dendenim en sonunda o şahısla gemileri yaktıkartık hiç konuşmuyoruz şükür
canım sankim bu bayanı daha öncede duymuştuk, değişik bişeydi... ama bak sen ne güzel kararını vermişsin, yaşayacağın süreci kafanda oturtmuşsun gerisi boş hikaye... kızların dediği gibi uzak durmaya muhatap olmamaya çalış, elinden geldiğince tabi.. her ne kadar uzak dur desem de ben de iş ortamındayım insanların dediklerini cok takarım anlıyorum seni... inşallah emeklerinin karşılığını bir an önce verir rabbimiz...
feryadcım özgüvenine hayran kaldım zaten bize yakışanda bu rahim filminde bi problem çıkmayacağını biliyodum zaten yani içime doğmuştu rabbim en kısa zamanda gönlüyün muradını versin
Herkese merhaba;
Nergisciğim umut listemize bir miniği daha ekleyebilirsin, canım kızım balım kızımı 13 aralıkta epidural sezeryanla 38. haftada kucağıma aldım, sarılık dışında ikimizde iyiyiz çok şükür, hala rüyada gibiyim.
Bu arada mutasyonum 1298 ac homozigottu.,hamileliğim boyunca innohep 0,45 (doğumdan 3 gün önce kesildi) coraspin 100mg (35. haftada kesildi) ve elevit kullandım, umarım burada bana umut olan kişiler gibi bende birilerine umut olurum, allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, dünyada bu duyguyu tatmayan kadın kalmasın. Selamlar ve sevgiler
kızlar iğne yapımıyla ılgılı bısey dıcemmm
dun doktorum kan sulandırıcı ıgneleerın supkutan yanı derı altına yapılması gerektıgı yanı ıgnenın dık olarak deıl 45 derecelık acıyla yapılması gerektuıgı yanlıs yapılırsa etjı etneyecegını soyledı
bu 3 ay cok onemlı saglık ocagında vurdursan dedı ama saglık ocagındakılerde dık yapıyolar ve herkes farklı bısı soylu sız bu konusa ne dıyosunuz yada ıgnenızı nasıl yapıyosunuz ben bugun ılk defa kendım ve ılk defa bacagımdan oldum acımadı 45 derecelık acıyla vurunca az acıyo
gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Herkese merhaba;
Nergisciğim umut listemize bir miniği daha ekleyebilirsin, canım kızım balım kızımı 13 aralıkta epidural sezeryanla 38. haftada kucağıma aldım, sarılık dışında ikimizde iyiyiz çok şükür, hala rüyada gibiyim.
Bu arada mutasyonum 1298 ac homozigottu.,hamileliğim boyunca innohep 0,45 (doğumdan 3 gün önce kesildi) coraspin 100mg (35. haftada kesildi) ve elevit kullandım, umarım burada bana umut olan kişiler gibi bende birilerine umut olurum, allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, dünyada bu duyguyu tatmayan kadın kalmasın. Selamlar ve sevgiler
azracığım benim iğnemi eşim yapıyor.karından aparken dik açı ile yapıyordu.ama bacaktan yapmaya başlayınca az eğimlii batırıyor.eğimli batırmak bence daha iyi çünkü kasa denk gelmemesi gerekiyor.ilaçın yavaş salınması için.ama benim yağlı bir yapım olduğu iiçin dik ve az açılı vuruyor.sen zayıf isen 45 derece bence sana daha iyi olur.kızlarrrrrr nıe bana cvp vermedınız((((((((((
Herkese merhaba;
ahh canim benim ne guzel uzun ve sevicli bi marotonun sonuna geldin demek bizde goruruz insallah o gunleri Rabbim dogumda yardimcin olsun heycanladim yine
arkadaşlar bişey soracaktım
kan pıhtılaşması tahllleri sadece bir kereye mahsus mı yapılıyor
yani hamillelik öncesi yapılmıştı bana protein s düşüklüğü çıktı
zaten fazla değerlere bakılmadı c ve s gibi kan tahlilleri
şimdi hamileliğim 19. haftasındayım dr. bu zamana kadar ilaç dozunda değişiklik yapmadı
hamile arkadaşlar acaba tüm hamilelik boyunca mı aynı dozu ve ilacı kullandılar
şuana kadar aynı dozda cleaxane 4ml lik iğne kullandım
slm,
merak ettim, sadece protein s düsük oldugu icin mi igne kullaniyorsun?
arkadaşlar bişey soracaktım
kan pıhtılaşması tahllleri sadece bir kereye mahsus mı yapılıyor
yani hamillelik öncesi yapılmıştı bana protein s düşüklüğü çıktı
zaten fazla değerlere bakılmadı c ve s gibi kan tahlilleri
şimdi hamileliğim 19. haftasındayım dr. bu zamana kadar ilaç dozunda değişiklik yapmadı
hamile arkadaşlar acaba tüm hamilelik boyunca mı aynı dozu ve ilacı kullandılar
şuana kadar aynı dozda cleaxane 4ml lik iğne kullandım
kızlarrrrrr nıe bana cvp vermedınız((((((((((
canım ben gebeliğim başladığımdan bu yana 0.6 lık cleaxane kullanıyorum. doktorum ilaç dozu ile ilgili bir değişiklikden bile hiç bahsetmedi.ama şimdi 38.haftama ulaştım.bence doktoruna güven.içinin rahat etmediği durumlarda sor açıklasın sana.o da onların görevi .
Herkese merhaba;
gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
azracığım benim iğnemi eşim yapıyor.karından aparken dik açı ile yapıyordu.ama bacaktan yapmaya başlayınca az eğimlii batırıyor.eğimli batırmak bence daha iyi çünkü kasa denk gelmemesi gerekiyor.ilaçın yavaş salınması için.ama benim yağlı bir yapım olduğu iiçin dik ve az açılı vuruyor.sen zayıf isen 45 derece bence sana daha iyi olur.
canımsın bayadır görüşemiyoruz nasılsın tatlım... tsma ile konuştuk grip olmuşsun çok geçmiş olsun... inşallah atlatmışsındır tatlım... benim işler çok yoğun bu aralar o yüzden aramayada fırsat bulamadım kusura bakma Allaha emanet olun canımcım...feryad canım benim en iyisini yapmışsın,konuşmamak ve görüşmemek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?