Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kuzucuklar nasılsınız varmı bi gelişmeler ben döndüm eve
ama mart 26 sında annemlerin yanına dönücem eşimde askere gidicek
1 senede bebegi bulamadık 3 ayda tutturabilirmiyiz acaba

öyküm sana romatizmayla ilgili ne gibi bilgi verdiler ben romatoit artrit hastasıyım iğneylede düşüğüm var söylediklerin ilgimi çektide

Neden olmasın ki canım. İnanıyorum ki hiç ummadığın bir zamanda bebeğine kavuşacaksın. Sen bile şaşıp kalacaksın nasıl oldu diye.
Ben iki gebeliğimde de çok şaşırmıştım. Hiç beklemiyordum. Eşimde bende şok olmuştuk. Çünkü o zamanlar korunuyorduk.

hoşgeldinnn kuzum.. tabi tutturursunuz Allah izin verdikten sonra . dualarımdasın cnm

hoşgeldinnn kuzum.. tabi tutturursunuz Allah izin verdikten sonra . dualarımdasın cnm

ay inşallah kızlar ya çok sevinirim vallaa süpper olur benim için
zaten hamile kalırsam kontroller için ankarada olmam gerekiyor bu aradada eşim askerlik işini halleder süpper olur

geçmiş olsun canım.ne güzel bi yılbaşı hdiyesi almışşın :))) inşallah hayırlısıyla kucaklarsın yavrunu mutasyonunu ve tedavini yazar mısın?

teşekkürler canım. mthfr a1298c heterozigot çıktı diğerleri normal. korunmayı bırakmadan 1-2 hafta önce ecopirine başladım. dünde clexane 0.4 kullanmaya başladım. biraz lekelenmem olduğu için ecopirini hergün almayabiliyorum. bide aynı saatlerde alma dedi drum.

ben ecopirin kullanıyorum. miden sağlam değilse ecopirin kullan demişti doktorum.

öyküm sana romatizmayla ilgili ne gibi bilgi verdiler ben romatoit artrit hastasıyım iğneylede düşüğüm var söylediklerin ilgimi çektide

Daha önceki düşükte ANA pozitif olduğu için özellikle lupustan şüphelendiler onun için çok tahlil yaptırdım canım. Romatizmal hastalıklarda düşüğe neden olabiliyormuş. hamilelik sonlandıktan sonra değerlerim normale döndü. Bazı romatizmal hastalıklar hamilelikte gerileyebiliyor ama lupus tarzı şeyler düşüğe neden olabiliyormuş. Lupusta ve bazı romatizmal hastalıklarda vücut kendi hücrelerini yabancı cisim olarak algılayıp, kendi hücrelerine saldırabiliyormuş. Bende de buna benzer birşey oldu ama sanırım vücut bebeği yabancı bir cisim olarak algıladı... Benim de bildiğim bu kadar.. Ama sende romaztizmal bir rahatsızlık varsa muhakkak romatologla jinekoloğunun haberli olması lazım... Acil şifalar..

kızlar akşam üzeri randevum var.. çok heyecanlıyım. kalp atışı duymaya gitcez. 2 kere yaşadım... kalp atışı duymaya koşa koşa gitmişken duyduğum hayalkırıklığını doktorların düşünceli yüzünü 1-2 gün bekleyelim deyişlerini kürtajları, doktor değiştirmeleri..

gerçi ilk kez şimdi iğne asprin kullanıyorum. allah hayırlıysa kısmet etsin.. siz de dualarınızı eksik etmeyin benden. kusura bakmayan sabah sabah içinizi kıydım ama paylaşabileceğim kimse yok. annelerimize bile söyleyemedik henüz..

ay inşallah kızlar ya çok sevinirim vallaa süpper olur benim için
zaten hamile kalırsam kontroller için ankarada olmam gerekiyor bu aradada eşim askerlik işini halleder süpper olur
inşallah canım ne güzel bi taşla 2 kuş vurmuş olursun Allah gönlüne göre versin. stres yok tamam mı?

inşallah canım bu sefer çok kolay bi haöilelik yaşarsın bebişin üzmeden gelir .. ilgimi çekti de ben özellikle aynı saatte alıyorum asprini. aynı saatte almaman faydası mı varmış. bahseder misin biraz ..

eee ikiside aynı zaten ne fark varki onu da kullanabilirsin. doktorun olmaz mı dedi ki..

Dr.a sorduğumda 100 lüğü var mı ki dedi. (Bana soruyor, ben nerden bileyim. Aspirin kullanan biri değilim ki). Eğer varsa telefonlaşalım dedi.
Kısaca, ne kullan dedi, ne de kullanma dedi.

Canım inşallah kalp atışlarını duyarsınız bugün... Güzel haberlerini alırız inşallah. Bize de haber vermeyi sakın unutma. Canım bence ailelere zaten hemen bilgi verme çok telaşlanıyorlar. Ben 9 haftalık olana kadar annemlere falan söylemedim. Kızıma 12 haftadan sonra söyledim. Daha kayınvaldemin haberi bile yok. Boşver haberverme hemen. Ama olumlu ol, aynı şeyleri bende yaşadım va hala her doktora gidişimde o madaya yatışımda tansiyonum fırlıyor. 2011 uğur getirsin inşallah.. Sevgiler..

canım merhaba.ben geçen perşembe başladım 0.4 lük iğneye.cuma sabahı kahverengi kanama oldu.şimdide hafif lekelenme var.acaba iğneden midir

Şu an yaşadıklarını anlayabiliyorum Canım, içini ferah tut. Allahın izniyle Bu sefer o duymak istediğin sesi duyacaksın. Stres yapma. Rahat ol canım. Dualarım seninle.

canım benim durumum farklı galiba önceki gebeliğimde leke falan hiç yoktu sadece aspirin kullanmıştım tabii ilk gebeliğim olduğu için pıhtılaşmaya bakılmamıştı. bu sefer yerleşme kanaması dedikleri şey oldu oyüzden dr böyle kullanmamın daha iyi olacağını söyledi. lekelenme olursa aspirini hiç almıycam

canım 3 ay az bir süre değil.yeterki sen pozitif düşün.İnşallah güzel haberlerini bir an önce duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…