ben korunmayı bırakmadan önce başladım ecopirine tabii dr tavsiyesiyle
ben bir önceki düşükte 7. hafatada falan aspirine başladım zaten ama bir işe yaramadı. zaten o haftalarda kaybettim. bende o dönemlerde inanılmaz testler yaptırdım, vücudumda bebeği kabul etmedi herhalde zaten onun için romatolağa yolladı beni, vücut kendi hücrelerine saldırırmış romatizmada bende de ondan şüphelendiler ama değilmiş, o esnada coraspine de başladım ama bir işe yaramadı ama zaten bence zaten düşçekti. neyse sonuçta üç doktora danıştım bu konuda ama beni kimse hematoloji ye yollamadı, benimde burda konuşulanlardan sonra aklım karıştı açıkçası. doktoruma bir danışçam bakalım.
selam kuzucuklar nasılsınız varmı bi gelişmeler ben döndüm eve
ama mart 26 sında annemlerin yanına dönücem eşimde askere gidicek
1 senede bebegi bulamadık 3 ayda tutturabilirmiyiz acaba
Neden olmasın ki canım. İnanıyorum ki hiç ummadığın bir zamanda bebeğine kavuşacaksın. Sen bile şaşıp kalacaksın nasıl oldu diye.
Ben iki gebeliğimde de çok şaşırmıştım. Hiç beklemiyordum. Eşimde bende şok olmuştuk. Çünkü o zamanlar korunuyorduk.
hoşgeldinnn kuzum.. tabi tutturursunuz Allah izin verdikten sonra . dualarımdasın cnm
geçmiş olsun canım.ne güzel bi yılbaşı hdiyesi almışşın :))) inşallah hayırlısıyla kucaklarsın yavrunu mutasyonunu ve tedavini yazar mısın?
Canım ecopirin 100 lük müydü?
Bu arada arkadaşlar,
Dün dr.um coraspin kullanmamı söyledi.
Ancak benim ürtikerim var. Yani alerji. Aspirin ve türevlerini içemiyorum.
Dr.a söyledim. Mecbur içeceksin dedi.
Coraspin yerine ecopirin içsem olmaz mı.
Yani en azından ecopirin bildiğim kadarıyla barsakta çözülüyor.
Aranızda ecopirin kullanan var mı?
ben ecopirin kullanıyorum. miden sağlam değilse ecopirin kullan demişti doktorum.
öyküm sana romatizmayla ilgili ne gibi bilgi verdiler ben romatoit artrit hastasıyım iğneylede düşüğüm var söylediklerin ilgimi çektide
Benimde midemde sorun var. Ayrıca ürtikerim var.
Ecopirin daha mantıklı geliyor bu durumda.
inşallah canım ne güzel bi taşla 2 kuş vurmuş olursun Allah gönlüne göre versin. stres yok tamam mı?ay inşallah kızlar ya çok sevinirim vallaa süpper olur benim için
zaten hamile kalırsam kontroller için ankarada olmam gerekiyor bu aradada eşim askerlik işini halleder süpper olur
inşallah canım bu sefer çok kolay bi haöilelik yaşarsın bebişin üzmeden gelir .. ilgimi çekti de ben özellikle aynı saatte alıyorum asprini. aynı saatte almaman faydası mı varmış. bahseder misin biraz ..teşekkürler canım. mthfr a1298c heterozigot çıktı diğerleri normal. korunmayı bırakmadan 1-2 hafta önce ecopirine başladım. dünde clexane 0.4 kullanmaya başladım. biraz lekelenmem olduğu için ecopirini hergün almayabiliyorum. bide aynı saatlerde alma dedi drum.
eee ikiside aynı zaten ne fark varki onu da kullanabilirsin. doktorun olmaz mı dedi ki..
kızlar akşam üzeri randevum var.. çok heyecanlıyım. kalp atışı duymaya gitcez. 2 kere yaşadım... kalp atışı duymaya koşa koşa gitmişken duyduğum hayalkırıklığını doktorların düşünceli yüzünü 1-2 gün bekleyelim deyişlerini kürtajları, doktor değiştirmeleri..
gerçi ilk kez şimdi iğne asprin kullanıyorum. allah hayırlıysa kısmet etsin.. siz de dualarınızı eksik etmeyin benden. kusura bakmayan sabah sabah içinizi kıydım ama paylaşabileceğim kimse yok. annelerimize bile söyleyemedik henüz..
inşallah canım ne güzel bi taşla 2 kuş vurmuş olursun Allah gönlüne göre versin. stres yok tamam mı?
inşallah canım bu sefer çok kolay bi haöilelik yaşarsın bebişin üzmeden gelir .. ilgimi çekti de ben özellikle aynı saatte alıyorum asprini. aynı saatte almaman faydası mı varmış. bahseder misin biraz ..
Dr.a sorduğumda 100 lüğü var mı ki dedi. (Bana soruyor, ben nerden bileyim. Aspirin kullanan biri değilim ki). Eğer varsa telefonlaşalım dedi.
Kısaca, ne kullan dedi, ne de kullanma dedi.
teşekkürler canım. mthfr a1298c heterozigot çıktı diğerleri normal. korunmayı bırakmadan 1-2 hafta önce ecopirine başladım. dünde clexane 0.4 kullanmaya başladım. biraz lekelenmem olduğu için ecopirini hergün almayabiliyorum. bide aynı saatlerde alma dedi drum.
kızlar akşam üzeri randevum var.. çok heyecanlıyım. kalp atışı duymaya gitcez. 2 kere yaşadım... kalp atışı duymaya koşa koşa gitmişken duyduğum hayalkırıklığını doktorların düşünceli yüzünü 1-2 gün bekleyelim deyişlerini kürtajları, doktor değiştirmeleri..
gerçi ilk kez şimdi iğne asprin kullanıyorum. allah hayırlıysa kısmet etsin.. siz de dualarınızı eksik etmeyin benden. kusura bakmayan sabah sabah içinizi kıydım ama paylaşabileceğim kimse yok. annelerimize bile söyleyemedik henüz..
inşallah canım ne güzel bi taşla 2 kuş vurmuş olursun Allah gönlüne göre versin. stres yok tamam mı?
inşallah canım bu sefer çok kolay bi haöilelik yaşarsın bebişin üzmeden gelir .. ilgimi çekti de ben özellikle aynı saatte alıyorum asprini. aynı saatte almaman faydası mı varmış. bahseder misin biraz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?