Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok duygulandım.allah yardımcın olsun.darısı da bizlerin başına inşallah

perşembe günü inşallah iyi haberlerle dönersin

hakkında hayırlısı bakalım inş. hemen tutar miniğin

İşallah hakkında hayırlısı olur canım ALLAH gönlüne göre versin

canım benim herkes kaderini yaşar bu yeni bir bebek ve kaderini yaşayacak. kardeşinin kaderi öyleydi ama bu ufaklığın kaderi bambaşka sıkı sıkı tutundu annesine ve sona kadar gelmeyi başardı ve hayatada tutunmayı başaracak Allahın izniyle dualarımız sizinle olacak canım Allah yardımcınız olsun...

merhaba arkadaşlar
ben de kan pıhtılaşması sorunu var ve cleaxin iğne kullanıyorum
bugün doktorum bana üniversite hastanesinde sonuçlarımı göstermemi ve profdan görüş almamı önerdi yani iğnemin dozajını falan ayarlar dedi benim kafam karıştı bu okadar önemlimi dozaj ve bildiğiniz ii bir prof varmı izmirde

Canım bu konu hakkında bir bilgim yok ama diğer arkadaşlardan senin durumunda olan çok arkadaşımız var sana muhakkak yardımcı olurlar,ben sana düşük yapıp yapmadığını yaptıysan kaç kez ve düşüklerinin nasılolduğunu yani kalp atışı falan varmıydı bunları sorucaktım ben 3 düşük yaptım aslında düşük deil kalp atışları olmadığı için aldılar şu an nedenini araştırıyoruz onun için buradaki arkadaşlara soruyorum neler yasadıklarını belki bendede pıhtılasma vardır diye bilgi alıyorum umarım seni sıkmamışımdır kendine iyi bak:)

canım benim gebelikten önce herhangi bir tedavi yapılmadı ama gebelik başladığı an iğnelere de başlandı yoksa bebek ya ölüyor ya da düşüyor şuan çok sağlıklı çok şükür kendine iyi bir doktor bul ve onun yardımıyla allahın izniyle de bir bebek sahibi olursun moralini yüksek tut ki yeniden hamile kal ve bebeğine seslen onu sevdiğini ve sıkı sıkı sana sarılıp tutunup seni bırakmaması gerektiğini söyle onlar duyuyor bunları inş. en kısa zamanda hayırlısıysa bebek sahibi olursun

selam arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyordum buraya neler oldu herkes iyidir umarım doğum yapanların listesini görebilirmiiyim mümkünse,,,büşra vardı mesela sağlıkla kucağına aldımı bebişini

gerek kalmadı şimdi gördüm listeyi geriye dönüp,,,,maşallah bebişlerimiz dünyaya gelmiş Allah uzun ömür versin hepsine umudunuzu yitirmeyin sakın arkadaşlar biz neler gördük neler yaşadık sonunda kavuştuk yavrularımıza öncelikle sabır ve umut gerekiyor Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu

Duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin çok duygulandım.Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin ! Ve tek dileğim bize de bu duyguları yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla ...

sabrinacım rabbim kolay doğumlar nasib etsin. bu günlere kadar hayırlısıyla geldin, hayırlısıylada bebeğini kucağına alacaksın inşallah.

günaydın kuzucuklarrrrrr

SABRİNACIM hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim saglıcakla bebeğini kucagına alırsın inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah
FERYAD cım doktora gidicekmişsin hayırlı haberlerle dönersin inşallah kuzum

canım ben 3 hafta sonra tedavi amaçlı gidicem doktora baya vaktim var o nedenle gitmeden yasinleri tamamlayım dedim

günaydınn herkese, nasılsınız kızlar?

feryadcım tedavi sürecinin başarıyla geçmesini
ve sağlıklı bir bebeğin göbüşüne gelmesini diliyorum, yasine benide yazabilirsin..
sabrina canım sağlıkla gelsin bebeğin, ömrü uzun bahtı açık olsun minnoşun..

canım ben 3 hafta sonra tedavi amaçlı gidicem doktora baya vaktim var o nedenle gitmeden yasinleri tamamlayım dedim

feryad canım ben de okuyunca yazarım sana......Allah şimdiden kabul etsin.....

sabrina bebeğin kollarında belkide.......tebrikler.........güzel haberlerini bekliyoruz

redmask inşallah gebeliğin ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini,
hcgye çok takılma düşük olmasının bir çok nedeni olabilir geç döllenme vs. gibi..

sağol canım not ettim seni de ... inş. sağlıkla gelir ve uzun bir ömrü olur benim ve bütün bebeklerimizin....
feryad canım ben de okuyunca yazarım sana......Allah şimdiden kabul etsin.....

sabrina bebeğin kollarında belkide.......tebrikler.........güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım Allah hepinizden razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…