Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar Merhaba,
Yeni doğum yapan arkadaşları kutluyorum. Allah hepinize bebeğinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.
Arkadaşlar, benimde sorunum pıhtılaşma. 2 kürtajlı düşüğüm, 1 kimyasal gebeliğim oldu.
6 aydırda uğraşıyoruz ancak bir sonuç alamadık. Bu hafta HSG çektireceğim. Bakalım sonuç ne çıkacak.
Pıhtılaşma konusunda uzman bir dr. bulamamak sıkıntı veriyor. Tüm dr.lar bu bilgiye sahip değil.
Üniversite hst.sine gitmem daha mı mantıklı olur?
Birde pıhtılaşma sorunum için hangi bölümle görüşmem gerekir. Endokrinoloji bölümü ilgilenir mi dersiniz? Eğer ilgilenirse hangi bilim dalının altıdır bu bölüm. Yani hangi bölüme başvurmam gerekir?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

canım hayırlısıyla bebişini dünyaya getirdin şimdi ondan bişeyler bahsediyorsun ya çok hoşuma gitti. darısı bizlerin ve bebek isteyenlerin başına. benim için oğluna sıkı sıkı sarıl kocaman öp

canım benim çok çok geçmiş olsun ama bu problem aslında çok yaygın. biz başkalarından duymadığımız için garip geliyor. Medical Park ta Gökmen bey var duymuşsundur belki, o sorunlu gebelikler konusunda çok iyi, yurt dışında falan bu konuda eğitim almış, benim bildiğim kadarıyla bu konuyla ilgili özel bir bölüm yok ama belki perinatoloji ile ilgilenenler yardımcı olabilir ama bana Gökmen bey bu sorun nerdeyse her 10 kadında var çok yaygın bir durum dedi. Sadece kan sulandırıcı iğne ile halledilebiliyor gebelik dedi. Çok kafana takma bu durumu. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah. Eğer istanbul da isen sana ddoktor konusunda da yardımcı olabilirim. Benim doktorumda normal bir kadın doğumcu gayette başarılı.

bu arada endokrinoloji ile alakası yok canım benim troid problemiim var, endokrinolojiye gidip geliyorum o anlamıyor bu durumdan.

Arkadaşlar merhaba buraya daha öncede yazmıştım.Benimde pıhtılaşmam var ve iki düşük yaşadım.Şimdi yeniden hamileyim ama çok korkuyorum.Bugün 5 haftalık olduk ve keseyi gördük.Doktor iğnenin dozunu kafamıza göre vermeyelim pıhtılaşma seviyesini görelim diye marmara üniversitesine hematoloji bölümüne yönlendirdi.Şimdi geldim yarına randevu almaya çalışıyorum ama öyle bir bölüm gözükmüyor.Kan bilimi diye de yok.Telefon ettim görevli hematoloji bölümü var ama nasıl randevu alınır bilmiyorum şu anda soracak kimse yok yarın arayın dedi.Yarın için randevu alamazsam geç kalırsam diye korkuyorum.Sizler biliyormusunuz başka bir isimle mi alacağım acaba randevuyu?

canım kan sulandırıcıya ben 4+3 te falan başladım, keşke hemen başlasa gerçi kendi daha iyi bilir ama. Marmara Ünv. nin vakıf hastanesi varya Academic Hospital ordan randevu al. Hematoloji diye biliyorum bende bölümü. Bu arada en azından aspirin falan verseydi bari iiçiyor musun aspirin

canım baktım ben Hematoloji var Academic Hospital de... ordaki doktorlar zatem Marmara nın doktorları. hepsi doçent yada prof.

Öyküm yazını okuyunca biran ben yazdım zannettim.Çünkü tıpatıp aynı şeyler.10yaşında kızım var.iki kez 6.haftada düşük yaptım.MTHFRheterezigot olduğum ortaya çıktı.Şimdi yine hamileyim.Benimde bu gebeliğim biraz farklı başladı.Düşenlerde bhcg çok yavaş yükseliyordu.5.haftada ancak 540 olmuştu değerim bunda aynı haftada 2500.Bugün sonucu görünce şok oldum bu kadar beklemiyordum.Düşenler vajinal ultrasonda zor görülmüşlerdi bu karından görüldü bugün.Bende düşen bebeklerimin erkek olduğunu düşünüyorum.Genetik araştımasında sordum doktora öyle birşey olmaz dedi.O zaman benimkide büyük ihtimal kız.Yeterki sağlıklı olsunlar.Senin yavrunuda Allah bağışlasın

canım benimde homozigot.doktorun ne dedi bununla ilgili.

Canım aspirin içiyorum.Ay ne bileyim ya onların umrundamı.Bişey olmaz sonucu bekleyelim diyor.Eğer kanın çok sulanırsa yine düşer diyor.Bana uyku yok bu gece .Teşekkür ederim cevabın için.

Canım bilmiyorum bu sadece benim ve doktorumun tezi. Bakalım seninki ne olacak? Seninkide kızsa valla bilemiyorum. Bu arada o zaman bence bu gebelikte Allah ın izniyle bir problem çıkmaz bana Gökmen bey öyle dedi. Heterezigot olduğu için zaten her gebeliğe denk gelmiyormuş. Buda sağlıkla tamamlanır inşallah. benim doktorum, beta hcg nin yükselme hızına göre verdi iğneleri. coraspine ise zaten hamile kalmadan başladım. İyi haberlerini alırız en yakın zamanda inşallah..

Amin canım.İnşallah dediğin gibi olur.

Çok teşekkür ederim. Hepimize çok çok geçmiş olsun. Hangi Medical Park hastanesinde Gökmen bey canım. İstanbul dayım evet. Avrupa yakasında.
bu arada endokrinoloji ile alakası yok canım benim troid problemiim var, endokrinolojiye gidip geliyorum o anlamıyor bu durumdan.
Haklısın bu bölüm o bölüm değilmiş.

Evet hematoloji bölümü. Aradığım bölüm buydu. Çok iyi denk geldi. Tşklr...

Canım sanada çok geçmiş olsun. Ayriyetten hayırlı olsun tatlım. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.
Canım aynı şeyle bende uğraşıyorum. Çapa tıp'dan randevu alayım dedim. Ancak öyle bir bölüm yok. Sanırım hematoloji alt bilim dalı. Ama ana bilim dalı hangisi bende bilmiyorum. Onu araştırmaya çalışıyorum.
Eğer ulaşırsam sanada yazarım.

Canım, hematoloji , İç hastalıkları ana bilim dalının yan dalıymış.

Arkadaşlar bu siteye bende yeni üye oldum sayılır, sizlere deneyimlerinize dayanarak birşey sormak istiyorum: ben iki düşük yaptım, ikinci kürtajımı 2009 yılının şubat ayında oldum, haziranda bebek yapmaya karar verdik ama bu aya kadar hamile kalamadım geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurduk ama bu ay yine adet oldum, bugün dr giitim bu ayda klomen kullanalım takip edelim, olmazsa gelecek ay aşılama yaparız dedi, ya ben niye hamile kalamıyorum anlamadım diğer iki hamileliğimde ilk aylarda kalmıştım, böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? bu arada doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum...

Canım bu jelin adı ne?reçetesiz alabiliyormuyuz eczaneden?çok merak ettim vallahibu ay hamile kalamazsam ben de mi alıp kullansam acaba

seninle mutasynlarımız tedavi şeklimiz de aynı.bakarsın uğur getirir,vesile olur bişeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…