canım merhaba.ben geçen perşembe başladım 0.4 lük iğneye.cuma sabahı kahverengi kanama oldu.şimdide hafif lekelenme var.acaba iğneden midir
kızlar akşam üzeri randevum var.. çok heyecanlıyım. kalp atışı duymaya gitcez. 2 kere yaşadım... kalp atışı duymaya koşa koşa gitmişken duyduğum hayalkırıklığını doktorların düşünceli yüzünü 1-2 gün bekleyelim deyişlerini kürtajları, doktor değiştirmeleri..
gerçi ilk kez şimdi iğne asprin kullanıyorum. allah hayırlıysa kısmet etsin.. siz de dualarınızı eksik etmeyin benden. kusura bakmayan sabah sabah içinizi kıydım ama paylaşabileceğim kimse yok. annelerimize bile söyleyemedik henüz..
inşallah canım ne güzel bi taşla 2 kuş vurmuş olursun Allah gönlüne göre versin. stres yok tamam mı?
inşallah canım bu sefer çok kolay bi haöilelik yaşarsın bebişin üzmeden gelir .. ilgimi çekti de ben özellikle aynı saatte alıyorum asprini. aynı saatte almaman faydası mı varmış. bahseder misin biraz ..
merhabalar canım bahsettiğin athlilden bende yaptırdım faktör10ax senin sonucu kaç çıktıda doktorun iğneyi düşürdü ben daha göstermedim yardımcı olursan sevinirim
iğneden olacağını sanmıyorum benim hamileliği öğrenmeden 2 gün önce kırmızı renkte kanamam olmuştu. adet oldum sandım o derece yani. pazar günüde kahverengi çok az lekelenmem oldu. oysa iğneye p. tesi başladım şuan da leke falan yok.aspirin alıyorsan drunu ara belki kesmeni isteyebilir. bide canım satın ne zamandı
sat 3 aralık.aspirini içme dedi dr.um.zaten daha başlamamıştım aspirine.
cnm benım ne guzel yazzmıssın valla cok beyendım amın ıns dıledıgın gbı olur onumuzde yıl rabbım ısteyen herkese evlat nasıp etsın hayırlısyla
benim sat 1 aralık nedense dr um çok önemsemedi lekelenmeyi oysa çok titizidir. belkide bu dönemde çok önemsenmiyordur. inşallah hemen kesilir leke görünce morali bozuluyor insanın
dr.un kanamayı öneyici ilaç ver di mi canım?
dr.un kanamayı öneyici ilaç ver di mi canım?
öncelikle sanada geçmiş olsun ... sonucum 0.15 çıktı 0.40-1.10 referans aralığı
senin kaç çıktı sonucun ???
birde sen kaçlık sulandırıcı iğne oluyorsun
merhabalar canım bahsettiğin athlilden bende yaptırdım faktör10ax senin sonucu kaç çıktıda doktorun iğneyi düşürdü ben daha göstermedim yardımcı olursan sevinirim
canım benimki0.08 çıktı tahili istyen doktora daha göstermedim ama başka bir kadın doğumcu normal dedi ama benimki seninkinden düşük kafam karıştı şimdi.innohep 0.35lik iğne ve corasprin kullanıyorum.
canım ya senin de mi kanama oldu?geçmiş olsun.bende de oldu.seninki neden kaynaklanıyormuş bişey dedi mi dr?ben bir gün öncesinden iğneye başlamıştım acaba ondan olabilir mi?
istanbulda mısın ? belkide aynı yere gidiyoruzdur .. bahçeci ye gidiyorum ben ... onlar yaptırdı hep bu tahlillleri.
sen benden zaten daha düşük iğne oluyorsun ... 0.35 yani =3500 lük daha da düşürmezler seninkinini ,belkide yükseltirler
ben 10.000 likten 5.000liğe 2 aydır düştüm .... coraspinde içiyorum tabikiii..
Bu arada arkadaşlar,
Dün dr.um coraspin kullanmamı söyledi.
Ancak benim ürtikerim var. Yani alerji. Aspirin ve türevlerini içemiyorum.
Dr.a söyledim. Mecbur içeceksin dedi.
Coraspin yerine ecopirin içsem olmaz mı.
Yani en azından ecopirin bildiğim kadarıyla barsakta çözülüyor.
Aranızda ecopirin kullanan var mı?
kızlar beslenmenizde neye dikkat ediyorsunuz.benim pek iştahım yok.sürekli uykum geliyor.
istanbulda mısın ? belkide aynı yere gidiyoruzdur .. bahçeci ye gidiyorum ben ... onlar yaptırdı hep bu tahlillleri.
sen benden zaten daha düşük iğne oluyorsun ... 0.35 yani =3500 lük daha da düşürmezler seninkinini ,belkide yükseltirler
ben 10.000 likten 5.000liğe 2 aydır düştüm .... coraspinde içiyorum tabikiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?