Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Doktorlarımıza güvenmek zorundayız canım... Bu arada homosistein yüksek çıktığında folbiol ve benexol vererek düşürdü doktor... Sonra da mthfr de mutasyon olanlar da yüksek çıkabiliyor dedi... Ama doktorunun dediği doğru sen zaten kullanıyorsun...Kafanı takma kuşum her doktor farklı bişi söylüyor bende çok sıkıldım... ama rahat olmamız lazım..

canım moralini bozma.Bebiş iyidir İnşallah.istersen bir dr a sor.sen neler yapıyosun,yediklerine içtiklerine dikkat ediyor musun?ben de yarın test yaptırcam.bakalım herşeyin hayırlısı olsun.

kaç haftalık gebeliğin 28.haftaya kadar normal biliyosundur.ama ben hissetmediğim zamanlarda çukulata yerdim yatardım bir saat.hemen oynamaya başlardı.dene derim.ayrıca gelen sıvı iğnedir.ben çok yaşadım.bacakta özeliklede.

canım moralini bozma.Bebiş iyidir İnşallah.istersen bir dr a sor.sen neler yapıyosun,yediklerine içtiklerine dikkat ediyor musun?ben de yarın test yaptırcam.bakalım herşeyin hayırlısı olsun.

yok canim zaten hep pozitif dusunmeye calisiyorum hayirlisi bakalim hergun belli saatlerde ilac kullandigim icin yediklerime dikkat etmek zorundayimm senin icinde sevindim canim insallah yarin test sonucun pozitif cikarrr

canim ben 16.haftadayim ilk bebegim oldugu icin kendimi cok dinliyorum belkide o hissedigim seyler harekette degildi bilmiyorum kipir kipir biseyler oluyodu 2gundur yok ama Rabbime sukur bugun aksama dogru hissettim biseyler

canim ben 16.haftadayim ilk bebegim oldugu icin kendimi cok dinliyorum belkide o hissedigim seyler harekette degildi bilmiyorum kipir kipir biseyler oluyodu 2gundur yok ama Rabbime sukur bugun aksama dogru hissettim biseyler

wie panik yyapma nolur bende bazen 2-3gün özellikle yoğunsam hissetmiyorum bu çok normal.sen bi kaç hafat sonra gör tekmeleri::79:

wie panik yyapma nolur bende bazen 2-3gün özellikle yoğunsam hissetmiyorum bu çok normal.sen bi kaç hafat sonra gör tekmeleri::79:

insallah gorurum tatlm hayirlisi bakalim ne olacak fazla kafama takmak istemiyorum ama engel olamiyorum iste yok ama bugun hissettim azcik eee sen ne yaptin nasil gidiyor bak benim bulantilar tamamen gecti seninki ne durumda:26:

insallah gorurum tatlm hayirlisi bakalim ne olacak fazla kafama takmak istemiyorum ama engel olamiyorum iste yok ama bugun hissettim azcik eee sen ne yaptin nasil gidiyor bak benim bulantilar tamamen gecti seninki ne durumda:26:

canım beninkide geçti sayılır sabahları uyanınca hemen bişiler atıştırıyom bulanmasın diye onun haricinde iyiyim ama çok şişkinlik oluyor bende ya sabah normal uyanıyorum akşama karnım kocaman oluyorçok sıvı alıyorum ondanmı acaba hemen hemen 2 litre su içiyorum bide ayran süt katarsak ama napiyim yanıyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım bebişin.. Seninde ikici bebeğin sanırım. Bu bebeğine de Allah uzun ömürler versin inşallah. Bende clexane kullanıyorum, o.4 sadece sabah yapıyorum, birde aspirin alıyorum. Ben iğneyi kendim karnımdan yapıyorum arada morarıyor ama bazen oluyor. Bana da en rahatı karın gibi geldi..

kızlarrrrr nolur yardımmmm.37 t 4 olduk doktor bugün itibariyle iğneyi bırak diyo.ne yapmalıyım sizce.sizin doktorlarınızın fikirleri ne yönde....

kızlarrrrr nolur yardımmmm.37 t 4 olduk doktor bugün itibariyle iğneyi bırak diyo.ne yapmalıyım sizce.sizin doktorlarınızın fikirleri ne yönde....

selam canım..
doğumun ne zaman ? uzun süredir girmiyorum siteye geçmişi okuyamadım henüz..
benim arkadaşım 10 gün kala bıraktı nur topu gibi kızı var çok şükür korkma canım
oğluşun kendini kurtardı artık.. burada okuduklarımdan doğuma 3gün kalaya kadar dr u
dinlemedn kullananlarda var ama riski değerlendirmek lazım kanama açısından..
hayırlıs olsun...

Son düzenleme:
yok canim zaten hep pozitif dusunmeye calisiyorum hayirlisi bakalim hergun belli saatlerde ilac kullandigim icin yediklerime dikkat etmek zorundayimm senin icinde sevindim canim insallah yarin test sonucun pozitif cikarrr

selam canım..
biliyormusun bende az önce bebek hareketleriyle ilgili bir yazı okudum kağan kocatepenin sitesinde
yeni hissetmeye başladığınızda bebek hareketlerini bir kıpırdar bir kıpırdamaz hisseddermişiz
buda bebek harekelerinin 18.haftaya kadar dengesiz olmasından kaynaklanırmış birde gaz dolanmasını
bebek zannedermişiz aslında bu yüzdende dün kıpırdadı bu gün kıpırdamadı dermiş çoğu hamile..
17-18. haftalarda hissedermişiz aslında.. korkma bence
içini ferah tut..bana doktorum en erken 17. hafta hisseddeceksin dedi :)
çok öpüyorum seni mucize bebişe iyi bak :)

Son düzenleme:

canım bişey sorucam düşükleriniz de bebeği siz kendiniz mi düşürüyordunuz.kürtajla mı alıyorlardı.benim gebeliklerimde hep tesadüfen kontrol sırasında anlaşılıyordu bebeğin kalbinin durduğu.kendisi düşmüyordu.hatta kanamam bile olmadı sonuncusunda.öğrendik ve aldılar bebği.

biir de gebeliğin kaçınncı haftasına kadar aspirine devam etmiştin?

kızlar size bir önerim var.eczanelerde buz kalıpları var.ilaç alırken ondan bir tane isteyin.iğğneyi yapar yapmaz buz kalıbını iğne yaptığınız bölge üzerinde 1-2 dk kadar bekletin morarma olmuyor.bunu bana hemşire bir arkadaşım önermişti.doktoruma da sormuştum emin olmak için acaba bir zararı olur mu diye?o da kim demişse bunu sana doğru söylemiş.hiçbir zararı yok.morarmalara iyi geliyor.uygulayabilirsin demişti.mutlaka deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…