Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar az önce kötü bir haber aldım sabah yaptırdığım testlerde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı ve açlık kan şekerimde 215 e yükselmiş bu yüzden bebeğimi belki iki güne kadar yada kontrol altında tutabilirlerse en geç bir haftaya kadar alacaklarını söylediler ağlaya ağlaya mahfoldum... lütfen bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucaklayabilmem için dua edin buna çok ihtiyacım var ((((((((((( şu an 35+2 günlük bebeğim....hoşcakalın

canım düşüğümüzün ikimiznde aynı 3nüde bende aynı haftalarda kaybettim....bana bu heteroziğotun hiçbir zararı olmaz dendi ama sende aynılarını yaşamışsın....ben düşükten sonraki ilk adetimi oldum ama çok az acaba rahim normal kalınlıgına ulaşmadımı bilemiyorum ama ocakda düşünücem allah kısmet ederse...acaba bizimde ilerlermi kısmet..

şimdi yeniden dr gidiyorum kontrol altında olcam lütfen bol bol dua
maşallah 35 hafta iyi bir zaman...
yani çok erken değil...

hakkınızda hayırlısı olsun inş sağ salim dünyaya gelir bebeğin...
ama çok stres yapmamaya çalış allah a şükür bu haftalara gelmişsin bunun için şükretmek lazım...
rabbim beterinden korusun...
allah yardımcınız olsun...

merhaba arkadaşlar devamlı olmasada arada burayada uğramaya çalışıyorum...
ne kadar ben de kan pıhtılaşması olmasada bende sizler gibi çok zorluklar çektim...
ve burdaki bütün arkadaşları çok iyi anlıyorum...
yeni doğum yapmış arkadaşımızı tebrik ederim...
rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...
hamile olan arkadaşlarada sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...
hamile kalmak için uğraşanlarada sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş...

canım moralini bozma beta hcg 1000leri geçtiği zaman gözükür ancak kese daha çok erken bence drunu değiştirrr

sağol canımm hatta doktorum şunları dedi.ilk gebeliğimde de düşük yaşadım gelişmedi,bu da böyle olunca kan pıhtılaşması olabilir tedavi olcan dedi.hangi tahliller yapılıyor acaba?*

sağol canımm hatta doktorum şunları dedi.ilk gebeliğimde de düşük yaşadım gelişmedi,bu da böyle olunca kan pıhtılaşması olabilir tedavi olcan dedi.hangi tahliller yapılıyor acaba?*

canım bende 4 tane düşük yaptım pıhtılaşmam var

peki drun aspirin falan iç dedimi pıhtılaşma olmasa bile tedbir amaçlı coraspin100lük veya bebe aspirini kullandırıyolar düşük yapanlara testleri üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin canım 3 düşük olmadan pek yapmıyolar gerçi bildiğim kadarıyla

canımmm sende bebeğin gelişmemesi durumu var dedi.eşime bakılcak ondan sonra test yapılıp tedavi olacam belkii.aspirin demedi.aspirin dersede benim mideme dokunuyorr ama napalımm

tatlım doktor dünden itibaren fraxparine 0,3 ml verdi. sabah akşam. ben bu mutasyona iğnesiz tedavi uygulamam dedi.seninki neydi ?
buarada benim bulantım nerdeyse hiç yok. sen de ne zaman başlamıştı daha önceki doktorlarım bulantının iyiye işaret olduğunu söylemişlerdi. kafaya taktığım şeye bak

tatlıımmmm bütün dualarım seninleee.. hayırlısıyla kavuşcan bebişine söylemesi kolay ama canım stress yapma kendini üzme lütfen

Son düzenleme:
bana bu heteroziğotun hiçbir zararı olmaz dendi ama sende aynılarını yaşamışsın....

ben de duymuştum.heterezigotlara pıhtılaşma sorunu değil diyen doktorlar var.ama öyleyse bu bebeklerin neden kalbi duruyor o zaman.pıtılaşma sorunu olmasa bile iğnelerin bu rahatsızlıkta sonuç verdiğini kimse inkar edemez.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.inşallah bizler de en kısa zamanda hamile kalır sonra da sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz

kimse var mı?

canım daha öncede yazmıştım bnmki de faktör v leiden 2 kez kürtaj oldum kalp atışı alınamadı. 7. haftalarda 5. haftada kalmış gelişim geriliği dendi. nisan ayında kürtajla birlikte kan testi yaptırdım haziran ayından sonuç alınca lütfü beye gittim eylüle kadar korun dedi folbiol+corsprin aldım. dün keseyi göründüğünden itibaren bunlara ilave frax.0,3 ml. iğne verdi. şimdi ilk kez kan pıhtılaşmasını bilerek bunları kullanıyorum. benim hikayem bu.. yaşayarak öğrencez hayırlısıyla inşallah

daha önceki arkadaşların durumunu bilmiyorum. aslında pıhtılaşma türü ve tedavisi doğumu gösteren listeler vardı geçmiş sayfalarda. ilgilen arkadaşımızı güncel listeyi koyabilirse çok sevinirim aramızda iletişime geçeriz.

canım sıkma canını karın ağrısı idrar ylu enfeksiyonundanda olabilir.bendede var.bende sanki kıpırdamaları hissedemiyorum gibi ama bunlarla kendimizi yıpratmayalım canım rabbimize emanet inşaallah herşey yolundadır...

canım çok teşekküler cevabın için. sana sağlıklı rahat geçirebileceğin 9 ay diliyorum. sağlıklada kucağına alırsın inşallah.

benim de aşağı yukarı 6 ve 6,5 haftalıkken düşmüştü. ikiside kendiliğinden düştü. ilkinde kalp atışını duyduk ama ikincisi gelişmemişti. doktorum düşecek dedi ve 2 gün sonra düştü. şimdi doktorum leiden V çıkınca coraspirin ve folbiol verdi. korunuyordum, bırakmamı ve gebelik oluncada buna devam etmemi, kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlayacağımı söyledi.

iğneye başlayacağım süre geç mi oluyor. off bir daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

seninle aynı mutasyondan değiliz ama faktör 5 leiden olanların iğne kullandığını biliyorum.doktorunu değiştir bence<hangi doktor iğneyi uygun görüyorsa o doktrla devam et.riske atma gebeliğini

tavsiyen için teşekkürler. dr.uma çok güveniyorum ama sanırım başka bir doktora daha görüneceğim.
hakkımızda hayırlısı..

slm,
Bende de faktör V Leiden ve mtfr 677 heterozigot mutasyonum var. 2 tane kayiptan sonra bu teshi$ kondu. Ilkinin 9. haftada kalbi durmus 12. haftada farkedildi. Sonlandirildi.. Diger gebeligimde 6 haftalikken 4 haftalik görünümündeymis. 8. Hafttaya kadar bekledik. Malesef o da sonlandirildi.. Rabbim bundan sonra insallah bizlere saglikli hayirli evlatlar versin. bizim de imtahanimiz buymus diyorum. simdi 6+2 Haftalik hamileyim. Her gün Bebek aspirini ve 0,4 mg igne kullaniyorum. Igneye 4 +2 Haftalikken basladik. Igneleri vurmam konusunda forumdan yardimci olan arkadaslarima cok tesekkürler. Eczaneden kalem seklinde satilan bir tane buldum. Onuda göbekten yapiyorum, daha az aciyor, ama bunda morarmalarim daha fazla. Yarin doktor kontrolum var, insallah hersey yolundadir..

Redmask hamileliginin iyi gittigine cok sevindim, rabbim yardimcin olsun.

Emine bebegin hayiri olsun, minik oglunu benim icin kokla..

Wie sancilarini dert etme, biliyorsun bende cok agrilar cektim, moralimi sen düzeltmistin,doktorla da görüstüm, normal dedi. sonra forumdan arastirdim, o kadar cok agrili hamilelik geciren var ki, hepside bebeklerini kucaklarina almis, kanaman olmadikca endiselenme. Bu sefer kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah.

umarım yarın güzel haberler verirsin burdan bizlere.. sağlıkla geçir bu güzel 9 ayı ve de sağlıkla kucağına alırsın inş. . anladığım kadarıyla benim keseyi görür görmez aslında iğneye başlamam gerekiyor.. reçete ile mi satılıyor iğneler?

Insallah canim. Igneler recete ile satiliyor. Doktorunun yazmasi gerek. Ben sabah aksam kullanmak istedim igneyi ama doktorum izin vermedi. Asprin ve günde 0,4 lük yeter dedi.
Insallah seninde güzel haberlerini duyariz.

merhaba arkadaşlar ben bu konuyu yeni keşfettim, hepinizde aynı problemler var. Benim 7 sene önce doğan sağlıklı bir kızım var, hamileliğimde çok sağlıklı geçmesine rağmen son iki senede iki kez düşük yaptım, ikiside 8. hafta dolaylarındaydı. Doktorlar çok şaşırdı, daha önce sağlıklı bir bebek olmasına. Neyse Allah'a şükür şu anda hamileyim. Doktorum sayesinde çok güzel bir hamilelik geçiriyprum. Bende de Mthfr 677 heterozigot çıktı. Hamile kalmadan önce aspirin ve folik asite başladım. Ayrıca birde içinde progesteron olan bir vaj.jel kullandım 12 hafta boyunca. İğnelere de 2 gün ara ile beta HCG değerimi ölçerek hemen başlattı doktorum. Yani günüm 4 gün geçmişti, apar topar beni hastaneye çağırdı ve başladı. Doktorum inanılmaz titizdi. Kendisinden Allan razı olsun. Şu anda 17.haftadayım. Sizlerinde bir kısmınız hamile herhalde. Belki benim yaşadıklarımında size faydası olur diye paylaşmak istedim. Bebeği olanlar Allah tamamına erdirsin, olmayanlarada en kısa zamanda versin. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…