Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam feryad nasılsın geçmişi okumam uzun zaman alır geziniyordum öylesine yasin yazını görününce hemen yazayım dedim.benim için iki tane yaz anneme de okuturum birini .daha çok bulursam özeline msj atarım canım.umarım en kısa zamanda seninde göbüşün dolar.ben iyiyim mertle vakit nasıl geçiyor bilmiyorum inan .6.ayını tamamlayacak haftaya.bende bu cuma pıhtılaşma tahlil sonuçlarını alacam.inşallah çıkmaz ikinci bebek düşündüğüm için yaptırayım dedim.doğum yapanların haberlerini aldım sonuyok cnm hayırlı olsun bebeğin ,emine sanırım yakın olan inşallah sağlıkla kucağına alırsın.kıpırdadımı kıpırdamadımı derken emine bak 9.aya geldin sona yaklaştın belkide doğurdun okumadım daha bir yeri :)) feryadı görünce hemen yazayım dedim :)bu arada dinamis nasıl giriyormu nete oda bizim gibi kaybolanlardanmı oldu .deniz kızı nasıl koca kız olmuştur şimdi cimcime .

çok güzel bir dua canım. allah hepimizi çin hayırlı yollar göstersin, biz kullar şaşar beşeriz yanlış kararlar veririz. bazen teslimiyet en güzeli.rabbim senin içinde en güzelini nasib etsin.

feryadçımbende okurum canım, okuduğumda özelden bildiririm, rabbim şimndiden kanbul etsin

kızlarr saatlerdir topicin eski sayfalarına göz atıyorum.. vakit geçmiyo.. işim de var kafamı veremiyorum.. ne kadar takıntılı bi insan oldum böyle ... şu bekleme işi yok mu çok yoruyo insanı.:18: hayırlısı artık korkunun ecele faydası yok

zehrayade canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme özlemişim hele zamanlaman ve desteğin çok daha mutlu etti inan dinamis de çok gelemiyo malesef işe başladı malum evdeki zamanı da sanırım kızıyla geçiriyordur :) demek 2.yi düşünüyorsun ha sıcağı sıcağına güzel de olur hani rabbim gönlünden geçeni versin inş.

canım rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inş.

kızlar hepinize iyi akşamlar bende artık yolun sonuna gelenlerdenim... uzun bi zaman belkide giremiyeceğim için bişeyler paylaşmak istedim sizlerle... henüz iki yıllık evliyim ve bu ikinci bebeğim ilk bebeğimi 30 haftada preglemsi nedeniyle erken doğum yaparak kaybettik, yapılan tahliller üzerine kanda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci bebeğimde iğne ve aspirin kullandım genel olarak tedavim bu şekilde gitti... aslında bahsetmek istediğim bu süreçlerde yaşadığım manevi zorluklar, ilk bebeğimiz 30. haftada olduğu ve 5 gün yaşadığı için kendimizi yaşayacağına cok alıştırmıştık, ama birden kaybedince cok büyük bi boşluğa düştüm, şükür isyan etmedim ama hep neden ben neden ben sorusu vardı aklımda... zaman galiba bunun ilacı oluyo, belli bi bekleme sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye başladık, bir iki ay olmadı sürekli aklımızda olduğu için galiba, bu sürede cok boşluğa düştüm, kurtulabildiğim tek nokta Kuranı kerim okumak oldu.. lütfen yanlış anlamayın ya da kimseye ahkam kesmek değil amacım gercekten tavsiye ederim (acıkcası arapçasını bilmediğim için türkçesini okudum ve bir cok sorumun cevabını buldum)... daha sonrası mağlum, beklemediğim bir anda geldi minişimiz... şimdi yolun sonundayım ve yarın inşallah bebeğimi kucağıma alacağım, bu süreçte forumda cok şey öğrendim,cok destek aldım, elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım...
daha duygusal şeyler yazmak isterdim ama galiba elimden bu kadarfı geliyo:) arkadaşlar inşallah hepinizin gönlünde olanı Rabbimiz sizin için hayırlı kılar ve nasip eder, tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim, bebek bekleyenler hayırlısıyla hepiniz sağ sağlim kurtulur tamamına erersiniz, bebek isteyen arkadaşlarda inşallah sizlerde en kısa zamanda muratlarınıza erersiniz (lütfen umutsuzluğa kapılmayın, ummaktan vazgeçtiğiniz anda herşeye sahip olursunuz ya hani Rab insana kendi ana babasından daha merhametliymiş ve merhameti şevkati azabını kat kat içine alabilecek kadar büyükmüş...))... yarın hepiniz dualarımda olacaksınız.. sizlerde benden esirgemeyin...

canım bende aynı senin gibi düşünüp dua ediyorum rabbim diyorum hakkımda hayırlı neyse sen ona sevket diye ........

umarım en yakın zamanda bebek özlemi çeken herkes ve bizlerde yavrularımıza kavuşuruz allaha emanet ol canım perşembe tekrar bi dra gidicem yazarım gelişmeleri

canım benim ya şimdi senin yerine çok heyecanladım :)
bu sefer bebişini alcan kucağına allahın izniyle bu güzel duyguyu sende yaşıycan inşallah
yaşadığın bütün sıkıntılarda geride kalacak rabbim sabrının mükafatını verecek
bebeğinin kokusunu içine çekince senden mutlusu olmayacak
bu arada allahım kolay doğumlar nasip etsin kuzu

tarfil feryad essebe 06EE sabrina22 muco509 kızlar nasılsınız ?
iyiyim canım telefon görüşmeleri yapıp yasin dağıtıyorum herkese :87:

canım anlatmak istediklerini çok güzel yazmışsın yarın doğum var sanırım çok şükür her şey güzel olacak bu sefer seni dualarla gönderecez canım merak etme ben de sana bir yasin okuyacağım sana dua eden insanların olduğunu bilmek sanıyorum daha rahat olmanı sağlayacaktır rabbim yardımcın olsun habersiz bırakma bizleri

feryad kuzu bende okurum oğlandan fırsat bulduğum ilk anda birde kayınvalideme okuturum birde halama okuturum kuzu okuduğumuz zaman haber veririm sana canım
bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah canım
sende alcan bebişini kucağına allahın izniyle
valla en az senin kadar ben heyecanlanıyorum galiba :)
her zaman yasin okuyamasamda her dua ettiğimde senin içinde ediyorum kuzu
allahım inşallah dualarımızı kabul eder

canım ben sana şuan 3 yazıyorum :) hayırlısı bakalım okununca yazarsın ya da ararsın sen bilirsin...
heyecana gelince bende heyecan yok ben anne olmak adına görevlerimi yapıp bunu da yapmadım demek istemiyorum derdim herşeyi yapıp Allahın takdirine bırakmak yoksa emin ol hepiniz benden heyecanlısınızdır ben sadece süreci yaşıyorum galiba :86:

sağolun kızlar yaa cok duygulandım şimdiden, aynı lisede hatıra yazdırıp yıllar sonra acıp okuyunca hissettiklerim gibi boğazım düğümlendi birden... feryadcığım bende bu akşam dualarımı yapacağım ve senin içinde yasin okuyacağım canım... gercekten senin için dua edenlerin olduğunu bilmem tarifi olmayan bi huzur güven mutluluk veriyo insana...

canım arkadaşımm çok güzel yazmışsınn o kadar duygulukii ağlamamak elde değil rabbim yarınn senin yanında olsun canım benim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bitanem rabbim bizlerede bu heyecanı yaşatır inşallah canım benimde dualarım seninle arkadaşım Allaha emanet olun

tarfil canım nasılsın sende tedaviye başlıycan galiba allahım yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız

canım benim bilmem mi biz 8 kız kardeşiz lakin burda sizin düşündüğünüz gibi onların yani kardeşlerimin beni düşündüğünü zannetmiyorum çünkü onlar sıkıntımı biliyorlar ve inanın sizin gibi hissetmiyorlardır....ne bilim işte insanın ailesinden yakın oluyor burası anladınız siz onu dua mevzuna gelince seni çok iyi anlıyorum çünkü ben dün buraya başladığım duayı yazarken bu kadar çok destek beklemiyordum her ben de okuyacam yazısını görünce burnumun direkleri sızlıyo resmen o kadar duygulanıyorum

canımmm ne güzel yazmışsın..... kelimeler yetersiz geliyo . canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
Allah herkese nasip etsin anne olma mutluluğunu...

iyim canım çok şükür nerelerdesin sen bakiim kaçak ......

canım pilav yapıp hemen geliyommmm

yap bakalımm ohhh....
valla kaçak oldumm kız giremiyorumm vallaa arada girip okuyum biraz bişeyler yazıp çıkıyorumm valllaa beni soracak olursanız gene çalışmalara devam bacımm ama bu ayy bi kasık ağrısı söz konusuu ya soğuktann yada inş. hamileyimdir bakalımm bu hafta sonuna adet olmam lazım bekleyip görücez kzuumm sen nasılsın valla buraya girmeyince özlüyorum inanaınn bi boşluk oluşuyoo bendee alışkanlık yapıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…