Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kan pıhtılasması var sende canım

canım ben sureklı ıdrar yolu enfeksıyonu olurum benım sonuclarımda senın gıbı cıkmıstı enfeksıyon var ıdrarında bol bol su ıc ve doktora gıt yarın antıbıyotık verır ıhmal ettırme

hamile olanları allah hayırlı etsin.umutla bekleyen arkadaşlara sabır versin ve hayırlısını versin rabbim. kızlar ben 3 defa düşük yaptım son düşüğümda kasım 24 ünde oldu dr lar 4 ay bekle sonra hamile kal dedi..sizde 1 ay sonra hamile kalan arkadaşlar varmı birde sorun olurmu sizce biran önce anne olmak istiyorum ..neyapacağımı şaşırdım....aspirin folik asit kulanıyorum mtrh 677t heteroziğotum ....sizce başka birşey kullanmalımıyım. şimdide sağolun.

ilaç kullandığın halde tsh ının yüksek çıkması garip belki hormonlar etkilemiştir sanıyorum doktorun yeniden ilaç ayarlaması yapacaktır...
trombofili tahlilini neden yenilettin ? değişme ihtimali oluyormu ki sonuçlarımızın ...sanıyorum ilk gebeliğinde kullandığın dozu kullanırsın yine.
hayırlısı bakalım

canım benim tahlil yapılmadan iğne ve aspirin kullanmıştım düşük olduğu için direk vermişti kadın.hamile ikende tahlil yaptıramamıştım.iyikide kullanmışım diyorum şimdi.evet TSH ma bende hayret ettim ya.en son hamileliğimin 7.ayında yaptırmıştım ozaman 2 lerdeydi hatta doktorum ilaç dozunu azaltabilirsin bile demişti.pazartesi tekrar kan verecem artık.

canım gözün aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın.hareketlerini izlersin.sonra hissettmeye başlar,sonunda da sağlıklı bir şekild dünyaya getirirsin.Allah yar ve yardımcın olsun

canım ben de myhfr 677 heterozigotum.benim de 3 düşüğüm var.ilk gebeliğimde 7.haftada kaybettik.ikincisinde önlem amaçlı 1oo mglık coraspin ve folik asit kullandım 9.haftada kaybettik.son gebeliğimde bebeğin kalp atışları duyuluncaya kadar folik asit,aspirin,stereoid,0.4lük cleaxane iğne;kalp atışları duyulduktan sonra sadece folik asit ve iğneyle devam ettik 11. haftada yine bebeği kaybettik

şimdi yine gebelik planlıyorum.doktorum günlük b12 hapı,folik asit,aspirin bide haftada bir kez yaptırmak üzere b12 iğnesi verdi.gebe kalınca nasıl biyol izleyecek bilmiyorum ama muhtemelen tedavide yine iğne olacaktır.

doktorlar her düşük sonrası enaz bir kaç ay beklenmeli diyorlar.ama benim doktorum.bir kez adet gördükten sonra düşünebileceğimi söyledi.son düşüğüm 4 ay önceydi.bana ''bekleme artık,deneye deneye sağlıklı bebişi bulacaz,bir an önce hamile kalmaya bak'' dedi.

bence sen de enaz bir kaç ay bekle çok sabırsızlanıyorsan da hiç olmazsa bir kez adet gör ondan sonra düşünürsün.daha çok yeni düşük yapmışsın.beklerken kendini toparla,farlı doktorların görüşünü al.kendine iyi bi doktor seç ondan sonra herşey güzel olur inşallah

:)) teşekkürler canım, içimi rahatlattın... bugün bizde havasını almadık ama eşim açtığımda birkaç damla aktı dedi seninde dediğin gibi... göbişim morardı ama biraz bugün :) sen de oluyor mu?

Canım çok sevindim, tekrar tekrar tebrik ediyorum.. şimdi tam ne kadarlık bebiş? benim eşim yaptı bugün canım, hafta için çalıştığım kurumun tabipliğinde yaptırıcam.. ilerde bizde yaparız iğneleri inşallah :))

canım çok geçmiş olsun...

canım benim Allah kolaylık versin bencede bezini değiştir ve ılık suyla yıka ve müsait oldukçada hep altını açıp pişik kremini sür hava alsın poposu inş. en kısa zamanda iyileşir gazı içinde sen kendinede dikkat et çünkü emzirdiğinden sendende geçiyodur gaz
bu arada allah söyletti herhalde ama ben hamile değilim büşracım ama inşallah hayırlısıyla yeni yılda yeni bebek gelir kuzucum öpüyorum seni

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bebek işi bu ayda yattı
doktora gitmedik
pazartesi ankaraya gitmek zorundayım eşimin bi kaç işi varmış işle ilgili kendi burdan ayrılamıyor beni gönderiyor
pazartesi ankaraya gidicem nasıl olsa yumoş takibi yapılamaz diye götürmedi doktora
ya neden geçen hafta ya da bi sonraki hafta degilde tam yumoşumun oluşacagı hafta yokum burda uf uffffffffffff
bu tesadüfmü ya nedir böyle acayip sinizlerim bozuldu
biraz bozuştuk akşama kadar girip yazamadım buraya akşamda misafir vardı anca yazabildim
çok sinirlerim bozuk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

merhaba canım arkadaşlarım
kaç gündür yazmak istiyorum ama ancak şimdi fırsat buldum.
20 si pazartesi dr kontrolüm vardıı .dr ile 24 aralık cuma günü için sezeryan diye anlaştık.aynı gün annem geldi.biraz eksikler vardı tamamladık.
21 i sabah iğnemi vurulduktan sonra nişanım geldi.dr u aradık hemen gelin dedi.gittik beni nst ye bağladılar.sancı çıktı.dr kontrol etti bebek doğum kanalına girmemiş.o nedenle sezeryan olayım kesinleşti.ancak iğneyi sabah vurulduğum için akşama kadar beklemem gerektiğini söyleyerek beni odaya aldılar.
akşam dr geldi anestezi doktoru iğne vurulduğum için epidural olamayacağımı ama spinal anestezi ile sezeryan yapmamı uygun görmüş.
saat 7 de beni doğumhaneye aldılar doktorum sermet hoca geldi ve benim küçük oğlan doğuverdi.
inanın kızlar o heyecan ve korkunun iiçinde sizlerden aklıma gelen herkesi sayarak okudum.aklıma gelmeyenler içinde allaha kadınlar kulubundeki adını unuttuğum arkadaşlarım diye yalvardım.
rabbim dualarımı inşallah kabul eder de bebiş isteyen tümm arkadaşlaımın en kısa sürede bebişi olur.
allah oğluma sağlıklı ömür versin.
yanlız teyzeleri meme emmeyi beceremiyor oyüzden bütün gün ağlıkyor.sütü sağıp kaşıkla veriyoruz.çok sık gelemeyebilirim.
herkesi öpüyorum.
nergisciğim umut listesinde beni üste almışsın.mesaj olarakta atmışsın.çok çok teşekkür ederim.kendimi orda görmeyi hep çok istemiştim.allah en kısa zamanda sanada liste başı olmayı nasip etsin. ancak oğlumun doğum tarihini 21 aralık diye değiştirirsen sevinirim.çokkk öptüm.
feryadcığım yasini okuyamadım.bir müsait an bulup okuyabilirsem sana mutlaka burdan yazarım

eminecim gözün aydın canım rabbim hayırlı sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür versin oğluna

Tebrik ederim, gözün aydın canım... Bebişin 3-5 güne kadar emmeye de alışır annesi, sen pes etmeden dene :))..

canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ev lat olsun inşallah darısı bizlerin başına öptüm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…