Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gelaveracım canım, rabbim yardımcın olsun, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..35 çok iyi bir hafta hiç korkma canım. sen ve bebeğin için en doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin.

wie denden tavsiyeelriniz için teşekkürler,bol su içmeye çalışıyorum.

canım öncelikle Allah bebğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.senden kullandığın iğnenin adını ve dozunu öğrenebilirmiyim.bir de aspirine ve folik asite hala devam ediyormusun

eminecim gözün aydın canım rabbim hayırlı sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür versin oğluna

Tebrik ederim, gözün aydın canım... Bebişin 3-5 güne kadar emmeye de alışır annesi, sen pes etmeden dene :))..

canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ev lat olsun inşallah darısı bizlerin başına öptüm canımmm

canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı dıger arkaslara....

merhaba herkese iyi pazarlar, eminecim doğum hikayeni bir solukta okudum.gözn aydın canım. hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhatli büyüt inşallah.

canım öncelikle Allah bebğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.senden kullandığın iğnenin adını ve dozunu öğrenebilirmiyim.bir de aspirine ve folik asite hala devam ediyormusun

Teşekkür ederim canım, clexan 0.4 kullanıyorum, aspirinide kullanıyorum onu kesmedi doktorum, bir ara başka doktora gittim, o aspirini bırak dedi ama ben bırakmadım, doktorumda bırakırsan tansiyonla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin dedi, doktora göre değişiyor o. Folik asiti kestik. Pronatalide bıraktım bu ay, şimdi demir, magnezyum alıyorum sadece.

Merhaba bayanlar..Bendede kan pıhtılaşması var,bir çok tahlil yapıldı en son kemik iliği biyopsisi yapıldı ve trombositin yükselmesi için herhangi bir sebep bulunamadı.Esansiyel trombositemi teşhisi konuldu.Doktorum az bir orandada olsa düşük yapma riskim olduğunu söledi.Bu sebeple hamile kalmaktan korkuyorum ve sürekli bunu erteliyorum.Beim merak ettiğim sizin plt değerleriniz kaçtı??

oykum hoşgeldin benim hikayemde seninki gibi 5 yaşında sağlıklı bir kızım ve sonrasında iki düşüğüm var canım.kızın sezeryanlamı normal doğumlamı doğdu?

oykum hoşgeldin benim hikayemde seninki gibi 5 yaşında sağlıklı bir kızım ve sonrasında iki düşüğüm var canım.kızın sezeryanlamı normal doğumlamı doğdu?

Kızım sezeryanla oldu. Geç doğum olduğu için sezeryana gerek görüldü. Sende araştırma yapıldı mı sorun neymiş. Benim doktorum baya bi kafa patlattı bu duruma, seni araştırmak lazım diyor, sağlıklı bir gebelikten sonra neden iki düşük olsunki diyor, bana testler yapılmadan önce cinsiyetinde bu durumla ilgisi olabileceğini söylemişti. Belkide ondandır. Mesela benim ikinci düşüğüm erkekti. O yaşamadı. belki ondan önceki de öyleydi, şimdi yine kıza hamileyim. Kan sulandırıcı falan almasamda belki sağlıklı bir gebelik geçirebilirdim, çünkü bunda başlangıcı bile farklıydı. Diğer ikisinde mesela beta HCG çok düşüktü ama bunda çok iyi çıktı. Daha ilk günlerden farklı başladı yani. Mesela diğerlerinde hiç mide bulantısı falan olmadı ama bunda öldüm mide bulantısından. En yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallh. Seninde kızın varmış baksana, acaba bu bir tesadüf mü yoksa böyle bir gerçek varmı? Bizle aynı durumda olanlar varsa haber versin inan ben çok merak ediyorum.

Bende plt ye falan bakılmadı canım, ben sorunlu gebeliklerle ilgili bir doktora gitmiştim o da dediki bu tür tahlillere bisürü para vermeye gerek bile yok ben 1-2 düşük yapmış herkese kan sulandırıcı veriyorum zaten, genelde başarı sağlanıyor dedi.

Kızlar bugün doktora gittim bu ay gene yumurta takibine başladık bakalım hayırlısı bu homosistoin mi bi değer varya hani onu sordum dedim ona baktırmak istiyorum dedim o yüksek çıkınca hamile kalmak zorlaşıyomuş dedim ben merak ettim dedim doktorum aynen bana tatlım canım bunlara kafanı yorma bunlarla alakası yok sen bi kafanı boşalt rahatla dedi gerek yok bu tetkiklere dedi folbiol alıyosun bu yüzden merak etme dedi bu ayda yumurta takibimizi yapalım bakalım ona göre ne yapacağımıza karar verelim dedi bende bişey diyemedim kızlar yaa acaba bu ayda olmazsa aşılama mı yapalım dicek bilemedim yani neyse bakalım bu ay bi takip yapsın inş. onlara gerek kalmadan kalırım hamile kızlar bugün bi garibim yani başımda felaket ağrıyo stres oldum herhalde hastane ortamını hç sevmiyorum zaten neyse öpüyorum kızlar

Faktör V Leiden mutasyonu heterozigot olan arkadaşlar genelde hep aynı hafta mı düşük yaptı acaba? benim 6 ve 7.haftalar gibi oldu. ama duyduğuma göre normalde daha ileri haftalarda olurmuş. böyle olan var mı acaba? umarım sebep budur

:
canım daha önce çok düşüğün oldu mu, bende yumurta takibi yaptırdım, ikinci ay kaldım hamile.

ben de 6 haftalıkken düşük yaptım neden düşük yaptım diye tarama testi yaptırdık ve doktor kan pıhtlaşması olduğunu söyledi şu an hergün clexane diye bi iğne coraspirin ve folik asit kullanıyorum 3 ay geğti ve hala hamile değilim.

iğneye hamile kalmadan mı başladı doktorun?

:

canım daha önce çok düşüğün oldu mu, bende yumurta takibi yaptırdım, ikinci ay kaldım hamile.

canım 2 tane düşüğüm oldu ama ben hiç keseyi göremedim 5-6 haftalıktı hep biri kendiliğinden düştü birinde kürtaj oldum valla ekimde işte yumurta takibi yapıldı o ay olmadı kürtajdan sonra 7 ay korundum o ay korunmayı bıraktık olmadı kasımdada olmadı şimdi işte adetliyim bakalım bu ayda takip yapıcak doktor ona göre inş. kalırım bende canım ya 2 gebeliğimde kendiliğinden kalmıştım nasıl kaldım anlamadım bile denk getiremiyoz herhalde benim mhtfz 1298 homozigot ve hipotroid hastasıyım tatlım bakalım nolacak sen ne durumdasın tatlım anlatsana hamilemisin su anda ne güzel maşallah

canım kolay gelsin inşallah hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın. tabi ki bu ortamlar insanı geriyo. ama elinden geldiğince stres yapma. şu var mı bu var mı dersek sonu gelmiycek bu işin. sen doktoruna güvenebildin mi önemli olan bu...
yılmak yok dualarla azimle hepimiz kavuşcaz yavrularımıza allah izniyle

benim 7 yaşında bir kızım var sonrada iki düşük oldu ama benim hep 8.haftalarda falan düştü. Kalp atışları falan olduktan sonra. Bende mthfr 677 heterozigot çıktı. ben ilk bebek istediğimde 1 sene falan olmadı, sonra kendiliğinden kaldım. 3.gebeliktede yumurta tabibi yaptırdığım ay kaldım. 4. de 2.ay kaldım ama bu sefer doktor bana crinone vaj.jel verdi. Progesteron var içinde ve hamile kalmayı da kolaylaştırıyor. geçişi sağlıyor. onunla kaldım ve 12 hafta da kullandım onu.

kız o neymiş ya bi tam anlat kuzum ya jelmi ne zaman sürüyon hamile kalmadanmı ayy
banada ilk ay yumurta takibinden sonra belki hamileyim dir diye progestanın fitil olarak kullandırdı ama ben zaten hamile değilmişim boşa gitti yani neyse sen anlat bakam su jeli

tatlım nasılsın ne var ne yok

nolsun fıstığım.. iğneye başladım.. moralimi yüksek tutup bi sonraki doktor ziyaretini bekliyorum bulantım falan da yok.. hakkımızda hayırlısı.. inşallah herşey çok güzel olucak

sen canını hiç bişeye sıkma tamam mı stres bizim düşmanımız. bu ayı verimli geçir tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…