aa pardon canım ya unuttum benim faktör v heterzigot MTHFR homozigot çıktı genetikçi bana şöyle bir açıklama yaptı ilk çocukta vucutta bazı vitaminler [folik asit gibi]yeterli miktarda iken ikincide beslenme tarzı vs.ile bunların azalması bu duruma neden olabilir..
evet canım mthfr homozigotum bi önceki amileliğimde 0.4 kullandım gebelik önceside 300mg aspirin ama gebelikte kullanmadım buna rağmen yine bebeğimin kalp atımı durdu son gebeliğimdede 0.6 kullandım yine aspirin sadece gebelik öncesi kullandım canım
kızlar bazı hamilelik belirtileri var sanırım bende.
bende tiroid eksikliği olduğundan tsh hamile kalınca yükseliyo işte bende o yüzden ilaç kullanıyorum canımm işte bakalım hayırlısı ya valla bunaldım artık oluruna bıraktım ya olursa zaten olur napalım valla stres yapmıyom artık rahatım hayırlısı diyorum hep tatlım
hayırlısı olsun canımmmm . İnşallah öylesindir
canım sen kaçlık iğne kullanıyorsun?aspirin alıyormusun?
canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?
emine kuzu nasılsın
minik kuzu nasıl dün aradım seni, telefonun kapalıydı bu arada bebişin adını ne koydunuz
emre koyduk kuzunun ismini.
telefonun şarjı bitmiş fark etmedim.çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyoz.süt ememiyor,sağıp yediriyom.çok hava yutuyor,gaz oluyor.bu gaz oğluşumun peşini bırakmıyor büşra teyzesiii.
amin canım allahım isteyen herkese bu duyguyu biran önce yaşatsın inşallah
tabikide razıyım kuzu
inan bir gülüşü herşeye değer kuzu
birazcık ağlasın kuzum benim içim gidiyor bende ağlayacak oluyorum
kaç haftallık oldunuz kuzu
benimde nu şikayetlerim 7.ayda başlamışdı
uyuyamaz olmuştum yine
karnımın ve belimin ağrısından
artık son zamanlar karnım davul gibiydi çok geriliyordu
doğurunca çok rahatlıyorsun karnın yumuşacık oluyor :)))))))
nigar50,denden,dtekin,wie,redmask,muco509,aysude_mir,büşra44+
maşallah kalabalığız bugün :)))
slm kiloya göre veriyor bazı doktorlar her 10 kiloya 0.1 lik diye düşün.bende kiloluydum 74 ile başladım .ama doktorum bana 0.4 lük verdi.bu arada benim mthrf heterezigot cnm.onuda yeni öğrendim :) doktorum düşük yaptım diye başlattı ikinci hamileliğimdeçok şükür sorunsuz dğurdum.şimdi 6 aylık oldu oğluşum.
kızlar az önce kötü bir haber aldım sabah yaptırdığım testlerde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı ve açlık kan şekerimde 215 e yükselmiş bu yüzden bebeğimi belki iki güne kadar yada kontrol altında tutabilirlerse en geç bir haftaya kadar alacaklarını söylediler ağlaya ağlaya mahfoldum... lütfen bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucaklayabilmem için dua edin buna çok ihtiyacım var((((((((((( şu an 35+2 günlük bebeğim....hoşcakalın
: )) bende geceleri uyuyamıyorum canım,ama ben yaklaşık 2 aydır reflü nedeniyle zaten oturur vaziyette uykuya dalıyorum yatakta,genelde gündüz uyuyorum salondaki koltukta,eşim koltuğu yatak odasına taşımayı düşünüyor : )) 32.haftamıza başladık Allahın izni ile.....çok ayaka kalamıyorum,hem belim çok ağrıyor hemde karnım taş gibi oluyor....doktorlarım normal diyor bende tamam o zaman diyorumAllahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....bunlar hiç önemli değil....
limonluçay nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?