nigar50 azra3437+ e_melis+ limonlucay+ ciceklara diskopati
kızlar nasılsınız ben bu ay çörek otu bal ve tarçın karışımı içmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim
ben de seni merak ettim kuzu.. haftayı bekliyorum hayırlısıyla.. güzel haberlerin yakında hissediyorumkızlar giremiyorum kaç gündür
hep misafir vardı sizleride çok merak ettim geçmişide okuyamadım
neler oldu :26: çok merak ediyorum
hepinizi çok özledim
bende bi değişiklik yok
hasta olmayı bekliyorum 4 gözle:)))
hemen doktora gitcem
zaten sinyallerini verdi benim kırmızılar hayırlısı bakalım:44:
canım allah bağışlasın adı da çok güzelmiş.emre koyduk kuzunun ismini.
telefonun şarjı bitmiş fark etmedim.çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyoz.süt ememiyor,sağıp yediriyom.çok hava yutuyor,gaz oluyor.bu gaz oğluşumun peşini bırakmıyor büşra teyzesiii.
ben kullanmadım ama bi arkadaşım kullanmıştı. işe yaramış.....şifa olsuun canımmmnigar50 azra3437+ e_melis+ limonlucay+ ciceklara diskopati
kızlar nasılsınız ben bu ay çörek otu bal ve tarçın karışımı içmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim
canımmm sende bebeğin gelişmemesi durumu var dedi.eşime bakılcak ondan sonra test yapılıp tedavi olacam belkii.aspirin demedi.aspirin dersede benim mideme dokunuyorr ama napalımm
Merhaba bayanlar..Bendede kan pıhtılaşması var,bir çok tahlil yapıldı en son kemik iliği biyopsisi yapıldı ve trombositin yükselmesi için herhangi bir sebep bulunamadı.Esansiyel trombositemi teşhisi konuldu.Doktorum az bir orandada olsa düşük yapma riskim olduğunu söledi.Bu sebeple hamile kalmaktan korkuyorum ve sürekli bunu erteliyorum.Beim merak ettiğim sizin plt değerleriniz kaçtı??
Kızım sezeryanla oldu. Geç doğum olduğu için sezeryana gerek görüldü. Sende araştırma yapıldı mı sorun neymiş. Benim doktorum baya bi kafa patlattı bu duruma, seni araştırmak lazım diyor, sağlıklı bir gebelikten sonra neden iki düşük olsunki diyor, bana testler yapılmadan önce cinsiyetinde bu durumla ilgisi olabileceğini söylemişti. Belkide ondandır. Mesela benim ikinci düşüğüm erkekti. O yaşamadı. belki ondan önceki de öyleydi, şimdi yine kıza hamileyim. Kan sulandırıcı falan almasamda belki sağlıklı bir gebelik geçirebilirdim, çünkü bunda başlangıcı bile farklıydı. Diğer ikisinde mesela beta HCG çok düşüktü ama bunda çok iyi çıktı. Daha ilk günlerden farklı başladı yani. Mesela diğerlerinde hiç mide bulantısı falan olmadı ama bunda öldüm mide bulantısından. En yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallh. Seninde kızın varmış baksana, acaba bu bir tesadüf mü yoksa böyle bir gerçek varmı? Bizle aynı durumda olanlar varsa haber versin inan ben çok merak ediyorum.
cnm korkma coraspırın mıdede deıl bagırsakta cozunuyor onun ıcın doknumuyor bıde tok karnına yutunca hıc dokunmuyor bende normalde ılac pek yutamam 4 aydır kullanıyorum hıc dokunmadı
wie cim cnm havarl sogudu ya usutup gaz sancısıda cekebılırsın bende de oluyo arada hatta bende gaz sancısı cok oluyo dr folıdeysın gaz yapacagını soyledı bıde benım ayaklarım hıc ısınmaz kokma cnm ok
Allah razı olsun canımCNM yasinini okudum annemde okudu.iki tane daha yaz ablalarımda okuyacak
emre koyduk kuzunun ismini.
telefonun şarjı bitmiş fark etmedim.çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyoz.süt ememiyor,sağıp yediriyom.çok hava yutuyor,gaz oluyor.bu gaz oğluşumun peşini bırakmıyor büşra teyzesiii.
:)) iyidir kuzu sen nasılsın?
tatlım kullananlar faydalı olduğunu söylüyor ama benim bir fikrim yok..
bu arada eğer kullanırsan çörek otunu öğütülmüş olarak tüketmeni öneririm çünkü
diğer türlü bağırsakların çizilmesine sebep oluyormuş..
sağol tatlım sen nasılsın.
kullanacağın bu karışım ne için hayatım. neye faydası varmış.
bi fikrim olmadığı için bi şey diyemicem canım.
iyiyim cnm benım bızde dun kalp atıslarını duyduk bebişimşn 8.5 mm olmus dedı doktor haftasıyla uyumlu hamdolsun ıns hep boyle ıyı gıder
benım bı arkadasın 2- 3 sene cocuk olmadı sonra bı dr progestan vermıs alttan o ay hamıle kaldı belkı ıse yara su jel vye progestan bı dene bakalım bal tarcın olayını da dene bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler cnm dua ile ...
Canım bilmiyorum valla kafayı yiycem artık onceden ufak defek kipirtamalar hissediyordum 2gundur tık yok bebisimde insallah iyidir ya bide dün ne oldu onu anlatım ben bacak ve göbekten yapiyodum iğneyi morardigi için 2haftadir esım koldan yaptı bu sayedede gobegimin morlugu gecti dün iğneyi batırdım ilacida sıktım iğneyi cikarmakla göbeğimden sular gelmeler başladı sonrada kana çevirdi çok korktum neden böyle oldu anlamadım ignelerimi buyuk bı titizlikle yapıyorum ama sarimsi intihap gibi bı su geldi şimdi çok acıyor gobusum el sürünmüyor sisti iyce amann duşun duşun patliyc artık oluruna bıraktım herseyin hayırlısı olsun sen nasilsin tatlım bebis nası??l
iyiyim hayatım sen nasılsın?
seninde az kalmış doğuma
inşallah sağsalim kucağına aldığında bebekini
kuş gibi uçup gidecek tüm sıkıntıların
Canım bilmiyorum valla kafayı yiycem artık onceden ufak defek kipirtamalar hissediyordum 2gundur tık yok bebisimde insallah iyidir ya bide dün ne oldu onu anlatım ben bacak ve göbekten yapiyodum iğneyi morardigi için 2haftadir esım koldan yaptı bu sayedede gobegimin morlugu gecti dün iğneyi batırdım ilacida sıktım iğneyi cikarmakla göbeğimden sular gelmeler başladı sonrada kana çevirdi çok korktum neden böyle oldu anlamadım ignelerimi buyuk bı titizlikle yapıyorum ama sarimsi intihap gibi bı su geldi şimdi çok acıyor gobusum el sürünmüyor sisti iyce amann duşun duşun patliyc artık oluruna bıraktım herseyin hayırlısı olsun sen nasilsin tatlım bebis nası??l
İyidir canım, sen nasılsın? tatlım hiç fikrim yok karışımla ilgili
Slm kızlar bende bundan 4ay önce 9haftalık bebegimi kaybetmişdim dr.pıhtılaşmadan dolayı olabilecegini söylemişdi bir dize tahliller yapıldı ve sonuç mthfr677 homozigot mutant çıkdı dr.aspirin ve folik asit kullanmamı gebelik oluşur oluşmazda ignelere başlayacagımı söyledi hatda ilave olarakda kortizon ekleyebilirim dedi kızlar benimle aynı olanlarınız varmı?neler yapıyosunuz biraz bahsedermisiniz ya çook garip bir duygu böyle bir sorunum olduna mı üzüleyim yoksa bebegimin neden dolayı düşdügünü buldugumamı sevineyim bileeeeemidim:85:
bebeiş çok ıyı teyzesı kalp atısını duduk ara arabulantı oluyo gecıyo genelde yatmaya calısıyorum fazlla yormuyorum kendımı sen neler yapıyosun bakım
redmaskcmmm merak etmıssın saol cnm ıyıyım hamdolsun benım bulantılarım 5 haftada basladı sadece sabahları oluyodu gunduzlerı olmuyodu sımdıde gunduz de oluyo ama cıkarmıyorum pek sabahları uyanınca kalkmadan kraker ıyıyorum oda ıyı gelıyor ama bulantın olacak dıye bı kural yok olmayabılırde benım ılkınde hıc olmamıstı bıde caydan tıksındım o kadar
sen de ıyıyımıssın cok sevındım cnm ama sana neden sabah aksam verdıler ıgneyı benımle aynı mutasyon senın anlamadım bı dr sor ıstersen ben eczacımla da konustum o genelde 0,4 mg gıne verıyolar dedı benım suan kılom 60 oldu normalde 55 56 max 57 ıdım onunla mı alakalı acep ???
mide bulantısının kız cocuk veya erkek cocukla alakası olabılır ama dusmedı veya saglıklı olması konusunda fark yapacagını sanmıyorum cunku iğneyle dogum yapan arkadasların kızı olanda var erkek olanda. bide dusen bebeklerımızde aspırın falan kullanmadıgımııcın farklı reaksıyonlar hıssetmemızde normal bence ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?