Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben bir önceki düşükte 7. hafatada falan aspirine başladım zaten ama bir işe yaramadı. zaten o haftalarda kaybettim. bende o dönemlerde inanılmaz testler yaptırdım, vücudumda bebeği kabul etmedi herhalde zaten onun için romatolağa yolladı beni, vücut kendi hücrelerine saldırırmış romatizmada bende de ondan şüphelendiler ama değilmiş, o esnada coraspine de başladım ama bir işe yaramadı ama zaten bence zaten düşçekti. neyse sonuçta üç doktora danıştım bu konuda ama beni kimse hematoloji ye yollamadı, benimde burda konuşulanlardan sonra aklım karıştı açıkçası. doktoruma bir danışçam bakalım.

özelemı yazdın cnm baktım yok goremedım ne yazmıstın ???

bende yrn dr gıdıcem bakalım ne dıcek
bugun aradım kanama yoksa onemlı dııl yarın gelsın demıs
maşallah bugun leke olmadı ıns da olmaz
korka korka wc ye gıtmek ıstemıyorum artık

bu arada cnm karnım buyumeye basladı sankı kasıklarım tas gıbı bazende agrı oluyo

bende 0.4 kullanıyorum canım. Allah kolaylık versin... Ya çok zor birşey değil zaten benim annem hergün günde iki kez insülin oluyor, ömür boyu kullanmak zorunda, bizim kısa bir süre nolcak yaparız , ben kendim yapıyorum pekte sorun yaşamıyorum..

İnş yararlı olur canım.Bende alışırım herhalde şimdi gözüm korkuyor ama başa gelen çekilir napalım.Bi hamiş kalalımda bakalım hayırlısı artık.5-6 aydır hamişde kalamadım.

slm canim yok özeline yazmadim cok onceki sayfalarda kaldi sanirimneyse yine yazimm benim o lekeler 7haftada basladi ve 1hafta surdu sonra ohhh cok sukur gecti diye sevinirken bu seferde 9.haftamda basladi normaldir korkulacak bisey yok kendine stres yapma pzitif dusunmeye bak sen o lekeleri davetsiz misafir olarak gor arada bir geliyorlar iste benimkiler yatiliydi 1hafta kaldi geri gittiler ben hep boyle dusundum ve kendime stres yapmadim kasik agrilarina gelince onlarda normal annesi bebisin buyuyo ee tabi rahminde buyudukcede oluyor bu agrilar kendine dikkat et yat dinlen öpuyom seni tatlim

ya kizzzlarr isyanlardayim haberiniz olsunben elimden geldigince ve bilgim oldugunca sordugunuz sorulara cevap yaziyorum ama ben bir soru sordum tik yok sabahtan beri gozlerim yoruldu sayfalara bakmaktan neyse caniniz saolsun Allah herkese cifter cifter bebis versin emiiii

canım ya senin de mi kanama oldu?geçmiş olsun.bende de oldu.seninki neden kaynaklanıyormuş bişey dedi mi dr?ben bir gün öncesinden iğneye başlamıştım acaba ondan olabilir mi?

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar bişey sorucam kan pıhtılaşması için hangi testleri yaptırdınız benimde 3 düşüğüm varda teşhisin adı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar bişey sorucam kan pıhtılaşması için hangi testleri yaptırdınız benimde 3 düşüğüm varda teşhisin adı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Genetik test yaptırıyorsun canım..

senle ilgili genetik araştırma yapılıyor canım, 3-4 farklı gen var onlara bakılıyor. Orda herşey çıkıyor zaten. Bu arada Allah sabır versin arkadaşım.. İnşallah en yakın zamanda bebek sahibi olursun.

selam,wie cim sanırım kan uyuşmazlığı ile ilgili bir iğne yapacaklar.bebeğin de iyidir umarım. 1 ay gerçekten ç.ok uzun süre insan göremeyince huzursuz oluyor. ben bu cuma tekrara gideceğim. artık sanırım 2 haftada 1 kontrole giderim. geçen haftaki kanama beni çok korkuttu.

canım şimdi senin kan grubun negatif eşinin ki de pozitif ya: bu durummda bebeğinizin kan grubu negatif te olabilir.pozitif te olabilir.bebğin kan grubunu senden aldıysa senin ki de onun ki de negatif olduğundan hiçbi sorun olmuyo.bebeğininz kendi kan grubunu belirleyen geni babadan aldıysa kan grbu pozitif oluyo.şu anda da senin karnında senin negatif kanınla beslendiği için o iğne yapılmazsa ve bebeğinin kan grubu da pozitifse,senin kan hücrelerin bebeğin kan hücrelerini yabancı olarak görüyr ve antikor üretebiliyor.ama çok şükür ki bahsettiğin bu iğneler sayesinde kanlarınız arasında bir uyuşmazlık varsa bile çözülmüş oluoyr.bahssettiğin iğnyi zamanında yaptırırsan.doğumunu tam teşekküllü bi hastanede yaparsan hiçbi sorun olmaz.rahat ol.

ahhh canim benim ya cok sagol valla icimi rahatlattin umarim bi sorunumuz cikmazz

nuraycim sende saol bitanem evet ya 1ay cok uzun bir sure bana kalsa hergun goresim var vallaboyle uzun sure gecincede korkuyorum bilemiyorum yani kalp atisini duyamazsam diye cok korkuyorum bulantilarim felanda bitti hic bir hamilelik belirtim kalmadi nedense bu beni daha cok korkutuyor:18::18::18:

Günaydın arkadaşlar,
Dünkü dr. kontrolümün olumlu geçmesinden sonra sanki hemen hamile kalacakmışım gibi heycan yaptım.
Bir an önce bende sizlerle birlikte hamililelikte geçen yorucu, zorlu ve bir o kadar da heycan dolu süreci paylaşmak istiyorum.

Bu arada arkadaşlar,
Dün dr.um coraspin kullanmamı söyledi.
Ancak benim ürtikerim var. Yani alerji. Aspirin ve türevlerini içemiyorum.
Dr.a söyledim. Mecbur içeceksin dedi.
Coraspin yerine ecopirin içsem olmaz mı.
Yani en azından ecopirin bildiğim kadarıyla barsakta çözülüyor.
Aranızda ecopirin kullanan var mı?

Son düzenleme:

günaydın canım. bir an önce hamiş haberini alırız inşallah.

merhaba ağustos ayında bebeğimi kaybettim sonrasında genetik testlerde kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. yılbaşı günü yeniden hamile olduğumu öğrendim. dün iğnelere başladım. burda öğreniceğim ve paylaşacağım çok şey olduğuna inanıyorum.

ben korunmayı bırakmadan önce başladım ecopirine tabii dr tavsiyesiyle

geçmiş olsun canım.ne güzel bi yılbaşı hdiyesi almışşın :))) inşallah hayırlısıyla kucaklarsın yavrunu mutasyonunu ve tedavini yazar mısın?

Çok geçmiş olsun canım.
Gerçekten de ne güzel bir yılbaşı hediyesi bu böyleee. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…