hayırlı akşamlar kızlar sabah bakacak olanlar içinse iyi sabahlar diyerek başlamak istiyorum...
biliyorsunuz zorlu bir sürece adım attım çok şükür rabbim bunu göğüsleyecek kararlılığı verdi bana lakin doktorlardan çok güvendiğim bişey var dua...dünya dua üstünedir kızlar...uzun zamandır niyet ettiğim tedavi öncesi okumak istediğim 500 yasine başladım sonunda ve katılmak isteyenlerin desteğini bekliyorum çok değil herkes sadece 1 adet okuyacak 2. yi istemiyorum...istemiyorum çünkü ne kadar çok kişi aynı niyetle okursa okadar iyi olur kanaatindeyim ...katılacak olanlara şimdiden teşekkür ederim...bana destek olmak isteyenler özel mesaj atabilir ya da buraya yazarsa çok sevinirim...hepinizden allah razı olsun ve rabbim yardımcımız olsun
yasinler için destek olursanız çok sevinirim sonuçta hepimiz evlat acısı çekiyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
canım 2 yıllık evliyim.ben 26 yaşımdayım,eşim 34 .bizim de kromozom analizleerimiz normal.eğer maddi olarak sizi çok zorlamayacaksa tabi ki biran evvel olsun diye pgt li tüp bebek deneyebilirsin.ben bazı kararlarımda işin içinden çıkamayınca diyorum ki:Allah'ım sen bana bırakma,yanılabilirim,yanlış kararlar alabilirim.sen öyle bir rast getir ki hakkımda hayırlı olan kendiliğinden beni bulsun.
inşallah senin için de hayırlısı olur
zehrayade canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme özlemişimselam feryad nasılsın geçmişi okumam uzun zaman alır geziniyordum öylesine yasin yazını görününce hemen yazayım dedim.benim için iki tane yaz anneme de okuturum birini .daha çok bulursam özeline msj atarım canım.umarım en kısa zamanda seninde göbüşün dolar.ben iyiyim mertle vakit nasıl geçiyor bilmiyorum inan .6.ayını tamamlayacak haftaya.bende bu cuma pıhtılaşma tahlil sonuçlarını alacam.inşallah çıkmaz ikinci bebek düşündüğüm için yaptırayım dedim.doğum yapanların haberlerini aldım sonuyok cnm hayırlı olsun bebeğin ,emine sanırım yakın olan inşallah sağlıkla kucağına alırsın.kıpırdadımı kıpırdamadımı derken emine bak 9.aya geldin sona yaklaştın belkide doğurdun okumadım daha bir yeri :)) feryadı görünce hemen yazayım dedim :)bu arada dinamis nasıl giriyormu nete oda bizim gibi kaybolanlardanmı oldu .deniz kızı nasıl koca kız olmuştur şimdi cimcime .
kızlarr saatlerdir topicin eski sayfalarına göz atıyorum.. vakit geçmiyo.. işim de var kafamı veremiyorum.. ne kadar takıntılı bi insan oldum böyle ... şu bekleme işi yok mu çok yoruyo insanı.:18: hayırlısı artık korkunun ecele faydası yok
kızlarr saatlerdir topicin eski sayfalarına göz atıyorum.. vakit geçmiyo.. işim de var kafamı veremiyorum.. ne kadar takıntılı bi insan oldum böyle ... şu bekleme işi yok mu çok yoruyo insanı.:18: hayırlısı artık korkunun ecele faydası yok
canım 2 yıllık evliyim.ben 26 yaşımdayım,eşim 34 .bizim de kromozom analizleerimiz normal.eğer maddi olarak sizi çok zorlamayacaksa tabi ki biran evvel olsun diye pgt li tüp bebek deneyebilirsin.ben bazı kararlarımda işin içinden çıkamayınca diyorum ki:Allah'ım sen bana bırakma,yanılabilirim,yanlış kararlar alabilirim.sen öyle bir rast getir ki hakkımda hayırlı olan kendiliğinden beni bulsun.
inşallah senin için de hayırlısı olur
tarfil feryad essebe 06EE sabrina22 muco509 kızlar nasılsınız ?
kızlar hepinize iyi akşamlar bende artık yolun sonuna gelenlerdenim... uzun bi zaman belkide giremiyeceğim için bişeyler paylaşmak istedim sizlerle... henüz iki yıllık evliyim ve bu ikinci bebeğim ilk bebeğimi 30 haftada preglemsi nedeniyle erken doğum yaparak kaybettik, yapılan tahliller üzerine kanda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci bebeğimde iğne ve aspirin kullandım genel olarak tedavim bu şekilde gitti... aslında bahsetmek istediğim bu süreçlerde yaşadığım manevi zorluklar, ilk bebeğimiz 30. haftada olduğu ve 5 gün yaşadığı için kendimizi yaşayacağına cok alıştırmıştık, ama birden kaybedince cok büyük bi boşluğa düştüm, şükür isyan etmedim ama hep neden ben neden ben sorusu vardı aklımda... zaman galiba bunun ilacı oluyo, belli bi bekleme sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye başladık, bir iki ay olmadı sürekli aklımızda olduğu için galiba, bu sürede cok boşluğa düştüm, kurtulabildiğim tek nokta Kuranı kerim okumak oldu.. lütfen yanlış anlamayın ya da kimseye ahkam kesmek değil amacım gercekten tavsiye ederim (acıkcası arapçasını bilmediğim için türkçesini okudum ve bir cok sorumun cevabını buldum)... daha sonrası mağlum, beklemediğim bir anda geldi minişimiz... şimdi yolun sonundayım ve yarın inşallah bebeğimi kucağıma alacağım, bu süreçte forumda cok şey öğrendim,cok destek aldım, elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım...
daha duygusal şeyler yazmak isterdim ama galiba elimden bu kadarfı geliyo:) arkadaşlar inşallah hepinizin gönlünde olanı Rabbimiz sizin için hayırlı kılar ve nasip eder, tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim, bebek bekleyenler hayırlısıyla hepiniz sağ sağlim kurtulur tamamına erersiniz, bebek isteyen arkadaşlarda inşallah sizlerde en kısa zamanda muratlarınıza erersiniz (lütfen umutsuzluğa kapılmayın, ummaktan vazgeçtiğiniz anda herşeye sahip olursunuz ya hani Rab insana kendi ana babasından daha merhametliymiş ve merhameti şevkati azabını kat kat içine alabilecek kadar büyükmüş...))... yarın hepiniz dualarımda olacaksınız.. sizlerde benden esirgemeyin...
iyiyim canım telefon görüşmeleri yapıp yasin dağıtıyorum herkese :87:tarfil feryad essebe 06EE sabrina22 muco509 kızlar nasılsınız ?
kızlar hepinize iyi akşamlar bende artık yolun sonuna gelenlerdenim... uzun bi zaman belkide giremiyeceğim için bişeyler paylaşmak istedim sizlerle... henüz iki yıllık evliyim ve bu ikinci bebeğim ilk bebeğimi 30 haftada preglemsi nedeniyle erken doğum yaparak kaybettik, yapılan tahliller üzerine kanda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci bebeğimde iğne ve aspirin kullandım genel olarak tedavim bu şekilde gitti... aslında bahsetmek istediğim bu süreçlerde yaşadığım manevi zorluklar, ilk bebeğimiz 30. haftada olduğu ve 5 gün yaşadığı için kendimizi yaşayacağına cok alıştırmıştık, ama birden kaybedince cok büyük bi boşluğa düştüm, şükür isyan etmedim ama hep neden ben neden ben sorusu vardı aklımda... zaman galiba bunun ilacı oluyo, belli bi bekleme sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye başladık, bir iki ay olmadı sürekli aklımızda olduğu için galiba, bu sürede cok boşluğa düştüm, kurtulabildiğim tek nokta Kuranı kerim okumak oldu.. lütfen yanlış anlamayın ya da kimseye ahkam kesmek değil amacım gercekten tavsiye ederim (acıkcası arapçasını bilmediğim için türkçesini okudum ve bir cok sorumun cevabını buldum)... daha sonrası mağlum, beklemediğim bir anda geldi minişimiz... şimdi yolun sonundayım ve yarın inşallah bebeğimi kucağıma alacağım, bu süreçte forumda cok şey öğrendim,cok destek aldım, elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım...
daha duygusal şeyler yazmak isterdim ama galiba elimden bu kadarfı geliyo:) arkadaşlar inşallah hepinizin gönlünde olanı Rabbimiz sizin için hayırlı kılar ve nasip eder, tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim, bebek bekleyenler hayırlısıyla hepiniz sağ sağlim kurtulur tamamına erersiniz, bebek isteyen arkadaşlarda inşallah sizlerde en kısa zamanda muratlarınıza erersiniz (lütfen umutsuzluğa kapılmayın, ummaktan vazgeçtiğiniz anda herşeye sahip olursunuz ya hani Rab insana kendi ana babasından daha merhametliymiş ve merhameti şevkati azabını kat kat içine alabilecek kadar büyükmüş...))... yarın hepiniz dualarımda olacaksınız.. sizlerde benden esirgemeyin...
feryad kuzu bende okurum oğlandan fırsat bulduğum ilk anda birde kayınvalideme okuturum birde halama okuturum kuzu okuduğumuz zaman haber veririm sana canım
bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah canım
sende alcan bebişini kucağına allahın izniyle
valla en az senin kadar ben heyecanlanıyorum galiba :)
her zaman yasin okuyamasamda her dua ettiğimde senin içinde ediyorum kuzu
allahım inşallah dualarımızı kabul eder
canım benim ya şimdi senin yerine çok heyecanladım :)
bu sefer bebişini alcan kucağına allahın izniyle bu güzel duyguyu sende yaşıycan inşallah
yaşadığın bütün sıkıntılarda geride kalacak rabbim sabrının mükafatını verecek
bebeğinin kokusunu içine çekince senden mutlusu olmayacak
bu arada allahım kolay doğumlar nasip etsin kuzu
canım anlatmak istediklerini çok güzel yazmışsın yarın doğum var sanırımçok şükür her şey güzel olacak bu sefer seni dualarla gönderecez canım merak etme ben de sana bir yasin okuyacağım sana dua eden insanların olduğunu bilmek sanıyorum daha rahat olmanı sağlayacaktır rabbim yardımcın olsun habersiz bırakma bizleri
sağolun kızlar yaa cok duygulandım şimdiden, aynı lisede hatıra yazdırıp yıllar sonra acıp okuyunca hissettiklerim gibi boğazım düğümlendi birden... feryadcığım bende bu akşam dualarımı yapacağım ve senin içinde yasin okuyacağım canım... gercekten senin için dua edenlerin olduğunu bilmem tarifi olmayan bi huzur güven mutluluk veriyo insana...
iyim canım çok şükür nerelerdesin sen bakiim kaçak ......
canım pilav yapıp hemen geliyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?