bende ii tatlımm sen ii maşallah bebişinde ii iğneler nasıl gidiyo tatlım sana ne dicemm gönderdiğin şeyi okudum ve mehmet hocaya dedim homosistein değerini sen kafanı bunlarla yorma bi rahat ol dedi bu ay bi yumurta takibi yapalım bakalım dedi ona göre ne yapacağımıza karar veririz dedi ay ağzımı açamadım bendeii dedim senin homosistein değerin nasıl düştü peki ? ha bu arada folik asit kullanıyosunya o dengeler sen merak etme dedi dr. bide sen nasıl düşürdün bana yazarmısın kuzum
Canım bilmiyorum valla kafayı yiycem artık onceden ufak defek kipirtamalar hissediyordum 2gundur tık yok bebisimde insallah iyidir ya bide dün ne oldu onu anlatım ben bacak ve göbekten yapiyodum iğneyi morardigi için 2haftadir esım koldan yaptı bu sayedede gobegimin morlugu gecti dün iğneyi batırdım ilacida sıktım iğneyi cikarmakla göbeğimden sular gelmeler başladı sonrada kana çevirdi çok korktum neden böyle oldu anlamadım ignelerimi buyuk bı titizlikle yapıyorum ama sarimsi intihap gibi bı su geldi şimdi çok acıyor gobusum el sürünmüyor sisti iyce amann duşun duşun patliyc artık oluruna bıraktım herseyin hayırlısı olsun sen nasilsin tatlım bebis nası??l
Allahım yavrunuzu size bağışlasın canım.ben de en son tartıldığımda 67 kiloydum.iğnenin yaninda aspirin kullandın mı?
canım moralini bozma.Bebiş iyidir İnşallah.istersen bir dr a sor.sen neler yapıyosun,yediklerine içtiklerine dikkat ediyor musun?ben de yarın test yaptırcam.bakalım herşeyin hayırlısı olsun.
kaç haftalık gebeliğin 28.haftaya kadar normal biliyosundur.ama ben hissetmediğim zamanlarda çukulata yerdim yatardım bir saat.hemen oynamaya başlardı.dene derim.ayrıca gelen sıvı iğnedir.ben çok yaşadım.bacakta özeliklede.
canim ben 16.haftadayim ilk bebegim oldugu icin kendimi cok dinliyorum belkide o hissedigim seyler harekette degildi bilmiyorum kipir kipir biseyler oluyodu 2gundur yok ama Rabbime sukur bugun aksama dogru hissettim biseyler
wie panik yyapma nolur bende bazen 2-3gün özellikle yoğunsam hissetmiyorum bu çok normal.sen bi kaç hafat sonra gör tekmeleri::79:
insallah gorurum tatlm hayirlisi bakalim ne olacak fazla kafama takmak istemiyorum ama engel olamiyorum iste yok ama bugun hissettim azcik eee sen ne yaptin nasil gidiyor bak benim bulantilar tamamen gecti seninki ne durumda:26:
karnından gelen sular ıgnedır bende de bazen damla damla cılıyor bende hemen pamukla bastırıyorum
bıde ben gobekten cok huylandım kol ve bacaktan yaptırıyorum saglık ocagında benımde 2 gundur sıstı ve cok morardı ıgne yerlerım hemsıreler olabılır normal bısı olmaz korkma dedıler cnm sende kokrma 45 dercelık acıyla vur bıde bacak daha az acıyo gobek ve koldan kısıye gorede degısı bu durum heralde bıde ıgneyı cıakrma kendısı atsın clexanla yaylı sen ne kullanıyodun
muco canım sen napıyorsun çalışmalara devammı
kızlarrrrr nolur yardımmmm.37 t 4 olduk doktor bugün itibariyle iğneyi bırak diyo.ne yapmalıyım sizce.sizin doktorlarınızın fikirleri ne yönde....
yok canim zaten hep pozitif dusunmeye calisiyorum hayirlisi bakalim hergun belli saatlerde ilac kullandigim icin yediklerime dikkat etmek zorundayimm senin icinde sevindim canim insallah yarin test sonucun pozitif cikarrr
kızlar bazı hamilelik belirtileri var sanırım bende.
slm kiloya göre veriyor bazı doktorlar her 10 kiloya 0.1 lik diye düşün.bende kiloluydum 74 ile başladım .ama doktorum bana 0.4 lük verdi.bu arada benim mthrf heterezigot cnm.onuda yeni öğrendim :) doktorum düşük yaptım diye başlattı ikinci hamileliğimdeçok şükür sorunsuz dğurdum.şimdi 6 aylık oldu oğluşum.
kızlarrr benim teste (mhfr c... mutasyon saptanmıştr )yazıyo nedr acıklamısınız.
karnından gelen sular ıgnedır bende de bazen damla damla cılıyor bende hemen pamukla bastırıyorum
bıde ben gobekten cok huylandım kol ve bacaktan yaptırıyorum saglık ocagında benımde 2 gundur sıstı ve cok morardı ıgne yerlerım hemsıreler olabılır normal bısı olmaz korkma dedıler cnm sende kokrma 45 dercelık acıyla vur bıde bacak daha az acıyo gobek ve koldan kısıye gorede degısı bu durum heralde bıde ıgneyı cıakrma kendısı atsın clexanla yaylı sen ne kullanıyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?