonra bebek 4 kiloyu bulursa 5 gün sonra falan alacaak olmazsa normal doğurabilirmiyim bilmiyorum.bakalımhayırlısı.ama iyice ağırlaştım.hafaya cuma iznim başlıyo.

kızlar iğne yapımıyla ılgılı bısey dıcemmm
dun doktorum kan sulandırıcı ıgneleerın supkutan yanı derı altına yapılması gerektıgı yanı ıgnenın dık olarak deıl 45 derecelık acıyla yapılması gerektuıgı yanlıs yapılırsa etjı etneyecegını soyledı
bu 3 ay cok onemlı saglık ocagında vurdursan dedı ama saglık ocagındakılerde dık yapıyolar ve herkes farklı bısı soylu sız bu konusa ne dıyosunuz yada ıgnenızı nasıl yapıyosunuz ben bugun ılk defa kendım ve ılk defa bacagımdan oldum acımadı 45 derecelık acıyla vurunca az acıyo

ahh canim benim ne guzel uzun ve sevicli bi marotonun sonuna geldin demek bizde goruruz insallah o gunleri Rabbim dogumda yardimcin olsun heycanladim yine

canım benim ya ne güzel yol bitip muradına erme zamanı gelmiş maşallah e haydin doğurun bakem siz de bizde sırya alttan girelim yavaş yavaş rabbim sağlıcakla aldırsın kucuşuna ne güzel ya
feryatcım benden de alkışşşşş pozıtıflıgıne

anacım negatif negatif nereye kadar hepsinin kötüsünü yaşadık biliyoruz yaşayacaklarımızı %50ya iyi olacak %50 kötü olacak bekleyince hiçbişi olmayacak ya nasip dedik rabbimize güvendik bundan sonrası allah kerim 1 numara olana kadar mücadeleye devam (listenin en üste çıkana kadar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…