Kızlar iyi akşamlar pazartesi testlerime başladım bi kaç tanesinin sonucu aldım sizlerle paylaşmak istedim belki sonuçları yorumlayabilirsiniz.Anti-KARDIOLIPIN IgM 13.3,,,Anti-KARDIOLIPIN IgG 13.7,,,HOMOSİSTEİN 9.51,,,APC-R (NEGATİF),,,PROTEİN C 78,,,PROTEİN S 122,,,AT III 129,,sonuçlarım bu kızlar yorumlayabilirseniz çok sevinirim kendinize iyi bakın
kızlar yazımı güncelledim lütfen bileniniz varsa şu testlerin ne olduğunu bana yazın yorumlayabilirseniz çok sevinirim yada bu testler ne testi pıhtılaşma testi bu mu açıklama yaparsanız çok sevinicem arkadaşlar
kızlar sağolun hepinize çok teşekkür ederim 3 hafta sonra yeni bir tedavi dönemi başlıyor benim için bu ay tahlildi filmdi geçti önümüzdeki ay aşılama tedavisiyle işe başlıyoruz doktorun söylediğine göre olmayacak sırf rapor çıkarabilmemiz için bir prosüdür bu ama bunu bilmek bile beni yolumdan alıkoymayacak gerekiyorsa o da olacak tüp bebek de taaaaaaaaaaaaki sonuna kadar gidene kadar dün film de acı çekerken değmediğini düşündüm hiçbişeyin o acıya ama onu da atlattığımıza göre ya olacak ya olacak bu yıl olmazsa seneye seneye olmaz sa taaaaa menepoza kadar yolu var ve sanıyorum bu düşünceye sahip olduktan sonra daha kolay olacak herşey yaşayacağım süreci beklentim olmadan bir görevi yapar gibi yaşamaya çalışacağım belki o zaman sıpam daha kolay gelir :81: bir alkışda benden size gelsin bakim kıvırcık tarfil omman dağıtın kara bulutları kafanızdan güzel düşünün güzel olsun hadi katılın bana
kızlar yazımı güncelledim lütfen bileniniz varsa şu testlerin ne olduğunu bana yazın yorumlayabilirseniz çok sevinirim yada bu testler ne testi pıhtılaşma testi bu mu açıklama yaparsanız çok sevinicem arkadaşlar
feryadçım çok şükür film olayını da atlatmışsınız,temiz çıkmasına çok sevindim.ve pozitif düşüncen, yüksek tuttuğun moralin, en çok ta kararlılığın için. seni bu haftanın en pozitif plus pıhtılısı seçiyorumve seni kocaman alkışlarken diğer gebelik çalışmasında bulunan arkadaşları da aynı enerjinin içine davet ediyorum.
feryadcım çok teşekür ederim ilgin için,bende senin yazını okuyodum şu kararlılıkla ilgili olan varyaseni gerçekten tebrik ediyorum bu kararlılık ve inanç zaten çok geçmeden sana bebişini getiricek rabbimin izniyle,bizim durumumuz hiç kolay bi durum deil hepimiz farkındayız elimizden ne geliyosa maddi manevi yapıyoruz hiç sağlık sorunu olmadığı halde bebeği olmayan var bir sürü sağlık sorunu olupta bebeğini kucagına alanlarda var yeterki rabbim OL desin şimdi hepimiz sadece inanacağız birgün burdan çocuklarımızıda konuştuğumuz günlerin geleceğine candan gönülden inanacağız İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR biz ilk olanı yapıcaz inanacağız inanmak daha zor onun için önce inanacağız sonra geriye başarmak kalıyo bu da en kolayı onuda rabbimin izniyle halledeceğiz hep beraber İŞALLAH
canım ne güzel motive olmuşsun maşallah ben olamıyorum çalışsaydım belki daha kolay olurdu ama evdeyim ve hiç aklımdan çıkmıyorki habire olmayan bebeğime örgüler yapıyom hayal kuruyom
tarfilcim inan çalışmak işi kolaylaştırmıyo hatta daha da zorlaştırıyo ben kendimden bahsedeyim biraz akşama kadar çocuklarla birlikteyim ve her baktığımda içimi yakan bir meslek...bunun yanında evde kalmış kız kurusu bir iş arkadaşım var ve ben bu sıkıntıları yaşıyorum bebek sahibi olmaya çalışıyorum biliyorum ki her tedavim negatif olunca seviniyo ve ben her tadaviye başladığımda ben le birlikte geriliyo ben olmayacak diye gerilirken o ya olursa diye geriliyo olamamsı için de elinden geldiği kadar beni geriyo idareyle de germek çin elinden geleni yapıyo zaten insanın yeteri kadar derdi oluyor birde böyle zorlaştıranlar oluyor o nedenle umutta umutsuzlukta senin için de sadece doğru yöne bakmanı tavsiye ederim canım
e sende ona anlatma hayatım paylaşma hiçbişeyini........bu süreci mümkün olduğunca bizlerle paylaş..........kimseye anlatma......yaşadıklarımızı çevremizden ne kadar az insan bilirse o kadar iyi bence.....iyi niyetli yaklaşımlar bile moralimizi bozabiliyor çünkü.....
dendenim en sonunda o şahısla gemileri yaktıkartık hiç konuşmuyoruz şükür
feryadcim zaten su insanlari anlamak kadar zor bisey yok dost yuzlu gorunup dusmanlar iyiligini istemeyen okadar insandan darbe yedim ki ben bu yuzden kimseye guvenim kalmadi artik bak ben ne yapiyorum beni uzen insanlari siliyorum hayatimdan boyle daha rahatim hem beyin olarak hemde ruh sanada tavsiye ederim cikar o iki yuzluleri hayatindan oyle daha guzel oluyor inan bana
sadece mthfr lerdemı yoksa butun pıhtılasmalarda mı bunu sorsana bı doktoruna cnm
çunku ben sordum bılgımız yok bu konu hakkında dedıler saglık ocagında
tarfilcim inan çalışmak işi kolaylaştırmıyo hatta daha da zorlaştırıyo ben kendimden bahsedeyim biraz akşama kadar çocuklarla birlikteyim ve her baktığımda içimi yakan bir meslek...bunun yanında evde kalmış kız kurusu bir iş arkadaşım var ve ben bu sıkıntıları yaşıyorum bebek sahibi olmaya çalışıyorum biliyorum ki her tedavim negatif olunca seviniyo ve ben her tadaviye başladığımda ben le birlikte geriliyo ben olmayacak diye gerilirken o ya olursa diye geriliyo olamamsı için de elinden geldiği kadar beni geriyo idareyle de germek çin elinden geleni yapıyo zaten insanın yeteri kadar derdi oluyor birde böyle zorlaştıranlar oluyor o nedenle umutta umutsuzlukta senin için de sadece doğru yöne bakmanı tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?