Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dendenim en sonunda o şahısla gemileri yaktık artık hiç konuşmuyoruz şükür

canım sankim bu bayanı daha öncede duymuştuk, değişik bişeydi... ama bak sen ne güzel kararını vermişsin, yaşayacağın süreci kafanda oturtmuşsun gerisi boş hikaye... kızların dediği gibi uzak durmaya muhatap olmamaya çalış, elinden geldiğince tabi.. her ne kadar uzak dur desem de ben de iş ortamındayım insanların dediklerini cok takarım anlıyorum seni... inşallah emeklerinin karşılığını bir an önce verir rabbimiz...

evet canım o duyduğunuz bayan bu ...ben onu takmıyorum artık inanın sadece canımı sıkan şeyler vardı çevredeki arkadaşlar zorluyordu görüşmem için o canımı sıkıyordu en sonunda tartıştık ve artık hiç konuşmyoruz ve hayatımda biriyle konuşmuyorum diye hiç bu kadar mutlu olmamıştım aman çatlasın ben kararımı verdim artık rabbim olumlu sonuç versin o daha çok çatlasın

feryadcım özgüvenine hayran kaldım zaten bize yakışanda bu rahim filminde bi problem çıkmayacağını biliyodum zaten yani içime doğmuştu rabbim en kısa zamanda gönlüyün muradını versin

feryadcım özgüvenine hayran kaldım zaten bize yakışanda bu rahim filminde bi problem çıkmayacağını biliyodum zaten yani içime doğmuştu rabbim en kısa zamanda gönlüyün muradını versin

canım bazen hayatın sıkıntılarının yükünü birinin üzerine alması lazım ve buna kendini hazır hisseden kişi tarafından olur ....benimkide öyle işte çaresizlik içinde çare aramak ve bazen çare olmaya çalışmak...
umarım burdaki umutsuzluğa düşmüş kendini yalnız hisseden arakadaşlarıma bir nebze olsun örnek olabilirim

Herkese merhaba;
Nergisciğim umut listemize bir miniği daha ekleyebilirsin, canım kızım balım kızımı 13 aralıkta epidural sezeryanla 38. haftada kucağıma aldım, sarılık dışında ikimizde iyiyiz çok şükür, hala rüyada gibiyim.
Bu arada mutasyonum 1298 ac homozigottu.,hamileliğim boyunca innohep 0,45 (doğumdan 3 gün önce kesildi) coraspin 100mg (35. haftada kesildi) ve elevit kullandım, umarım burada bana umut olan kişiler gibi bende birilerine umut olurum, allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, dünyada bu duyguyu tatmayan kadın kalmasın. Selamlar ve sevgiler

ALLAH analı babalı büyütsün gözünüz aydın,darısı bizlere işallah merak ettim bu bebeğinden önce yasadıklarını kaç düşük yaptın düşüklerin nasıl oldu yani kalp atısları falan duyulurken bir anda durdumu yoksa hiçmi kalp atısı yoktu yazarsan sevinirim yasadıklarımız aynıysa belki birgün bende senin gibi ANNE olurum işallah

kızlarrrrrr nıe bana cvp vermedınız ((((((((((

gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
kızlarrrrrr nıe bana cvp vermedınız ((((((((((
azracığım benim iğnemi eşim yapıyor.karından aparken dik açı ile yapıyordu.ama bacaktan yapmaya başlayınca az eğimlii batırıyor.eğimli batırmak bence daha iyi çünkü kasa denk gelmemesi gerekiyor.ilaçın yavaş salınması için.ama benim yağlı bir yapım olduğu iiçin dik ve az açılı vuruyor.sen zayıf isen 45 derece bence sana daha iyi olur.

ne güzel bir haber, allah analı babalı büyütsün.sarılığınızda tez zamanda geçer inşallah.allah nazarlardan saklasın, sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum minik kızına..

ahh canim benim ne guzel uzun ve sevicli bi marotonun sonuna geldin demek bizde goruruz insallah o gunleri Rabbim dogumda yardimcin olsun heycanladim yine

canım görürsünüz hayırlısıyla o günleri.teşekkür ederim canım.inşallah doğum da iyi olur hayırlısıyla.hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

arkadaşlar bişey soracaktım
kan pıhtılaşması tahllleri sadece bir kereye mahsus mı yapılıyor
yani hamillelik öncesi yapılmıştı bana protein s düşüklüğü çıktı
zaten fazla değerlere bakılmadı c ve s gibi kan tahlilleri
şimdi hamileliğim 19. haftasındayım dr. bu zamana kadar ilaç dozunda değişiklik yapmadı
hamile arkadaşlar acaba tüm hamilelik boyunca mı aynı dozu ve ilacı kullandılar
şuana kadar aynı dozda cleaxane 4ml lik iğne kullandım

slm,

merak ettim, sadece protein s düsük oldugu icin mi igne kullaniyorsun?

canım ben gebeliğim başladığımdan bu yana 0.6 lık cleaxane kullanıyorum. doktorum ilaç dozu ile ilgili bir değişiklikden bile hiç bahsetmedi.ama şimdi 38.haftama ulaştım.bence doktoruna güven.içinin rahat etmediği durumlarda sor açıklasın sana.o da onların görevi .

eminecim sen iğneyi hangi bölgeye yapıyorsun?
bn önce kola yapıyordum..şimdi 2 aydır göbeğe yapıyorum
ama göbek te yavaş yavaş büyümeye başladı...bacağa da bi türlü beceremedim
en rahatı bana göre göbek bölgesi..bide kaçıncı aya kadar göbeğe iğne vurulur bi bilgin var mı?
senin doğum yaklaşmış RAbbim kolaylık versin...doğumun sezaryen mi normal mi belli oldu mu?
sağlıcakla doğurursun inş.
dua ile

masallah cnm rabbım sıze bagıslasın analı babalı buyutsun

cnm doktor kesınlıkle dık vurulmaması gerektıgı kasa denk gelmemesı gerktıgı hatta bole vurursan bosuna acı cekmıs olursun bebegede bı faydası olmaz dedı ben fazla kılolu deılım 59 kg. 45 derecelık acıyla vurunca ozellıkle bacakta hıc acımıyo hastanede de bana ufak bı bılgı verdıler nasıl ve hangı bolgeye ıgne vurulacagı konusunda
hatta saglık ocagındakıler dık vuruyo hepsı baska bısı soyluyo hıcbısı bılmıyolar bu ıgne hakkında
bende bı sız sorım deım saol cnm

Son düzenleme:
feryad canım benim en iyisini yapmışsın,konuşmamak ve görüşmemek en iyisi
canımsın bayadır görüşemiyoruz nasılsın tatlım... tsma ile konuştuk grip olmuşsun çok geçmiş olsun... inşallah atlatmışsındır tatlım... benim işler çok yoğun bu aralar o yüzden aramayada fırsat bulamadım kusura bakma Allaha emanet olun canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…