kız o neymiş ya bi tam anlat kuzum ya jelmi ne zaman sürüyon hamile kalmadanmı ayy
banada ilk ay yumurta takibinden sonra belki hamileyim dir diye progestanın fitil olarak kullandırdı ama ben zaten hamile değilmişim boşa gitti yani neyse sen anlat bakam su jeli
wie+ edali_06 Oykum redmask nigar50 Fadik büşra44 kızlar nasılsınız ya maşallah ben kalabalığız çevrim içi olanlar
nolsun fıstığım.. iğneye başladım.. moralimi yüksek tutup bi sonraki doktor ziyaretini bekliyorum bulantım falan da yok.. hakkımızda hayırlısı.. inşallah herşey çok güzel olucak
sen canını hiç bişeye sıkma tamam mı stres bizim düşmanımız. bu ayı verimli geçir tamam mı
iyiyim canım saol sen nasılsın geçmişi okuyamadım kayra fırsat vermedi yine
valla onu ben ilk ay bilemedim ama ikinci ay uyandım, ilişkiden sonra kullandım. o ay da zaten hamile kaldım. şu anda 17.haftamdayım. onu hiç bırakmadan devam ettim. valla bende işe yaradı zaten prospektüsünde de kolaylaştırdığı yazıyor. belki bende psikolojik olarak işe yaradı ama ne olursa olsun işe yaradı. bu da fitil gibi bir şey. içinde krem var gibi.
ii maşallah kuzum kullan işte mide bulantının olmaması ii işte ne güzell bazılarında olmazmış zaten
bende stres yapmıyom bakalım bu ayy çok verimli olacak hissediyorumeşimlede anlaştık zaten burun kırın yapmıcak yumurta takibide yapıyoruzya bakalım çatlamayı falan tahmin ederiz işte inş. yeni yılın ilk günlerinde çalışmalar başlıcak bakalım gelişmelerden haberdar ederim tatlım ben pazartesi günü tekrar gidicem doktora işte takip için senin ne zaman kontrolün fıstığım
ee yani ilişkiden sonramı kullanacaz her günmü yoksa her ilişkiye girdiğindemi kız bi açık açık yaz ben bugün bişey anlamıyom ya bende var bişeymallaştım iyice ayy iş yerindeyim ondandır
kuzum vallaa nolsun çalışmalara devam gecen sana yazmıştım yanlışlıkla sende hamilesin demiştin bana ayy nasıl mutlu oldumm allah söyletti dedimkarıştırmışın herhaldede neyse önemli değil yani bugün doktora gittim yumurta takibi yapalım tekrar dedi bakalım hayırlısı bismillah deyip başladık tatlım sen nasılsın kayra nasıl oyy kuzumu öp benim için pis gibi kokuyodur şimdi ooo
çok şükür iyiiyim canım. sen nasılsın keyifler nası?selammmm
nasılsınız kızlar?
canım ya kusura bakma kayra yüzünden acele acele yazıp çıkıyorum karıştırmışım demekki özür dilerim
ama dediğin gibi belkide allah söyletmiştir :))))
inşallah bu ay gelir bebiş annesinin göbüşüne canım benim dualarım seninle kuzu
kayra yaramazon teki oldu iyce :))
uyumuyor benide uyutmuyor sürekli emmek istiyor paşam
öyle oluncada hiç bi iş yapamıyorum cnm
valla bu günlerinizin kıymetini bilin bebek olunca
elin kolun b ağlanıyor tüm hayyatın o oluyor
çok şükür iyiiyim canım. sen nasılsın keyifler nası?
13-14. günden itibaren her gece kullanıyorsun, adet olursan kesip bir dahaki yumurtlamaya kadar kullanmıyorsun ama olmazsan -ki inşallah olmazsın- her gün devam ediyorsun. Ben ilişkiden sonra kullandım ama hergün zaten kullandım. ilişki günlerinde de hemen sonrasında kullanıp bir süre yattım.. valla işe yaradı bilemiyorum. umarım isteyen herkese verir Allah.
canım ya kusura bakma kayra yüzünden acele acele yazıp çıkıyorum karıştırmışım demekki özür dilerim
ama dediğin gibi belkide allah söyletmiştir :))))
inşallah bu ay gelir bebiş annesinin göbüşüne canım benim dualarım seninle kuzu
kayra yaramazon teki oldu iyce :))
uyumuyor benide uyutmuyor sürekli emmek istiyor paşam
öyle oluncada hiç bi iş yapamıyorum cnm
valla bu günlerinizin kıymetini bilin bebek olunca
elin kolun b ağlanıyor tüm hayyatın o oluyor
selammmm
nasılsınız kızlar?
limonluçayım benim ii sen nasılsın neler yapıyon kuzum ya görüşemiyoz hiç çalışmalar nasıl gidiyo
iyiyim kuzumherşey yolunda
çalışmalar tam gaz devam :) bakalım bekliyoruz miniğin gelmesini..
senin ne alemde yok di mi bebiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?