Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

amin canım allahım isteyen herkese bu duyguyu biran önce yaşatsın inşallah

tabikide razıyım kuzu
inan bir gülüşü herşeye değer kuzu
birazcık ağlasın kuzum benim içim gidiyor bende ağlayacak oluyorum

kaç haftallık oldunuz kuzu
benimde nu şikayetlerim 7.ayda başlamışdı
uyuyamaz olmuştum yine
karnımın ve belimin ağrısından
artık son zamanlar karnım davul gibiydi çok geriliyordu
doğurunca çok rahatlıyorsun karnın yumuşacık oluyor :)))))))

emine kuzu nasılsın
minik kuzu nasıl dün aradım seni, telefonun kapalıydı bu arada bebişin adını ne koydunuz

evet canım benimde kızım var ve filizim diyebir arkadaş var forumda onunda kızı var banada birisi bazı bahstmişti böyle bişi olabileceğinden.bende 16 haftalık hamileyim ama cinsiyetini öğrenemedim daha kız gibi geliyo ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşaallah.sen ne zaman öğrendin cinsiyeti? bulantılarım benimde çok ama ızmdada vardı ama tabi bukadar değil.

aa pardon canım ya unuttum benim faktör v heterzigot MTHFR homozigot çıktı genetikçi bana şöyle bir açıklama yaptı ilk çocukta vucutta bazı vitaminler [folik asit gibi]yeterli miktarda iken ikincide beslenme tarzı vs.ile bunların azalması bu duruma neden olabilir..

Canım aspirin içiyorum.Ay ne bileyim ya onların umrundamı.Bişey olmaz sonucu bekleyelim diyor.Eğer kanın çok sulanırsa yine düşer diyor.Bana uyku yok bu gece .Teşekkür ederim cevabın için.

canım lütfen stres yapmamaya çalış.içini ferah tut ve bolbol dua et bu sefer kucağımıza alacağız inşaallah...rahat olmak çok önemli bu evrelerde..

büşra sen kaçlık iğne kullandın ve aspirin de kullandın mı canım? mthfr homozigot muydu senin?

büşra sen kaçlık iğne kullandın ve aspirin de kullandın mı canım? mthfr homozigot muydu senin?

evet canım mthfr homozigotum bi önceki amileliğimde 0.4 kullandım gebelik önceside 300mg aspirin ama gebelikte kullanmadım buna rağmen yine bebeğimin kalp atımı durdu son gebeliğimdede 0.6 kullandım yine aspirin sadece gebelik öncesi kullandım canım

canım benimde homozigot.doktorun ne dedi bununla ilgili.

kuzum ben anlattım durumu işte doktora dediki kan pıhtılaşması var diyemem dedi düşüklerde kesin kan pıhtılaşmasından olmaya bilir dedi çünkü gebeliklerin çok erken düşmüş dedi 5-6 haftalıktı ben keseyi bile göremedim yani neyse ben dedi aspirin ve folbiol başlatıyorum dedi bende gebe kalırsam iğne olcakmıyım dedim hayır dedi iğneye gerek yok dedi mhtfz mutasyonları folik asit eksikliğinden kaynaklanıyomuş folik asit içmeliyim yani hep aspirinide için rahat olsun diye veriyorum dedi bide bende hipo troid var canım zaten ben düşüğümün ondan olduğunu düşünüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendiğimde tsh baktırdığımda tsh 11 e yükselmiş ilacımın dozunu yükselttik ama geç kalınmıştı canım o yüzdende 2-3 gün içerindede bebğimi kaybettim zaten valla her doktor ayrı bişeyler diyo kuzum insanda napacanı şaşırıyo bakalım hayırlısı diyip dr. güveniyoruz

Göztepe Medical Park ta.. çok iyi bir doktor. ben aslında şu anda Kadıköy şifaya devam ediyorum ama onada bir kaç kez gittim ilk düşüktede kürtajımı o yapmıştı.

crinone vajinal jel. reçetesiz verilir herhalde onu bilmiyorum. dene istersen, psikolojik bile olsa yararı olabilir.

Hayırlı olsun canım. bu durumu bende çok merak ettim, cinsiyeti belli olunca bana da bildirir misin, doktorumla paylaşırım. Benim 15. haftada 4 lü test sırasında belli oldu cinsiyeti. Benimde mide bulantım çok oldu ama ben o kadar psikopata bağladım ki bu gebelikte bulanmayınca sinir oluyordum. Gebeliğin devam ettiğinin belirtisi diye bu bulantı işi hoşuma gitti aslında. Haberlerini bekliyorum. cinsiyeti belli olunca bana yazar mısın.

evet o da doğrudur herhalde. Hem o zamanlar tabi daha genç oluyor insan. onun da etkisi vardır belki. birde ilk gebeliklerde genelde genetik özellikler devreye pek girmiyor herhalde.

Folik asit eksikliği ile ilgili banada doktorum dediki bu hastalıktan dolayı hayatın boyunca yarım folik asit almanı tavsiye ederim, kansızlık yapar sende dedi. Folik asitle ilgili olabilir belki ilk düşükte bana doktor vermedi folik asit, diğerinde aldım ama bi işe yaramadı belki. buna hamile kalmadan folik asit ölçümü yapılmıştı, üst sınırda çıktı. Ama benim iki düşüğümde kalp atışları duyulmuştu, ama geriden geliyordu hep bebekler. Beslenemiyorlardı yani. bende hipertroidi var. Diğer iki gebeliktede bana
çok aptalca birşey yapıp troid ilacı verdiler. O kadar gereksizki aslında bunda kullanmadım. yeni bir endokrinoloji doktoru buldum resmen hayatımı değiştirdi kadın. süper bir doktor. Zaten hamilelikte tsh çok düşüyormuş, e benim zaten düşük birde troid ilacı kullandırdılar. ondanda olmuş olabilir. bilemiyorum kısmet demek ki bazı şeyler vesile oluyor. Gerçi benim tsh baya bi düştü gebelikte ama iyiymiş zaten düşmesi.

bende tiroid eksikliği olduğundan tsh hamile kalınca yükseliyo işte bende o yüzden ilaç kullanıyorum canımm işte bakalım hayırlısı ya valla bunaldım artık oluruna bıraktım ya olursa zaten olur napalım valla stres yapmıyom artık rahatım hayırlısı diyorum hep tatlım

MERHABA benim de bir kızım var ilk bebege hamileyken bir rüya görmüşdüm bebek bana görede kesin erkek di ama o düşükle sonuçlandı sonra nırmak hiç ilaç kullanmadan bir kızım dogdu onunda kız oldugunu daha doktor bile söylemeden hissetmişdim sonra üçünçü sefer hamile kaldım hatda çin takvimine göre ayarlayıp erkek olsun dedim bana görede erkek bebekler bende yaşamıyor 6 haftalıkken oda düşükle sonuçlandı genetik testler yapdırdım mhfth 1298 homozigot çıkdı ama ben böyle bişerşeye inanmıyorum bana görede erkek bebeklerde bir sorun oluyor ve yaşamıyor şimdi 3 ay sonra gene erkek olarak takvim yöntemiyle deneyecegim inşallah allah hayırlısını verir.

Zaten erkek bebeğin doğaya tutulması daha zor oluyor onun için en ufak bir terslikte herhalde daha kolay kaybediliyor. Belki onunla ilgilidir canım. Ama oğlu olup sonrasında düşük yaşayanlarda varmış.

banada kızım olacakmış gibi geliyor ama bakalım canım..oyküm tabiki paylaşırım bi öğreniyim çevremizdekilerde merakla bekliyor

Zaten erkek bebeğin doğaya tutulması daha zor oluyor onun için en ufak bir terslikte herhalde daha kolay kaybediliyor. Belki onunla ilgilidir canım. Ama oğlu olup sonrasında düşük yaşayanlarda varmış.

evet canım mesela muco arkadaşımızında oğlu varmış sonrasında yaşadıkları bizimle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…