Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallahhhhh hamilesindir canım. hayırlı haberlerini alıp birlikte seviniriz ...Ama olmazsa da üzülme zamanı var demektir.

ben daha önce adet olunca üzülüyodum . ama şimdi bhcgem çok düşük çıkınca adını anmak istemediğim olasılıklar belirince pişman oldum. Şimdi Allah ne hayırlı ise onu versin diyorum.

sabrina canım Yüce Allah'ım yardımcın olsun.
ikinizde sağ salim kurtulun inşallah.

feryad cım bir tanede bana yaz. Rabbim nasip ederse bu akşam okurum canım bende..

tarfil canım nasılsın sende tedaviye başlıycan galiba allahım yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız

iyim çok şükür canım yaa evet drum pgtyle tüp bebek yaptırmamı yada tutturana kadar böyle devam etmekten başka çarem olmadığını söyledi perşembe bi dr görüşmem daha var ona göre karar vericez artık hakkımızda hayırlısı oğluşumuz nasıl bakiiim üzüyomu annesini

canım inşallah hamilesindir yaaa eğer geçmişi okuduysan son durumu yazmıştım ne yapmalıyım seninde fikrini almak isterim canımcım

herkese iyi akşamlar
geçmişe bi göz gezdirdim şöyleeee
feryad canım benim yeniden kendine gelmene inanki çok sevindim hemde çok
ve 1 tanese yasin ben alıyorum tabi istersen

tbgester inşallah hamilesindir canım benim
allah hepinizin gönlüne göre versin

kızlar benimde benim kasıklarım arada bi ağrıyo geri gidiyo o niye oluyo anlamıyorum
başkada bişi yok hayatımda
şunu söyleyim yalnız ca
bende bu ay hasta olur olmaz doktora gidiyorum veeeeeeeeeeee
benimkide ikna ettim ve aşılama denicem kısmetse
rabbim nasip ederse tabi
allah çekemeceğimiz yük vermesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım inan ben bile çok heyecanlandım kimbilir sen nasılsındır şimdi yarın bu saatlerde meleğin kollarında olacak inşallah hayırlısıyla rabbim yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin yarın senin için dua edicem sende bizden duanı eksik etme canımmmm öptümmm kocaman

sabrina canım benim allah yardımcın olsun canım
inşallah kolay doğumlar nasip eder rabbim sana
dualarımız seninle canım sende dualarını bizden eksik etme canım

saol canımm yok üzülmem hayırlısı der geçerim napalım dediğin gibi olumsuzluklar olacaksa rabbim hayırlısını versin Allahım bize bebek olayında tamam olsun dediği an olur o bebek rabbim demeden biz istediğimiz kadar uğraşalım tüp bebek aşılama falan fayda etmez o yüzden her zaman herkez için hayırlısını nasip etsin rabbim dua etmekten başka bişey yapamıyorum ne yapayım

kuzum yanlış hatırlamıyosam ya deniceksiniz yada tüp bebek demişti demi doktor valla bilemedimki kuzumm inann ben tüp bebeğin tutacağını bilsem valla her ayy her ayy stres yaşıcama yaptırırım tüp bebek ama onunda garantisi yokkii o yüzden bilemedim kuzumm ama rabbim hayırlısı nasılsaa onu yapmanı sağlasın sana bitanem senin kafandan ne geçiyo peki

canım benim bunların hepsi geride kaldı artık ne güzel şimdi bebegini kucagına alacaksın dualarım seninle

tatlım bu gittiğim dr ege üniversitesinde bi dra yönlendirdi rafael levi adında perşembe randevu aldım onunlada görüştükten sonra net karar vericem .seninde dediğin gibi rabbim vermeyecekse naparsak yapalım boş ama artık tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı neyse rabbim ona sevketsin hepimizi canım

kuzum Amin....rabbim biliyo bizi gönlümüzdekini nasip etsin

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasi etsin.benim de çok az kaldı.dualarımız seninle...

canım zor bir karar biliyorsun ben tüp bebek yaptırdım tutmadı embriyo sayısını düşürdükleri için ihtimal de düşüyo sen bilirsin hakkında hayırlısı

cnm benim Allah senden de hepimizdende razı olsun.
inşallah dualarımız kabul olur.
bu arada senin aşılama tarihi belli mi??
kaçırdım galiba o sayfaları :26:
canım 3 hafta sonra regl olucam tabi geçikme ya da erken olma durumu olmazsa rahim filminde oluyormuş ya hani.... regl olunca tedavi başlayacak ama ben tedaviden önce dualarımı bitirmek istiyorum önce dua sonra tedavi :)
canım bugünüme çok şükür ben dağılınca eşim daha kötü oluyor buna tahammül edemiyorum :)
yasine gelince istemem mi 500 adet 500 kişi lazım çok sevinirim destek olursan

hakkında hayırlısı rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…