Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah hepinizden razı olsun tüm dualarınızı kabul olsun olsun
iyiki varsınız canlarım iyiki arkadaşım bacımsınız
ben kardeşime bile diyemediğim şeyleri size söylüyorum
içim rahatladı yemin ederim şuan daha iyiyim
bazen oluyo bana böyle
inanınki her dua ettiğimde önce sizlere ediyorum

wie hamile kaldı sorunlar yaşadı hergün ağladım onun için dua ettim

büşraya doktorlar kötü şeyler dedi 2 gün ruh gibiydim

feryad hayat hikayesini anlattı ilk girdiğimde çok üzüldüm hemde çok

hepinizi çok seviyorum kızlar bana destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim
inşallah bende bekleyen herkeste hamile haberini alır ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza

ay çok sevindim hadi hayırlısı
bugün iki güzel haber geldi

allah iki bebeğimizde uzun sağlıklı ömürler versin

inşallah canım benim inşallah
zaten bekliyorum başka çaremizde yok zaten
rabbim güzel günleri gösterecek inşallah

canım hepimize olabiliyo bazen böyle şeyler yeterki çok uzayıp seni yıpratmasın....yukarıda sana dilim döndüğünce ve elimden geldiğinca tavsiyede bulunmaya çalıştım oku umarım faydam dokunur....hepimizin kendi dayanabileceği ölçüde üzüntüsü sıkıntısı var ..ve hepimiz kendi kaderimizi yaşıyoruz ve bence yine şanslıyız ki çok güzel dostluklar edindik...ya yalnız olsaydık....

çok doğru söylüyosun canım benim
ya yalnız olsaydık
kimi zaman kocam bile beni anlamıyo birbirimize desdek olup iyi haberler almasaydık
daha fazla yıpratırdık kendimizi
faydan olmazmı canım allah razı olsun

slm kızlar omman feryad sızler ıcın yasın okuyacam umudunuzu hıc kaybetmeyın Allaha sıgının ve duanızın kabul oldugundan emın olun cunku butun dualar allah katında kabul edılır ...

slm kızlar omman feryad sızler ıcın yasın okuyacam umudunuzu hıc kaybetmeyın Allaha sıgının ve duanızın kabul oldugundan emın olun cunku butun dualar allah katında kabul edılır ...

canım çok teşekkür ederim benim için çok iyi olacak okuyacağın yasin çünkü tedavi öncesi yasin okutuyorum bende dost ve arkadaşlarıma....umuda gelince kolay şeyler değil yaşadıklarımız malesef bazen hepimiz dağılabiliyoruz ancak Allahtan umut kesilmez o bu canı bize verdiyse alana kadar umut var demektir ... rabbim hepimizin er konuda yar ve yardımcısı olsun inş.

amın canım onemlı olan o dagılmadan sonra toparlayabılmek kı zaten sende o toparlamayı goruyoruz

kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

cn cok sevındım senın adınaa masallahhh cnm ıns hersey guzel olurrrr

feryadcım bana selenyumun antikorları düşürebileceğini yazmıştın arda kaynadı bu selenyum hapmı kapsulmü yani nerden bulabilirim

MERHABA arkadaşlar öncelikle yeni annelerimizi kutluyorum ve bebekleriyle sonsuz mutluluklar diliyorum..ben de ilk bebegımı 2 ay önce kaybettım ve mthf 1298 ve faktör XIII mutasyon cıktı.doktorum clexan 0,4 ecopirin ve progestan kullanacaksın dedi.ben antepte yasıyorum özel bır hastaneye gittim.20 tane ben gibi hastası varmış.ama içim rahat etmiyor acaba üni. prof.a falanmı gitsem...birde önumuzdekı hafta dahiliye bolumune gıdıp tıroıd ,kan sayımı vs. testlerı yaptıracagım.bebegımı kaybettıkten sonra doktor 3 ay ara ver dedı.cok az kaldı 3 ayın dolmasına.cok sabırsızım.biryandan da cok korkuyorum aynı acıyı yasamaktan..burda bebek sahipi olanları okudukça bana bir güç bir umut gelıyor..inşallah bir gun bizde burdan anne oldugumuzu duyururuz baskalarına umut ışık oluruz.

amın canım onemlı olan o dagılmadan sonra toparlayabılmek kı zaten sende o toparlamayı goruyoruz
canım çok şükür rabbime
feryadcım bana selenyumun antikorları düşürebileceğini yazmıştın arda kaynadı bu selenyum hapmı kapsulmü yani nerden bulabilirim

canım ben bir ara kafayı iyi taktım selenyum bulunan bitkileri araştırdım ancak şuan nereye yazdım bulamıyorum netten bir bak istersen ...kapsül ya da haplar doktor kontrolünde olmalı fazlası zararlı sen günlük beslenmene bitkilerden takviye edersen daha iyi olur sanıyorum...antikorlarım normale düşünce pek üzerinde durmadım açıkcası ben...birde antikorların ara ara kendisinin yükselip düştüğünü çok kafaya takmamak gerektiğini söylemişti doktorum

ommancım canım yazdıklarını gözyaşlarımla okudum lütfen sabret bak göreceksin sonu çok güzel olacak.

kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

ay canım benim ne güzel işte
allah sonunuda getirmek nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım allah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallah
çok mutlu oldum çok teşekkür ederimmmmmmmm

ommancım canım yazdıklarını gözyaşlarımla okudum lütfen sabret bak göreceksin sonu çok güzel olacak.

canlarım benim yaaa
üzdüğüm için çok özür dilerim bazen geliyolar bana anlatmasam ruhum daralıyo
aslında burda yadıklarımızdan kendimizi gördüğümüz için çok etkileniyoruz
inşallah sonu çok güzel olur canım
teşekkür ederimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…