Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umutsuzluğa düşmek için herşeyin bitmesi lazım elhamdülillah canımız yerinde sağlığımız yerinde umutsuzluğa kapılmak biz inanan insanlara yakışan bir tavır değil... sen güçlü bir insansın ama altını özlellikle çizmek istediğim bir nokta var... güçlü olmak bir özellik değil istenen ve sahip olunan bişey sen kendini bırakmamayı seçtin ve mücadele ediyorsun tebrik ediyorum canım seni...şimdi bu cümleleri kurduğum için arkadaşlar farklı düşünebilirler ama şunu hiçbir zaman unutmamak gerekirki yalan dünyada hiç ama hiçbirşeyin sahibi olmadığımızın idrakında olmak gerek...evet elhamdülillah ilerlemiş bir gebeliğim var ama asla garantim yok sıkıntım olmasa bile garantim yoktu...Yaradanın baana vereceği evladın sahibi değil bekçisi olacağımın farkındayım önemli olan sanırım bu.... Rabbbim boyun büküp oturmayı dua kabul ederken isyan etmek bize yakışmaz... Herşeyin bir vakti vardır ve o vakit elbet gelecek.......

güçlümüyüm değilmiyim karşıdan nasıl görünüyorum ben bilmem kuzum ama bu bebeği istiyorsam bişeyler yapmam gerek ya her ay bu ay da olmadı diyerek gelme ihtimali çok düşük (imkansız değil rabbime göre imkansız yoktur) bir bebek için ağlayacaktım ya da en azından bir şeyler deneyecektim ha ben tedaviye başladım diye gelme garantisi yok yine biliyorum ki o kendi istediği zaman gelecek lakin ben en azından pes etmemiş olacağım ....bu zor bir süreç gebe kalmam zaman alabilir sonrasında troit kontrolü,iğneler belki buna rağmen garantisi yok lakin ben bunları göğüslemeye hazırım...şunu da söylemek istiyorum ki insan ne kadar güçlü olursa olsun konuştuğumuz konu çooook hassas bir konu dağın taşın belki de dayanamayacağı bir konu ancak biz insanız ve bütün sınavlar bizler için bu da bir sınav...rabbim hepimize layıkıyla atlatma gücü versin inş.

bigün dediler ki üzülme rabbim sevdiği kulları sürekli ona yönelsin ondan bişeyler istesin diye sıkıntılar verirmiş
senide seviyoki sürekli ondan dua etmeni huzuruna gitmeni istiyo
dedim ki madem öyle sevmesin beni istemiyorum ki ya banane beni seviyo diye ben üzüleceksem hiç sevmesin
ama çok yanlış yapmışım hatamı anladıgımda geri dönüşüm yine ONA oldu
rabbim affeylesin şimdi içim acısada isyan etmiyorum etmiycemde inşallah
kalbin çok güzel canım benim
rabbim bana iki evlat nasip edicekse inşallah birini bana vermezde sana verir
dualarımda olucaksın

bunlar şu süreçte normal kabul edilebilir tepkiler canım benim ama Allah muhafaza ileri gitmeye başladıkça ruh dengen altüst oluyor.. asıl mesele durumu kabullenmekten geçiyor eğer durumu kabullenirsen herşeyin üstesinden gelmek daha kolay oluyor ... sabır demek çok kolay belki ama bende az şeyler yaşamadım ... sizden tek istediğim var birbirinizin sıkıntılarını dinlerken nolur diğerinizi itmeyin biriniz tesellici olmaya ve yön göstermeye çalışın.... biz öyleydik... birimiz dağıldımı diğeri toplardı... yazılanları takip etmeye çalışıyorum ama yazmaya cesaret edemiyorum çünkü durumum itibariyle sizi anlamadığımı düşünmenizden çekiniyorum...söyleyeceğim tek şey varki bu süreçten geçmeden bu durumda değilim ... uzunca ve zahmetli (bi eksik bi fazla) bir sürecin ardından ve artık tahammülümün bittiğin bir anda geldi güzel haber buna rağmen kabullenmem 20 haftayı buldu....sözün kısası her yokuşun bir inişi var ve herşeyin bir vakti var.... eğerkaybettiğim bebeklerimin birinin nasibi olsaydı onlardan biri yanımda olurdu demekki nasip nasip nasip.....çok çok zor bir sınav Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah....

evet canım teşhisinde çok haklısın
bana teselli veren hamile insanlardan nefret ediyorum
hatta teselli vermeyen hamiğle insanlardanda nefret ediyorum
hatta tanımadıgım hamile insanları da öldürmek istiyorum
ama seninde dediğin gibi bunlar sadece karmaşa döneminde hissettiğim şeylermiş
neden olmuyor neden düşüyor sorun ne bu soruların cevaplarını aradıgım dönemdeymiş
insan problemi ve tedavisinin ne olduğunu öğrenipte bunu kabullendiği an herşey bitiyor
rabbime şükürler olsun ki çok büyük kayıplar yaşamadan öğrendim sorunumu ve tedavisinide
şuan için rahat ben elimden geleni yaptım ve tevekkül ediyorum şimdide
insan bu an rahatlıyor işte
darısı diğer arkadaşların başına
bu süreci atlatmak hakkaten zor aynı senin gibi işte yaşayan biliyor sadece gerisi boş
bana taşıyıcı anne önerisinde bulunanlar bile oldu ama şimdi gülüp geçiyorum ne kadar aptallıklar etmişim herkesi herşeyi ciddiye almakla

merhaba kızlar

bi iki gündür çok gerginim arkadaşlar 2 kez gebelik testi yapmıştım beyaz çıkmıştı. bu sabah bi daha denedim çoook silik ikinci çizgi çıktı.. 2 gün geciktim... daha önce bu tarihlerde yaptığım testlerde baya koyu çizgi çıkıyodu..

velhasıl birazdan kan tahlili yaptırmaya gidicem.. eşim beklentiye girme diyo bakalım bana dua edin kızlarr ...hayırlıysa olsunn. hayırlı değilse kırmızıları göreyim.. başka bi sorun çıkmasın biraz ağrım da var psikolojik de olabilir..

neyse güzeller görüşmek üzere..

canım benim hamilelik yaza doğru başladığı için ben hiç kolu tercih etmemiştim.morarırda herkes sorar diye.yanılmıyorsam 26-27 .haftaya kadar göbekten vuruldum.bu arada da doktora sormuştum ne zaman bacağa geçeyim diye.zamanı fark etmez ne zaman istersen geç demişti. .ama karnım iyice gerilince bacağa geçtik.basen bölgesine doğru yapıyor eşim.o bölge daha yağlı olduğu için daha az acıyor.hemde kasa denk gelmiyor.
canım doğuma 10 gün kaldı ama nasıl doğracağım daha belli oladı.yarın kontrole gidecem..bakalım ne diyecek
allah kolaylıklar versin aysudem.aman dikkat et kendine .bak otuzlu haftalara geldin.ipek kızımızı çok yorma annesi.

canım hakkında hayırlısı inşallah.sonucu bekliyorum.

ha şöyle yaaaaa.......... silkinip kendine geldi birisi çok şükür inşallah diğer arkadaşlarımda toparlanacak ve kendine gelip bu günleri geride bırakacaklar dualarım sizlerle ve tanımadığımız bilmlediğimiz bizlerle aynı sorunu yaşayan tüm kadınlarla inşallah....

canım testler birbirinden farklı olabiliyor bazısı çok koyu renk verirken bazısı silik sonuç verebiliyor kan tahlilinde belli olacaktır nasılsa hakkında hayırlı olan ne ise Rabbim onunla karşılaştırsın inşallah....

kuzu sen daha doğurmadınmı diye girecem konuya ..... hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.... Allah yardımcın olsun.. İpek böcüğüne gelince teyzesi onun keyfi yerinde olan bana oluyor... amannnn bugünlerde geçer gider yeterki sağlıkla gelsinler...

heycanla beklıyorum haberını hadı bakalım hayırlısı olsun cnm

kızlar merhaba yazdıklarınızı uzun uzun okudum ve benimde pıhtılaşmam olabileceğini düşünürken mtrhfr c677theteroziğot unda pıhtılaşma yaptığını öğrendim... bana dr bu problem yapmaz dedi ama 3 defa düşük yaşadım ilk ay düşükleriydi hepsi sizin yazdıklarınızı okuyunca aspirine başladım sizce neler yapmalıyım?hepiniz gibi bende çok zor zamanlar yaşadım allah taşyamayacğı yükü vermezmiş kuluna herşeyin hayırlısı diyelim .......benim gibi olup düşük yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim ....

geçmiş olsun arkadaşım.bende heterozigotum ama mutasyonlarımız farklı.benim üç genimde heterozigot çıktı.aslında tek tek bakıldığında düşüğe yol açmazmış.üçü bir araya geldiğinde düşüğe yol açma olasılığı varmış .doktorum aspirinle işi yürütebiliriz ama riske atamam dedi ve gebelik başladığından beri iğne de kullanıyorum.malesef her dr bu kadar konuya hakim olmuyor.sana tavsiyem iyi bir riskli gebelik uzmanı bulmam.
allah bir daha olumsuzluk yaşatmasın.

ceydan kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba yazdıklarınızı uzun uzun okudum ve benimde pıhtılaşmam olabileceğini düşünürken mtrhfr c677theteroziğot unda pıhtılaşma yaptığını öğrendim... bana dr bu problem yapmaz dedi ama 3 defa düşük yaşadım ilk ay düşükleriydi hepsi sizin yazdıklarınızı okuyunca aspirine başladım sizce neler yapmalıyım?hepiniz gibi bende çok zor zamanlar yaşadım allah taşyamayacğı yükü vermezmiş kuluna herşeyin hayırlısı diyelim .......benim gibi olup düşük yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim ....

canım benimde ilk bebeğim karnımda öldü 3 buçuk aylıkken doktora parça alıp bakılsın neden olduğunu öğrenelim dedim bir de üstüne azar işittim sonra aradan 5 ay geçtikten sonra yine hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı sonra biz üniversite hastanesine gittik orada doktorun biri pıhtılaşma sorunu olabilir dedi ve test yaptırdı test sonucu senin yazdığının aynısı ve hemen iğneye başladık çünkü yine hamileydim ve 9 ay boyunca iğne vuruldum yine kötü bir sonuçla karşılaşırsam yıkılırdımm bunun için iğnelere katlandım ve sonuç 1 kızım oldu şuan 14 aylık ve ben yine hamile kaldım 3 buçuk aylık oldu ve yine iğne vuruluyorum yani sana söylemek istediğim kesinlikle iğne vurulman gerekir sen iyi bir doktora git derim sonuçtan haberdar et iyi haberlerle gelmen dileğiyle

kızlarrr benimle ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim şöyle bi durum var betahcgem çok düşük çıktı pozitif ama 18 mıu/ml 1-2 haftalık gözüküyo ama son adet tarihim 19 kasım bneim 16-17sinde adet olmam gerekiyodu. yani en az 4 haftalık olmalı.. b konuda bilginiz var mı??? çok mu düşük 18

merhaba arkadaşlar ben 18 agustosta 8+2 günlük bebegimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum 40 gün ilişki yasagı konuldu uyduk ondan sonra demeneye başladık kürtajdan sonraki adetten sonra kasımda hamile kaldım malesef ögrendikten 5 gün sonra önce kahverengi sonra kıpkırmızı kanamam başladı oda gitti dedilerki yok rahim filmi yok rahmin egri ameliyat olacaksın falan filan başka doktora gittim oda bana bebeklerin faklı büyüklükte ölmüş ameliyata gerek yok pıhtılaşma olabilir dedi bu testi ben hastaneye gidip yaptırsam yaparlarmı yani doktor istemeden laboratuvara gitsem yaparlarmı???? bebe aspirinine başlasam olurmu ki?? şimdiden teşekkürler

canım doktorunu aramalısın 4 haftalık oluyorsa en az 400 lerde olması lazım internetten araştır istersen

belkide geç döllenme olabilir tekrar test yaptır

Son düzenleme:
canım doktorunu aramalısın 4 haftalık oluyorsa en az 400 lerde olması lazım internetten araştır istersen

belkide geç döllenme olabilir tekrar test yaptır

sağol canım evet dediğin gibi olması lazım.. daha önceki hamileliklerimde 1000'i geçiyodu değerlerim sonu hayırlı gelmedi o ayrı..

ya napıcaağımı şaşırdım. bi insan hep mi sürüncemede kalır. neyse hakkımda ne hayırlıysa o olsun inşallah sağlıklı bi gebelikse devam eder değilse adet olur kurtulurum başka bi şey çıkmasın nolur ya yeni yeni atlatıyorum kayıplarımı

dediğin gibi testi tekrar yaptırmak lazım doktoruma da danışırım biraz da ağrım var korkuyorum yaa

canim bencede eger 4 haftalik olsaydi degerler 400lerde felan olmasi gerekiyrdu yine de seni uzmek yada kirmak istemem biliyorum bu varmi? yokmu? sorulari cok yiplatiyor seni ama insallah vardir yoksa bile lutfen uzulme canim benim hakkinda hayirli olan ne ise Rabbim onu versin sana

sağol canımm niye kırılayım olumsuzsa bilmem daha iyi.. gerçekten çok zor.
neyse yrn doktorla konuşayım testi tekrarla diycek mutlaka .. geç döllenme olucağını hiç sanmıyorum çünkü hiç adetim gecikmez benim.. tek dileğim olumsuzsa kendiliğimden adet olup kurtulayım.. eşim de şaşkın sevinç üzüntüye döndü... napalım kısmet hiç bişey gelmiyo elden.. dualarınıza ihtiyacım var sadece

redmask testini 48 saat sonra tekrarla eğer iki katı artmışsa normal bir gebelik demektir.değerin biraz düşük ama benim hep değerim düşük başlar sonra hızlı bir artışla 1000 lere çıkar genelde geç yumurtlayıp geç döllenme olunca böyle düşük değer çıkyor.kasık batması ağrıda bebeğin yerleşmeye çalıştığını gösterebilir. düşük önleyici progestan falan önerir belki doktorun istersen bi ara görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…