feryadcım inşallah vakit bulursam ben de okurum.haber veririm sana.Allah gönlüne göre versin.
kızlar hepinize iyi akşamlar bende artık yolun sonuna gelenlerdenim... uzun bi zaman belkide giremiyeceğim için bişeyler paylaşmak istedim sizlerle... henüz iki yıllık evliyim ve bu ikinci bebeğim ilk bebeğimi 30 haftada preglemsi nedeniyle erken doğum yaparak kaybettik, yapılan tahliller üzerine kanda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci bebeğimde iğne ve aspirin kullandım genel olarak tedavim bu şekilde gitti... aslında bahsetmek istediğim bu süreçlerde yaşadığım manevi zorluklar, ilk bebeğimiz 30. haftada olduğu ve 5 gün yaşadığı için kendimizi yaşayacağına cok alıştırmıştık, ama birden kaybedince cok büyük bi boşluğa düştüm, şükür isyan etmedim ama hep neden ben neden ben sorusu vardı aklımda... zaman galiba bunun ilacı oluyo, belli bi bekleme sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye başladık, bir iki ay olmadı sürekli aklımızda olduğu için galiba, bu sürede cok boşluğa düştüm, kurtulabildiğim tek nokta Kuranı kerim okumak oldu.. lütfen yanlış anlamayın ya da kimseye ahkam kesmek değil amacım gercekten tavsiye ederim (acıkcası arapçasını bilmediğim için türkçesini okudum ve bir cok sorumun cevabını buldum)... daha sonrası mağlum, beklemediğim bir anda geldi minişimiz... şimdi yolun sonundayım ve yarın inşallah bebeğimi kucağıma alacağım, bu süreçte forumda cok şey öğrendim,cok destek aldım, elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım...
daha duygusal şeyler yazmak isterdim ama galiba elimden bu kadarfı geliyo:) arkadaşlar inşallah hepinizin gönlünde olanı Rabbimiz sizin için hayırlı kılar ve nasip eder, tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim, bebek bekleyenler hayırlısıyla hepiniz sağ sağlim kurtulur tamamına erersiniz, bebek isteyen arkadaşlarda inşallah sizlerde en kısa zamanda muratlarınıza erersiniz (lütfen umutsuzluğa kapılmayın, ummaktan vazgeçtiğiniz anda herşeye sahip olursunuz ya hani Rab insana kendi ana babasından daha merhametliymiş ve merhameti şevkati azabını kat kat içine alabilecek kadar büyükmüş...))... yarın hepiniz dualarımda olacaksınız.. sizlerde benden esirgemeyin...
canım bende aynı senin gibi düşünüp dua ediyorum rabbim diyorum hakkımda hayırlı neyse sen ona sevket diye ........
umarım en yakın zamanda bebek özlemi çeken herkes ve bizlerde yavrularımıza kavuşuruz allaha emanet ol canım perşembe tekrar bi dra gidicem yazarım gelişmeleri
herkese iyi akşamlar
geçmişe bi göz gezdirdim şöyleeee
feryad canım benim yeniden kendine gelmene inanki çok sevindim hemde çok
ve 1 tanese yasin ben alıyorum tabi istersen
tbgester inşallah hamilesindir canım benim
allah hepinizin gönlüne göre versin
kızlar benimde benim kasıklarım arada bi ağrıyo geri gidiyo o niye oluyo anlamıyorum
başkada bişi yok hayatımda
şunu söyleyim yalnız ca
bende bu ay hasta olur olmaz doktora gidiyorum veeeeeeeeeeee
benimkide ikna ettim ve aşılama denicem kısmetse
rabbim nasip ederse tabi
allah çekemeceğimiz yük vermesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
tatlım bu gittiğim dr ege üniversitesinde bi dra yönlendirdi rafael levi adında perşembe randevu aldım onunlada görüştükten sonra net karar vericem .seninde dediğin gibi rabbim vermeyecekse naparsak yapalım boş ama artık tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı neyse rabbim ona sevketsin hepimizi canım
canım benim herkes kaderini yaşar bu yeni bir bebek ve kaderini yaşayacak. kardeşinin kaderi öyleydi ama bu ufaklığın kaderi bambaşka sıkı sıkı tutundu annesine ve sona kadar gelmeyi başardı ve hayatada tutunmayı başaracak Allahın izniyle dualarımız sizinle olacak canım Allah yardımcınız olsun...kızlar hepinize iyi akşamlar bende artık yolun sonuna gelenlerdenim... uzun bi zaman belkide giremiyeceğim için bişeyler paylaşmak istedim sizlerle... henüz iki yıllık evliyim ve bu ikinci bebeğim ilk bebeğimi 30 haftada preglemsi nedeniyle erken doğum yaparak kaybettik, yapılan tahliller üzerine kanda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci bebeğimde iğne ve aspirin kullandım genel olarak tedavim bu şekilde gitti... aslında bahsetmek istediğim bu süreçlerde yaşadığım manevi zorluklar, ilk bebeğimiz 30. haftada olduğu ve 5 gün yaşadığı için kendimizi yaşayacağına cok alıştırmıştık, ama birden kaybedince cok büyük bi boşluğa düştüm, şükür isyan etmedim ama hep neden ben neden ben sorusu vardı aklımda... zaman galiba bunun ilacı oluyo, belli bi bekleme sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye başladık, bir iki ay olmadı sürekli aklımızda olduğu için galiba, bu sürede cok boşluğa düştüm, kurtulabildiğim tek nokta Kuranı kerim okumak oldu.. lütfen yanlış anlamayın ya da kimseye ahkam kesmek değil amacım gercekten tavsiye ederim (acıkcası arapçasını bilmediğim için türkçesini okudum ve bir cok sorumun cevabını buldum)... daha sonrası mağlum, beklemediğim bir anda geldi minişimiz... şimdi yolun sonundayım ve yarın inşallah bebeğimi kucağıma alacağım, bu süreçte forumda cok şey öğrendim,cok destek aldım, elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım...
daha duygusal şeyler yazmak isterdim ama galiba elimden bu kadarfı geliyo:) arkadaşlar inşallah hepinizin gönlünde olanı Rabbimiz sizin için hayırlı kılar ve nasip eder, tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim, bebek bekleyenler hayırlısıyla hepiniz sağ sağlim kurtulur tamamına erersiniz, bebek isteyen arkadaşlarda inşallah sizlerde en kısa zamanda muratlarınıza erersiniz (lütfen umutsuzluğa kapılmayın, ummaktan vazgeçtiğiniz anda herşeye sahip olursunuz ya hani Rab insana kendi ana babasından daha merhametliymiş ve merhameti şevkati azabını kat kat içine alabilecek kadar büyükmüş...))... yarın hepiniz dualarımda olacaksınız.. sizlerde benden esirgemeyin...
merhaba arkadaşlar
ben de kan pıhtılaşması sorunu var ve cleaxin iğne kullanıyorum
bugün doktorum bana üniversite hastanesinde sonuçlarımı göstermemi ve profdan görüş almamı önerdi yani iğnemin dozajını falan ayarlar dedi benim kafam karıştı bu okadar önemlimi dozaj ve bildiğiniz ii bir prof varmı izmirde
canım allah sana bağışlasın bebişlerini... bizi çok iyi anlarsın eminim sadece iğneyle olsa tamam derim ama çok korkuyorum tekrar olmasından...canım sen hamile kalmdan bir tedavi uygulandımı?ben düşüğümü 24 kasımda yaşadım buseferki boş gebelik dendi her sefer başka neden .allahım hayırlısıyla verir inşaallah hepimize..
Duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin çok duygulandım.Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin ! Ve tek dileğim bize de bu duyguları yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla ...kızlar hepinize iyi akşamlar bende artık yolun sonuna gelenlerdenim... uzun bi zaman belkide giremiyeceğim için bişeyler paylaşmak istedim sizlerle... henüz iki yıllık evliyim ve bu ikinci bebeğim ilk bebeğimi 30 haftada preglemsi nedeniyle erken doğum yaparak kaybettik, yapılan tahliller üzerine kanda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci bebeğimde iğne ve aspirin kullandım genel olarak tedavim bu şekilde gitti... aslında bahsetmek istediğim bu süreçlerde yaşadığım manevi zorluklar, ilk bebeğimiz 30. haftada olduğu ve 5 gün yaşadığı için kendimizi yaşayacağına cok alıştırmıştık, ama birden kaybedince cok büyük bi boşluğa düştüm, şükür isyan etmedim ama hep neden ben neden ben sorusu vardı aklımda... zaman galiba bunun ilacı oluyo, belli bi bekleme sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye başladık, bir iki ay olmadı sürekli aklımızda olduğu için galiba, bu sürede cok boşluğa düştüm, kurtulabildiğim tek nokta Kuranı kerim okumak oldu.. lütfen yanlış anlamayın ya da kimseye ahkam kesmek değil amacım gercekten tavsiye ederim (acıkcası arapçasını bilmediğim için türkçesini okudum ve bir cok sorumun cevabını buldum)... daha sonrası mağlum, beklemediğim bir anda geldi minişimiz... şimdi yolun sonundayım ve yarın inşallah bebeğimi kucağıma alacağım, bu süreçte forumda cok şey öğrendim,cok destek aldım, elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım...
canım ben 3 hafta sonra tedavi amaçlı gidicem doktora baya vaktim var o nedenle gitmeden yasinleri tamamlayım dedim
sağol canım not ettim seni de ... inş. sağlıkla gelir ve uzun bir ömrü olur benim ve bütün bebeklerimizin....günaydınn herkese, nasılsınız kızlar?
feryadcım tedavi sürecinin başarıyla geçmesini
ve sağlıklı bir bebeğin göbüşüne gelmesini diliyorum, yasine benide yazabilirsin..
sabrina canım sağlıkla gelsin bebeğin, ömrü uzun bahtı açık olsun minnoşun..
feryad canım ben de okuyunca yazarım sana......Allah şimdiden kabul etsin.....
sabrina bebeğin kollarında belkide.......tebrikler.........güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?