Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

redmask sende son durum nedir canım dün tahlil vermişmiydin? net burda gelip gidiyo arada kaçırabiliyorum

sabrinacım rabbım kolaylıklar versın bebegınede sanada saglık sıhhat versn belkıe sımdı kollarındadır
rabbım sana bagıslasın bebegını bızlerı unutmayacagını bılıyorum bızde sana dua edıyoruz cnm

cnm senın mutasyonun ne yazarsan arkadaslarla ona gore bısıler dıyebılırız
kaç dusuk yaptın ve kacıncı haftalarda oldu düşüklerin yazarsan daha ıyı yardımcı oluruz ozellikle bazı arkadaslar bı doktor kadar bılgıler buı konuda rabbım yardımcın olsun

eminecim naptın nerlerdesın yoksa sende mı dogurmaya gıttın
kızlar kacıncı haftada bıraktınız gıne ve aspırını ya ben bunu cok merak edıyorum neye gore bırakıyolar
hadı sezeryanda ayarlanabılır pekı normal dogumda nasıl ayarlanıyo asıgul yazmısmıydı hatırlamıyorum

faktör2 :%181
faktör 4:%117
faktör 7:%318
fktör 8: %84
protein s aktivesi :%25
protein c aktivesi:%143
anti trombin 3 %88
iikl çocuğumu 26 haftalıkken kaybettimm şimdi ikinciye hamileyim kırkım çıktıktan sonra rahim ağzı yetmezliği teşhisi ve testlerle kan pıhtılaşması teşhisi konulduu

sonuyok nbr cnm nerelerdesın gözükmuyosun hıc :) bebeiş nasıl

benim canavar kızımla uğraşıyorum vakit bulupta gelemiyorum sizleride çok özledim bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemde
maşallah herşeyler yolunda gidiyor gibi hızlı hızlı okudum olumsuz birşey yok sanırım emine ve sabrina doğurdu galiba allah ömürlü etsin allah senin de hamileliğini mutlu sonla bitirsin inş

slm kizlar nasilsiniz???

feryadcim bende senin icin bi yasin okumak istiyorum Rabbim insallah gonlunun muradini verir

essebecim nerelerdesin sen artik eskisi kadar slk goremiyorum seni bebisin nasil sen nasilsin umarim hersey yolundadir

sabrinacim canim benim biraz gec okudum yazdigini belki de simdi kucagindadir bebisin kokusunu icine cekmissindir beklide ne kadar guzel bi duygudur eminim bizde goruruz insallah o gunleri

azcikta benden bahsedeyim Rabbime sukur hersey yolunda kizlar bi sorun felan yok her gece sukrediyorum Rabbime bugunude kanamasiz ve agrisiz gecirdik diye nedense bi turlu engel olamiyorum icimdeki bu korkuya belki herkes ayni seyleri dusunuyor ve yasiyor kolay degil yasadiklarimiz inanirmisiniz ignelerden bacaklarim mosmor oldu ilaclar midemi yakiyor isyan etmiyorum kizlar yanlis anlamayin demek istredigim Rabbim bu kadar verdigimiz emekleri ve cektigimiz acilarin karsiligini ve mutlulugunu verir insallah

gözlerimi kapatmaya korkuyorum artık
ağlamak istemiyorum
yoruldum kızlar hemde çok yoruldum
çok mu şey istiyorum diyorum bazen
biraz önce dayımın karısının hamile olduğunu öğrendim hemde ikizmiş
çok sevindim inanın çok sevindim
ama yalan değil bi yerim cız etti kızlar
kıskançlıktan değil ama bende istiyorum
artık hamile kalmaya bile korkuyorum kızlar hemde çok korkuyorum
sonunun geleceğini bile bilmediğim bu yoldan çok korkuyorum
allahım diyorum her gece sen beni kadın olarak yarattın
bana verdiğin anne olma vazsıfını bende yaşamak istiyorum diyorum
ne yapayacağımı şaşrdım kızlar
ne durumda olduğumu anlatamam
2.5sene bebeğim olsun istedim olmadı olmadı
sonra oldu 2 tane kaybettim
daha kan sonucumu eve alıp geldiğim gün dün gibi şimdi olsaydı biri 6 aylık olacaktı
öteki olsaydı bidahaki ay doğuracaktım
her zaman şükrettim halada şükrediyorum daha kötüsüde olabilirdi diyorum ama
artık biyerlerden başlasın diyorum
yoruldum evde tek kalamıyorum
kbazanın altını açamıorum sırf bebek kıyafetleri göreceğim diye
yelek örüyorum patik örüyorum ama
kendi bebeğime öremiyorum kızlar bilmiyorum çünkü olup olmayacağını
ev beni boğuyo hep başka yerlere gitmek istiyorum
komşuya anneme yalnız kalmaktan korkar oldum
beni anlıyosunuz dimi
kim okur bu yazıyı kim okumaz bilmiyorum sadece duygularımı paylaşmak istedim
daha ben keseymiş kalp atışıymış yumurtlamaymız bilmezdim yemin ederim bilmezdim
insan hamile kalır doğurur zannederdim ama
değilmiş ne kadar zormuş allahım ne kadar zormuş
hamile kal 2 güne bi kan ver 2 katına çıksın kalp atışı duyulcakmı düüşün
taramalara gir sonuç bekle
bunları yeni öğrenmişken
kan pıhtılaşmasını öğrendim
daha onun bile ne olduğunu bilmiyorum
çok yoruldumallahım çok yoruldum
ne yapcam bilmiyorum
ağlamak istemiyorum artık
eşime bakarken gözlerim doluyo artık
aynaya bakarken kendimi ağlarken buluyorum
ama şunu biliyorum görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler(inşallah)

kusura bakmayın kızlar başınızı şişirdim ama bunları yazmazsam rahatlayamazdım

arkadaşlar şükürler olsun... bir bebeğimiz daha dünyaya gözlerini açtı ama hala çıkmadılar ameliyattan 10 dakikaya kadar annesinin sıcak kucağında olacak inşallah... Sabrina doğum yaptı...

arkadaşlar şükürler olsun... bir bebeğimiz daha dünyaya gözlerini açtı ama hala çıkmadılar ameliyattan 10 dakikaya kadar annesinin sıcak kucağında olacak inşallah... Sabrina doğum yaptı...

çok şükür sabrina tebrik ederim canım
allah seni ve bebeğini korusun canım

darısıda sıradakilere ve biz hamile kalmayı bekleyenlere inşallahhhhhhhhh

ne baş şişirmesi canım o da ne demek öyle...
hiçbir acı kalıcı değil canım benim... Rabbim beterinden saklasın şimdi diyebilirsin belki beterimi var diye emin ol var var var... benim çalıştığım iş bana bunları tek tek gösteriyor... geçen gün feryad ile görüşüyorduk onunla birden bebeğimiz olmadığı için hayatta neler kazandığımızı konuşmaya başladığımızı farkettik yani herşeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlar ... bugünler elbet geçecek ama geçen zamanı kendinede çevrendekilerede zeehretme yarın olduğunda bugünü asla tekrar yaşamayacaksın o yüzden her gününü kendine zehretmeden ve umudunu yitirmeden yaşa nolur... elbette isteyeceksin elbette için burkulacak ama iç burkacak daha vahim durumlar var Allah daha kötü durumlardan esirgesin...

aminnn emeklerimiz zayi olmaz inşallah... tedavi sürecinde olanlar içinde gebe olanlar içinde tek dileğim budur Rabbimden...

evet canım benim çok haklısın
beterin beterin var hep halime şükrediyorum
ama içimin biyerlerinde bişi var aysude çıkmıyo her yutkunduğumda
her yemek yediğimde takılıyo boğazıma...
umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama
bi bakıyorum umudum kalmamış
bu aydan sonra umutlarıma yeni filizler ekcem karşılığını alıcam rabbimin izniyle artık böyle
napalım bacım bizimde kaderimizde bu var yaşıcaz
inşallah sonucu güzel olur

inşallah canımm inşallah güzel olur... insanın patlama zamanları oluyor buda onlardan biriydi böyle düşün.... birgün güneş doğacak buna inan...

inşallah canımm inşallah güzel olur... insanın patlama zamanları oluyor buda onlardan biriydi böyle düşün.... birgün güneş doğacak buna inan...

çok sağol canım çok teşekkür ederim sizde olmasanız varya napardım bilmiyorum

canım aslında hergün giriyorum ama denk gelmiyoruz heralde.aynı şeyleri ve korkuları bende yaşıyorum canım benimde kollarım mosmor.kusmalar bitti bulantılar bazen çok oluyor .bu arada kıpırtılar başladı ufak ufak cuma günü iğnelerin ne kadar kanımı sıvılaştırdığını anlamak için yaptırdığımız tahlil çıkıcak işte böyle canımcım.sende kıpırtılar hissdiyormusun canım?

canımm ne diyeyim inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın güzel haberi.en kısa zmanda yaşrsın inşallah anneliği. hep dua ediyorum sizlere de kendime ederken

ya hakikaten çok zor dün dişçiye gitcektim kanal tedavisi yarım kaldı hamileyim bile diyemiyorum.belirsizlik çok kötü bugün gittim bi daha kan verdim. şimdi sonucu bekliyorum kaç çıkması lazım onu da bilmiyorum baklaım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…