Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nigar50 azra3437+ e_melis+ limonlucay+ ciceklara diskopati

kızlar nasılsınız ben bu ay çörek otu bal ve tarçın karışımı içmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim

:)) iyidir kuzu sen nasılsın?
tatlım kullananlar faydalı olduğunu söylüyor ama benim bir fikrim yok..
bu arada eğer kullanırsan çörek otunu öğütülmüş olarak tüketmeni öneririm çünkü
diğer türlü bağırsakların çizilmesine sebep oluyormuş..

ben de seni merak ettim kuzu.. haftayı bekliyorum hayırlısıyla.. güzel haberlerin yakında hissediyorum
canım allah bağışlasın adı da çok güzelmiş.

kızlar nasılsınız ben bu ay çörek otu bal ve tarçın karışımı içmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim
ben kullanmadım ama bi arkadaşım kullanmıştı. işe yaramış.....şifa olsuun canımmm

Son düzenleme:
canımmm sende bebeğin gelişmemesi durumu var dedi.eşime bakılcak ondan sonra test yapılıp tedavi olacam belkii.aspirin demedi.aspirin dersede benim mideme dokunuyorr ama napalımm

cnm korkma coraspırın mıdede deıl bagırsakta cozunuyor onun ıcın doknumuyor bıde tok karnına yutunca hıc dokunmuyor bende normalde ılac pek yutamam 4 aydır kullanıyorum hıc dokunmadı

wie cim cnm havarl sogudu ya usutup gaz sancısıda cekebılırsın bende de oluyo arada hatta bende gaz sancısı cok oluyo dr folıdeysın gaz yapacagını soyledı bıde benım ayaklarım hıc ısınmaz kokma cnm ok

degerlerımız farklı farklı arkadasım heterozıgot olan var homozıgot olan var farklı farklı 3 -4 pıhtılasması olanda var tek gende olanda var ıgne dozajlarıda mutasyonlara gore farklı
senın plt degerın kaç ???

mide bulantısının kız cocuk veya erkek cocukla alakası olabılır ama dusmedı veya saglıklı olması konusunda fark yapacagını sanmıyorum cunku iğneyle dogum yapan arkadasların kızı olanda var erkek olanda. bide dusen bebeklerımızde aspırın falan kullanmadıgımııcın farklı reaksıyonlar hıssetmemızde normal bence ??

sağol tatlım sen nasılsın.
kullanacağın bu karışım ne için hayatım. neye faydası varmış.
bi fikrim olmadığı için bi şey diyemicem canım.

Canım bilmiyorum valla kafayı yiycem artık onceden ufak defek kipirtamalar hissediyordum 2gundur tık yok bebisimde insallah iyidir ya bide dün ne oldu onu anlatım ben bacak ve göbekten yapiyodum iğneyi morardigi için 2haftadir esım koldan yaptı bu sayedede gobegimin morlugu gecti dün iğneyi batırdım ilacida sıktım iğneyi cikarmakla göbeğimden sular gelmeler başladı sonrada kana çevirdi çok korktum neden böyle oldu anlamadım ignelerimi buyuk bı titizlikle yapıyorum ama sarimsi intihap gibi bı su geldi şimdi çok acıyor gobusum el sürünmüyor sisti iyce amann duşun duşun patliyc artık oluruna bıraktım herseyin hayırlısı olsun sen nasilsin tatlım bebis nası??l

CNM yasinini okudum annemde okudu.iki tane daha yaz ablalarımda okuyacak
Allah razı olsun canım

rabbim miniğine yardım etsin bir an önce kurtarsın gazından inş. :)

iyiyim cnm benım bızde dun kalp atıslarını duyduk bebişimşn 8.5 mm olmus dedı doktor haftasıyla uyumlu hamdolsun ıns hep boyle ıyı gıder

benım bı arkadasın 2- 3 sene cocuk olmadı sonra bı dr progestan vermıs alttan o ay hamıle kaldı belkı ıse yara su jel vye progestan bı dene bakalım bal tarcın olayını da dene bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler cnm dua ile ...

evet tatlım zaten öğütülmüş şekilde aldım bakalım bu ay bi denicem gerçi yumurtalar için bu karışım benim yumurtalar ii ama belki daha ii olur
sağol tatlım sen nasılsın.
kullanacağın bu karışım ne için hayatım. neye faydası varmış.
bi fikrim olmadığı için bi şey diyemicem canım.

canım bu yumurtaların daha ii olması için bu ay bi denicem bakalım nolacak

çok şükür tatlım hadi gözün aydın ben ilk korunmayı bıraktığımda doktor banada vermişti 1 hafta ilişkiden sonra her gün 1 tane progestanı fitil olarak kullandım ama o hamile kalmak için değil hamile kalırsan düşmesin diye vermişti hadi riske atmamak için ama ben o ay hamile kalamadığım için boşa gitti tatlım bakalım bu karışımı bu ay içiyim belki vesile olur
valla kuzum böyle içim kıpır kıpır bu ay olacak gibi geliyo diyorum sonra olmayınca insan yıkılıyoo ama bu aydan ben ümitliyim bakalım bu ay olacak diye başlıcam bakalım ayy çok komiğim yaa kendime çok güldüm bak şimdii

İyidir canım, sen nasılsın? tatlım hiç fikrim yok karışımla ilgili

bebeiş çok ıyı teyzesı kalp atısını duduk ara arabulantı oluyo gecıyo genelde yatmaya calısıyorum fazlla yormuyorum kendımı sen neler yapıyosun bakım

redmaskcmmm merak etmıssın saol cnm ıyıyım hamdolsun benım bulantılarım 5 haftada basladı sadece sabahları oluyodu gunduzlerı olmuyodu sımdıde gunduz de oluyo ama cıkarmıyorum pek sabahları uyanınca kalkmadan kraker ıyıyorum oda ıyı gelıyor ama bulantın olacak dıye bı kural yok olmayabılırde benım ılkınde hıc olmamıstı bıde caydan tıksındım o kadar
sen de ıyıyımıssın cok sevındım cnm ama sana neden sabah aksam verdıler ıgneyı benımle aynı mutasyon senın anlamadım bı dr sor ıstersen ben eczacımla da konustum o genelde 0,4 mg gıne verıyolar dedı benım suan kılom 60 oldu normalde 55 56 max 57 ıdım onunla mı alakalı acep ???

bebegın ıcın cok sevındım adıyla yasasın ıns hayyırlı evlat olur
allah bızde nasıp etsın bu guzel gunlerı ysamayı rabbım bebek bekleyenlerıde tez zamanda muratlarını versın amın

karnından gelen sular ıgnedır bende de bazen damla damla cılıyor bende hemen pamukla bastırıyorum
bıde ben gobekten cok huylandım kol ve bacaktan yaptırıyorum saglık ocagında benımde 2 gundur sıstı ve cok morardı ıgne yerlerım hemsıreler olabılır normal bısı olmaz korkma dedıler cnm sende kokrma 45 dercelık acıyla vur bıde bacak daha az acıyo gobek ve koldan kısıye gorede degısı bu durum heralde bıde ıgneyı cıakrma kendısı atsın clexanla yaylı sen ne kullanıyodun

İyidir canım, sen nasılsın? tatlım hiç fikrim yok karışımla ilgili

bende ii tatlımm sen ii maşallah bebişinde ii iğneler nasıl gidiyo tatlım sana ne dicemm gönderdiğin şeyi okudum ve mehmet hocaya dedim homosistein değerini sen kafanı bunlarla yorma bi rahat ol dedi bu ay bi yumurta takibi yapalım bakalım dedi ona göre ne yapacağımıza karar veririz dedi ay ağzımı açamadım bende ii dedim senin homosistein değerin nasıl düştü peki ? ha bu arada folik asit kullanıyosunya o dengeler sen merak etme dedi dr. bide sen nasıl düşürdün bana yazarmısın kuzum

canım öncelikle çok geçmiş olsun seninle aynı mutasyon pıhtılaşması var.benimde mthfr677 homozigot benimde düşüklerim var benim ilerleyen haftalarda su gelmesi oluyor.acaba sana doktorun kaçlık iğne verecek.benim bu son düşükten sonra doktorumda kortizon eklenecek dedi.benimde son düşüğüme 2 ay oldu.bende senin gibi sebebi bulundu sevindim.tedavide 2 tane daha kaybettim.artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.Allah ım en iyisini bilir....

tatlım geçmiş olsun. ben iğneye yeni başaldığımdan bilgim yok .. ama normaldir bence yine de bi doktoruna bi ara sor istersen.. eminim bebişin çok iyidir annesiii yaklaşıyo kuzucuğunu kollarına alman

maşallah canım allah tamamına erdirsin. ne güzel ben de heyecanla bekliyorum kalp atışlarını duymayı .. hiç o aşamaya gelemedim. allah bu sefer güldürür inşallah yüzümü

tatlım lütfü beyin yöntemi bu herhalde . ben de 60 kiloyum boyum da 1.68 iştahım pek yok henüz kilo almadım. buarada bende çaydan soğdum aslında pek bi tirkayimdir.

Benim ikiside kız canım. mide bulantısı beta hcg değeri ile doğru orantılıdır. Onun için 12. haftadan sonra biter, çünkü beta hcg 12. haftadan itibaren düşer.. diğerlerinde beta hcg düşüktü. İğneyle doğum yaparsan zaten kızda erkekte olabilir tabi ki, zaten tedavi olmuş oluyorsun. ben ilki kız 2.ve 3. düşünce ve 3. nün erkek olduğu anlaşılınca doktorum sadece öylesine bir tez olarak bunu söyledi, bende zaten acaba bu gerçek olabilir mi diye size yazdım. İlk bebeğin kızmış bu erkek ondan mı olmadı acaba dedi. Bazı genetik rahatsızlıklar buna neden olabilirmiş. Ordaki testlerde bulunan mutasyonlardan bazıları bunu açıklayabiliyor herhalde. Başka bir arkadaşta folik asit eksikliği olabilir demiş doktoru o da mantıklı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…