herkese iyi akşamlar kızlar ,tahlil sonuçlarımı yorumlarmısınız.denden e yorumlattım ama bir de sizlere sorayım dedim.
PT 100,8
ANTI TROMBİN 3 : 136,68 referens aralığı 63-122
mtrf 1298 mutasyonu homozigot normal
faktör v leiden homozigot normal
prothrombin 20210 homozigot normal
mtrf 677 heterezigot mutant
birde düşük çıkan bir değer var ATI-FOSFOLİPİD-G diye
FERYAD benim tsh fıtlamış canım 12.52 olmuş referans aralığı 0.35-4.2
serbes t3 2.09 referans aralığı 2.3 -4.2
serbest t4 0.659 '' '' 0.89-4.2 olmuş.üstelik ben günde yarım içiyordum teforu.pazartesi doktoruma gidecem.ki bu tsh değeri 1 ay önceki değer.umarım daha da yükselmemiştir.aslında halsizliklerimden anlamam lazımdı ama ben bebek yoruyor diye düşünüyordum ...yorumlarınızı bekliuorum
redmask sevindim canım kesenizi görmüşsünüz, inşallah yakında kalp atışını a alırsınız. iğneye de 1 haftalık tedirginlikten sonra alışırsınız, günlük bir rutin olur.
biz dün büyük bir korku atlattık..öğlen saatleri pıhtı şeklinde kanamam oldu azdı ama beni alt üst etmeye yetti. sonrsında kahverengimsi lekeneme devam etti tam gün.öğlen saatlerine kadar bebek hareketleini de hissedemediğim için tam bir kriz yaşadım. hüngür hüngür ağlayarak doktorumu aradım. şekerli işeyler ye ağrın sancın yoksa panik yapma dedi, 2 saat sonra falan yani sat 3 civarı bebek hareketlerini hissettim çok şükür ama yinede lekeleneme devam ettiği için acil gittik doktora,utrasonla hem alt hem üst muayene yaptı, bebekle ilgili birşey değil bebeğin iyi dedi çok şükür, dikiş te açılmamış henüz idare eder durumda.fakat rahim ağzına yakın biryerde daha önce orada olmayan ve doktorumun da ne olduğunu anlayamadığı bir kitle tarzı birşey vardı, ondan kaynaklanabileceğini düşündü.birde idrar testi istedi.bugün yaptım idrarda da kan varmış sanırım,sonuçlardan anlamadım amam dr telefonda öyle söyledi, sınıorda şimdilik birşey yapmaya gerek yok takipte olalım dedi.anlayan birileri varsa bana açıklama yapabir mi??sonuçlar hakkında çünkü yanlarında normal değer yazmıyor ..
renk: sarı
görünüm :berrak
densite:1020
reaksiyon:6,0
protein: negatif
albumin: ''
şeker: ''
keton : ''
nitrit: ''
billurubin: ''
ürobilinojen: negatif
lökosit: 6-8
eritrosit:2-3
epitel:10-12
herkese iyi akşamlar kızlar ,tahlil sonuçlarımı yorumlarmısınız.denden e yorumlattım ama bir de sizlere sorayım dedim.
PT 100,8
ANTI TROMBİN 3 : 136,68 referens aralığı 63-122
mtrf 1298 mutasyonu homozigot normal
faktör v leiden homozigot normal
prothrombin 20210 homozigot normal
mtrf 677 heterezigot mutant
birde düşük çıkan bir değer var ATI-FOSFOLİPİD-G diye
FERYAD benim tsh fıtlamış canım 12.52 olmuş referans aralığı 0.35-4.2
serbes t3 2.09 referans aralığı 2.3 -4.2
serbest t4 0.659 '' '' 0.89-4.2 olmuş.üstelik ben günde yarım içiyordum teforu.pazartesi doktoruma gidecem.ki bu tsh değeri 1 ay önceki değer.umarım daha da yükselmemiştir.aslında halsizliklerimden anlamam lazımdı ama ben bebek yoruyor diye düşünüyordum ...yorumlarınızı bekliuorum
ilaç kullandığın halde tsh ının yüksek çıkması garip belki hormonlar etkilemiştir sanıyorum doktorun yeniden ilaç ayarlaması yapacaktır...
trombofili tahlilini neden yenilettin ? değişme ihtimali oluyormu ki sonuçlarımızın ...sanıyorum ilk gebeliğinde kullandığın dozu kullanırsın yine.
hayırlısı bakalım
merhab kızlar bügün lütfü beye gittim keseyi gördü folbiol+corasprin+fraxiparine (0,3 ml.) iğne sabah akşam verdi.. 12 saatte bir yaptır dedi. corasprin yeterli diyen doktorlar var dedik, ben sizin öykünüze( 7. haftada 2 kürtaj kalp atımı alınmadan 5. haftada kalmış embriyo) ve faktör v leiden sorunu olan hastama iğnesiz tedavi uygulamam dedi.
kızlar ben 3 defa düşük yaptım son düşüğümda kasım 24 ünde oldu dr lar 4 ay bekle sonra hamile kal dedi..1 ay sonra hamile kalan arkadaşlar varmı birde sorun olurmu sizce biran önce anne olmak istiyorum ..neyapacağımı şaşırdım....aspirin folik asit kulanıyorum mtrh 677t heteroziğotum ....sizce başka birşey kullanmalımıyım. şimdide sağolun.
melis canım iğnenin havasını alman gerekiyo öbür türlü canın çok yanar
yok canım bişey olmaz 9. haftaya kadarda gelemzdin ozaman merak etme sen içini ferah tut iğnenin havasına gelince :) ya ben alıyordum ama şimdiki açtığım kutudaki iğneler çok sert niye öle bilmiorum hafif almaya çalışıorum fıştt die dökülüo bayağı bende 2 dir almıyorum şimdi zaten kafanı açarken bir kaç damla akıo havası alınmış oluo :)
melis birde doktor bana iğneyi hergün aynı saatte vurulucaksın dedi. Belki herkesin aynı değildir ama bana öle söyledi
merhab kızlar bügün lütfü beye gittim keseyi gördü folbiol+corasprin+fraxiparine (0,3 ml.) iğne sabah akşam verdi.. 12 saatte bir yaptır dedi. corasprin yeterli diyen doktorlar var dedik, ben sizin öykünüze( 7. haftada 2 kürtaj kalp atımı alınmadan 5. haftada kalmış embriyo) ve faktör v leiden sorunu olan hastama iğnesiz tedavi uygulamam dedi. demek ki bu pıhtılaşma daha ağır
iğneyi kendiniz yapacaksınız dediler. ilk iğneyi hemşire vurdu, havası alıncakmış, dediğiniz gibi 45 derecilk açı.. göbek,kol, bacak dönüşümlü yapın dedi. yrn eşim deniycek hayırlısı bakalım
canım havası alıncakmış..
bişey olmaz canım duruma göre başlatılıyo pıhtılaşma türü de önemli, daha önceki kayıpların haftası da.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
ben ocakın ilk haftası tekrar gitcem kalp atımı için hayırlısı bakalım
redmask sevindim canım kesenizi görmüşsünüz, inşallah yakında kalp atışını a alırsınız. iğneye de 1 haftalık tedirginlikten sonra alışırsınız, günlük bir rutin olur.
biz dün büyük bir korku atlattık..öğlen saatleri pıhtı şeklinde kanamam oldu azdı ama beni alt üst etmeye yetti. sonrsında kahverengimsi lekeneme devam etti tam gün.öğlen saatlerine kadar bebek hareketleini de hissedemediğim için tam bir kriz yaşadım. hüngür hüngür ağlayarak doktorumu aradım. şekerli işeyler ye ağrın sancın yoksa panik yapma dedi, 2 saat sonra falan yani sat 3 civarı bebek hareketlerini hissettim çok şükür ama yinede lekeleneme devam ettiği için acil gittik doktora,utrasonla hem alt hem üst muayene yaptı, bebekle ilgili birşey değil bebeğin iyi dedi çok şükür, dikiş te açılmamış henüz idare eder durumda.fakat rahim ağzına yakın biryerde daha önce orada olmayan ve doktorumun da ne olduğunu anlayamadığı bir kitle tarzı birşey vardı, ondan kaynaklanabileceğini düşündü.birde idrar testi istedi.bugün yaptım idrarda da kan varmış sanırım,sonuçlardan anlamadım amam dr telefonda öyle söyledi, sınıorda şimdilik birşey yapmaya gerek yok takipte olalım dedi.anlayan birileri varsa bana açıklama yapabir mi??sonuçlar hakkında çünkü yanlarında normal değer yazmıyor ..
renk: sarı
görünüm :berrak
densite:1020
reaksiyon:6,0
protein: negatif
albumin: ''
şeker: ''
keton : ''
nitrit: ''
billurubin: ''
ürobilinojen: negatif
lökosit: 6-8
eritrosit:2-3
epitel:10-12
canım yorgun ve uykusuzum
kayranın gaz sorunu geçmedi hala çok huysuz oğlum
uyumuyor uyutmuyor
birde çok sık altını değiştiğim için galiba pişik oldu
poposu çok kötü onun içinde huysuz
hiç kucağımdan inmek istemiyor
onun için formuda takip edemiyorum çok fazla
ama senin hamile olduğunu okudum
çok sevindim
allahım kucağına almayı nasip etsin kuzu
Feryadcım bugün bir tane daha yasin okudum ALLAH kabul eder işallah canım
merhaba canım arkadaşlarım
kaç gündür yazmak istiyorum ama ancak şimdi fırsat buldum.
20 si pazartesi dr kontrolüm vardıı .dr ile 24 aralık cuma günü için sezeryan diye anlaştık.aynı gün annem geldi.biraz eksikler vardı tamamladık.
21 i sabah iğnemi vurulduktan sonra nişanım geldi.dr u aradık hemen gelin dedi.gittik beni nst ye bağladılar.sancı çıktı.dr kontrol etti bebek doğum kanalına girmemiş.o nedenle sezeryan olayım kesinleşti.ancak iğneyi sabah vurulduğum için akşama kadar beklemem gerektiğini söyleyerek beni odaya aldılar.
akşam dr geldi anestezi doktoru iğne vurulduğum için epidural olamayacağımı ama spinal anestezi ile sezeryan yapmamı uygun görmüş.
saat 7 de beni doğumhaneye aldılar doktorum sermet hoca geldi ve benim küçük oğlan doğuverdi.
inanın kızlar o heyecan ve korkunun iiçinde sizlerden aklıma gelen herkesi sayarak okudum.aklıma gelmeyenler içinde allaha kadınlar kulubundeki adını unuttuğum arkadaşlarım diye yalvardım.
rabbim dualarımı inşallah kabul eder de bebiş isteyen tümm arkadaşlaımın en kısa sürede bebişi olur.
allah oğluma sağlıklı ömür versin.
yanlız teyzeleri meme emmeyi beceremiyor oyüzden bütün gün ağlıkyor.sütü sağıp kaşıkla veriyoruz.çok sık gelemeyebilirim.
herkesi öpüyorum.
nergisciğim umut listesinde beni üste almışsın.mesaj olarakta atmışsın.çok çok teşekkür ederim.kendimi orda görmeyi hep çok istemiştim.allah en kısa zamanda sanada liste başı olmayı nasip etsin. ancak oğlumun doğum tarihini 21 aralık diye değiştirirsen sevinirim.çokkk öptüm.
feryadcığım yasini okuyamadım.bir müsait an bulup okuyabilirsem sana mutlaka burdan yazarım
20 si pazartesi dr kontrolüm vardıı .dr ile 24 aralık cuma günü için sezeryan diye anlaştık.aynı gün annem geldi.biraz eksikler vardı tamamladık.
21 i sabah iğnemi vurulduktan sonra nişanım geldi.dr u aradık hemen gelin dedi.gittik beni nst ye bağladılar.sancı çıktı.dr kontrol etti bebek doğum kanalına girmemiş.o nedenle sezeryan olayım kesinleşti.ancak iğneyi sabah vurulduğum için akşama kadar beklemem gerektiğini söyleyerek beni odaya aldılar.
akşam dr geldi anestezi doktoru iğne vurulduğum için epidural olamayacağımı ama spinal anestezi ile sezeryan yapmamı uygun görmüş.
saat 7 de beni doğumhaneye aldılar doktorum sermet hoca geldi ve benim küçük oğlan doğuverdi.
inanın kızlar o heyecan ve korkunun iiçinde sizlerden aklıma gelen herkesi sayarak okudum.aklıma gelmeyenler içinde allaha kadınlar kulubundeki adını unuttuğum arkadaşlarım diye yalvardım.
rabbim dualarımı inşallah kabul eder de bebiş isteyen tümm arkadaşlaımın en kısa sürede bebişi olur.
yanlız teyzeleri meme emmeyi beceremiyor oyüzden bütün gün ağlıkyor.sütü sağıp kaşıkla veriyoruz.çok sık gelemeyebilirim.
herkesi öpüyorum.
nergisciğim umut listesinde beni üste almışsın.mesaj olarakta atmışsın.çok çok teşekkür ederim.kendimi orda görmeyi hep çok istemiştim.allah en kısa zamanda sanada liste başı olmayı nasip etsin. ancak oğlumun doğum tarihini 21 aralık diye değiştirirsen sevinirim.çokkk öptüm.
feryadcığım yasini okuyamadım.bir müsait an bulup okuyabilirsem sana mutlaka burdan yazarım
herkesi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?