Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım nolur canını sıkma, bunda da vardır bir hayır... 2011 bebişi olacak demek ki

canım bende bacaklar mosmor oldu :) ama onun nedenide iğneyi vurduktan donra ovuşturuodum ondanmış 12. iğnede anladım :) göbekten başladım vurulmaya 3ünde morarmadı ama dünkünde biraz canım yandı şimdi baktım morarmış hafif bu morarmalar ister istemez olucak sanırım.

canım gözün aydınnn:)) alllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
ilk 3 ay çok zor geçiyor canım hepimiz yaşadık..benim kızda emmeyi bir türlü becermemişti D 1bucuk ay emmeye çalıştı (benimki uyanmıyordu ) sonra emmedi bıraktı ben hep sağıp verdim..
çok zordu..geceleri sürekli sağıyordum sütüm kesilmesin diye..önce kalk bebeği biberonla sağdığın sütle besle sonra otur 15dk bi göğüs 15 diğer göğüs sağ..sonra yat yarım saat 1 saat uyu( 2 aylıkken bide okula başladım sorma..
inş seninki alışır canım geceleri emzirmeye çalış ..
hem bebek gece büyür hemde sütün en verimli zamanı geceleri oluyomuş..allah kolaylık versin ..her halleri başka güzel tadını çıkarmak lazım olumsuzlukların bile..

canım gözün aydın .. ben burayı artık çok takip edemiyorum ama senin msj tam denk geldi
bende ankarada oturuyorum canım..hamile kaldığımda ilk bülent beye gitmiştim,sana söylediğinin aynını bana söyledi..asprinle devam edelim dedi..ben ya yetmezse dedim o da ya yeterse dedi..
aslında çok pozitif bir insan ama ben kendimi ve bebeğimi riske atamazdım..lütfü beye gittim iğne dedi 0.3lük..hemen başladık..biraz bahalı ama herşeye değer..ne derse güveniyordum hiç tereddütsüz yapıyordum..önce allahımın sonra onun sayesinde bebeğim kollarımda kocaman oldu..doğumumada o girdi çok kibar bir insan..burda onun hastası melek 76 var,şen var çok güzel dostluklarda kazandırdı bana :))
ay çenem düştü yazmadım yazmadım yazınca coştum..
allah yardımcın olsun canım bebeğini kucağına aldığın günleride görücez inş

kızlar selam vermeden direk daldım ,herkese selam çok özledim sizleri..
face çok hoş olmuş emeği geçinlerin ellerine sağlık ordan takip etmeye çalışıyorum artık
hoşçakalın

kızlarr çokk garip bir durumum var.adetim 4 gün geçince test yaptırdım.değerim 139 çıktı.hastanede hamilesiniz dediler,2 gün sonra doktora gittim kese yok dedi.tahminen 4 hafta 5 günkük gebelik olması gerek dedi.çünkü klomen ve çatlatma iğnesi yaptı.adet olcaksın kese yok dedi.adet gbelirtimde hiç yook.kafam çook karışıkkk.bu nasıl bir durumm anlamadımmm??

canım moralini bozma beta hcg 1000leri geçtiği zaman gözükür ancak kese daha çok erken bence drunu değiştirrr

Merhaba canım, dün eşimin vurduğu birazcık morardı, bir önceki gün hemşirenin vurduğu yerde morluk yok :)) Neyse alışırız artık

Canım ben de tarfil e katılıyorum... kese hemen gözükmüyor... İstersen başka bir doktora daha git...

canım gözün aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın.hareketlerini izlersin.sonra hissettmeye başlar,sonunda da sağlıklı bir şekild dünyaya getirirsin.Allah yar ve yardımcın olsun

canım çok sağol inşallah.. Allah cümlemize gönlümüzden geçeni versin

tatlım çok saol, Sat 20 kasımdı. ( ama 1-2 gün önce hafif pembelik olmuştu onu saymıyoruz di mi tam başaladığı gün oluyo sat) sata göre 5+1 deyim Lütfü bey 4,5 haftalık gibi dedi keseyle uyumlu dedi. 2-3 günü kafama takmadım artık.. şu bhcg değerleri 1 haftamı aldı biliyosun
bnm sabah akşam birer tane iğnem var sabahları ben de kurumda yaptırmayı düşünüyorum. bugün eşim göbekten yaptı, pek acımadı ama bayağı morarmış yanlış mı yaptık diye düşündüm bi an. deri altından yapılıyo di mi kan gelmezse sorun yok

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun. bhcg 100lerde değilse görünmüyo diye biliyorum ben..
bhcg değerlerimle igili sorun yaşamıştım geçem hafta. yeni bebişi olan bi arkadaşa sormuştum. onun ilk değeri 100lerdeymiş. keseyi bırak bebişi bile alttan görmüşler.

istersen başka doktora git. riske atmamış olursun

canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı dıger arkaslara....

azra slm nasılsın ben cok kotuyum ya mıde bulantısı bunalttı benı hıc bısey yıyemıyorum ya

cnm sorma benım bulantılar var ara ara oluyo ozellıkle sabaharlı artık oğlen ve akşamda oluyo ama cıkamıyorum sadece lavaboya kosturuyo o kadar cıkmıyo yanı.
bende hemoroıdle ugrasıyorum sorma cnm yanıyo ıkınamıyorum bebege bısey olur dıye korkuyorum kayısı duyu ıcmekten gına geldı artık zaten mıdem bı bulanıyo bı ıyı analamadım
ama kımılerını duyunca ben cok yııyım hamdolsun kımsı yemek bıle yapamıyomus ben kokulardan tıksınmıyorum sadece anlık bulantılar var ekmek ıyı gelıyor tavsıyer ederım mıdeyı bastırıyor

Canım göbekte, baş ve işaret parmağıyla eti sıkıştırıp iğneyi yapıyoruz.. benim de morardı, hemşirenin yaptığında yoktu morarma,dikkat edicem hemşire yaparken artık nasıl yaptığına.. Sende kurumda dikkat et bakalım nasıl yapıyor..

redmask senın mutasyonlarımız aynı bılmıyordum bakalım dr sana kaçlık ıgne verecek bu arada burada okuduklarımdan faktor v leıdenlerın kesınlıkle gıone kullanması gerektıgını sende hemen basla bence ıgneye

kızlar iğne kullananlara bir sorum olacak; iğne yapmadan önce iğnenin havasını alıyor musunuz?

valla cnm kımısı havasını al dıyor kımsı alma dıyor kımsı gerıye cek kan varmı dıye bak dıyor kımsı cekme dırek ac vur dıyor kafama gore takılıyorum ama ıgnenın havasını almak yerıne gerı cekmek daha ıyı oluyor ıgne ılk basta cok hızlı gelınce yakaıyor ama gerı cekınce az az enjekte edıyosun o zaman daha az yakıyo
saglık ocagında kımsı dık vur kımıs 45 derecelık acıyla kımısı farketmez dıyo kımısı dık vurursan bosuna vurmus olursun dıyo onun ıcın doktorun ne dıyosa onu yap ama 45 derecelık acıyla vurunca daha az acıyo

merhaba herkese iyi pazarlar, eminecim doğum hikayeni bir solukta okudum.gözn aydın canım. hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhatli büyüt inşallah.

merhaba arkadaşlar
emine gözün aydın canım,tebrik ederim....sende de gördüğümüz gibi iğne doğuma girmeden bir kaç saat önce bile kesilebiliyor ve maşallah sonuç gayet güzel

nuray geçmiş olsun canım...arkadaşların da dediği gibi bol su ve ardından tuvalet, idrar yolu enfeksiyonunun en iyi çözümü....bir de bebek hareketlerinin en yoğun hissedildiği hafta sanırım 30.haftalar...endişe etme .......

maşallah yeni hamilelerimiz var..sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize.....

slm kizlar nasilsinizzz??herkes iyidir umarim

nuraycim cok gecmis olsun tatlim

eminecim gozun aydin Allah anali babali buyutsun bizede nasip etsin insallah o gunleri

benimde bugun cok fazla olmasada karnim agriyor kizlar neden oluyor acaba bide 3haftadir goremiyorum bebisi kontrolume daha 2hafta var sanki biseyler yolunda gitmiyormus gibi geliyor eger bisey olsa direk kanamaya cevirir dimi kizlar bilmiyorum yaa psikolojim cok bozuldu dusunmeyim aklimdan cikariyim diyorum olmuyorrr wc ye gitmeye korkuyorum hala off neden bizde diger hamisler gibi sorunsuz bir hamilelik geciremiyoruz????hersey yolundadir insallah :26::26::26::26:

selam herkese,

bende de faktör V leiden mutasyonu heterozigot çıktı. 2 düşüğüm var. dr.um folbiol+ coraspirin kullanmamı istedi. hamile kaldıktan sonrada buna devam, kalp atışından sonrada hergün iğne olacağımı söyledi. benim gibi aynı mutasyondan dolayı sıkıntı yaşayan ve sağlıklı doğum yapan varmı? buna alışmaya çalışıyorum şu an ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…