Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugünde böyle geçti işte
ne yaşadın deyin ne yaptın hayat için hiç bir şey
ama yarın hatta yarınlar çok güzel olacak
bundan sonra gelecek her dakkanın daha iyi olacağına inanarak yaşayacağım
rabbim bana bir evlat nasip ederse (inşallah)
ne mutlu bana
eğer etmezse öldüğümde iki bebeğiminde beni beklediğini bilerek gideceğim
iyiki varsınız iyiki....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarım pıhtılaşma konusunda çok deneyimli biri olarak size söylemek istediklerim var şu anda 9. gebeliğlimi yaşıyorum 10 haftalık hamileyim bendede kan pıhtılaşması var genelde 6veya8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim benim size tavsiyem bu sorunu olupta hamile kalanlar tüm kontrollerini fakültede ve profösörler gözetiminde yaptıresınlar çünkü ilaçların dozunu ayarlamak çok önemli ben şimdiye kadar bunu yapmamıştım ve hamileliklerim 8. haftaya geldiğinde bitiyordu bu sefer allahın izniyle doğru yolda gittiğimi hissediyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım allah sabır versin.rahim ağzı yetmezliği için 12 yada 13. haftada serklaj yani rahim ağzına dikiş uygulanıyor.rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın.

sabrina eminecanlarım ikinizden de aynı gün güzel haberleri aldık alahın izniyle, rabbim bebeklerinize sağlıklı gzel ömürler versin.
redmaskcanım seni de tebrik ediyorum,inşallah haftasonu güzel haberlerle döneceksin. rabbim tamamaına erdirip kucağına almayı nasib etsin.

kızlar hepinize günaydın;

emine ve sabrina cım hayırlısı olsun canlarım Rabbim uzun sağlıklı imanlı hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.

Redmask canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatlı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Feryadcım canımm sen nasılsın dün gece Rabbim kabul etsin yasinini okudum.
annem ve eşim bizde okuyalım birer tane dediler. okudukları zaman sana haber veririm tamammı canım.
yazatsın onlarıda

omman üzülme sende nolurrrr.
ben inanıyorum Allah'ın izniyle tez zaman da seninde önce göbüşün sonrada kucağın dolacak.
hatta şu satırları yazarken bi an içimden ikizlerin olacak gibi geçti...

eminecim canım benim tebrik ediyorum seni... Rabbim hayırlı bereketli bir ömür nasib etsin yavruna ve sizlere inşaallah....

Redmask bugün doktora gidecektin inşallah güzel güzel haberlerle dönersin....

Sabrinaya gelince dün annesiyle konuştuk bebekte biraz solunum problemi olmuş ve küvöz'e almışlar ama genel olarak doktorları ikisininde iyi olduğuduğunu söylemişler.......

nuraycım hiç aklımdan çıkmıyosun desem yalan olmaz .... canım ne güzel ilerleridi gebeliğin sayılı gün geçiyor işte... ha gayret güzelim ha gayret....

kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

kuzucum çok sevidim ya inşallah saglıcakla kucagına almakta nasip olur
ya iki günde bu kadar artarmıki ikiz mi acaba

günaydın kızlarrrrr
emine de dogum yapmış darısı diger bekleyenlerin başına inşallah

cn cok sevındım senın adınaa masallahhh cnm ıns hersey guzel olurrrr

saol canımmm inşallah hayırlısı olur cmtyi iple çekiyorum... cmt 5 haftalık olucak sata göre( bhcg biraz karıştırdı kafamı ama)sence kese görünür mü? sen de faktör v leiden mutasyonu taşıyodun sanırım iğneye ne zaman başlatmıştı doktorun?

kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah.belki de ikiz olabilir.

Son düzenleme:
canım bende lütfü beye gitmiştim iyi yapmışsın
bhcg degerin çok güzel kafanı karıştırıp durma
bol bol dinlen cumartesiye kadar olur mu yorulma hiç üzmede kendini

sen nasılsın bakalım canım benim.... bayan ünlem diyorum ben sana...

güselmiş ya kuzu sagolasın güldürdün beni
iyidir nolsun
trabzondan randevu aldık cumartesi gidicez bende pko da var ya
yumoş takibi sonra çatlatma iğnesi falan artık bi yerlerden başlamak lazım yoksa durduk yerde hamile kalacagım yok benim
inşallah iğneyi bulabiliriz

nuraycım hiç aklımdan çıkmıyosun desem yalan olmaz .... canım ne güzel ilerleridi gebeliğin sayılı gün geçiyor işte... ha gayret güzelim ha gayret....
saol canım benim çok şükür görüdk bu haftaları. rabbim kucağımıza da almayı nasib etsin inşallah. ben de sağlıkla kızımı kucağıma alabilirsem allahın izniyle, hem kan pıhtılaşması, hem rahim anomalisi, hem rahim ağzı yetmezliği olan ve üstelik kilolu hamileler için umut olurum diye düşünüyorum.yani sorunlar ne kadar çok olursa olsun rabbim ol derse olura inanıyorum.
canım sana kolaylıkar diliyorum.iğne konusuna gelince zaten istanbul gibi biryerde bile eczaneler iğneyi ellerinde bulundurmuyor, siparişle getirtiyor.sorun olacağını zannetmiyorum. herşeyin yolunda gideceğine inanmalısın.birazcık tesilimiyet gerekli bence, rabbimin merhametine ve büyüklüğüne teslim et kendini..

omman üzülme sende nolurrrr.
ben inanıyorum Allah'ın izniyle tez zaman da seninde önce göbüşün sonrada kucağın dolacak.
hatta şu satırları yazarken bi an içimden ikizlerin olacak gibi geçti...

ay canım benim okuyunca neler hissettiği anlatamam
çok teşekkür ederim

canım bende lütfü beye gitmiştim iyi yapmışsın
bhcg degerin çok güzel kafanı karıştırıp durma
bol bol dinlen cumartesiye kadar olur mu yorulma hiç üzmede kendini

sağol canımmmmmm evet en iyisi dinlenmek

herkeşlereeeeeeee tünaydınnnnnnnnnnnnnn
çok yoruldum sabahtan beri çarşıdayın
öğlende okulda seminer varmış müdür oraya çağırdı
hasat olmayı bu ay dört gözle bekliyorum:))
hiç bu kadar beklememiştim hemen doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…