Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım merhaba.ben geçen perşembe başladım 0.4 lük iğneye.cuma sabahı kahverengi kanama oldu.şimdide hafif lekelenme var.acaba iğneden midir

iğneden olacağını sanmıyorum benim hamileliği öğrenmeden 2 gün önce kırmızı renkte kanamam olmuştu. adet oldum sandım o derece yani. pazar günüde kahverengi çok az lekelenmem oldu. oysa iğneye p. tesi başladım şuan da leke falan yok.aspirin alıyorsan drunu ara belki kesmeni isteyebilir. bide canım satın ne zamandı

canım benim inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın.dualarım seninle.pozitif düşün.bize de haber ver olur mu tatlım

redmask bu akşam güzel haberlerle dönüceksin inşallah hepimize umut olucaksın. seni anlıyorum dememe gerek varmı bi daha hiç birimiz yaşamayalım o zor günleri

merhabalar canım bahsettiğin athlilden bende yaptırdım faktör10ax senin sonucu kaç çıktıda doktorun iğneyi düşürdü ben daha göstermedim yardımcı olursan sevinirim

öncelikle sanada geçmiş olsun ... sonucum 0.15 çıktı 0.40-1.10 referans aralığı

senin kaç çıktı sonucun ???
birde sen kaçlık sulandırıcı iğne oluyorsun

sat 3 aralık.aspirini içme dedi dr.um.zaten daha başlamamıştım aspirine.

sat 3 aralık.aspirini içme dedi dr.um.zaten daha başlamamıştım aspirine.

benim sat 1 aralık nedense dr um çok önemsemedi lekelenmeyi oysa çok titizidir. belkide bu dönemde çok önemsenmiyordur. inşallah hemen kesilir leke görünce morali bozuluyor insanın

cnm benım ne guzel yazzmıssın valla cok beyendım amın ıns dıledıgın gbı olur onumuzde yıl rabbım ısteyen herkese evlat nasıp etsın hayırlısyla

aminn canım inşallahh...
bu arada ben yazmadım bu yeniyıl mesajını alıntı yaptım
çünkü çok beğendim enerji verdi bana sizede versin diye paylaştım :))

merhaba kızlar, nasılsınız?
redmask inşallah bugün o güzel pıtpıtları duyarsın canım dualarım seninle..
kvrck hoşgeldin kuzu yeni yılla birlikte güzel haberler alırız umarım hepimizde

benim sat 1 aralık nedense dr um çok önemsemedi lekelenmeyi oysa çok titizidir. belkide bu dönemde çok önemsenmiyordur. inşallah hemen kesilir leke görünce morali bozuluyor insanın

dr.un kanamayı öneyici ilaç ver di mi canım?

dr.un kanamayı öneyici ilaç ver di mi canım?

kızlar bence lekelenme için kaygılanmayın derim. benim bildiğim zaten tam normalde adet kanaması olduğunuz dönemde yani ilk ayda bebek rahime olan yolculuğunu tamamlayıp, rahime yerleştiği için lekelenmeler olurmuş, normalmiş diye biliyorum.

slm kızlar azra benımde persembe gununden berı kahverengı lekeler oluyor doktora gıtmıstım persembe bebekte sorun yok dedı ddoktordan sonra basladı bel agrısıda oluyor doktoruda aramadım canım sıkıldı ıyıce

öncelikle sanada geçmiş olsun ... sonucum 0.15 çıktı 0.40-1.10 referans aralığı

senin kaç çıktı sonucun ???
birde sen kaçlık sulandırıcı iğne oluyorsun

canım benimki0.08 çıktı tahili istyen doktora daha göstermedim ama başka bir kadın doğumcu normal dedi ama benimki seninkinden düşük kafam karıştı şimdi.innohep 0.35lik iğne ve corasprin kullanıyorum.

kızlar beslenmenizde neye dikkat ediyorsunuz.benim pek iştahım yok.sürekli uykum geliyor.

merhabalar canım bahsettiğin athlilden bende yaptırdım faktör10ax senin sonucu kaç çıktıda doktorun iğneyi düşürdü ben daha göstermedim yardımcı olursan sevinirim

istanbulda mısın ? belkide aynı yere gidiyoruzdur .. bahçeci ye gidiyorum ben ... onlar yaptırdı hep bu tahlillleri.

sen benden zaten daha düşük iğne oluyorsun ... 0.35 yani =3500 lük daha da düşürmezler seninkinini ,belkide yükseltirler
ben 10.000 likten 5.000liğe 2 aydır düştüm .... coraspinde içiyorum tabikiii..

Son düzenleme:
canım ya senin de mi kanama oldu?geçmiş olsun.bende de oldu.seninki neden kaynaklanıyormuş bişey dedi mi dr?ben bir gün öncesinden iğneye başlamıştım acaba ondan olabilir mi?

güzelim leke oldu cmtesı aksam 2 kere pazae aksam 1 kere oldu hamdolsun daha yok ıns da olmaz daha drum kanama yoksa bısı olmaz dedı bu aksam kontrolum var bakalım ne dıcek
7. haftalarda normalmıs kanama veya leke kasık agrılarıda normalmıs rahım buyudugu ıcın bıde vucut adet olacak sanırmıs kendını kadarıs sonrakı aylarda alısırmıs bu duruma netten okudugum kadarıyla

yokcanım ben trbzonda yaşıyorum.birazdan doktoru arıyıp sonucumu söyliycem.

cnm koraspırınde bagırsakta cözunuyo korkma ıkısınıde ıcebılırsın her ıkısınıde verıyo doktorlae

bu bahsettiğiniz testler pıhtılaşmaylamı ilgili bizde yaptırıcakmıyız cahilliğimin kusuruna bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…