Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

e melis kuzum iğneyi bıraktığından hiç haberim yok ya takip edememişim seni neden bıraktırdı bana bi yaz kuzum ya sen ii ama demi bebişde ii umarım iyisinizdir tatlım öpüyorum seni

tabi bende bilemedim çünkü benim eşimin spermlerle ilgili bir problemi yoktu onun için sanırım ara verdirmedi. ve zaten daha öncede 3 kere kendiliğimden hamile kaldığım için bir sorun görmedi herhalde.

canım senle daha öncede konuşmuştuk herhalde yeniydi herhalde gebeliğin değilmi? Benim doktorum hemen iğneye başladı, seninle durumum aynı benim, başka bir doktora gittim o da tedaviyi onayladı ama o da aynen senin doktorunun dediği gibi bu mutasyonun nerdeyse 10 kadından birinde rastlandığını, iğne olmasamda aslında bişeyin değişmiyeceğini söyledi. Bir ara ikili test için bir prof.a gittiğimdede oda aslında iğneler çok gereksiz dedi. belkide bizde boşu boşuna kullanıyoruzdur. Senin hamileliğin yeniydi galiba değilmi canım. bilgi verirsen sevinirim.. sevgiler.

Daha öncede konuşmuştuk herhalde ama benim düşen iki gebeliğimde de geröekten bir terslik vardı zaten beta hcg falan düşüktü. belki onuniçin düştü... bunda zaten herşey olumlu başladı. bence de aslında gereksiz yere kullanıyoruz iğneleri. çünkü bizim mutasyon zaten heterozigotta olduğu için her hamileliğe denk gelmiyormuş. çokta sık rastlanan bir durummuş.

Kızlar bence herşeyin hayırlısı, herşeyin vakti zamanı var. Olacağı varsa iğnesizde olur zaten. Allah verir hayırlısıyla. Allah'a dua etmekten başka çare yok. 313 Ayetel kürsi her derde deva bence. Şimdiye kadar ne dilediysem Allah'a çok şükür oldu. Eğer olmuycak birşeyse de Allah okumayı kısmet etmiyor. eneteresan bir şey.. Deneyin derim. Çok iyi geliyor insana.

peki ayetel kürsiyi okurken hepsinin başında besmele çekiyormuyuz..yoksa euzubesmele mi çekiyoruz.

Merhaba arkadaşlar,
Benimde iki düşüğüm olmuştu. En son düşüğüm Nisan ayında oldu. Ekim ayında da kimyasal gebelik yaşadım. 2 mutasyonum var. Faktör V Liden ve MTHFR. Her ikiside heterozigot.
Nisan ayından beri bir türlü gebelik gerçekleşmedi. Geçen hafta HSG çektirdim. Dr.un istediği diğer testleri de yaptırdım. Hiçbir sorun gözükmedi. Bugün dr.a gittim tekrar. Gebe kalmana engel bir durum yok dedi.
Gecikme olduğunda kanda HCG değerine bakarız. Kanda gözüktüğü an iğnelere başlayacağız dedi.
Yaşım itibariyle önümüzdeki adetten sonra da Klomene başlarız dedi. (galiba Klomen dedi. )
Son 7 aydır aslında çok yoruldum. Dr.lar, testler, tahliller, muayeneler... Artık takdir Allah'ın.

Merhaba kızlar 16+3 hamileyim şimdilik bir sorunum yok çok şükür daha hiçbir testimi yapmadı doktor bu hafta sonuna doğru dörtlü testim var ilk defa kan pıhtılaşması gibi bir test istemelimiyim sizce doktorumdan eğer böyle bir risk olabiliyosa ilk hamileliğim ve endişeleniyorum :18:

canım salı günü daha uygun çünkü yumurtalar çatladıktan sonra 24 saat bekleyebiliyo.sperm hücrelerinin de 72 saat canlı kalabildiğini düşünürsek.salı dah doğru olur gibi.ama yine de sen bilirsin tabi.inşallah hayırlısıyla olur

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun inş. kucağında görmek de nasip olur
kan pıhtılşması testine gelince bu genetik bir test ve bu testler gebe kalınmadan önce yapılıyo gebelik etkiliyormuş tahlilleri

Benim durumumda aynı bu mutasyon.Doktorum aslında iğne vermemişti ama ben istedim.Keşke demek istemiyorum dedim.Zararıda yokmuş zaten.Biraz kevgire döneriz ne olcak.Yapcak bişi yok..
Evet hamileyim canım bu kez oldu Allah a şükür. benimde 8 yaşında kızım var arada 2 düşük var. bunda clexane ve coraspin kullanıyorum.
ALLAH daim etsin canım.Clexane kaçlık kullanıyorsun.Ben 0.4 clexane kullancağım..

merhabalar canım bahsettiğin athlilden bende yaptırdım faktör10ax senin sonucu kaç çıktıda doktorun iğneyi düşürdü ben daha göstermedim yardımcı olursan sevinirim

Canım gereksiz değildir bence.Her şeyin bir sebebi var.Senin bebeğinin dünyaya gelmesindede bu iğneler sebeb olacak belki.Hematolog Mthfr677 heterezigot olanlarda düşük olmasını folat eksikliğine bağlıyor.Folikasit kullanımıyla sorunun aşılabileceğini düşünüyor.Birde homosisten değeri önemliymiş.Eğer 10 ve 10nun altındaysa sorun yok demekmiş.Benimde 6 çıkyı.İşte böyle canım bakalım zaman ne gösterecek.Birde doktorlar şöyle düşünüyor önce aspirini deneyelim yetmezse diğier gebelikte artı iğneye geçeriz diyorlar ama bilmiyorlarki bizim canımızdan can gidiyor.

Sağol canım okuyacağım bende.

kızlar ,perşembe günü ilk iğnemi yaptırdım.ertesi gün kahverengi kanama başladı. hemen dr.a gittik.hcg değerleri normal çıktı.hala ara ara hafif şekilde lekelenmeler oluyor.çok korkuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…