Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

wie+ edali_06 Oykum redmask nigar50 Fadik büşra44 kızlar nasılsınız ya maşallah ben kalabalığız çevrim içi olanlar

valla onu ben ilk ay bilemedim ama ikinci ay uyandım, ilişkiden sonra kullandım. o ay da zaten hamile kaldım. şu anda 17.haftamdayım. onu hiç bırakmadan devam ettim. valla bende işe yaradı zaten prospektüsünde de kolaylaştırdığı yazıyor. belki bende psikolojik olarak işe yaradı ama ne olursa olsun işe yaradı. bu da fitil gibi bir şey. içinde krem var gibi.

ii maşallah kuzum kullan işte mide bulantının olmaması ii işte ne güzell bazılarında olmazmış zaten
bende stres yapmıyom bakalım bu ayy çok verimli olacak hissediyorum eşimlede anlaştık zaten burun kırın yapmıcak yumurta takibide yapıyoruzya bakalım çatlamayı falan tahmin ederiz işte inş. yeni yılın ilk günlerinde çalışmalar başlıcak bakalım gelişmelerden haberdar ederim tatlım ben pazartesi günü tekrar gidicem doktora işte takip için senin ne zaman kontrolün fıstığım

iyiyim canım saol sen nasılsın geçmişi okuyamadım kayra fırsat vermedi yine

kuzum vallaa nolsun çalışmalara devam gecen sana yazmıştım yanlışlıkla sende hamilesin demiştin bana ayy nasıl mutlu oldumm allah söyletti dedim karıştırmışın herhaldede neyse önemli değil yani bugün doktora gittim yumurta takibi yapalım tekrar dedi bakalım hayırlısı bismillah deyip başladık tatlım sen nasılsın kayra nasıl oyy kuzumu öp benim için pis gibi kokuyodur şimdi ooo

ee yani ilişkiden sonramı kullanacaz her günmü yoksa her ilişkiye girdiğindemi kız bi açık açık yaz ben bugün bişey anlamıyom ya bende var bişey mallaştım iyice ayy iş yerindeyim ondandır

sağol tatlıımmm... 4 ocakta gitcez.... ne iyi yeni yıl uğurlu gelir inşallah size.. çalışmalar meyve verir
çabucak

ee yani ilişkiden sonramı kullanacaz her günmü yoksa her ilişkiye girdiğindemi kız bi açık açık yaz ben bugün bişey anlamıyom ya bende var bişey mallaştım iyice ayy iş yerindeyim ondandır

13-14. günden itibaren her gece kullanıyorsun, adet olursan kesip bir dahaki yumurtlamaya kadar kullanmıyorsun ama olmazsan -ki inşallah olmazsın- her gün devam ediyorsun. Ben ilişkiden sonra kullandım ama hergün zaten kullandım. ilişki günlerinde de hemen sonrasında kullanıp bir süre yattım.. valla işe yaradı bilemiyorum. umarım isteyen herkese verir Allah.

canım ya kusura bakma kayra yüzünden acele acele yazıp çıkıyorum karıştırmışım demekki özür dilerim
ama dediğin gibi belkide allah söyletmiştir :))))
inşallah bu ay gelir bebiş annesinin göbüşüne canım benim dualarım seninle kuzu
kayra yaramazon teki oldu iyce :))
uyumuyor benide uyutmuyor sürekli emmek istiyor paşam
öyle oluncada hiç bi iş yapamıyorum cnm
valla bu günlerinizin kıymetini bilin bebek olunca
elin kolun b ağlanıyor tüm hayyatın o oluyor

selammmm
nasılsınız kızlar?
çok şükür iyiiyim canım. sen nasılsın keyifler nası?

ayy yerim ben o yaramazı. kolay gelsin tatlım. inşallah uykusu normalleşir sen de dinlenme fırsatı bulursun biraz .. bebişini bi de benim için öpüver şöyle

tatlım ok anladım sanırsam galiba belkide sen ilişkiden sonra kullanmışsın normalide o demi zaten ii bakalım yaa doktoruma sorayım bi gerçi dedimya oda progestan verdi fitil olarak kullanıyosun sanırım onunda aynı görevi ama bide bunu sormakta yarar var kuzum saol bilgilerin için fıstığım öpüyorum bebişinle seni sende inş. hayırlısıyla kucağına alırsın bitanem

canım hiç önemi yok dedimya benim hoşuma bile gitti kızzz allah söyletti işte valla bebiş olsunda herşeyim o olsun be kuzum napalım

selam arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir... geleveracım canım dualarım seninle inşallah sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın canım benimm Allah yardımcınız olsun....
bu arada sabrinadan haberlerim vardı ancak bi türlü fırsat bulup yazamadım... bizim ufaklık doğduğunda solunum sıkıntısı çektiği için küvöze alınmıştı daha sonrada annesinin sıcak kucağına verdiler kuzuyu ancak doktorlar bir müddet daha hastanede kalmalarını uygun görmüş... çıkmış olabilirler hastaneden ikiside iyiydi ben konuştuğumda ve herkese çok selamı vardı sabrinanın.... hepinizi iyi dilekleriniz için çok teşekkür ettiğini iletmemi istedi...

merhaba arkadaşlar
Büşra maşallah Kayra'ya......walla bu serzenişleri gülümseyerek okuyorum,biliyorum ki buradaki herkes bebeği kollarında olduktan sonra uykusuz gecelerede ağlamalarda razı.....

bugünde bizim kontrolümüz var,mide bulantılarım ve bel fıtığı ağrım dışında çok şükür iyiyiz.....hiç ayakta durmamam gerekiyor.....he karnım taş gibi sertleşiyor hem de belim çok ağrıyor.....

geleveraden haberi olan var mı??gerçi kritik haftaları atlattığı için bir problem olacağını sanmıyorum Allahın izniyle ama bizim gibi gebeler için her durum çok zor.......güzel haberlerini alırız inş.

limonluçayım benim ii sen nasılsın neler yapıyon kuzum ya görüşemiyoz hiç çalışmalar nasıl gidiyo

iyiyim kuzum herşey yolunda
çalışmalar tam gaz devam :) bakalım bekliyoruz miniğin gelmesini..
senin ne alemde yok di mi bebiş ?

Son düzenleme:
nigar50,denden,dtekin,wie,redmask,muco509,aysude_mir,büşra44+
maşallah kalabalığız bugün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…