geçmiş olsun canım allah sabır versin.rahim ağzı yetmezliği için 12 yada 13. haftada serklaj yani rahim ağzına dikiş uygulanıyor.rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın.faktör2 :%181
faktör 4:%117
faktör 7:%318
fktör 8: %84
protein s aktivesi :%25
protein c aktivesi:%143
anti trombin 3 %88
iikl çocuğumu 26 haftalıkken kaybettimm şimdi ikinciye hamileyim kırkım çıktıktan sonra rahim ağzı yetmezliği teşhisi ve testlerle kan pıhtılaşması teşhisi konulduu
geçmiş olsun canım allah sabır versin.rahim ağzı yetmezliği için 12 yada 13. haftada serklaj yani rahim ağzına dikiş uygulanıyor.rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın.
sabrina eminecanlarım ikinizden de aynı gün güzel haberleri aldık alahın izniyle, rabbim bebeklerinize sağlıklı gzel ömürler versin.
redmaskcanım seni de tebrik ediyorum,inşallah haftasonu güzel haberlerle döneceksin. rabbim tamamaına erdirip kucağına almayı nasib etsin.
kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Redmask bugün doktora gidecektin inşallah güzel güzel haberlerle dönersin....
canım aslında bugün eski doktoruma gitcektim hastaneye ama dayanamadım dün tekrar kan tahlili yaptırdım 1400 gibi yüksek bişey çıkınca lütfü beyden cmt randevu aldım çünkü eski doktorum hamilelikte sadece asprin yeter diyo. güvenemedim açıkçası. Lütfü beyle devam edicem hayırlısıyla başka bi sorunum olmayıp kese görünürse iğneye başlıycaz. lütfü beyin ücreti düşündürdüğü için ilk etapta gitmeyi ertelemiştim. şimdi acabaları bi yana bıraktım neyse hakkımda o olsun diyorummm canım dualarınızı eksik etmeyin benden...
Redmask canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatlı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
redmaskcanım seni de tebrik ediyorum,inşallah haftasonu güzel haberlerle döneceksin. rabbim tamamaına erdirip kucağına almayı nasib etsin.
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
ay canım benim ne güzel işte
allah sonunuda getirmek nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
çok teşekkür ederimmm kızlar allah eksikliğinizi göstermesin, gönlünüze göre versin..
cn cok sevındım senın adınaa masallahhh cnm ıns hersey guzel olurrrr
kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Redmask bugün doktora gidecektin inşallah güzel güzel haberlerle dönersin....
canım aslında bugün eski doktoruma gitcektim hastaneye ama dayanamadım dün tekrar kan tahlili yaptırdım 1400 gibi yüksek bişey çıkınca lütfü beyden cmt randevu aldım çünkü eski doktorum hamilelikte sadece asprin yeter diyo. güvenemedim açıkçası. Lütfü beyle devam edicem hayırlısıyla başka bi sorunum olmayıp kese görünürse iğneye başlıycaz. lütfü beyin ücreti düşündürdüğü için ilk etapta gitmeyi ertelemiştim. şimdi acabaları bi yana bıraktım neyse hakkımda o olsun diyorummm canım dualarınızı eksik etmeyin benden...
Redmask canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatlı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
çok teşekkür ederimmm kızlar allah eksikliğinizi göstermesin, gönlünüze göre versin..
canım rahat ol.. beta hcg 1000 leri geçtiyse keseyi görürsün gibi geliyor...hakkında hayırlısı olsun.... bu arada bi bebek asprini alıp başlamalısın...
canım bende lütfü beye gitmiştim iyi yapmışsınsaol canımmm inşallah hayırlısı olur cmtyi iple çekiyorum... cmt 5 haftalık olucak sata göre( bhcg biraz karıştırdı kafamı ama)sence kese görünür mü? sen de faktör v leiden mutasyonu taşıyodun sanırım iğneye ne zaman başlatmıştı doktorun?
canım bende lütfü beye gitmiştim iyi yapmışsın
bhcg degerin çok güzel kafanı karıştırıp durma
bol bol dinlen cumartesiye kadar olur mu yorulma hiç üzmede kendini
sen nasılsın bakalım canım benim.... bayan ünlem diyorum ben sana...
saol canım benim çok şükür görüdk bu haftaları. rabbim kucağımıza da almayı nasib etsin inşallah. ben de sağlıkla kızımı kucağıma alabilirsem allahın izniyle, hem kan pıhtılaşması, hem rahim anomalisi, hem rahim ağzı yetmezliği olan ve üstelik kilolu hamileler için umut olurum diye düşünüyorum.yani sorunlar ne kadar çok olursa olsun rabbim ol derse olura inanıyorum.nuraycım hiç aklımdan çıkmıyosun desem yalan olmaz .... canım ne güzel ilerleridi gebeliğin sayılı gün geçiyor işte... ha gayret güzelim ha gayret....
canım sana kolaylıkar diliyorum.iğne konusuna gelince zaten istanbul gibi biryerde bile eczaneler iğneyi ellerinde bulundurmuyor, siparişle getirtiyor.sorun olacağını zannetmiyorum. herşeyin yolunda gideceğine inanmalısın.birazcık tesilimiyet gerekli bence, rabbimin merhametine ve büyüklüğüne teslim et kendini..güselmiş ya kuzu sagolasın güldürdün beni
iyidir nolsun
trabzondan randevu aldık cumartesi gidicez bende pko da var ya
yumoş takibi sonra çatlatma iğnesi falan artık bi yerlerden başlamak lazım yoksa durduk yerde hamile kalacagım yok benim
inşallah iğneyi bulabiliriz
omman üzülme sende nolurrrr.
ben inanıyorum Allah'ın izniyle tez zaman da seninde önce göbüşün sonrada kucağın dolacak.
hatta şu satırları yazarken bi an içimden ikizlerin olacak gibi geçti...
canım bende lütfü beye gitmiştim iyi yapmışsın
bhcg degerin çok güzel kafanı karıştırıp durma
bol bol dinlen cumartesiye kadar olur mu yorulma hiç üzmede kendini
sağol tatlım inşallah hayırlısıyla görünür. ben corasprin alıyorum.bebk asprinin farkı var mı?canım rahat ol.. beta hcg 1000 leri geçtiyse keseyi görürsün gibi geliyor...hakkında hayırlısı olsun.... bu arada bi bebek asprini alıp başlamalısın...
inşallah canımmm hayırlısı olsun. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasıncanım sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah.belki de ikiz olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?