kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bebek işi bu ayda yattı
doktora gitmedik
pazartesi ankaraya gitmek zorundayım eşimin bi kaç işi varmış işle ilgili kendi burdan ayrılamıyor beni gönderiyor
pazartesi ankaraya gidicem nasıl olsa yumoş takibi yapılamaz diye götürmedi doktora
ya neden geçen hafta ya da bi sonraki hafta degilde tam yumoşumun oluşacagı hafta yokum burda uf uffffffffffff
bu tesadüfmü ya nedir böyle acayip sinizlerim bozuldu
biraz bozuştuk akşama kadar girip yazamadım buraya akşamda misafir vardı anca yazabildim
çok sinirlerim bozuk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:)) teşekkürler canım, içimi rahatlattın... bugün bizde havasını almadık ama eşim açtığımda birkaç damla aktı dedi seninde dediğin gibi... göbişim morardı ama biraz bugün :) sen de oluyor mu?
merhaba canım arkadaşlarım
kaç gündür yazmak istiyorum ama ancak şimdi fırsat buldum.
20 si pazartesi dr kontrolüm vardıı .dr ile 24 aralık cuma günü için sezeryan diye anlaştık.aynı gün annem geldi.biraz eksikler vardı tamamladık.
21 i sabah iğnemi vurulduktan sonra nişanım geldi.dr u aradık hemen gelin dedi.gittik beni nst ye bağladılar.sancı çıktı.dr kontrol etti bebek doğum kanalına girmemiş.o nedenle sezeryan olayım kesinleşti.ancak iğneyi sabah vurulduğum için akşama kadar beklemem gerektiğini söyleyerek beni odaya aldılar.
akşam dr geldi anestezi doktoru iğne vurulduğum için epidural olamayacağımı ama spinal anestezi ile sezeryan yapmamı uygun görmüş.
saat 7 de beni doğumhaneye aldılar doktorum sermet hoca geldi ve benim küçük oğlan doğuverdi.
inanın kızlar o heyecan ve korkunun iiçinde sizlerden aklıma gelen herkesi sayarak okudum.aklıma gelmeyenler içinde allaha kadınlar kulubundeki adını unuttuğum arkadaşlarım diye yalvardım.
rabbim dualarımı inşallah kabul eder de bebiş isteyen tümm arkadaşlaımın en kısa sürede bebişi olur.
allah oğluma sağlıklı ömür versin.
yanlız teyzeleri meme emmeyi beceremiyor oyüzden bütün gün ağlıkyor.sütü sağıp kaşıkla veriyoruz.çok sık gelemeyebilirim.
herkesi öpüyorum.
nergisciğim umut listesinde beni üste almışsın.mesaj olarakta atmışsın.çok çok teşekkür ederim.kendimi orda görmeyi hep çok istemiştim.allah en kısa zamanda sanada liste başı olmayı nasip etsin. ancak oğlumun doğum tarihini 21 aralık diye değiştirirsen sevinirim.çokkk öptüm.
feryadcığım yasini okuyamadım.bir müsait an bulup okuyabilirsem sana mutlaka burdan yazarım
GÜNAYDIN KADINLAR KLÜBÜNÜN GÜZELL HANIMLARI
bugün sabah erkenden akrapol hastanesine gittim bhcg yaptırdım. bülent bey muayene etti haftamla uyumlu keseyi gördü. şükür dış gebelik yokmuş. ben kendimi kötüye hazırladığımdan sevindim. hayırlı olsun demiyorum ama daha çok erken dedi.. asprin al hergün dedi iki hafta sonraya randevu verdi.iğneyle asprin arasında fark yok bizim için önemli olan kalbin atması ondan sonra istersen iğne veririz dedi. bhcgye bakma önemli olan ultrason dedi. çok iyi doktor çoğu arkadaşımın doğumunu yaptı.
yarın da lütfü beyle randevumm var o kese görününce mutlaka iğne diyo..
yani iki doktor da çok iyi ama yöntemleri çok farklı. tecrübeli arkadaşlar bana tavsiye verirse çok sevinirim. kişisel görüşlerinize de ihtiyacım var.. lütfü beye gideyim mi sizce?
kızlarr çokk garip bir durumum var.adetim 4 gün geçince test yaptırdım.değerim 139 çıktı.hastanede hamilesiniz dediler,2 gün sonra doktora gittim kese yok dedi.tahminen 4 hafta 5 günkük gebelik olması gerek dedi.çünkü klomen ve çatlatma iğnesi yaptı.adet olcaksın kese yok dedi.adet gbelirtimde hiç yook.kafam çook karışıkkk.bu nasıl bir durumm anlamadımmm??
canım gözün aydınnn:)) alllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
ilk 3 ay çok zor geçiyor canım hepimiz yaşadık..benim kızda emmeyi bir türlü becermemiştiD 1bucuk ay emmeye çalıştı (benimki uyanmıyordu ) sonra emmedi bıraktı ben hep sağıp verdim..
çok zordu..geceleri sürekli sağıyordum sütüm kesilmesin diye..önce kalk bebeği biberonla sağdığın sütle besle sonra otur 15dk bi göğüs 15 diğer göğüs sağ..sonra yat yarım saat 1 saat uyu( 2 aylıkken bide okula başladım sorma..
inş seninki alışır canım geceleri emzirmeye çalış ..
hem bebek gece büyür hemde sütün en verimli zamanı geceleri oluyomuş..allah kolaylık versin ..her halleri başka güzel tadını çıkarmak lazım olumsuzlukların bile..
canım gözün aydın .. ben burayı artık çok takip edemiyorum ama senin msj tam denk geldi
bende ankarada oturuyorum canım..hamile kaldığımda ilk bülent beye gitmiştim,sana söylediğinin aynını bana söyledi..asprinle devam edelim dedi..ben ya yetmezse dedim o da ya yeterse dedi..
aslında çok pozitif bir insan ama ben kendimi ve bebeğimi riske atamazdım..lütfü beye gittim iğne dedi 0.3lük..hemen başladık..biraz bahalı ama herşeye değer..ne derse güveniyordum hiç tereddütsüz yapıyordum..önce allahımın sonra onun sayesinde bebeğim kollarımda kocaman oldu..doğumumada o girdi çok kibar bir insan..burda onun hastası melek 76 var,şen var çok güzel dostluklarda kazandırdı bana :))
ay çenem düştü yazmadım yazmadım yazınca coştum..
allah yardımcın olsun canım bebeğini kucağına aldığın günleride görücez inş
ayy canım çok sağol cvp yazdığın için içim burkuldu bi yandan diğer yandan içim umutla doldu .ben lütfü beyle dvm kararı almıştım düşüncem pekişti. aynı şeyleri duymuşuz ne ilginç di mi. inşallah benim sonum da senin gibi olur. doğuma girdiğini bilmiyodum buarada inlşallah allah o aşamaları da gösterir.
maşallah oğluşuna allah uzun ömür nasip etsin analı babalı büyütsün
canım bende bacaklar mosmor oldu :) ama onun nedenide iğneyi vurduktan donra ovuşturuodum ondanmış 12. iğnede anladım :) göbekten başladım vurulmaya 3ünde morarmadı ama dünkünde biraz canım yandı şimdi baktım morarmış hafif bu morarmalar ister istemez olucak sanırım.
kızlarr çokk garip bir durumum var.adetim 4 gün geçince test yaptırdım.değerim 139 çıktı.hastanede hamilesiniz dediler,2 gün sonra doktora gittim kese yok dedi.tahminen 4 hafta 5 günkük gebelik olması gerek dedi.çünkü klomen ve çatlatma iğnesi yaptı.adet olcaksın kese yok dedi.adet gbelirtimde hiç yook.kafam çook karışıkkk.bu nasıl bir durumm anlamadımmm??
canım gözün aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın.hareketlerini izlersin.sonra hissettmeye başlar,sonunda da sağlıklı bir şekild dünyaya getirirsin.Allah yar ve yardımcın olsun
Canım çok sevindim, tekrar tekrar tebrik ediyorum.. şimdi tam ne kadarlık bebiş? benim eşim yaptı bugün canım, hafta için çalıştığım kurumun tabipliğinde yaptırıcam.. ilerde bizde yaparız iğneleri inşallah :))
merhaba canım arkadaşlarım
kaç gündür yazmak istiyorum ama ancak şimdi fırsat buldum.
20 si pazartesi dr kontrolüm vardıı .dr ile 24 aralık cuma günü için sezeryan diye anlaştık.aynı gün annem geldi.biraz eksikler vardı tamamladık.
21 i sabah iğnemi vurulduktan sonra nişanım geldi.dr u aradık hemen gelin dedi.gittik beni nst ye bağladılar.sancı çıktı.dr kontrol etti bebek doğum kanalına girmemiş.o nedenle sezeryan olayım kesinleşti.ancak iğneyi sabah vurulduğum için akşama kadar beklemem gerektiğini söyleyerek beni odaya aldılar.
akşam dr geldi anestezi doktoru iğne vurulduğum için epidural olamayacağımı ama spinal anestezi ile sezeryan yapmamı uygun görmüş.
saat 7 de beni doğumhaneye aldılar doktorum sermet hoca geldi ve benim küçük oğlan doğuverdi.
inanın kızlar o heyecan ve korkunun iiçinde sizlerden aklıma gelen herkesi sayarak okudum.aklıma gelmeyenler içinde allaha kadınlar kulubundeki adını unuttuğum arkadaşlarım diye yalvardım.
rabbim dualarımı inşallah kabul eder de bebiş isteyen tümm arkadaşlaımın en kısa sürede bebişi olur.
allah oğluma sağlıklı ömür versin.
yanlız teyzeleri meme emmeyi beceremiyor oyüzden bütün gün ağlıkyor.sütü sağıp kaşıkla veriyoruz.çok sık gelemeyebilirim.
herkesi öpüyorum.
nergisciğim umut listesinde beni üste almışsın.mesaj olarakta atmışsın.çok çok teşekkür ederim.kendimi orda görmeyi hep çok istemiştim.allah en kısa zamanda sanada liste başı olmayı nasip etsin. ancak oğlumun doğum tarihini 21 aralık diye değiştirirsen sevinirim.çokkk öptüm.
feryadcığım yasini okuyamadım.bir müsait an bulup okuyabilirsem sana mutlaka burdan yazarım
azra slm nasılsın ben cok kotuyum ya mıde bulantısı bunalttı benı hıc bısey yıyemıyorum ya
canım çok sağol inşallah.. Allah cümlemize gönlümüzden geçeni versin
tatlım çok saol, Sat 20 kasımdı. ( ama 1-2 gün önce hafif pembelik olmuştu onu saymıyoruz di mi tam başaladığı gün oluyo sat) sata göre 5+1 deyim Lütfü bey 4,5 haftalık gibi dedi keseyle uyumlu dedi. 2-3 günü kafama takmadım artık.. şu bhcg değerleri 1 haftamı aldı biliyosun
bnm sabah akşam birer tane iğnem var sabahları ben de kurumda yaptırmayı düşünüyorum. bugün eşim göbekten yaptı, pek acımadı ama bayağı morarmış yanlış mı yaptık diye düşündüm bi an. deri altından yapılıyo di mi kan gelmezse sorun yok
canım plt 501 hakkında hiç bilgim yok
benim tahlilim şöyle
trombofili paneli
faktör v leiden analizi heterozigot 1691GA
protrombin gen mutasyonu normal 20210GG
MTHFR gen mutasyonu normal 677CC
yani bnm sorunum ilki..
başka test yapılıyo mu pıhtılaşma için bilmiyorum
kızlar iğne kullananlara bir sorum olacak; iğne yapmadan önce iğnenin havasını alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?