redmask inşallah gebeliğin ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini,
hcgye çok takılma düşük olmasının bir çok nedeni olabilir geç döllenme vs. gibi..
benim canavar kızımla uğraşıyorum vakit bulupta gelemiyorum sizleride çok özledim bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemde
maşallah herşeyler yolunda gidiyor gibi hızlı hızlı okudum olumsuz birşey yok sanırım emine ve sabrina doğurdu galiba allah ömürlü etsin allah senin de hamileliğini mutlu sonla bitirsin inş
gözlerimi kapatmaya korkuyorum artık
ağlamak istemiyorum
yoruldum kızlar hemde çok yoruldum
çok mu şey istiyorum diyorum bazen
biraz önce dayımın karısının hamile olduğunu öğrendim hemde ikizmiş
çok sevindim inanın çok sevindim
ama yalan değil bi yerim cız etti kızlar
kıskançlıktan değil ama bende istiyorum
artık hamile kalmaya bile korkuyorum kızlar hemde çok korkuyorum
sonunun geleceğini bile bilmediğim bu yoldan çok korkuyorum
allahım diyorum her gece sen beni kadın olarak yarattın
bana verdiğin anne olma vazsıfını bende yaşamak istiyorum diyorum
ne yapayacağımı şaşrdım kızlar
ne durumda olduğumu anlatamam
2.5sene bebeğim olsun istedim olmadı olmadı
sonra oldu 2 tane kaybettim
daha kan sonucumu eve alıp geldiğim gün dün gibi şimdi olsaydı biri 6 aylık olacaktı
öteki olsaydı bidahaki ay doğuracaktım
her zaman şükrettim halada şükrediyorum daha kötüsüde olabilirdi diyorum ama
artık biyerlerden başlasın diyorum
yoruldum evde tek kalamıyorum
kbazanın altını açamıorum sırf bebek kıyafetleri göreceğim diye
yelek örüyorum patik örüyorum ama
kendi bebeğime öremiyorum kızlar bilmiyorum çünkü olup olmayacağını
ev beni boğuyo hep başka yerlere gitmek istiyorum
komşuya anneme yalnız kalmaktan korkar oldum
beni anlıyosunuz dimi
kim okur bu yazıyı kim okumaz bilmiyorum sadece duygularımı paylaşmak istedim
daha ben keseymiş kalp atışıymış yumurtlamaymız bilmezdim yemin ederim bilmezdim
insan hamile kalır doğurur zannederdim ama
değilmiş ne kadar zormuş allahım ne kadar zormuş
hamile kal 2 güne bi kan ver 2 katına çıksın kalp atışı duyulcakmı düüşün
taramalara gir sonuç bekle
bunları yeni öğrenmişken
kan pıhtılaşmasını öğrendim
daha onun bile ne olduğunu bilmiyorum
çok yoruldumallahım çok yoruldum
ne yapcam bilmiyorum
ağlamak istemiyorum artık
eşime bakarken gözlerim doluyo artık
aynaya bakarken kendimi ağlarken buluyorum
ama şunu biliyorum görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler(inşallah)
kusura bakmayın kızlar başınızı şişirdim ama bunları yazmazsam rahatlayamazdım
gözlerimi kapatmaya korkuyorum artık
ağlamak istemiyorum
daha kan sonucumu eve alıp geldiğim gün dün gibi şimdi olsaydı biri 6 aylık olacaktı
beni anlıyosunuz dimi
daha ben keseymiş kalp atışıymış yumurtlamaymız bilmezdim yemin ederim bilmezdim
bunları yeni öğrenmişken
ne yapcam bilmiyorum
Canimsin benim ya lutfen bu kadar üzme kendini hepimizin yaşadığı zor seyler ama sabir bitanem sabrın sonu selamet derler bende 4tane bebisimi kaybettim eğer doğmuş olsaydı ilki 2yasinda olacaktı nerdeyse 3senedir ugrasiyoruz şimdi 15.haftamdayim ve yaşamadığım duyguları yasiyorum gobegim büyüdü kiyafetlerim bile olmuyor bugün alışverişe gittim hamile kiyafetlerini elime alıp geri bıraktım inanırmışım bebek kiyafetleride aynı hiç bişeye elimi suremiyorum neden?? Hadi bunada bisey olursa yıkılırım ozaman öyle iste canım dünya fani herkes çeşit çeşit seyllerle imtihan ediliyor bizimde kaderimizde böyle bir imtihan varmış demekki sende de uzme kendini lütfen çok üzülüyorum inanki seni boyle gormeye dayanamıyorum dualarimdasiniz bitanem Allah gönlünün muradını versin
canım aslında hergün giriyorum ama denk gelmiyoruz heralde.aynı şeyleri ve korkuları bende yaşıyorum canım benimde kollarım mosmor.kusmalar bitti bulantılar bazen çok oluyor .bu arada kıpırtılar başladı ufak ufak cuma günü iğnelerin ne kadar kanımı sıvılaştırdığını anlamak için yaptırdığımız tahlil çıkıcak işte böyle canımcım.sende kıpırtılar hissdiyormusun canım?
canım benim 15 hafta oldumu ya haberini verdiğin günü dün gibi hatırlıyorum vallaa maşallah canım hayırlısıyla kucağınada sağlıklı bi şekilde alırsın canım benim rabbim banada hayırlısıyla bu duyguları yaşatır canım bugün yarır adet olucam bakalım inş. olmam diyorum ama hafifte karın ağrım ve sağ kasığım ağrıyoo olacak gibiyim yani
Slm canım geldik sonunda 15.haftamıza Rabbim 30lu haftalarida görmeyi nasip eder inşallah sen çabuk gecti dıyorsun benim için zaman bir türlü gecmek bilmiyor nedense hemencik kucağıma almak istiyorum ve bu haftalarada ne zorluklarla geldigimi sizlerle paylaştım Rabbim inşallah sana,kivirciga,ommana,feryada,ahtaraya ve ismini hatirlamadigim diğer arkadaslarada nasip eder inşallah canım ederde inşallah sizde benim ve essebenin yaşadığı bulantilari yasar hiç bisey yiyemezsiniz:) :=) bu kadar güzel dua olmaz herhalde ama sankim sen hamilesin Umut vermek istemem ama öyle hissediyorum nedense o kasık ağrıları hamilelk belirtiside olabilir canım inşallah hamissindir
kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Canım benim galiba kucagimiza alana kadarda devam edecek bu korkular evet yaa bende hissediyorum ama ilk bebisim olduğu için pek de anlamıyorum benim gobusumde büyüdü seninki ne durumda peki bu bulantilarda ne zaman bitecekse kusmuyorum ama çok şiddetli bulantı oluyor sabahları bizde obur ayın 10una cinsiyeti kesin olarak ogrenecez insallahh canım seninki bellimi??
sağol canımmmm moralim düzeldi vallakatlanabilir canım belkide ikizdir ayy inşallahcanımm hamilesin işte ne güzel kuzum benim
canımcım çook teşkkür ederim duaların gücüne çok inanıyorumBu konuda tecrübem yok ama nette yazdigina göre ikiz gebelik olmasi ihtimali var. Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin insallah. Beklemek cok zordur bilirim, senin icin dua edecegim..
Herkese merhaba;
Nergisciğim umut listemize bir miniği daha ekleyebilirsin, canım kızım balım kızımı 13 aralıkta epidural sezeryanla 38. haftada kucağıma aldım, sarılık dışında ikimizde iyiyiz çok şükür, hala rüyada gibiyim.
Bu arada mutasyonum 1298 ac homozigottu.,hamileliğim boyunca innohep 0,45 (doğumdan 3 gün önce kesildi) coraspin 100mg (35. haftada kesildi) ve elevit kullandım, umarım burada bana umut olan kişiler gibi bende birilerine umut olurum, allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, dünyada bu duyguyu tatmayan kadın kalmasın. Selamlar ve sevgiler
tmm wie cim eklerim seni sağolasın.... rabbim kolaylık versin hemişliğin sonuna kadar gitsin kokusu ciğerlerine kadar dolsun kuzucuğunun :)slm kizlar nasilsiniz???
feryadcim bende senin icin bi yasin okumak istiyorum Rabbim insallah gonlunun muradini verir
essebecim nerelerdesin sen artik eskisi kadar slk goremiyorum seni bebisin nasil sen nasilsin umarim hersey yolundadir
sabrinacim canim benim biraz gec okudum yazdigini belki de simdi kucagindadir bebisin kokusunu icine cekmissindir beklide ne kadar guzel bi duygudur eminim bizde goruruz insallah o gunleri
azcikta benden bahsedeyim Rabbime sukur hersey yolunda kizlar bi sorun felan yok her gece sukrediyorum Rabbime bugunude kanamasiz ve agrisiz gecirdik diye nedense bi turlu engel olamiyorum icimdeki bu korkuya belki herkes ayni seyleri dusunuyor ve yasiyor kolay degil yasadiklarimiz inanirmisiniz ignelerden bacaklarim mosmor oldu ilaclar midemi yakiyor isyan etmiyorum kizlar yanlis anlamayin demek istredigim Rabbim bu kadar verdigimiz emekleri ve cektigimiz acilarin karsiligini ve mutlulugunu verir insallah
slm ommancım bu konularda ek konuşmak istemedim şimdiye kadar lakin şuan konuşmam gerektiğini hissediyorum...yaşadığın duygular çok normal inan hepimiz yaşadık yaşıyoruz da zaman zaman yoğun zaman zaman iç sızısı şeklinde ama şunu unutma yaşayacaz da sadece zamanla biraz daha azalacak...gözlerimi kapatmaya korkuyorum artık
ağlamak istemiyorum
beni anlıyosunuz dimi
bunları yeni öğrenmişken
ne yapcam bilmiyorum
çok şükür pıhtılılar kulübüne bir bebek daha katıldı ,arkadaşlar şükürler olsun... bir bebeğimiz daha dünyaya gözlerini açtı ama hala çıkmadılar ameliyattan 10 dakikaya kadar annesinin sıcak kucağında olacak inşallah... Sabrina doğum yaptı...
evet canım benim çok haklısın
beterin beterin var hep halime şükrediyorum
ama içimin biyerlerinde bişi var aysude çıkmıyo her yutkunduğumda
her yemek yediğimde takılıyo boğazıma...
umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama
bi bakıyorum umudum kalmamış
bu aydan sonra umutlarıma yeni filizler ekcem karşılığını alıcam rabbimin izniyle artık böyle
napalım bacım bizimde kaderimizde bu var yaşıcaz
inşallah sonucu güzel olur
selam kızlar size 1 emine1 arkadaşımızdan haber getirdim şu an hastanede telle görüştüm sancısı vardı akşam 8 yada 9 gibi sezeryana alacaklarmış bi haber aldığım an size yazıcam kızlar şimdilik bu kadar emineninde yavrusuna kavuşmasına dakikalar kaldı belkide kavuşmuştur darısı olmayanın benim sizin hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?