Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin cnm ıns butun hamılelerı mutlu sonla bıtırsın ıns. sende kızını op kokla bızım ıcın cnm

sabrınayı tebrık edıyorum rabbım ayırmasın saglık sıhhat versın ıkısınede hayırlı evlat eylesın
redmax sen naptın kan tahlılı sonucu nasıl cıktı ıcım cok rahat guzle habeler alıcam dıyorum inş.. :))))

deli kız gene ağlattın beni ayy valla iş yerinde adım sulu göze çıktı haa
canım benim rabbim çok büyük sabır iste allahtan napalımm bizide rabbim bunla sınav ediyo bu engelleri aşıcaz inş. valla bende senin gibiyim inan bi bebek görünce hep ağlıyorum ama napalım rabbim nasip ederse edecek etmezse de buna şükür en azından kendi sağlığımız yerinde ne biliyim böyle kendini kötü hissettiğinde aklına özürlü insanları getir düşünsene sakat olsaydık sağlık problemimiz olsaydı çocuğu boşver belkide evlenemezdik bile o yüzden halimize bin kere şükür rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım arkdaşım çok zor bi sınav evet ama sabredicez hayırlısıyla bizde hamile kalıp evlatlarımızı kucağımıza alıcaz umuduni hiç kaybetme demek çok kolay ama uygulamaya gelince çok zor biliyorum bende 3.5 senelik evliyim ve 2 bebeğimi kaybettim çok zor ama sabretcez canım benim gönlünü ferah tut rabbim hayırlısını nasip etsin

Canimsin benim ya lutfen bu kadar üzme kendini hepimizin yaşadığı zor seyler ama sabir bitanem sabrın sonu selamet derler bende 4tane bebisimi kaybettim eğer doğmuş olsaydı ilki 2yasinda olacaktı nerdeyse 3senedir ugrasiyoruz şimdi 15.haftamdayim ve yaşamadığım duyguları yasiyorum gobegim büyüdü kiyafetlerim bile olmuyor bugün alışverişe gittim hamile kiyafetlerini elime alıp geri bıraktım inanırmışım bebek kiyafetleride aynı hiç bişeye elimi suremiyorum neden?? Hadi bunada bisey olursa yıkılırım ozaman öyle iste canım dünya fani herkes çeşit çeşit seyllerle imtihan ediliyor bizimde kaderimizde böyle bir imtihan varmış demekki sende de uzme kendini lütfen çok üzülüyorum inanki seni boyle gormeye dayanamıyorum dualarimdasiniz bitanem Allah gönlünün muradını versin

canım benim 15 hafta oldumu ya haberini verdiğin günü dün gibi hatırlıyorum vallaa maşallah canım hayırlısıyla kucağınada sağlıklı bi şekilde alırsın canım benim rabbim banada hayırlısıyla bu duyguları yaşatır canım bugün yarır adet olucam bakalım inş. olmam diyorum ama hafifte karın ağrım ve sağ kasığım ağrıyoo olacak gibiyim yani

Canım benim galiba kucagimiza alana kadarda devam edecek bu korkular evet yaa bende hissediyorum ama ilk bebisim olduğu için pek de anlamıyorum benim gobusumde büyüdü seninki ne durumda peki bu bulantilarda ne zaman bitecekse kusmuyorum ama çok şiddetli bulantı oluyor sabahları bizde obur ayın 10una cinsiyeti kesin olarak ogrenecez insallahh canım seninki bellimi??

Slm canım geldik sonunda 15.haftamıza Rabbim 30lu haftalarida görmeyi nasip eder inşallah sen çabuk gecti dıyorsun benim için zaman bir türlü gecmek bilmiyor nedense hemencik kucağıma almak istiyorum ve bu haftalarada ne zorluklarla geldigimi sizlerle paylaştım Rabbim inşallah sana,kivirciga,ommana,feryada,ahtaraya ve ismini hatirlamadigim diğer arkadaslarada nasip eder inşallah canım ederde inşallah sizde benim ve essebenin yaşadığı bulantilari yasar hiç bisey yiyemezsiniz:) :=) bu kadar güzel dua olmaz herhalde ama sankim sen hamilesin Umut vermek istemem ama öyle hissediyorum nedense o kasık ağrıları hamilelk belirtiside olabilir canım inşallah hamissindir

tabiki ne zorluklar yaşadığı biliyom kuzum hayırlısıyla 30 haftalarıda görürsün inş. canım benim ay valla inş.. duaların kabul olur kuzumda bizlerde hamiş kalırız bakalım ayy bilmem kızz acaba hamilemiyim ama adet sancısı gibi rahmim ağrıyo bide sağ kasığım ağrıyo ben adet olacam ona yordum bugün 27 . gün yarın olurum diyom ama belkide olmam ayy bak içim bi şey düştü kız testmi alsamki belli olurmuki şimdiden ayy heveslenmekte istemiyom ama bak valla bi garip oldum şimdi ben gene adet olurum diyom hep neyse bakalım yarında bekliyimde olmazsam test alıyım kuzum neyse hayırlısı artık öpüyorum seni tatlım

kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

katlanabilir canım belkide ikizdir ayy inşallah canımm hamilesin işte ne güzel kuzum benim

Bu konuda tecrübem yok ama nette yazdigina göre ikiz gebelik olmasi ihtimali var. Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin insallah. Beklemek cok zordur bilirim, senin icin dua edecegim..

benimde göbüş çıktı canım 3kg kilo almışım bulantlar ne zman bitecek bilmiyorum kızımda 3,ayın sonunda bulantı falan kalmamıştı bunda4 biticek hala devam her hamilelik farklıymış demekki.benimde belli olmadı canım belli olmadığı için kız olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama hayırlısı.öğrnince söylrim canım.

katlanabilir canım belkide ikizdir ayy inşallah canımm hamilesin işte ne güzel kuzum benim
sağol canımmmm moralim düzeldi valla

Bu konuda tecrübem yok ama nette yazdigina göre ikiz gebelik olmasi ihtimali var. Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin insallah. Beklemek cok zordur bilirim, senin icin dua edecegim..
canımcım çook teşkkür ederim duaların gücüne çok inanıyorum
şimdi bütün olumsuz düşünceleri bi yana ittim. hayırlısı ne ise o olsun

Lütfü beyden cmtye randevu aldım keseyi görürse iğneye başlıycakmışız hemşiresiyle görüştüm. hemşire başka olasılık düşünme cumada düzen lab gibi bi yerde tekrar baktır dedi.buarada folbiol ve asprine dvm etcekmişim...

buarada iyi ki varsınız en yakınlarıma bile söylemedim aileler dahil. sadece iki arkadasım biliyo...gelişmelerden sizi haberdar edicem hakkımda hayırlısı.. rabbim hepimize sağlıklı hAmilelik , sağlıklı bebişler nasip eder inşallahhhhhh. Nolur dualarınızı eksik etmeyin benden

ayyy bitane daha bebisimiz geliyor desene hadi gözün Aydın canım darısı diğer arkadaslarin basına

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün bebişini inan bana şu an umut oldun.benimde mutasyonum 1298 a c homozigot ve ben şuan 6+3 haftalık hamileyim innehop 0,45 kullanıyorum yanısıra elevit folbiol ve bemiks c yanlız aklıma takılan bana dr coraspin vermedi ve gebelik önceside kullanmadım acaba bi sorun olur mu:18:

selam kızlar size 1 emine1 arkadaşımızdan haber getirdim şu an hastanede telle görüştüm sancısı vardı akşam 8 yada 9 gibi sezeryana alacaklarmış bi haber aldığım an size yazıcam kızlar şimdilik bu kadar emineninde yavrusuna kavuşmasına dakikalar kaldı belkide kavuşmuştur darısı olmayanın benim sizin hepimizin başına

tmm wie cim eklerim seni sağolasın.... rabbim kolaylık versin hemişliğin sonuna kadar gitsin kokusu ciğerlerine kadar dolsun kuzucuğunun :)
slm ommancım bu konularda ek konuşmak istemedim şimdiye kadar lakin şuan konuşmam gerektiğini hissediyorum...yaşadığın duygular çok normal inan hepimiz yaşadık yaşıyoruz da zaman zaman yoğun zaman zaman iç sızısı şeklinde ama şunu unutma yaşayacaz da sadece zamanla biraz daha azalacak...
bu düşünceler hez zaman aklından geçecek örneğin ben hala diyorum yaşasaydı 1 buçuk yaşında olacaktı diye ama onlar birer melek oldu unutma biz anneyiz bebeklerimiz kollarımızda olmasada anneyiz ....bazen üzülüyorum bende canım çok yanıyo senin gibi ve ozaman içimden bir ses diyorki neden ağlıyorsun onlar seni bekliyo sana şefaatçi olacaklar onlar için için yandı onlar seni cennete götürecek evet onlar bizim şafaatçilerimiz...bizi çok çok üzen sabrımızı direncimizi kıracak bir sınav lakin buda geçecek....şimdi senden bir ricam olacak kendini dinlememek için ne yapman gerekiyorsa ne yapmak istiyorsan nasıl mutlu oluyorsan onu yapmaya çalış ki zaman sana ilaç olabilsin...eve kapatma kendini bebek eşyası örmek seni çok mu yıratıyo örme ozaman ...her ilmek senin canını yakacaksa ve yakıyorsa birine hediye almak istiyorsan hazır al...daha kısa bir süre olucağı için okadar canın yanmayacaktır....ben hamile kaldığım ay çevremde değer verdiğim bütün arkadaşlarım hamileydi kapı komşum ,iş arkadaşım, kankam diyebileceğim kadar sevdiğim arkadaşım ve görüştüğümüz eşimin 2 arkadaşının eşi....evet onlar adına çok seviniyorum ama benim bebeğim yaşamadı Allahım onlara sağlık ver ama benim bebeğim de yaşasaydı dedim hep onları gördükçe bebeğim geliyordu aklıma onlara gülerken içim yanıyordu...iyiyim diyordum geçti ama geçmedi hala o minikleri severken kendi bebeğimmiş gibi severim sanki miniğim bana onlar aracılığıyla slm gönderiyor...ama hayat devam ediyo bitanem bütün acılara rağmen hatta bu evlat acısı da olsa eğer yarını güzel istiyorsak dünden kurtulmamız gerekiyo tabi ki unutmayacağız ama devam etmek zorundayız hayata....dünkü bebeklerimiz zaten gitti onlaın arkasından bu kadar perişen edersek kendimizi yarın ki bebeklerimiz gelmez...kendini bu kadar sıkma ve zamanın sana ilaç olmasına izin ver lütfen ...sevgilerimle...
arkadaşlar şükürler olsun... bir bebeğimiz daha dünyaya gözlerini açtı ama hala çıkmadılar ameliyattan 10 dakikaya kadar annesinin sıcak kucağında olacak inşallah... Sabrina doğum yaptı...
çok şükür pıhtılılar kulübüne bir bebek daha katıldı ,
rabbim miniğimize sağlıklı huzurlu mutlu uzuuuuuuuuun bir ömür versin ailesininde mutluluğuna mutluluk eklsein inş.

zaman herşeyin ilacı kuzum unutma...

ççok şükür Allahıma bugün 2 tane dünya güzeli yavrumuz daha oldu rabbim gelen minikerimize hayırlı ömürler versin sırasını bekleyen minikerimize ve annelerine dayanma gücü ve kolaylık versin....veeeeee biz bekleyenlere tez zamanda önce göbüşünde sonrasında kucağında bebekler nasip etsin...
redmask canım tebrik ederim herşey gönlünce olsun inş.

bozma moralini rabbim bekletiyorsa mutlaka bizim için hayırlı olan bu olduğundandır.zamanını bekliyor belli ki.pıhtılaşma problemi olanların ilaç tedavisiyle sağlıklı çocuklar dünyaya getirme oranı %90.düşünebiliyrmusun ne kadar yüksek bi oran bu.biraz da bardağa dolu tarafından bakalım.

ya hiç umudumuz olmasaydı.onlar da Allah'ın kulları.bizler de kullarıyız.bu yaşadıklarımız çok zor.ancak bizler birbirimizi anlayabiliyoruz.bu da bizim bu döneme ait sınavımız.ya sabır,ya sabır diyecez.tevekkülle O'na el açacaz.O'ndan isteyeceğz.

Hak şerleri hayreyler
zannetmeki gayreler
arif aanı seyreyler
mevlam görelim eyler
NEYLERSE GÜZEL EYLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…