Canım gereksiz değildir bence.Her şeyin bir sebebi var.Senin bebeğinin dünyaya gelmesindede bu iğneler sebeb olacak belki.Hematolog Mthfr677 heterezigot olanlarda düşük olmasını folat eksikliğine bağlıyor.Folikasit kullanımıyla sorunun aşılabileceğini düşünüyor.Birde homosisten değeri önemliymiş.Eğer 10 ve 10nun altındaysa sorun yok demekmiş.Benimde 6 çıkyı.İşte böyle canım bakalım zaman ne gösterecek.Birde doktorlar şöyle düşünüyor önce aspirini deneyelim yetmezse diğier gebelikte artı iğneye geçeriz diyorlar ama bilmiyorlarki bizim canımızdan can gidiyor.
Benim durumumda aynı bu mutasyon.Doktorum aslında iğne vermemişti ama ben istedim.Keşke demek istemiyorum dedim.Zararıda yokmuş zaten.Biraz kevgire döneriz ne olcak.Yapcak bişi yok..
ALLAH daim etsin canım.Clexane kaçlık kullanıyorsun.Ben 0.4 clexane kullancağım..
bende 0.4 kullanıyorum canım. Allah kolaylık versin... Ya çok zor birşey değil zaten benim annem hergün günde iki kez insülin oluyor, ömür boyu kullanmak zorunda, bizim kısa bir süre nolcak yaparız , ben kendim yapıyorum pekte sorun yaşamıyorum..
özelemı yazdın cnm baktım yok goremedım ne yazmıstın ???
bende yrn dr gıdıcem bakalım ne dıcek
bugun aradım kanama yoksa onemlı dııl yarın gelsın demıs
maşallah bugun leke olmadı ıns da olmaz
korka korka wc ye gıtmek ıstemıyorum artık
bu arada cnm karnım buyumeye basladı sankı kasıklarım tas gıbı bazende agrı oluyo
Slm kızlar nasilsiniz hamisler nasıl gidiyor bakım
Azra3437 sana kahverengi lekelerle ilgili bişeyler yazmıştım okursan kafan biraz rahatlar
bana gelince şimdilik bişeyimiz yok kızlar kanamam felan da yok çok şükür ama 1aydir bebisimi goremiyorum haftaya kontrolumuz var ben çok korkuyorum nedense kalp atisini duyamiycam diye çok korkuyorum lutfen dua edin bana kızlar
Size sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim benim kan grubum a rh- kan grubum negatif ve esiminkide pozitif olduğu icin bana haftaya bu iğne yapacaklar bu konuda bı bilgisi olan varmı bu iğneden vurulan varmı bana bı yardımcı olsanız şimdiden teşekkür ederim dualarimizdasiniz beni ve bebegimide duâlarınızdan eksik etmeyin kızlar buna çok ihtiyacım var:)))
özelemı yazdın cnm baktım yok goremedım ne yazmıstın ???
bende yrn dr gıdıcem bakalım ne dıcek
bugun aradım kanama yoksa onemlı dııl yarın gelsın demıs
maşallah bugun leke olmadı ıns da olmaz
korka korka wc ye gıtmek ıstemıyorum artık
bu arada cnm karnım buyumeye basladı sankı kasıklarım tas gıbı bazende agrı oluyo
slm canim yok özeline yazmadim cok onceki sayfalarda kaldi sanirimneyse yine yazimm benim o lekeler 7haftada basladi ve 1hafta surdu sonra ohhh cok sukur gecti diye sevinirken bu seferde 9.haftamda basladi normaldir korkulacak bisey yok kendine stres yapma pzitif dusunmeye bak sen o lekeleri davetsiz misafir olarak gor arada bir geliyorlar iste benimkiler yatiliydi 1hafta kaldi geri gittiler ben hep boyle dusundum ve kendime stres yapmadim kasik agrilarina gelince onlarda normal annesi bebisin buyuyo ee tabi rahminde buyudukcede oluyor bu agrilar kendine dikkat et yat dinlen öpuyom seni tatlim
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar bişey sorucam kan pıhtılaşması için hangi testleri yaptırdınız benimde 3 düşüğüm varda teşhisin adı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar bişey sorucam kan pıhtılaşması için hangi testleri yaptırdınız benimde 3 düşüğüm varda teşhisin adı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
ya kizzzlarr isyanlardayim haberiniz olsunben elimden geldigince ve bilgim oldugunca sordugunuz sorulara cevap yaziyorum ama ben bir soru sordum tik yok sabahtan beri gozlerim yoruldu sayfalara bakmaktan neyse caniniz saolsun Allah herkese cifter cifter bebis versin emiiii
canım şimdi senin kan grubun negatif eşinin ki de pozitif ya: bu durummda bebeğinizin kan grubu negatif te olabilir.pozitif te olabilir.bebğin kan grubunu senden aldıysa senin ki de onun ki de negatif olduğundan hiçbi sorun olmuyo.bebeğininz kendi kan grubunu belirleyen geni babadan aldıysa kan grbu pozitif oluyo.şu anda da senin karnında senin negatif kanınla beslendiği için o iğne yapılmazsa ve bebeğinin kan grubu da pozitifse,senin kan hücrelerin bebeğin kan hücrelerini yabancı olarak görüyr ve antikor üretebiliyor.ama çok şükür ki bahsettiğin bu iğneler sayesinde kanlarınız arasında bir uyuşmazlık varsa bile çözülmüş oluoyr.bahssettiğin iğnyi zamanında yaptırırsan.doğumunu tam teşekküllü bi hastanede yaparsan hiçbi sorun olmaz.rahat ol.
Günaydın arkadaşlar,
Dünkü dr. kontrolümün olumlu geçmesinden sonra sanki hemen hamile kalacakmışım gibi heycan yaptım.
Bir an önce bende sizlerle birlikte hamililelikte geçen yorucu, zorlu ve bir o kadar da heycan dolu süreci paylaşmak istiyorum.
Bu arada arkadaşlar,
Dün dr.um coraspin kullanmamı söyledi.
Ancak benim ürtikerim var. Yani alerji. Aspirin ve türevlerini içemiyorum.
Dr.a söyledim. Mecbur içeceksin dedi.
Coraspin yerine ecopirin içsem olmaz mı.
Yani en azından ecopirin bildiğim kadarıyla barsakta çözülüyor.
Aranızda ecopirin kullanan var mı?
merhaba ağustos ayında bebeğimi kaybettim sonrasında genetik testlerde kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. yılbaşı günü yeniden hamile olduğumu öğrendim. dün iğnelere başladım. burda öğreniceğim ve paylaşacağım çok şey olduğuna inanıyorum.
merhaba ağustos ayında bebeğimi kaybettim sonrasında genetik testlerde kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. yılbaşı günü yeniden hamile olduğumu öğrendim. dün iğnelere başladım. burda öğreniceğim ve paylaşacağım çok şey olduğuna inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?