Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sen kaçlık iğne kullanıyorsun?aspirin alıyormusun?

canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?

Bence de oluruna bırakmak en iyisi canım, kafaya çok takıncada olmuyor. Stres yapmamak lazım ama iyi bir doktorunda çok faydası oluyor. Bazıları insan hayatına hiç önem vermiyor.

kızlar giremiyorum kaç gündür
hep misafir vardı sizleride çok merak ettim geçmişide okuyamadım
neler oldu :26: çok merak ediyorum
hepinizi çok özledim
bende bi değişiklik yok
hasta olmayı bekliyorum 4 gözle:)))
hemen doktora gitcem
zaten sinyallerini verdi benim kırmızılar hayırlısı bakalım:44:

canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?

slm kiloya göre veriyor bazı doktorlar her 10 kiloya 0.1 lik diye düşün.bende kiloluydum 74 ile başladım .ama doktorum bana 0.4 lük verdi.bu arada benim mthrf heterezigot cnm.onuda yeni öğrendim :) doktorum düşük yaptım diye başlattı ikinci hamileliğimdeçok şükür sorunsuz dğurdum.şimdi 6 aylık oldu oğluşum.

emine kuzu nasılsın
minik kuzu nasıl dün aradım seni, telefonun kapalıydı bu arada bebişin adını ne koydunuz

emre koyduk kuzunun ismini.
telefonun şarjı bitmiş fark etmedim.çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyoz.süt ememiyor,sağıp yediriyom.çok hava yutuyor,gaz oluyor.bu gaz oğluşumun peşini bırakmıyor büşra teyzesiii.

cnm hayırlı olsunn bebeğin .gaz için nurse harweys diye bir bitkisel gaz giderici şurup var tavsiye ederim.40 ımızla birlikte gazımızda uçmuştu bizim onun sayesinde :)

: )) bende geceleri uyuyamıyorum canım,ama ben yaklaşık 2 aydır reflü nedeniyle zaten oturur vaziyette uykuya dalıyorum yatakta,genelde gündüz uyuyorum salondaki koltukta,eşim koltuğu yatak odasına taşımayı düşünüyor : )) 32.haftamıza başladık Allahın izni ile.....çok ayaka kalamıyorum,hem belim çok ağrıyor hemde karnım taş gibi oluyor....doktorlarım normal diyor bende tamam o zaman diyorumAllahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....bunlar hiç önemli değil....

nigar50,denden,dtekin,wie,redmask,muco509,aysude_mir,büşra44+
maşallah kalabalığız bugün :)))

limonluçay nasılsın canım...

Slm kızlar bende bundan 4ay önce 9haftalık bebegimi kaybetmişdim dr.pıhtılaşmadan dolayı olabilecegini söylemişdi bir dize tahliller yapıldı ve sonuç mthfr677 homozigot mutant çıkdı dr.aspirin ve folik asit kullanmamı gebelik oluşur oluşmazda ignelere başlayacagımı söyledi hatda ilave olarakda kortizon ekleyebilirim dedi kızlar benimle aynı olanlarınız varmı?neler yapıyosunuz biraz bahsedermisiniz ya çook garip bir duygu böyle bir sorunum olduna mı üzüleyim yoksa bebegimin neden dolayı düşdügünü buldugumamı sevineyim bileeeeemidim:85:

Allahım yavrunuzu size bağışlasın canım.ben de en son tartıldığımda 67 kiloydum.iğnenin yaninda aspirin kullandın mı?

cnm benım hıc korkma dua et kurn oku bol bol bızımde dualarımız senınle
hem 35 + 2 yanı 9 ay demek neden korkuyosun korkma allahın ıznıyle bısey olmayacak bebegıne 9 ayı tamamlamıs gelısımıde tamamlanmıstır sadece kılosu dusuk olabılır onuda 1 ayda kontrol altına alırsınız ınsallah

nigar50 azra3437+ e_melis+ limonlucay+ ciceklara diskopati

kızlar nasılsınız ben bu ay çörek otu bal ve tarçın karışımı içmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim

iyiyim hayatım sen nasılsın?
seninde az kalmış doğuma
inşallah sağsalim kucağına aldığında bebekini
kuş gibi uçup gidecek tüm sıkıntıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…